Știrea zilei
Nuntă de comă la un salon de lux: muzicanţii au dispărut, mireasa a izbucnit în plâns, se lasă cu un proces greu

Doi tineri din Botoşani au avut o nuntă cu adevărat de neuitat. Şi aceasta după ce au constatat în momentul în care au ajuns la sala unde era programată petrecerea că formaţia care trebuia să le cânte nu s-a mai prezentat şi nici nu va mai veni.

Contract de 2.500 de euro semnat cu un an şi jumătate înaintea nunţii


Adrian şi Ana Maria Bocan au perfectat încă de pe 15 ianuarie 2016 un contract cu General Musik, o trupă din Suceava pe care au văzut-o la două evenimente private şi care le-a lăsat o impresie foarte bună. Au achitat şi un avans de 200 de euro dintr-o sumă totală de 2.500 de euro. În contract era prevăzut foarte clar că nunta va avea loc la complexul Casa Lux din Botoşani, pe data de 9 iulie 2017, în intervalul orar 19:00 – 6:00.
În urmă cu o lună mirele l-a contactat pe Ghiocel Cioltan (foto cu saxofon), reprezentantul amintitei formaţii, care i-a dat asigurări că va onora contractul. Acelaşi lucru l-a făcut şi cu o săptămână înainte de mult aşteptatul eveniment de la salonul Soul Mate.

„Care nuntă dom’le că eu sunt deja la nuntă?”


Adrian Bocan a început să simtă că ceva este în neregulă când se afla la oficierea religioasă şi încă nu a primise nici un telefon de la cineva din trupă. Iar când a ajuns la sală temerile i-au fost confirmate: nu era nici o formaţie acolo. L-a sunat pe Ghiocel Cioltan care i-ar fi răspuns: „care nuntă dom’le că eu sunt deja la nuntă?”. General Musik se afla într-adevăr la o nuntă, numai că la Gura Humorului, la Botoşani.

„Prin ce am trecut nu doresc nimănui. Aşteptam de opt ani clipa asta”


Au urmat zeci de minute groaznice pentru cei doi tineri. Mireasa a izbucnit în plâns, iar mirele a început să caute disperat pe cineva care să îi cânte la nuntă. Iar situaţia era mai mult decât jenantă pentru că, nunta fiind organizată duminică, oamenii au început să vină mai devreme, astfel încât aveau deja o mulţime de persoane ajunse care aşteptau pe afară.


„Oamenii stăteau la cafele, la terase, se uitau la noi. Şi nu am avut nici un stres până aseară când am ajuns lasă”,


Ana Maria Bocan, mireasă.


Nu exista nici măcar cineva care să le cânte tradiţionala „primire”.


„Aveam deja 40 de persoane venite, noi am scris ora 19:00 pe invitaţii. Prin ce am trecut nu doresc nimănui. Aşteptam de opt ani clipa asta. De opt ani ne cunoaştem şi de doi ani am rezervat sala”,


Adrian Bocan, mire.

A venit să cânte o trupă ai cărei membri au făcut cunoştinţă la nuntă


Acesta susţine că Ghiocel Cioltan i-a trimis în 20 de minute câţiva muzicanţi, numai că aceştia n-ar mai fi cântat împreună, acolo s-ar fi cunoscut, iar prestaţia n-ar fi avut darul să distreze lumea. Până la urmă l-ar fi ajutat şeful de sală cu o altă trupă, plus Luigi de la „Rapsozii Botoşanilor”. Iar marele noroc a fost că semnase un contract şi cu celebra formaţie „Generic”, pentru 45 de minute şi în urma insistenţelor sale pe lângă Dan Ciotoi a cântat 90 de minute. Bineînţeles însă că şi preţul a crescut de la 7.000 la 12.000 de lei.


Mirele este convins că la mijloc a fost o stratagemă a celor de la General Musik fiindcă i s-a părut foarte ciudat că în doar 20 de minute, prin telefon, Ghiocel Cioltan a reuşit să găsească o formaţie fără angajament în toiul sezonului de nunţi.


„Cumva au făcut premeditat. Ce formaţie găseşti în 20 de minute să fie deja îmbrăcaţi? Cei mai «nasoli». Când i-am văzut în faţă… ei nu se ştiau între ei. Ei făceau cunoştinţă la noi, la nuntă”,


Adrian Bocan, mire.

„O confuzie fatală, regret. E prima mea scăpare într-o carieră de 34 de ani”


Liderul General Musik respinge însă această acuzaţie şi susţine că totul s-a întâmplat din cauza unei confuzii pe care o regretă nespus de mult. El a relatat că, pur şi simplu, la telefoanele dinaintea nunţii era convins că vorbeşte cu mirii de la Gura Humorului şi că nu îşi explică faptul că atât el, cât şi ceilalţi patru membri ai trupei au uitat că încheiaseră o înţelegere la Botoşani. Muzicantul şi-a arătat disponibilitatea nu doar de a înapoia avansul, ci şi de a plăti despăgubiri.


„Este o scăpare din partea mea, din partea formaţiei, pentru că am rătăcit contractul, n-a putut fi pus în ordine. S-a dublat contractul într-o altă locaţie. Este adevărat, m-au sunat, am crezut că vorbesc cu nunta pe care era contractul (de la Gura Humorului – n-r.). Am făcut o confuzie fatală, regret. E prima mea scăpare într-o carieră de 34 de ani. Am cerut să căutăm o cale amiabilă”,


Ghiocel Cioltan, reprezentant General Musik.

Ofertă de împăcare: cântat „moca” la botez


Acesta susţine că a trimis mirilor ca alternativă două formaţii de top din Botoşani, din care tinerii au acceptat doar una.


„Am înţeles că nunta i-a ieşit. Mă bucur că le-a ieşit nunta. Vor să mă acţioneze în instanţă, ca tot omul trebuie să mă apăr. Vor să caute o cale amiabilă, găsesc înţelegere, ca orice oameni ne putem înţelege. Se poate întâmpla, sunt om, am greşit, îmi pare nespus de rău (…). Nu a fost o chestiune intenţionată, o regret profund toată viaţa mea. Mi-i ruşine de situaţie, am făcut o gafă, am confundat, am greşit ca orice om şi nu mai pot face nimic. Dacă aş putea face ceva cu siguranţă că le-aş cânta trei zile şi trei nopţi fără să le iau nici un ban pentru că nu au nici o vină.”,


Ghiocel Cioltan, reprezentant General Musik.


Muzicantul s-a oferit să le cânte gratuit la cumătrie şi chiar să le boteze copilul doar să le treacă supărarea, subliniind totuşi că i-a trimis la nuntă formaţia „Folclor”, care ar fi una de top la Botoşani.

Mirele recunoaşte că toţi cei de la General Musik sunt „foarte buni la ceea ce fac”, adică la cântat, dar susţine însă că darul de nuntă a avut considerabil de suferit din cauza problemelor generate de muzică şi, ca atare, intenţionează să deschidă un proces pentru recuperarea daunelor produse.

loading...
Florin Salam a botezat un băiețel la Botoșani într-o atmosferă de isterie totală – GALERIE FOTO & VIDEO
Ceremonie 'modernă' la malul mării: Strunilă, cununat de un preot dat afară din biserică - FOTOGALERIE

 

LECȚIE din pușcărie: Deținuții mai harnici și mai eficienți la muncă decât salariații plătiți de patroni
De o eficiență și productivitate ieșite din comun par să dea dovadă cei care se află într-o categorie aparte: persoanele care au condamnate la închisoare.
Bijutierul, băieţii cu lifturile, afaceristul cu avion, cei doi giganţi din lactate – TOP 10 afacerişti din Botoşani
Topul Judeţean al Firmelor lansat săptămâna trecută de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani a avut, ca de obicei, o secţiune aparte dedicată celor mai profitabile firme.
OPERAȚIUNE nocturnă în centrul orașului viceprimar – Eltrans – Poliția Locală: Microbuze de marfă cu roțile blocate, petiție cu mașini zgâriate – GALERIE FOTO
Situația din zona adiacentă Pieței Centrale a municipiului a scăpat de sub control, cel puțin în cursul acestui an, iar disconfortul uriaș era resimțit într-un mod accentuat de către oamenii care locuiesc la blocurile din apropiere. Și nu în ultimul rând de botoșănenii care obișnuiesc să meargă la cumpărături în cea mai mare piață a orașului.
Cel mai celebru restaurant din Botoșani a spart bariera a 5 milioane, dar patronul ar vrea totuși să-l vândă
Probabil că pentru o bună parte a botoșănenilor SC Ernesto Lounge SRL nu le spune prea multe lucruri. Însă dacă aud de Restaurant LaStrada lucrurile se schimbă categoric.
Suntem fraierii României: Guvernul pregăteşte o ţeapă uriaşă, drumul mult aşteptat TĂIAT pentru că este prea scump
Autostrada A8 de la Târgu Mureș spre Moldova, tronsonul peste munți care ar trebui să lege regiunea de Transilvania și de Vest, ar putea fi anulată sau amânată pe termen lung. În locul său ar urma să fie prioritizat un proiect pe valea Oituzului - autostrada A13 Brașov - Bacău, potrivit unei analize a autorităților.
Săracii din Botoșani lăsați FLĂMÂNZI chiar de partidul pe care-l votează cu încăpățânare, Guvernul le-ar da mai degrabă bani să se spele
După aproximativ un deceniu de când oamenii cu probleme materiale „au fost hrăniți” la propriu de marea familie europeană, în guvernare social-democrată programul prin care se ofereau produse alimentare sărmanilor, a capotat nu numai la Botoșani, ci în toată țara. De doi ani de zile.
O Toyota s-a izbit violent într-un stâlp lângă ”Laurian” și a ricoșat într-un Passat, șoferul dus de urgență la spital - GALERIE FOTO
Un nou week-end, un nou accident în apropierea Colegiului Național AT Laurian. De această dată nu a mai avut loc la intersecția cu bulevardul Mihai Eminescu, ci chiar în fața unității de învățământ.
Milionarii Botoșanilor s-au întâlnit la cel mai scump bal din an: s-au premiat între ei, au admirat fete frumoase și au ținut la ușă politicienii - GALERIE FOTO
A XXV - a ediție a Balului Oamenilor de Afaceri a avut loc vineri seară, iar odată cu schimbarea președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) manifestarea și-a modificat puțin locul desfășurării, dar și mai mult structura.
Concurs cu 28 de candidaţi câştigat de şoferul instituţiei: DNA a început ancheta, s-a deschis şi un proces
Un concurs organizat de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) pentru ocuparea unui post devenit vacant în urma unei pensionări a avut parte de o concurenţă mai ceva ca pe vremuri la „Medicină” şi s-a terminat cu un proces şi o plângere la Tribunalul Botoşani.
Unde s-a ajuns! Timişoara caută şoferi şi vatmani la Botoşani, salariile bat spre 1.000 de euro
Criza cronică a forţei de muncă obligă unele firme să îşi caute lucrători la celălalt capăt al ţării şi să vină cu oferte care în urmă cu un deceniu păreau a fi doar un vis.
CRIMA DE LA VORNICENI: Confruntare tată și fiică în proces, unul dintre inculpați și-a schimbat mărturia
La Tribunalul Botoșani a avut loc pe 30 decembrie un nou termen în crima de la Vorniceni, în care Dumitru Dăscăleanu a fost ucis cu bestialitate de către patru tineri: Costel Lupu, Dumitru-Dănuţ Glisă, Marian-Gabriel Lupu şi Romică-Ştefan Şurubaru.
MEDICI acuzați că au tratat NELEGAL aproape 1.800 de pacienți, proces de zeci de mii de euro tranșat la Tribunal
Un control efectuat în luna februarie a anului trecut s-a soldat cu imputarea unei sume de peste 200.000 de lei, sau 44.000, echivalentul în euro. Banii au fost imputați pentru o serie de servicii medicale efectuate în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani, ce se află sub tutela Primăriei municipiului reședință de județ.
Polițiștă bătută și amenințată în trafic de un șofer mort de beat
Nu de puține ori agenții de poliție au de suferit în urma controalelor pe care le efectuează în trafic.
Aşa ieşi primar prin Botoşani? O femeie a votat DE ŞASE ORI cu buletinul expirat – VIDEO & FOTO
O femeie din satul Brehuieşti a reuşit performanţa de a vota de şase ori cu toate că are cartea de identitate expirată.
astratex.ro
Șefii cei mari de la ”Apă” au fost plătiți și fără să vină la treabă, i-a prins ANAF-ul și trebuie să dea banii înapoi
Membrii consiliului de administrație de la SC Nova Apaserv SA au beneficiat de plata integrală a indemnizației lunare chiar și dacă nu au participat la toate ședințele.
PRIMUL termen în procesul crimei de la Pacea: Părinții Petronelei, înfruntare cu elevul, mama fetei a început să urle de durere
Bogdan Ionel, tânărul de 17 ani care ar fi ucis-o pe eleva Petronela Mihalachi în pădurea de la Pacea a fost trimis în judecată de procurorii Pacrhetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru omor calificat.
Val URIAȘ de demisii la partid: Roxana, colonelul, preşedintele fondator şi chiar… cumătrul, scrisoare EXPLOZIVĂ: Minte cum respiră
Filiala Județeană ALDE Botoșani stă pe un butoi cu pulbere. Partidul care guvernează alături de PSD pare să se fi rupt în două la nivel județean, fiecare dintre tabere ducând lupte grele la nivel central, respectiv către Călin Popescu Tăriceanu, pentru înlăturarea celeilalte.
Soldățel, cățelul dat afară de stăpân, a plecat departe tare – FOTO & VIDEO unde a ajuns patrupedul ținut la poartă
Vă mai amintiți de Soldățel?
Mamă și fiică alergate cu toporul de-un bărbat dezbrăcat, șeful de post ar vrea taxă de protecție
Un bărbat cu capul alb acuzat de tentativă de omor a venit în fața judecătorilor de la Tribunalul Botoșani și a scos la iveală o adevărată „conspirație” demnă de pelicule polițiste.
Un „Alfa Land” mai mic pentru oamenii bogați: Șir de vile construit lângă Parcul Cornișa – FOTOGALERIE
Un cuplu de la Botoșani a depus documentația necesară la Primărie pentru construirea unui mini-cartier de vile.
Am avut nunta anul acesta in Botoșani și am avut formația General Musik Suceava si nu vreau să vă spun decat că a fost cea mai buna alegere posibilă. Sunt niste oameni de nota 20+ . Nu cred că acești profesioniști au făcut cu intenție cele menționate mai sus. Noi am dat avans 200 euro și nu cred că poate fi vorba de suma care a fost plătită avans cum am citit mai sus "daca suma ar fi fost mai mare sigur nu uitau ". Este o mare prostie.Am vorbit de mai multe ori cu ei la telefon în special cu detalii referitoare la nunta și mereu ne-am.prezentat. suntem mirii de pe data de ....din locația x ...i-am sunat chiar și în ziua nunții și când am ajuns la sală mult mai devreme. Cred că a fost o eroare umană și sunt mai mult că sigură că acești oameni au făcut tot posibilul sa repare greșeala .Și încă un amănunt. NOI NU STIAM FIRNATIA DECAT DIN CELE AUZITE PE YOUTUBE și puteau foarte bine sa ne facă și nou așa ceva daca erau "repari" cum am citit mai susIi recomand cu drag și sunt sigur că orice greșeala e omenește și se poate repara .
17 iulie 2017, 12:38
Adevărul este următorul: reprezentantul formației a prins un contract mai bănos la o nuntă în humor și fiind avar pe bani a făcut totul premeditat. El a știut ca nu poate onora contractul și a avut pregătiți băieții din formați diferite care au reușit în fantasticul timp de 30min sa se prezinte la sală , pe cine incercati sa pacaliti ? acum caută scuze domnul ghiocel, dar pentru el bani contează, nu l interesează ca a afectat nunta unor tineri nevinovați , ar trebui să plătească mirilor contravaloarea plătită formației pentru disconfortul creat,atunci ar da dovada de caracter. Dar nu se va întâmpla asta, doar constrâns
14 iulie 2017, 11:18
O greseala în 34 de ani nu are cum sa păteze sau sa denigreze un om. Toți cei ce vorbesc atât de "frumos" la adresa formației, sunt muzicanții de nișă, frustrați, ce incearca sa profite de o eroare pentru a se simți ei mai bine, plus oamenîi simpli care nu au idee cât de multa munca este, iar din pat din fata televizorului e foarte ușor sa ti dai cu părerea. Oamenii încearcă sa rezolve amiabil, își accepta greșeală și cu siguranță nu se va mai repeta. Nunta a ieșit bine, toată lumea e fericita la final. Nu judecați ce nu înțelegeti și rămâne veșnic valabil faptul ca romanul se va bucura mereu când schioapăta capra vecinului. Sunt de apreciat oamenii seriosi, profesionisti, iar greșeală este omeneasca. Cu siguranță a fost un soc pentru toată lumea și lucrul ăsta nu are cum sa se mai întâmple a doua oară.
13 iulie 2017, 14:57
Darul cat a fost ?
13 iulie 2017, 06:10
ghiocel cioltan se pricepe la tras tepe. un flasnetar care se crede profesor de muzica cica a facut conservatorul la fratii de peste prut deoarece a putut da spaga.E dirijor la fanfara lui Lungu de la Prelipca deoarece la ansamblurile din Zona nu are sanse de izbanda. Daca imi facea mie asa ceva la nunta acuma era la dat cu sapa pe ogor il lasam si fara poza la buletin
13 iulie 2017, 00:59
Vasile, nu fi asa sigur. Ia du-ma la o nunta unde se rag manele si ai sa vezi cum se schimba darul :)
12 iulie 2017, 20:27
A fost ce a fost dar acum articolul parcă a dat-o în "mulțumesc mamei omida că mi-a dezlegat cununiile ieftin" Reclama este sufletul comerțului .....
12 iulie 2017, 16:33
Fac parte dintr-o trupa foarte cunoscuta din Botosani.Recunosc ca este intr-adevar destul de stanjenitor ceea ce s-a intamplat insa consider ca a gresi este omeneste.Acest articol cred ca denigreaza prea mult o trupa cu oameni seriosi , ei in acest caz vazundu-se intr-o incurcatura sigur ce s-a produs din cauza volumului mare de munca au incercat sa ia cea mai buna decizie.Respect aceasta trupa pentru ca nu este una de tepari a incercat sa rezolve problema si cred ca unele lucruri afirmate mai sus nu sunt adevarate.La nici o nunta muzica nu poate schimba darul.
12 iulie 2017, 16:11
Daca mirii plateau mai mult avans , cu siguranta nu mai uita nimeni. Asa, 200 de euro ori erau in buzunar , ori nu erau, usor sa uiti. Il inteleg perfect pe artist !
12 iulie 2017, 15:19
ANAF, ai legatura :)
12 iulie 2017, 14:16
.....ca o scurta completare la comentariu precedent : artistul Dan Ciotoi a avut contract doar pe o ora, iar cand Formatia Folclor era instalata si pregatita de-a primii oaspetii, sala era goala pentru ca au fost foarte promti si au ajuns la timp.
12 iulie 2017, 13:21
Precizari reale : 1. A fost o eroare personala care o sa mi-o regret toata viata !!! 2. Prima trupa ajunsa la sala se numeste " Profesional din Botosani" , iar ce-a de-a doua aleasa de mire este " Folclor " iar la rugamintea mea oricare din variante ar fi ales mirii, colegii de breasla ar fi prestat sub pretul contractului meu, ceea ce s-a si intamplat . 3. Formatia General Musik este foarte putin cunoscuta sau chiar deloc la nivelul publicului larg din orasului si judetului Botosani . Aparitii televizate la nivel local si national nu avem, iar din 2013 de cand suntem constituiti ca trupa nu am prestat mai mult de doua-trei evenimente in Botosani, asa ca nu avea cum sa aibe de suferit darul, iar apropiatii ,rudele,prietenii NU pun darul pe masa in functie de formatie.(,nunta nu este un spectacol unde se rup bilete valorice iar daca vedeta lipseste, spectatorii se intorc de la intrare ) . 4. Dan Ciotoi a avut un contract pe suma de 1300 euro, iar la solicitarea artistului de-a mai canta inca pentru un program in aceiasi suma, mirii nu au mai fost deacord. TEL. Dan Ciotoi 0766409976. 5. Artistul violonist Luigi a prestat pe-o suma ce o stiu, dar inca nu am acordul lui sa o comunic . 6. Tot din darul diminuat, pe la orele diminetii mirii si-au mai acontat fara contract o formatie de muzica moderna (manele) la un pret nesemnificativ pentru ca au venit pe dedicatii (unde muzicienii au scos un pret foarte bun ), iar in afara de Dan Ciotoi, toate prestatiile artistice adunate toate la un loc nu ajung la suma de 2500 euro. Inchei prin a-mi cere mii de scuze si iertare celor in fata carora ma simt vinovat, regret profund situatia , nu a fost cu intentie iar colegilor din Formatia Folclor le multumesc respectuos pentru promtitudinea si devotamentul artistic de-a fi la inaltime ! gcioltan 12.07.2017.
12 iulie 2017, 12:31
astratex.ro
starshiners.ro%20
Sondaj
Cine este vinovat de blocarea investițiilor în municipiul Botoșani?
Guvernul
Consiliul Local
Primarul
Altcineva
Declaraţia zilei
”Toți românii, în cazul de față botoșănenii, cei pe care Răzvan Rotaru îi consideră, în baza unei închipuite congruențe ideologice sau principiale aliații săi, trebuie să aibă propriile lor convingeri, construite în baza ...
starshiners.ro%20
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6639 lei
USD
Dolarul SUA
4.1179 lei
CHF
Francul elveţian
4.0856 lei
GBP
Lira sterlină
5.2762 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.6344 lei
XAU
Gramul de aur
160.9705 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2415 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4490 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9872 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1283 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1794 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6250 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.3 o C
Dorohoi
-2 o C
Bucecea
-0.3 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
0 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.