Știrea zilei
Mondenitatea anului : oficialii şi oamenii de afaceri şi-auscos nevestele pe covor roşu cu şampanie şi hostess pentru Bogdan Ota - GALERIE FOTO
Evenimentul monden al anului s-a consumat joi seară la Teatrul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani. Concertul extraordinar susţinut de Bogdan Ota şi Nordic Sonata cu ocazia lansării primului album al artistului botoşănean, Day of Wrath, a adus laolaltă lumea bună a judeţului. De la primar şi viceprimari la hostess şi actori, nu prea a fost ceva care să lipsească din seara spectacolului.

Şefimea judeţului la concert cu primele doamne

Porţile s-au deschis cu jumătate de oră înainte de începutul manifestării, iar spectatorii care au plătit câte 45 de lei pentru un bilet au păşit pe un covor roşu întins de organizatori până pe marmura de afară. Oaspeţii au fost întâmpinaţi de hostess şi cupe de şampanie. În foaierul teatrului, în faţa unui panou special amenajat cu sponsori şi parteneri media, toată lumea a avut prilejul să se imortalizeze alături de tinerele care întreţineau atmosfera, bineînţeles pe un covor roşu. Primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarii Viorel Iliuţă şi Cosmin Andrei, profesori, oameni de cultură, simpli botoşăneni, cu toţii au ţinut să aibă o amintire de la o manifestare culturală de neuitat. De la aceasta nu au lipsit nici preşedintele Forţa Civică Botoşani Cristian Roman,subprefectul Sebastian Tocariu, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Gheorghe Sorescu şi Doina Federovici, primarul de Ibăneşti Romică Magopeţ.

Toalete de gală, spectatori din Vatra Dornei

Printre spectatori s-au numărat şi oameni veniţi din alte judeţe, un cuplu de vârsta a doua mărturisindu-i la final lui Bogdan Ota că s-au deplasat tocmai de la Vatra Dornei pentru a-l urmări în direct. Majoritatea oficialităţilor au venit alături de soţii, lucru care s-a întâmplat şi în cazul oamenilor de afaceri, partenerele acestora de viaţă nescăpând prilejul de a-şi etala toaletele de gală. Atât în timpul concertului, cât şi la final, publicul i-a dăruit aplauze generoase artistului plecat din Botoşani, dar remarcat în Norvegia, la varianta scandinavă a concursului televizat „Românii au talent”. După spectacol lumea bună s-a strâns în sala de marmură a instituţiei, unde, asemeni minutelor dinaintea începerii show-ului, a fost tratată cu şampanie şi pişcoturi. Oamenii au făcut coadă ca să cumpere întâiul album al lui Bogdan Ota şi să capete un autograf, totul sub ochii tatălui său, medicul Alexandru Ota.

concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 2
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 3
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 4
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 5
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 6
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 7 concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 8
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 9
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 10
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 11concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 12
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 13


concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 14
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 15
VEZI ŞI:
FOTO&VIDEO: Bogdan Ota - Concert exploziv, sală în picioare, muzică la superlativ


Elevii botoșăneni și martirii despre care manualele nu le vorbesc: ”Este o problemă cu învățământul și cu modul în care este predată istoria la școală” - VIDEO&GALERIE FOTO
În ziua Înălțării Domnului, pe 10 iunie 2021, zeci de elevi fost premiați pentru lucrările înscrise în competiția ”Sfinții închisorilor”, un concurs devenit deja tradiție în orașul care se află pe harta neagră a fostelor pușcării comuniste.
Locul SECRET de la Botoșani unde femeile bătute sunt cazate gratuit, cele mai multe REFUZĂ: Nu vreau o viață independentăFOTOGALERIE
Anual sunt sute de botoșănence bătute de soți, iubiți sau chiar de copii. Multe dintre ele însă nu cer ajutorul specialiștilor și se complac în bătăi și umilințe. La Botoșani există chiar și o locuință pentru victimele violenței domestice, însă este ocolită.
Misterele bolii: Botoșani e pe penultimul loc din țară la vaccinare, dar totuși nu mai avem aproape deloc cazuri noi
Ne confruntăm la Botoșani cu o situație paradoxală, dacă ținem cont de cifre: deși de săptămâni bune județul nostru ocupă penultimul loc din România ca procent al populației vaccinate, noile cazuri sunt pe cale de dispariție.  
Un liberal a devenit director la instituția care nu a avut conducere mai bine de jumătate de an
Timp de șapte luni o instituție de la Botoșani nu a avut director. A fost organizat concurs, iar începând de luni, 7 iunie 2021, Agenția Teritorială Nord – Est din cadrul Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) Botoșani are în sfârșit o nouă conducere.
Se pregătește scoaterea la concurs a postului de director pe care de patru ani se perindă doar interimari: E loc pentru toată lumea
Ministerul Sănătății va scoate la concurs posturile vacante din Direcțiile de Sănătate Publică (DSP), unde ”am constatat că există un mare deficit de personal, mai ales de personal specializat”, a declarat ministrul Ioana Mihăilă, la Interviurile HotNews LIVE.
Cinci agenți de la ”Rutieră” ridicați de DNA revin în Poliție
O parte a polițiștilor de la Serviciul Rutier care au fost ridicați la mijlocul săptămânii de procurorii anticorupție își vor relua activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.
ȘASE ani de la tragedia care a lăsat doi copii orfani, amânări peste amânări la proces
Doi soți au murit într-un cumplit accident care a avut loc pe 6 iunie 2015 în „intersecția morții” de la Orășeni Deal. Au trecut exact șase ani și procesul încă este pe rolul Judecătoriei Botoșani.
Se termină mandatul directorului de la ”Apă”, nepotul unui primar PSD pregătit pentru post: 2 milioane de euro în joc
Cele patru luni de interimat ale lui Gabriel Cîrlan în fruntea companiei de apă și canalizare a județului se termină în prima decadă a acestei luni, iar informațiile privind înlocuirea sa au circulat chiar înaintea ședinței consiliului de administrație din luna mai.
”Privighetoare” la Poliția Rutieră? Cinci agenți ridicați de DNA s-au pensionat înaintea descinderii și a adoptării legii prin care polițiștii corupți nu mai primesc pensie de serviciu
”Facem precizarea că cinci dintre agenții față de care s-au luat măsurile preventive și-au încetat activitatea prin pensionare, in luna mai a.c.”. Acesta este finalul unui foarte scurt comunicat de presă pe care Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) l-a trimis joi dimineață, după descinderile efectuate de Direcția Națională Anticorupție la Serviciul Rutier.
Loading...
Polițiști ieșiți ”mascați” din sediul de la ”Rutieră”: telefoane, înscrisuri de la etiloteste și hard disk-uri de la radar, ridicate de procurori - VIDEO & GALERIE FOTO
De la primele ore ale dimineții a fost o adevărată desfășurare de forțe la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului pentru Poliție Județean (IPJ). Au avut loc percheziții atât la sediul din Zona Industrială, cât și la locuințele mai multor polițiști.
Prefectul schimbă foaia: Directorii puși la treabă cu un raport „cheie”, posturile libere și reclamațiile împotriva funcționarilor se spun la toată lumea – DOCUMENT        
Directorii mai multor instituții deconcentrate de la Botoșani vor avea de făcut raportări trimestriale pentru Instituția Prefectului. Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a pus la dispoziție și un model-cadru, dorința fiind să se pună accent pe eficiență și indicatori de performanță. Iar statisticile cu cifre mulțumitoare pe care șefii le scot în evidență ori de câte ori au ocazia să fie lăsate pe un plan secund.
CHESTIONAR: Copiii pandemiei răspund părinților, orașului și lumii întregi: Bucurați-vă de tot ce aveți, că nu ştiţi ce aduce ziua de mâine / Păcat că trebuie să plătești ca să intri la locul de joacă!
Pentru că viața în pandemie a lăsat urme nu doar în existența adulților, ci și în a celor mici, i-am provocat pe copiii din Botoșani să răspundă unui Chestionar, dar și să transmită mesaje către generațiile din viitor. Un arc peste timp, o punte a copilăriei pe care cei mici și-au însușit-o cu seriozitate și, pe alocuri, chiar cu maturitate.
Pe bani europeni: Guvernul face la Botoșani sistem de lansare al rachetelor care... rup norii
Județele Botoșani și Suceava vor dispune de un sistem de lansare al rachetelor antigrindină. Investiția va fi finanțată prin PNRR și a fost confirmată de ministrul Agriculturii prin intermediul unei corespondențe purtate cu vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților.
Director de bancă lăsat fără telefon în Piața Centrală! A cerut imagini de la Poliția Locală și a fost trimis la IPJ, camerele video din zonă sunt doar de decor
Întâmplarea a avut loc spre finele săptămânii trecute. Directorul unei instituții bancare a rămas fără telefonul mobil în zona parcării cunoscută drept „Comaliment”. Dincolo de funcția deținută de păgubit, rămân în această categorie și ceilalți botoșăneni furați sau înșelați în Piața Mare.
Loading...
Apeluri peste apeluri pentru vaccinare, maratoane unul după altul, dar la Botoșani prefectul, șefa CJ și primarul NU s-au imunizat
Conferințe de presă, acțiuni maraton din mașină, din corturi, în fața Prefecturii sau cu intrare gratuită la muzeu. Apeluri la conștientizarea importanței vaccinului. Discursuri peste discursuri.
Luceafărul cu saxofon a plecat să cânte pentru îngeri, pe pământ au rămas prea puține cuvinte pentru a descrie durerea – VIDEO & GALERIE FOTO
”Astăzi s-a stins un luceafăr de pe cerul vieții noastre”. Acestea au fost cuvintele rostite de preotul Ionuț Apetrei la finalul slujbei de înmormântare care a avut loc marți la Biserica Sfântul Ilie din Dealu Mare, acel cartier-sat de la intrarea în Dorohoi dinspre Botoșani.
Primar trimis acasă de prefect, o liberală pregătită să-i ia locul
Primarul botoșănean care își pierde mandatul la opt luni de la alegerile locale stă să plece din Primărie.
Tragedie: Fiul patronilor de la Popas Cucorăni a decedat într-un accident rutier
Fiul administratorilor de la Popas Cucorăni a decedat duminică dimineață într-un cumplit accident rutier.
CONCURS la Primărie pentru amenajarea unor sensuri giratorii, de la statui din paie la monumente inedite – GALERIE FOTO & VIDEO
Patru sensuri giratorii din municipiul Botoșani vor fi amenajate cu fonduri europene în baza unor idei venite de la cetățeni ai orașului, care au participat la un concurs în acest sens.
Podul de iubire între vii și morți! În alte părți la loc de cinste, la noi la voia întâmplării: Cimitirul ca o carte de istorie, Botoșani iar repetent, războiul cu natura pare pierdut – GALERIE FOTO
Se spune că există un tărâm al celor vii şi unul al celor morţi, iar podul care le uneşte este iubirea. Spune acestui pod cimitir sau loc de veci. Ar fi trebuit să  fie un muzeu în aer liber, dar seamănă deseori cu un tărâm uitat.
daca as fi fost eu la concertul lui Bogdan Ota M-AR FI INTERESAT MUZICA , ORRCHESTRA, corul, pianul si nimic altceva.Din pacate nu am fost in oras.Cred ca oamenii au plecat mai fericiti de la concertul lui Bogdan Ota.Data viitoare va fi un decor dintr-un basm daca acesta nu va placut.Organizati voi un concert si faceti primirea cu rudele ce le aveti.Daca tineretul nu e bun.
14 octombrie 2012, 18:54
Jumatate din cei prezenti fac parte din spuma comunista de pe vremea lui Ceasca
14 octombrie 2012, 13:13
Pentru Dana et compS-ar putea ,daca nu sigur, ca babele si mosnegii, plus alti ,,papagali" sa fie cu adevarat oameni care iubesc cultura, au fost si sunt spectatori la teatru sau filarmonica, iar voi sa aveti doar ifose fara temei.Se stie ca peste 50% din tinerii scoliti recent sunt prosti ca noaptea, pardon - semianalfabeti. Sigur ca printre spectatori au fost si indivizi care, temporar,conduc acest judet si care nu au pasit pragul unei sali de spectacole de ani si ani, dar asta-i alta gasca in ceea traista.
14 octombrie 2012, 09:19
vai ce oameni de cult...ura avem! toti parvenitii politici au devenit peste noapte melomani. sa nu-mi spuna mie cineva ca tatele astea imbracate ca niste sorcove au gusturi muzicale. neamul prost si gustul prost e la el acasa, taranii de botosani . mi se pare ca astia asteptau un chiolhan cu mici si bere dar ota i-a pacalit.ba unii fanfaroni politici si-au adus si prescolarii, viitoarele beizadele, ca sa arate ce genii sint in familie. votati dragi contarani, votati papagalii.
13 octombrie 2012, 18:21
Pebtru Gabriel si altii ca el:Spectacol suta la suta masonic.Toate insemnele de pe scena au conotatii masonice:piramida.literele B si J etc...etc...Oricim prin acest spectacol putem declara APOCALIPSA muzicii de calitate.Spectacol pentru snobi.
13 octombrie 2012, 08:48
Vai de mine ce imi vad ochii! Pitipoance luate de pe centura, alese dupa marime picioroangelor...si Doamne mare ti-e gradina...si babe si mosnegi care si-au scos costumele naftalinate pastrate pentru ultimul drum...D-le Ota trebuia draga sa faci si tu o selectie mai riguroasa celor care i-ai invitat! Acolo au fost persoane care habar nu au de ce au venit! Cica papagalii astia care vaneaza sa mai iasa pe sticla sunt oameni care inteleg ce e aia muzica:))) Penibil si in acelasi timp dizgratios!
12 octombrie 2012, 20:16
Draga Bogdan Ota, "prostimea inculta" din Botosani asteapta ceva explicatii in legatura cu scenografia- mai precis, aranjarea scenei pe care ti-ai desfasurat activitatea in stilul caracteristic templelor masonice ! Vad ca nimeni nu se ( te) intreaba ce era cu acele coloane gemene cu literele B si J, de ce a aparut piramida cu 13 trepte si ochul atoatevazator, de ce toata orchestra avea ochii "pictati"identic cu ochiul atoatevazator, de ce corul a aparut la un moment dat imbracat in sutane negre si cu gluga,ce cantau cei din cor ...cam multe intrebari, dar sunt sigur ca tu ai raspuns la toate ! Hai ca te iubim, oricum ai fi tu :)
12 octombrie 2012, 18:06
Felicitari Bogdan!Daca in acest talent s-ar investi jumatate din banii dati pe fotbalul botosenean si un sfert din atentia unui Iftimie sau Ciubotaru (management) cred ca Botosani-ul ar avea o foarte-foarte buna reputatie, o reconfirmare a brandului sau, acela de oras cultural. Bogdan Ota este un adevarat lux, ceva incredibil: in aceste vremuri, un botosenean tanar se ocupa la modul extrem de serios de compozitie simfonica! Si nu numai de compozitie, ci si de concerte foarte-foarte bine organizate. Bravo Bogdan, multe felicitari parintilor!
12 octombrie 2012, 16:52
voi credeti ca mai marii orasului au fost pt spectacol,sa fim seriosi .Toate au fost de ochii presei ,multi dintre ei ar fi preferat o partida de vanatoare nu un concert .
12 octombrie 2012, 13:09
da, am vazt toti cultii targului, in frunte cu roman, foarte cult, cred ca-i trebe voturi, snobi dle......si tate la greu....tot respectul ptr fam Ota si baiatul lor! incultii cu poleiala, s-o lase balta si sa se uite la origini, de unde au plecat, unde au ajuns prin fortele proprii "politice" si conspirative inalte.
12 octombrie 2012, 12:56
sa imi explice un meloman, dar unul adevarat, care e rolul "pipitelor"(a se citi hostess)..asa e si la premierele de la Scala ?..si inca ceva: la noi, evident, ocupantii functiilor in stat sunt cei mai culti, fara indoiala.
12 octombrie 2012, 06:28
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Am fost învăţat de mic în familie: când am posibilitatea să ajut pe cineva, să ajut. Dacă nu pot să ajut, să nu încurc, să îmi văd de ale mele. Chiar şi părintele Arsenie Papacioc spunea vorba asta: Dacă nu poţi să ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9250 lei
USD
Dolarul SUA
4.1340 lei
CHF
Francul elveţian
4.4992 lei
GBP
Lira sterlină
5.7441 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7521 lei
XAU
Gramul de aur
238.2808 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2321 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3889 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1162 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3425 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1931 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6623 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19.3 o C
Dorohoi
18.4 o C
Bucecea
18.6 o C
Darabani
18.0 o C
Saveni
19.0 o C
Ştefăneşti
13.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.