Știrea zilei
Moş Crăciun cu dans, chiuituri, şefi din partid şi puzderie de copii la femeile din PSD - VIDEO & GALERIE FOTO
Sediul organizaţiei municipale de femei a PSD a devenit neîncăpător sâmbătă dimineaţă cu ocazia spectacolului dedicat sărbătorilor de iarnă. Zeci de copii însoţiţi de părinţi au luat parte la acţiune umplând până la refuz spaţiul, astfel încât unii au mai stat şi pe hol. Manifestarea se află la cea de a doua ediţie.

Moş Crăciun a adus daruri în pungi cu sigla PSD
În cadrul acesteia au evoluat „Cireşica”, un grup de copii al social-democraţilor şi ansamblul folcloric al Sindicatului Judeţean al Pensionarilor. Spectacolul oferit a înfierbântat atmosfera, melodiile, colindele şi urăturile fiind însoţite de ovaţii, chiuituri, aplauze furtunoase şi ceva tentative de dans. La un moment dat a apărut însuşi Moş Crăciun, care atunci când a întrebat cine a fost cuminte în acest an a avut parte şi de mâinile ridicate ale senatorului Gheorghe Marcu, deputatului Costică Macaleţi şi consilierului municipal Gheorghe Vâzdoagă. Până la urmă a oferit daturi doar copiilor, în pungi cu sigla PSD. Nu au lipsit nici câteva scurte alocuţiuni. „Vreau în final să mulţumesc tuturor colegilor mei fără de care nu aş fi putut să fac acest eveniment şi organizaţiei municipale de femei a PSD Botoşani pentru că sunt nişte d-ne inimoase şi tot timpul au fost alături de mine. Vă mulţumesc tare mult, la mulţi ani şi Crăciun fericit”, a transmis de la microfon Tereza Nica, lidera formaţiunii municipale de femei PSD Botoşani.„Trăim într-o lume materială, plină de greutăţi”
Deputatul Costică Macaleţi a anunţat asistenţa că Moş Crăciun este foarte bun prieten cu Tereza Nica şi îi va aduce cadouri pentru că a fost cuminte, iar preşedintele PSD Botoşani a insistat asupra bucuriei spirituale a acestor zile. „Indiferent de vârstă bucuria Crăciunului vine pentru fiecare dinte noi. Organizaţia noastră municipală pune amprenta şi atenţia asupra dvs. ca bucuria Crăciunului să se reverse şi în sufletul dvs. Trăim într-o lume materială, plină de greutăţi, dar pe lângă lumea materială fiecare dintre noi avem şi acea lume spirituală. Alături de Sărbătorile Paştelui, Sărbătorile Crăciunului sunt cele mai importante. Fie dragi copii, d-nelor şi  stimaţi colegi ca bucuria Crăciunului să se reverse în sufletele dvs., iar speranţele copiilor să devină realităţi peste anii care vor veni”, a spus senatorul Gheorghe Marcu. Consilierul municipal Ovidiu  Portariuc a anunţat la rândul său că s-a întâlnit cu Moş Crăciun, după care cei prezenţi au putut cumpăra desene realizate de copiii de la centrul de pictură al OFM – PSD Botoşani şi s-au delectat cu câteva preparate culinare.
Sergiu BĂLĂŞCĂU

CITEŞTE ŞI:
 Ce mai organizează primarii : Crăciunul Copiilor Invizibili
 Primăria -100.000 de lei din sponsorizări pentru distracţia botoşănenilor
SURPRIZA de la inaugurarea Cornișa!!! Nana s-a îndrăgostit la Botoșani și a refuzat să mai plece la aeroport
Rapperul german de origine ghaneză este stabilit în prezent în Germania și ar fi trebuit să părăsească orașul în cursul amiezii de sâmbătă, 18 mai 2019.
Cornișa a dat pe din afară din prima seară, de la mașini și terase până la scena cu artiști internaționali, lasere și artificii înălțate spre cer în miez de noapte – VIDEO & GALERIE FOTO
Prima seară a manifestărilor din cadrul Zilelor Orașului Botoșani, care coincid în acest an cu inaugurarea Cornișa Aquapark & Sports, au adus probabil cel mai mare număr de participanți de la sărbătorirea acestora din urmă cu mai bine de două decenii.
Explozie impresionantă de sunet și lumină la avanpremiera de la Cornișa, a fost club în aer liber noaptea trecută – VIDEO & GALERIE FOTO
Organizatorii Zilelor Orașului, care în acest an coincid cu inaugurarea Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, au efectuat joi seară probele finale la instalațiile de sunet și lumini. Iar ceea ce a ieșit a fost de-a dreptul impresionant.
A tras camionul în față și a plecat! Încă o bancă a părăsit Botoșaniul – FOTOGALERIE
O nouă bancă se alătură mulțimii celor care au plecat din Botoșani, preferând să își continue afacerile din nordul Moldovei de la Suceava. Patria Bank este ultima instituție financiară care a făcut acest lucru.  
Vilă cu spații comerciale la parter construită pe terenul vândut de un fost președinte de partid
Investiție nouă pe una dintre cele mai circulate artere din municipiul reședință de județ: pe Calea Națională, zona de ieșire spre Șoseaua Iașului, un investitor privat ridică o clădire care va avea spații comerciale la parter și locuință la etaj.
Asediu pentru Andra la Ipotești: S-a umplut stadionul, s-a blocat circulația, a venit Poliția – VIDEO & GALERIE FOTO
Ajuns la a XII – a ediție, festivalul Floare Albastră organizat de Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu a avut parte în prima zi de cea mai mare asistență din istorie.
Zeci de mii de botoșăneni UMILIȚI de stat și puși pe drumuri aiurea - FOTOGALERIE
În județul nostru sunt zeci de mii de persoane care beneficiază de bilete de călătorie gratuite, pe care le pot folosi atunci când merg cu trenul sau cu autocarul în diferite locuri din țară. Cert este că acestea se eliberează pentru întreg județul, doar într-un sigur loc.
Șefii Botoșanilor și-au luat concediu ca să plece la miting la Iași, primăriile pesediste golite de oameni – GALERIE FOTO
9 mai 2019 va rămâne în memoria colectivă a iubitorilor PSD dar și a celor mai vehemenți opozanți ai lor, ziua în care s-a dorit o demonstrație de forță de necontestat din partea lui Liviu Dragnea, probabil cel mai huiduit lider din istoria acestui partid.
TRAGEDIE: Șeful de la Evidența Populației a încetat din viață
Șeful Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului (SPCEPJ) Botoşani a decedat seara trecută pe un pat de spital din București.
Campionul nesimțirii este din Botoșani: Bărbatul care nu și-a achitat NICIODATĂ facturile la apă și a ajuns la o datorie uriașă
Trăim într-o eră modernă, a confortului, iar cei mai mulți oameni muncesc zilnic pentru a beneficia de acest lucru. Alții, se pare că vor să se bucure de anumite servicii gratis, fără a-i interesa că orice lucru costă. Cel puțin, în anul 2019, există o persoană care niciodată în viața sa nu a achitat vreo factură la apă. Este de necrezut, însă se întâmplă chiar în municipiul Botoșani.
Cel mai tânăr șef de instituție din Botoșani are 28 de ani!
La nici trei decenii de viață, un botoșănean din municipiu se numără printre fericiții ai căror parcurs către o funcție publică de conducere nu a fost unul de durată.
Pe o STRADĂ din municipiu asfaltată recent mașinile NU au voie să parcheze, vecinii somați să-și bage autoturismele în curți – FOTOGALERIE
Este una dintre străzile care a stârnit multe discuții în contradictoriu în plenul municipal între cele două grupări politice reprezentantive. Dincolo de factorii decidenți sunt cetățenii de pe respectiva stradă care au așteptat ani de zile asfalt și în fața caselor lor.
LOCUL de la Mavromati unde se pun diagnostice GRELE: Asistent cu 25 de ani vechime - Aici NU sunt presupuneri
Există fel și fel de meserii, unele mai cunoscute, iar altele mai puțin cunoscute. De această dată, am pătruns într-un laborator, unul în care se pun fel și fel de diagnostice, un laborator care pentru mulți dintre noi este o necunoscută.
Mirajul străinătății destrămat în 8 luni: O familie din Botoșani s-a mutat „definitiv” în Canada unde a realizat că tot România este acasă – GALERIE FOTO
Eusebiu și Ramona s-au căsătorit în urmă cu 13 ani de zile și sunt fericiții părinți a doi băieți și o fetiță. Imediat ce au devenit răspunzători de micile suflete care au rezultat din iubirea lor, au început și frământările amestecate cu îngrijorarea specific părintească, la gândul privind viitorul copiilor. Au încercat „străinătatea” care s-a dovedit mai amară decât în versurile poeților și au revenit acasă, în România, trăind o poveste care poate fi un exemplu real de viață pentru mulți dintre tinerii botoșăneni și nu numai.
INTERVIU cu femeia din Botoșani care încondeiază ouă tot anul: De un deceniu, transmite tradiția la sute de copii – GALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale pot reprezenta pentru unii un moment de liniște și pace sufletească, pentru alții o reîntoarcere la credință și rugăciune. Cert este că indiferent de însemnătate, Paștele vine la pachet cu o multitudine de sentimente și o atmosferă unică.
HRISTOS A ÎNVIAT! ... Și la biserica dintre două lumi așteptată de mai bine de un deceniu – VIDEO & GALERIE FOTO
De mai bine de 10 ani sute și sute de botoșăneni care locuiesc la ieșirea din Botoșani spre Curtești, acolo unde se întâlnesc două lumi, cea urbană cu cea rurală, așteptau să trăiască Învierea Domnului Iisus Hristos în propriul locaș de cult.
Familia Manoliu din Botoșani, cele mai triste sărbători: Au rămas fără casă și lucrurile agonisite de-o viațăGALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale sunt despre familie și bucurie, însă pentru o familie din Botoșani, Paștele de anul acesta va fi cel mai trist din toate de până acum. De fapt, nici nu se poate compara, căci nu se mai pot bucura de nimic. Și când spunem nimic, chiar nu exagerăm deloc. Un incendiu le-a distrus tot ce aveau mai de preț.
Preot din Botoșani, MĂRTURISIRI emoționante la ceas de sărbătoare: De la bucuria de a dărui la urare pentru botoșăneni
Sărbătorile Pascale reprezintă un moment deosebit de important cu multe și multe semnificații. Fiecare dintre noi ar trebui sa fim buni, mai iubitori, sa fim atenți la nevoile semenilor noștri. Și nu numai în această perioadă.
„Doctorul” de suflete de la spital: Salvează copiii de la suicid și alină părinții sau chiar cadrele medicale  - GALERIE FOTO
De multe ori pe patul de spital avem nevoie și de un altfel de sprijin, unul duhovnicesc. De aceea fiecare spital are și preoți de caritate în structura de personal. Am stat de vorbă cu Marius Ciobanu, preot la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati, pentru a vedea care este rolul unui astfel de părinte într-o unitate spitalicească.
Adolescentă amenințată cu un cuțit în scara blocului, vinovatul NU știe nici când s-a născut
Unii botoșăneni vor cu orice preț să facă rost de bani indiferent de unde, cum și neținând cont nicio clipă de lege.
Mai, da tu de unde stii ce se gaseste in bazar? Probabil E LOCUL CARE-L FRECVENTEZI CEL MAI DES, ALTFEL N-AI STI CE MARFA SE GASESTE ACOLO! Si daca tot te crezi destept: de firmele de haine, de pe internet ai auzit? Cred ca nu, tu esti foarte ocupat sa jignesti niste femei, mame si prietene! Scarnavie, Sarbatori fericite si tie!
19 decembrie 2011, 18:35
oi fetelor da ce tinute alese aveti de la bazar le-ati luat ?? sa-i ieu si eu lui Roxana asta a mea pe de Craciun
19 decembrie 2011, 14:22
Costica Macalet e tot numai o barbatie ,aducatoare de voturi,doamne ce-i acolo la PSD!!!
19 decembrie 2011, 14:13
care IQ fatuca,la voi la PSD IQ sta in cu totul si cu totul altceva si nu numai la PSD ca sa nu nedreptatim pe cineva daca este sa vorbim de IQ,iar tu mia bine le zici adevar graieste gura ta! la groapa de gunoi cu politicienii astia.
19 decembrie 2011, 13:56
si eu am sa spun ceva pentru cei care comenteaza pro PSD ,Costache este o catastrofa dar e "frumos" n-ai ce spune,are chiar si par asa am auzit,iar voturi o sa aveti exact de unde spui tu cetatene sa te pupam! Cred ca daca nu va place dar nu-i de ales PP-DD va ia locul la toti!
19 decembrie 2011, 13:50
AIA DE LA TINERET SE LAUDA SINGURA?CE MARE AVOCAT CA NU ARE NICI-UN PROCES?SOTUL EI ARE 10 CLASE SI ESTE SOFER DE TIR. M-ATI DAT GATA!
19 decembrie 2011, 13:46
da si tot pentru toti jegosii ce se baga in seama comentind PSD sa pupe in c.... pe toti cei din fotografii pe care ii comentati asta asa ca un cadou de Craciun
19 decembrie 2011, 10:59
Pentru toti jegosii comentatori anti PSD.Sunteti niste lichele ordinare,niste slugi ale gastii portocalii,tradatori ai poporului roman.
19 decembrie 2011, 07:41
Presedinta de la tineret este o mare doamna. Avocat de renume in Baroul Botosani, doctorand in drept, mama si sotie devotata.Cat despre activitatea politica se poate vorbi numai la superlativ.Si-ar dori multi sa ajunga ca ea.Chiar si eu, sa fiu sincera,dar,nu sunt ranchiunoasa ca voi postacii.Craciun fericit! Poate va mai luminati la minte ca va cam lipseste I.Q-ul.Parerea mea.
18 decembrie 2011, 19:51
toti si toate sunt niste jeguri umane. sa votam din nou "lenute"? ce mutre de fete "cuminti" vedem noi aici, una sta cu capul in jos, alta tine ,ina sa nu i se vada fata... sa defilam din noi cu fosilele psd-iste si cu pipitele astora? se vede ce vestimentatie de cocote au.ele probabil ca se cred ca arata bine...poate in play boy-ul de cotusca.
18 decembrie 2011, 19:39
Ratata de la tinerewt PSD? Cata nerusinare incape in tine mai ofticosule? Ai vrea tu sa fii un avocat de renume ca acesta doamna. Si mai mult decat atat o mama si o sotie minunata, o prietena si o colega minunata. Crapi de ciuda nenorocitule! Sic!...
18 decembrie 2011, 17:40
Felicitari pentru eveniment intradevar,orice actiune de oriunde care bucura cat de cat sufletele copiilor si nu numai ale lor merita felicitata,mai ales ca astia sunt in opozitie de atatia ani si-s flamanzi rau,dar banuiesc ca au pus mana de la mana si au facut ca sarbatoarea sa nu treaca nemarcata,dar fratilor,nu apare un articol cu ceva de PSD sa nu apara si cativa laudati de fapt mai multi laudati unii chiar merita poate,zic poate,doamna nu stiu care,doamna nu stiu cum,domnul,doamna etc si mereu apare si un nume ,doamna ..,doamna asta o fi aia ce se ...cu Circu si scandal,urlete,demisii,scandal in familie la ala? sau nu?
18 decembrie 2011, 17:17
Costache dar cam suparat te vad ,de ce oare? arde la cur ceva? zambesti tu lui Mos Caraciun dar cu gura altuia,si scoate barbatia in evidenta ca sa curga laudele Costache!
18 decembrie 2011, 13:20
nu fi nedrept"spune" numai o ratata ai vazut? ia mai uite-te tu bine si ai sa vezi una langa alta, la buchet sa le iei,toate cu reputatie "faimoasa" tata nu gluma! lasa-i sa se laude singuri ca le-au murit de mult laudatorii si ce sa mai faca si ei,dar pe cine au pus consilier de imagine cum zici tu de tot atita"bravo-n sus si bravo-n jos",ei sunt cei mai buni,mai tari,mai mari in ...toate dupa cum ar trebui noi sa intelegem!
18 decembrie 2011, 13:17
ne-am saturat de pomeni electorale.PSD-UL face ca si PDL-ul,se ocupa de pomeni si nu pierd prilejul sa o faca atunci cand e vorba de anumite sarbatori,doar vorba aceea au avut aceeasi mama,fostul FSN.Ar face mai bine daca s-ar ocupa de problemele acestei populatii care traverseaza o perioada grea si care are nevoie de lideri adevarati si nu de papusi electorale.Nu uitati ca traim in Dinastia Ling Tot.Bravo...,Bravo...,Bravo.,atat de multi bravo ca alte comentarii nu mai au loc...Noi nu pandim nimic,voi sunteti cei care asteptati votul nostru ,numai ca trebuie sa mai munciti,nu mai suntem in anii '90 cand ne cumparati cu o sacosa.Noi nu vrem putere pentru ca puterea suntem noi!Un sfat:schimbati-va consilierul de imagine!CE VINDETI VOI ACUMA AM MAI CUMPARAT O DATA!
18 decembrie 2011, 12:37
e jenant.. actiunea putea fi facuta in alta parte, fara sigla psd... acum o vad si pe ratata de la psd tineret.. mi-e scarba de asemenea oameni. marcone si cu arosoaie stau ca la inmormantare
18 decembrie 2011, 12:36
bravo PSD,bravo doamnelor si domnilor din imagini care stiu sa faca asemenea actiuni,PSD a fost si ramine nr.1 in toate,felicitari doamnei Nica,doamnei Federovici,doamnei Bucsa si tuturor doamnelor pentru implicare,felicitari domnului deputat Macaleti,domnului Vizdoaga,domnului Arosoaie,domnului Marcu pentru implicare mereu la aceste evenimente,bravo PSD,mai are cineva ceva de zis ,hai sa vad mincatorii de rahat,unde sinteti,nu mai aveti glas nu? stim ca stati pe sub gardul PSD ului si visati si pinditi ceva putere ca sinteti cam "neputiinciosi"pe linga noi ,multi din comentatorii de pe aici se stiu ei care ar da orice pentru un loc in PSD
18 decembrie 2011, 11:38
Sondaj
Vă place Parcul Cornișa?
Da
Nu
Încă nu am fost acolo
Declaraţia zilei
”Vom primi o sumă importantă de bani de la Ministerul Sănătății pentru achiziția de aparatură medicală. Noi am făcut o listă foarte mare la începutul anului și nu ne-am așteptat să primim așa de mult. Cu aparatura asta ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7612 lei
USD
Dolarul SUA
4.2560 lei
CHF
Francul elveţian
4.2429 lei
GBP
Lira sterlină
5.3976 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8834 lei
XAU
Gramul de aur
175.4191 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2371 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4596 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9369 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1633 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1842 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6376 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.