Știrea zilei
Moş Crăciun cu dans, chiuituri, şefi din partid şi puzderie de copii la femeile din PSD - VIDEO & GALERIE FOTO
Sediul organizaţiei municipale de femei a PSD a devenit neîncăpător sâmbătă dimineaţă cu ocazia spectacolului dedicat sărbătorilor de iarnă. Zeci de copii însoţiţi de părinţi au luat parte la acţiune umplând până la refuz spaţiul, astfel încât unii au mai stat şi pe hol. Manifestarea se află la cea de a doua ediţie.

Moş Crăciun a adus daruri în pungi cu sigla PSD
În cadrul acesteia au evoluat „Cireşica”, un grup de copii al social-democraţilor şi ansamblul folcloric al Sindicatului Judeţean al Pensionarilor. Spectacolul oferit a înfierbântat atmosfera, melodiile, colindele şi urăturile fiind însoţite de ovaţii, chiuituri, aplauze furtunoase şi ceva tentative de dans. La un moment dat a apărut însuşi Moş Crăciun, care atunci când a întrebat cine a fost cuminte în acest an a avut parte şi de mâinile ridicate ale senatorului Gheorghe Marcu, deputatului Costică Macaleţi şi consilierului municipal Gheorghe Vâzdoagă. Până la urmă a oferit daturi doar copiilor, în pungi cu sigla PSD. Nu au lipsit nici câteva scurte alocuţiuni. „Vreau în final să mulţumesc tuturor colegilor mei fără de care nu aş fi putut să fac acest eveniment şi organizaţiei municipale de femei a PSD Botoşani pentru că sunt nişte d-ne inimoase şi tot timpul au fost alături de mine. Vă mulţumesc tare mult, la mulţi ani şi Crăciun fericit”, a transmis de la microfon Tereza Nica, lidera formaţiunii municipale de femei PSD Botoşani.„Trăim într-o lume materială, plină de greutăţi”
Deputatul Costică Macaleţi a anunţat asistenţa că Moş Crăciun este foarte bun prieten cu Tereza Nica şi îi va aduce cadouri pentru că a fost cuminte, iar preşedintele PSD Botoşani a insistat asupra bucuriei spirituale a acestor zile. „Indiferent de vârstă bucuria Crăciunului vine pentru fiecare dinte noi. Organizaţia noastră municipală pune amprenta şi atenţia asupra dvs. ca bucuria Crăciunului să se reverse şi în sufletul dvs. Trăim într-o lume materială, plină de greutăţi, dar pe lângă lumea materială fiecare dintre noi avem şi acea lume spirituală. Alături de Sărbătorile Paştelui, Sărbătorile Crăciunului sunt cele mai importante. Fie dragi copii, d-nelor şi  stimaţi colegi ca bucuria Crăciunului să se reverse în sufletele dvs., iar speranţele copiilor să devină realităţi peste anii care vor veni”, a spus senatorul Gheorghe Marcu. Consilierul municipal Ovidiu  Portariuc a anunţat la rândul său că s-a întâlnit cu Moş Crăciun, după care cei prezenţi au putut cumpăra desene realizate de copiii de la centrul de pictură al OFM – PSD Botoşani şi s-au delectat cu câteva preparate culinare.
Sergiu BĂLĂŞCĂU

CITEŞTE ŞI:
 Ce mai organizează primarii : Crăciunul Copiilor Invizibili
 Primăria -100.000 de lei din sponsorizări pentru distracţia botoşănenilor
Soțul asistentei moarte este pompier și e internat într-un spital din Iași: Ne este greu să găsim cuvintele potrivite
Elena Buta, asistenta decedată sâmbătă într-un spital din Iași, fusese diagnosticată cu Covid-19 încă din luna aprilie. Tot de atunci și soțul acesteia a fost depistat pozitiv.
Puhoi de lume în centrul Botoșanilor: starea de alertă moare în nepăsare, îmbulzeală și cozi uriașe – VIDEO & GALERIE FOTO
Distanțarea socială, dacă a existat vreodată la Botoșani în pandemie, a pierit cu siguranță după terminarea Stării de Urgență. Deși regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului au rămas în mare parte aceleași și în Starea de Alertă, unii botoșăneni le ignoră în totalitate.
Radu Malancea aproape dat afară a doua oară de la Spitalul Județean, de data aceasta fără avocat: Luăm în calcul
Grija pentru combaterea pandemiei cu COVID-19 pălește în fața aranjamentelor politice. Iar un exemplu grăitor este ceea ce se întâmplă în această perioadă în România, unde cea mai mare preocupare a politicienilor PSD este să le facă loc pe funcții managerilor de spitale dați afară de PNL-iști. Sau să le cimenteze posturile directorilor care au scăpat deocamdată de valul de demiteri. 
ȘASE asistente medicale cazate la un hotel INFECTATE cu coronavirus! ANCHETĂ derulată de DSP: Să vedem unde a fost sursa, dacă ele au interacționat în hotel
Un nou val de cadre medicale a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre un lot de asistente medicale care provin de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati și care au fost detașate pentru o perioadă de două săptămâni de zile la Secția de Boli Infecțioase.
Zeci de angajați de la Spitalul de Recuperare ținuți acasă pentru că directoarea „n-are ce să facă cu ei”
Situație disperată pentru câteva zeci de angajați din cadrul Spitalului de Recuperare Sfântul Gheorghe, din municipiu. Au fost trimiși acasă pe perioada stării de urgență, iar de luni ar fi trebuit să revină la muncă, lucru care nu s-a întâmplat.
”Decât” un salariu: 500 de euro amenda medie în pandemie la Botoșani! Sancțiunile aplicate de Poliție au atins un nivel istoric
Disputele pe seama amenzilor aplicate de structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în Starea de Urgență au determinat ExpertForum.ro să întocmească un studiu mai aprofundat al politicii Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) cu privire la pedepsirea cetățenilor în perioada pandemiei.
Viceprimarul Murariu lăsat fără cele mai importante atribuții: Este clar răzbunare! Flutur: Erau disperați oamenii
Contrele politice din fruntea Primăriei municipiului reședință de județ se amplifică pe final de mandat. Ultima ședință de Consiliu Local a fost poate și cea mai încrâncenată, mai ales prin limbajul folosit de unii aleși locali, și a avut repercusiuni la scară mai largă.
Covidul a doborât și barilul: Benzina din Botoșani, cea mai ieftină din ultimii 10 ani - FOTOGALERIE
În urma cu exact un an și jumătate Botoșăneanul remarca într-un articol creșterea accelerată a prețurilor carburanților la principalele stații PECO din oraș și, mai ales, faptul că la toate acestea motorina ajunsese mai scumpă decât benzina de cea mai bună calitate.
Director de instituție publică internat în spital cu simptome de COVID, la serviciu un coleg este POZITIV
Lucrurile par să se fi schimbat într-atât în ultimele două luni de zile încât normalitatea de dinaintea pandemiei pare că nu va mai reveni curând, așa cum era percepută în accepțiunea generală a oamenilor. Iar între timp, SARS – COV- 2 mai cucerește o instituție publică de la Botoșani.
inpuff.ro
Loading...
Misterul celor 61 de botoșăneni care au... dar nu au Covid: Nu mai iau nici un fel de tratament
Ciudățenia bolii care a blocat mapamondul produce situații neobișnuite inclusiv în statistici și chiar la Botoșani. Județul nostru ocupa joi, 7 mai, locul 6 la nivel național ca număr total de persoane infectate.
DONAȚIILE botoșănenilor încep să producă efecte! Peste 250 de teste efectuate ZILNIC la Botoșani
Începutul a fost unul anevoios, într-un context epidemiologic care nu a putut fi anticipat și care a forțat la maximum resursele de orice fel ale statului, fie că vorbim de mediul economic sau de sistemul sanitar local și național.
Centrul Județean al luptei cu Covid-ul, pulverizat chiar de coronavirus: polițiști, jandarmi, oameni de la servicii trimiși înapoi de unde au venit
Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor (CJCCI), acesta este sau ar trebui să fie la Botoșani ”creierul” luptei cu coronavirusul. În plină pandemie însă, tocmai acest CJCCI a fost afectat de Covid-19.
OPT copii infectați cu COVID internați la Secția de Boli Infecțioase, cel mai mic are 10 ani
Coronavirusul îi afectează pe adulți, dar și pe copii deopotrivă. La Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Mavromati sunt internați mai mulți copii infectați cu virusul COVID.
SPERANȚĂ: Sute de copii născuți la Maternitatea Botoșani în plină pandemie, unele mămici suspecte de COVID
Există și vești bune în toată această perioadă dificilă pe care întreaga omenire o traversează.
Loading...
Câți medici bolnavi am fi avut oare? Primul pacient infectat, testat abia la insistența aproape disperată a doctoriței omorâte de Covid
Nici mai mult, nici mai puțin de 199 lucrători în sistemul sanitar botoșănean, într-o proporție covârșitoare angajați ai Spitalului Județean, au fost diagnosticați cu Covid 19, potrivit datelor furnizate miercuri seară de către Centrul Județean de Comunicare.
S-a cerut oficial înlocuirea! Medic de la Urgențe pregătit pentru preluarea Sănătății Publice
Deși este conștient că merge la un salariu de trei ori mai mic față de cel din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) și la cârma unei instituții în care decizia face uneori diferența dintre viață și moarte, medicul botoșănean este pregătit pentru această provocare. Iar singura motivație este faptul că își dorește să schimbe ceva în evoluția pandemiei de COVID-19 pe plan județean. Să repare din răul făcut deja.
26 aprilie, ziua dezastrului: Ceaușescu în alertă la cinci zile de la EXPLOZIE, iar la Botoșani ”bate-un vânt ciudat, dar e cald”
Cernobîl, 26 aprilie 1986. Mai exact, la 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. Un dezastru considerat ca fiind cel mai grav accident din istoria energiei nucleare.
CRIZA coronavirusului doar în buzunarele botoșănenilor! Statul a dat amenzi de peste 7,5 milioane, dar a plătit șomaj în bătaie de joc
La Botoșani vorbim despre o sumă de peste 1,5 milioane euro aplicată ca amenzi de la începutul intrării în Starea de Urgență și a emiterii primelor ordonanțe militare care au restricționat libera circulație a populației.
Cum ne schimbă pandemia: Nimeni NU vrea director la o instituție ”din prima linie”
După apelurile repetate ale Prefecturii și senatorului Costel Șoptică, ministrul Sănătății a schimbat-o vineri din funcția de manager al Spitalului Județean pe Livia Mihalache. Medicul pediatru avea concurs, dar Guvernul adoptase o ordonanță de urgență în urmă cu trei săptămâni care îi permitea inclusiv înlocuirea unor astfel de directori.
Șoferul cu BMW de la Carrefour scos de avocat din arest preventiv! POVESTEA celor 24 de ore din ziua accidentului
Primul mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Botoșani în 2020 a fost pe numele unui tânăr de 27 de ani din comuna Corni, care cauzase un accident rutier la mijlocul lunii ianuarie, soldat cu rănirea unei femei. După aproape trei luni de zile, în Săptămâna Mare, judecătorii au decis să-l lase acasă. În arest la domiciliu.
Mai, da tu de unde stii ce se gaseste in bazar? Probabil E LOCUL CARE-L FRECVENTEZI CEL MAI DES, ALTFEL N-AI STI CE MARFA SE GASESTE ACOLO! Si daca tot te crezi destept: de firmele de haine, de pe internet ai auzit? Cred ca nu, tu esti foarte ocupat sa jignesti niste femei, mame si prietene! Scarnavie, Sarbatori fericite si tie!
19 decembrie 2011, 18:35
oi fetelor da ce tinute alese aveti de la bazar le-ati luat ?? sa-i ieu si eu lui Roxana asta a mea pe de Craciun
19 decembrie 2011, 14:22
Costica Macalet e tot numai o barbatie ,aducatoare de voturi,doamne ce-i acolo la PSD!!!
19 decembrie 2011, 14:13
care IQ fatuca,la voi la PSD IQ sta in cu totul si cu totul altceva si nu numai la PSD ca sa nu nedreptatim pe cineva daca este sa vorbim de IQ,iar tu mia bine le zici adevar graieste gura ta! la groapa de gunoi cu politicienii astia.
19 decembrie 2011, 13:56
si eu am sa spun ceva pentru cei care comenteaza pro PSD ,Costache este o catastrofa dar e "frumos" n-ai ce spune,are chiar si par asa am auzit,iar voturi o sa aveti exact de unde spui tu cetatene sa te pupam! Cred ca daca nu va place dar nu-i de ales PP-DD va ia locul la toti!
19 decembrie 2011, 13:50
AIA DE LA TINERET SE LAUDA SINGURA?CE MARE AVOCAT CA NU ARE NICI-UN PROCES?SOTUL EI ARE 10 CLASE SI ESTE SOFER DE TIR. M-ATI DAT GATA!
19 decembrie 2011, 13:46
da si tot pentru toti jegosii ce se baga in seama comentind PSD sa pupe in c.... pe toti cei din fotografii pe care ii comentati asta asa ca un cadou de Craciun
19 decembrie 2011, 10:59
Pentru toti jegosii comentatori anti PSD.Sunteti niste lichele ordinare,niste slugi ale gastii portocalii,tradatori ai poporului roman.
19 decembrie 2011, 07:41
Presedinta de la tineret este o mare doamna. Avocat de renume in Baroul Botosani, doctorand in drept, mama si sotie devotata.Cat despre activitatea politica se poate vorbi numai la superlativ.Si-ar dori multi sa ajunga ca ea.Chiar si eu, sa fiu sincera,dar,nu sunt ranchiunoasa ca voi postacii.Craciun fericit! Poate va mai luminati la minte ca va cam lipseste I.Q-ul.Parerea mea.
18 decembrie 2011, 19:51
toti si toate sunt niste jeguri umane. sa votam din nou "lenute"? ce mutre de fete "cuminti" vedem noi aici, una sta cu capul in jos, alta tine ,ina sa nu i se vada fata... sa defilam din noi cu fosilele psd-iste si cu pipitele astora? se vede ce vestimentatie de cocote au.ele probabil ca se cred ca arata bine...poate in play boy-ul de cotusca.
18 decembrie 2011, 19:39
Ratata de la tinerewt PSD? Cata nerusinare incape in tine mai ofticosule? Ai vrea tu sa fii un avocat de renume ca acesta doamna. Si mai mult decat atat o mama si o sotie minunata, o prietena si o colega minunata. Crapi de ciuda nenorocitule! Sic!...
18 decembrie 2011, 17:40
Felicitari pentru eveniment intradevar,orice actiune de oriunde care bucura cat de cat sufletele copiilor si nu numai ale lor merita felicitata,mai ales ca astia sunt in opozitie de atatia ani si-s flamanzi rau,dar banuiesc ca au pus mana de la mana si au facut ca sarbatoarea sa nu treaca nemarcata,dar fratilor,nu apare un articol cu ceva de PSD sa nu apara si cativa laudati de fapt mai multi laudati unii chiar merita poate,zic poate,doamna nu stiu care,doamna nu stiu cum,domnul,doamna etc si mereu apare si un nume ,doamna ..,doamna asta o fi aia ce se ...cu Circu si scandal,urlete,demisii,scandal in familie la ala? sau nu?
18 decembrie 2011, 17:17
Costache dar cam suparat te vad ,de ce oare? arde la cur ceva? zambesti tu lui Mos Caraciun dar cu gura altuia,si scoate barbatia in evidenta ca sa curga laudele Costache!
18 decembrie 2011, 13:20
nu fi nedrept"spune" numai o ratata ai vazut? ia mai uite-te tu bine si ai sa vezi una langa alta, la buchet sa le iei,toate cu reputatie "faimoasa" tata nu gluma! lasa-i sa se laude singuri ca le-au murit de mult laudatorii si ce sa mai faca si ei,dar pe cine au pus consilier de imagine cum zici tu de tot atita"bravo-n sus si bravo-n jos",ei sunt cei mai buni,mai tari,mai mari in ...toate dupa cum ar trebui noi sa intelegem!
18 decembrie 2011, 13:17
ne-am saturat de pomeni electorale.PSD-UL face ca si PDL-ul,se ocupa de pomeni si nu pierd prilejul sa o faca atunci cand e vorba de anumite sarbatori,doar vorba aceea au avut aceeasi mama,fostul FSN.Ar face mai bine daca s-ar ocupa de problemele acestei populatii care traverseaza o perioada grea si care are nevoie de lideri adevarati si nu de papusi electorale.Nu uitati ca traim in Dinastia Ling Tot.Bravo...,Bravo...,Bravo.,atat de multi bravo ca alte comentarii nu mai au loc...Noi nu pandim nimic,voi sunteti cei care asteptati votul nostru ,numai ca trebuie sa mai munciti,nu mai suntem in anii '90 cand ne cumparati cu o sacosa.Noi nu vrem putere pentru ca puterea suntem noi!Un sfat:schimbati-va consilierul de imagine!CE VINDETI VOI ACUMA AM MAI CUMPARAT O DATA!
18 decembrie 2011, 12:37
e jenant.. actiunea putea fi facuta in alta parte, fara sigla psd... acum o vad si pe ratata de la psd tineret.. mi-e scarba de asemenea oameni. marcone si cu arosoaie stau ca la inmormantare
18 decembrie 2011, 12:36
bravo PSD,bravo doamnelor si domnilor din imagini care stiu sa faca asemenea actiuni,PSD a fost si ramine nr.1 in toate,felicitari doamnei Nica,doamnei Federovici,doamnei Bucsa si tuturor doamnelor pentru implicare,felicitari domnului deputat Macaleti,domnului Vizdoaga,domnului Arosoaie,domnului Marcu pentru implicare mereu la aceste evenimente,bravo PSD,mai are cineva ceva de zis ,hai sa vad mincatorii de rahat,unde sinteti,nu mai aveti glas nu? stim ca stati pe sub gardul PSD ului si visati si pinditi ceva putere ca sinteti cam "neputiinciosi"pe linga noi ,multi din comentatorii de pe aici se stiu ei care ar da orice pentru un loc in PSD
18 decembrie 2011, 11:38
Loading...
zenda.ro
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Încă avem 100.000 de oameni fără job. 40% din români au venituri mai mici din cauza pandemiei și amâna anumite achiziții scumpe și vacanțe - consumul scade. Presiunea de lichiditate este la companii care așteaptă ÎNCĂ mă ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8421 lei
USD
Dolarul SUA
4.3983 lei
CHF
Francul elveţian
4.5368 lei
GBP
Lira sterlină
5.3915 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0827 lei
XAU
Gramul de aur
243.7483 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2484 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3853 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9100 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1935 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1794 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6495 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.