Știrea zilei
Mitingul PSD, inside story: Dribling din BMW, pancarta umbrelă, copiii cu... love și bodyguarzii cu... bastonul – GALERIE FOTO

După șirul de evenimente din țară, în care Liviu Dragnea a fost huiduit la mai multe acțiuni electorale, social-democrații botoșăneni au ținut secret programul vizitei acestuia și, mai ales, traseul pe care îl urma prin oraș.

Manevre și secrete pentru evitarea huiduielilor

 

Astfel, președintele PSD a sosit mai întâi la Hotel Maria, de unde ar fi putut veni pe jos, preț de 10 – 15 minute, pe Pietonalul Unirii.


A preferat însă luxul BMW-ului, care a evitat să treacă prin fața fostului magazin Tati din Marchian, unde era în toi o contramanifestație, și a luat-o pe bulevardul Mihai Eminescu, de unde a făcut stânga spre Casa de Cultură a Sindicatelor.


A intrat în clădire prin partea laterală și a ieșit apoi din nou afară, unde a făcut o baie de mulțime, fără să se apropie însă prea mult de strada Marchian, unde protestatarii strigau lozinci precum, ”PSD, ciuma roșie” sau ”Dragnea – Jilava”.


Locul sosirii a fost schimbat de o mulțime de ori, exasperându-i chiar și pe unii social-democrați, care mărturiseau că, ”nu mai înțelegem nimic, nu știm ce să le mai spunem la oameni, la fiecare 10 minute ni se spune altceva”.

 

PSD-ist sărac, PSD-ist bogat


În aceste condiții, în funcție de ultimele comunicări, dispozitivul PSD-ist de la amintitul obiectiv se tot muta. Oricum, imaginea de ansamblu era aceeași: o masă de oameni simpli, ca să nu spunem chiar necăjiți, în mare parte aduși de pe la țară, unii dezorientați și derutați, alții bucuroși că-l văd ”pe domn președinte”, alții total absenți.

 

Această mare de social-democrație de la talpa țării era spartă din când în când de un social-democrat din... capul țării, al județului sau orașului, în costum la patru ace, care părea a fi din cu totul alt film decât mulțimea pe care o reprezintă prin Parlament, Guvern, Consiliul Județean, Consiliul Local.

 

Copii la miting, pancarte la gunoi


Printre aceștia se regăseau și câțiva adolescenți îmbrăcați în costume populare care purtau în mâini pancarte cu ”Liviu Dragnea președinte”, ”I love Botoșani” și ”I love România”. Unii dintre ei ajunseseră să fie așezați cu mâinile de către organizatori, chiar și câțiva centimetri stânga-dreapta ori spate-față părând atunci că sunt foarte importanți numai să dea bine la ”domnu președinte”.

 

În doar câteva zeci de minute, pancartele lor, dar și ale altor participanți la miting au fost aruncate la pubelele de gunoi stradale. Aceasta după ce unele fuseseră folosite ca umbrele date fiind reprizele de ploaie care au tot fugărit din manifestanți.

 

Polițiști, jandarmi, SPP-iști, polițiști locali, bodyguarzi


Măsurile de securitate au fost cât se poate de serioase. Parcarea pe strada Cuza Vodă, de la sensul giratoriu până spre Biserica Vovidenia, a fost interzisă, unii șoferi care își lăsaseră din timp mașinile acolo fiind obligați să le mute.

 

O mulțime de echipaje de polițiști, jandarmi și polițilti locali au avut treabă pe acolo, tot așa cum mai mulți SPP-iști cu căști în urechi au tot supervizat zona. Dar nici aceștia nu au fost suficienți.

 

Pentru evenimentul politic s-a contractat și o firmă privată, cinci bodyguarzi fiind postați la intrarea principală a Casei de Cultură a Sindicatelor, pe unde Liviu Dragnea a ieșit să dea mâna cu oamenii care l-au așteptat mai bine de o oră, ba în soare, ba în ploaie, numai să le apară în față, dar el i-a surprins prin... spate.

 

loading...
Simulacru de alegeri la PSD Botoșani: În 5 minute Doina a devenit președinte cu Costică în coaste – LISTA & VIDEO
Preşedintele PSD aşteptat cu fluierături şi huiduieli: Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea- VIDEO & GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

Isterie în miez de noapte cu Smiley: concert cu o puzderie jandarmi și polițiști locali, s-au montat pe loc garduri – VIDEO & GALERIE FOTO
Prima seară de la SummerFest Botoșani 2019 s-a încheiat într-o atmosferă de isterie generală. Iar responsabil pentru crearea acesteia a fost Smiley, artist care i-a făcut pe copii să se manifeste ca adulții, iar pe părinții lor să dea în mintea celor mici.
Distracție nebună în noapte cu două artiste din Moldova: inimi din umbrele, tatuaje și multă muzică, totul la 1.500 de euro – VIDEO & GALERIE FOTO
Summerfest 2019 de la Cornișa AquaPark & Sports a fost precedat joi de o distracție pe cinste la câțiva kilometri de Botoșani. La Stăuceni mai exact, acolo unde Primăria a organizat o nouă ediție a zilei comunei.
Mașinile șoferilor inconștienți vor fi RIDICATE, tramvaie blocate de 11 ori în jumătate de an
Regulamentul privind circulația rutieră în municipiul Botoșani cuprinde și o prevedere prin care autoturismele care împiedică accesul ambulanțelor sau pompierilor să poată fi relocate.
Marea ȚEAPĂ a pensiilor speciale pentru primari și viceprimari
Impactul financiar al pensiilor speciale pentru botoșănenii care au ocupat funcții de demnitate publică în trecut va fi unul de nivel minimal. Probabil că la un buget local de comună sau în alte orașe din țară efortul va fi unul simțitor, însă la Primăria municipiului Botoșani clar nu va fi considerat drept o piatră de moară. Cel puțin într-o primă etapă.
Eusebiu, prietenul lui Dumnezeu: Putem deschide foarte mulţi ochi, chiar dacă îi avem închişi pe-ai noştri, şi să facem lumea să vadă - FOTO&VIDEO
Este ghiduș, hâtru și cu toate acestea de un bun simț care îi conferă un aer aristocrat. Mâna care se sprijiină de brațul mamei nu este un semn de neputință, ci unul de împreună-umblare prin lume. Eusebiu Cristian Toma este o carte deschisă. Din care alegi ceea ce ți se potrivește. Și așa, doar așa, încep frumoasele călătorii.
ALARMĂ la un amanet din zona centrală: Un bărbat prins cu euro falși, poliția la fața locului - FOTOGALERIE
Apel la 112 după ce un bărbat s-a prezentat la un schimb valutar cu niște euro. 
Directoarea politică de la Prefectură își așază viitorul, o PSD-istă consilier județean se pregătește și ea pentru alt post în instituţie
Seria angajărilor în instituțiile publice de la Botoșani a unor persoane care fac parte din principalul partid aflat la guvernare continuă fără sfială. În ciuda numeroaselor semnale că, poate, a fost depășită o anumită limită.
Un botoșănean, locul I în lume!! Sebastian ne dezvăluie REȚETA succesului: Un mix între ceea ce cunoşti și ceea ce mai ai de încă de descoperit
Cinci medalii internaționale, o pasiune care e pe cale să devină profesie și un viitor care se anunță a fi strălucitor. Botoșăneanul Sebastian Cojocariu este doar unul dintre tinerii acestei țări care ne dau speranțe că România este mai mult decât ce vedem zilnic în arena publică.
PSD-istul care era să fie „cel mai tânăr director” a rămas simplu inspector: Nu au condus nici măcar o căruță la viața lor dar se văd deja directori
Ghinionistul anului 2019 este de departe tânărul Andrei Beilic, membru PSD în organizația de tineret și care era să fie directorul unei instituții de la Botoșani. Nu una mare și cu un număr generos de salariați, însă titulatura ar fi fost oricum de șef.
O instituție publică de la Botoșani NU are șef
O instituție publică de la Botoșani a rămas fără director de la jumătatea lunii iulie.
DISPĂRUȚII Botoșaniului: TREI femei și PATRU bărbați au intrat „în pământ”, cea mai veche dispariție este din urmă cu 36 de ani
Adeseori polițiștii botoșăneni fac apel la populație pentru găsirea unei persoane care este dată dispărută de familie. În cele mai multe dintre cazuri, cei dragi lor sunt găsiți și de cele mai multe ori este vorba despre plecări voluntare ale celor care pur și simplu vor să se rupă cu totul și definitiv de mediul familial.
A murit Sorina, fetița cu un cățel alb, din Dorohoi: Îmi doresc că rândurile astea să miște ceva - FOTOGALERIE
Sorina, fetiţa cu un căţel alb, s-a stins după mulți ani de suferință. Copila din Dorohoi i-a impresionat pe toți cei care au cunoscut-o, iar asistenta de la spitalul din București a transmis un mesaj tulburător prin care, spune ea, vrea să ajungă la inima oamenilor care lucrează în sistemul sanitar.
Minunea cu nume de sfântă de la Botoșani: 'Ne-am dorit foarte mult un copil şi am înfiat o fetiţă' FOTO&VIDEO
Şase ani de căsnicie şi o dragoste pe care cei doi nu se sfiesc să o mărturisească, mai ales prin cântec.
MĂRIUCA, fetița care s-a rugat să cânte cu copiii de pe stradă: Nu fiţi trişti, eu urc treaptă cu treaptă - FOTO&VIDEO
Are abia 8 anișori și multe premii în concursuri naționale și internaționale. Cântă în română, italiană, spaniolă, engleză și franceză. Fetița cu nume de poveste știe că muzica înseamnă mai mult decât a învăța versuri și note. Muzica este uneori un vis, alteori împlinire.
Medic botoşănean, unul dintre cei mai cunoscuţi oncologi din România: În boala aceasta nu poți spune niciodată ”s-a terminat” - VIDEO
Este fiul unui cunoscut om de cultură din Botoșani, iar mama sa a educat generații întregi de copii.
Tramvai de la Eltrans tras pe dreapta de Poliție, vatmanului i s-a reținut certificatul de înmatriculare – FOTOGALERIE cu „neregulile” tramvaiului
Situație mai puțin obișnuită în municipiul reședință de județ. În cursul zilei de joi, 25 iulie 2019, un echipaj de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a oprit în trafic un mijloc de transport ce aparține societății Eltrans.
SCANDAL pe Calea Națională: Bărbat în scaun cu rotile înconjurat de polițiști, totul ar fi pornit de la o femeie – FOTO&VIDEO
Zona centrală a municipiului a fost înțesată de polițiști miercuri, 24 iulie 2019, după ce un bărbat recalcitrant a adresat injurii unei femei.
Prefectul și-a angajat consilieră de 26 de ani: Am început ca vânzător și am lucrat la d-na senator Doina Federovici
Prezență „proaspătă” în echipa de conducere a actualului prefect Dan Șlincu, începând cu data de 23 iulie 2019. O tânără de 26 de ani a fost angajată pe post de consultant. 
„Bugetarii” de lux de pe stradă care prostesc botoșănenii și câștigă până la 2.000 de euro pe lună: Pleacă acasă cu taxiul
Îi vedem zilnic pe străzile aglomerate din municipiu, în pieţe, staţii şi mijloace de transport public și nu se sfiesc să întindă mâna. Se îmbracă cu haine uzate și îți spun o poveste plină de dramatism. Sunt ei, cerșetorii, pe care mulți dintre noi îi ajutăm.
RAZIE cu polițiștii de la Botoșani pe străzile orașului pentru depistarea drogaților la volan – CINE a fost ghinionistul zilei: GALERIE FOTO & VIDEO
Vineri, 19 iulie 2019, în cursul după amiezii spre seară, echipajele de la Biroul Rutier Botoșani ai efectuat o serie de controale în trafic.
Dupa aspectul lor ne dam seama ca e imaginea timpurilor de mult apuse.Pacat ca se lasa manipulati pentru 50 lei sau un plin de benzina.
21 aprilie 2019, 07:52
Draknea presedinte la Jilava cu slugile sale toante si infractoare ca vice.
20 aprilie 2019, 18:26
Păi Budai din sărac a ajuns și el ceva. Dar nu din munca lui. Partidul i-a dat tot . ANL în care a stat cu salar de director pe spinarea statului apoi s-a dat post de sparlamentar trebuie casa mare si altele. Nu a făcut nimic în viata lui. A facut scoala la a doua tinerețe la fel si nevasta sa. Si daca ii ei pe toti Feodorovici, Trofin aceeasi poveste la indigo. Ce se asemăna se aduna. Cand vor cadea analfabetii ne va fi si noua mai bine.
20 aprilie 2019, 16:47
Aceleasi figuri de oameni necajiti se pot gasi si la intalnirile PNl, sau PDL pe vremuri. Nimic nou.
20 aprilie 2019, 14:22
PSD este un partid forte in Botosani, comunismul are radacini putrenice!
20 aprilie 2019, 09:14
Majoritatea celor care sustin psd acolo si pretutindeni sunt aceleasi persoane care in 65 au adus comunistii la putere..cu acelasi aplomb
20 aprilie 2019, 08:31
melimeloparis.ro%20
Sondaj
V-a plăcut SummerFest-ul organizat la Parcul Cornișa?
Da
Nu
Nu am participat
Declaraţia zilei
”A fost o onoare pentru mine să fiu propusa și votată de către colegii mei pentru funcția de secretar general al organizației TNL Botoșani. Mă bucur că am avut oportunitatea să fac parte din organizație, care este un loc unde ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7274 lei
USD
Dolarul SUA
4.2601 lei
CHF
Francul elveţian
4.3460 lei
GBP
Lira sterlină
5.1683 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0003 lei
XAU
Gramul de aur
205.3780 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2407 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4444 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8920 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2022 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1833 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6340 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.