Știrea zilei
Pământul judeţului pe mâinile a doi tineri de la PSD şi PNL - noii şefi USL de la Cadastru
Director executiv de la PSD, inginer şef de la PNL, acesta este planul USL Botoşani pentru Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI). Deja el a fost pus în aplicare pe jumătate. Astfel, spre finalul lunii precedente Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a organizat concursuri pentru mai multe posturi de conducere la nivelul unităţilor din ţară, printre care şi cel de şef serviciu la OCPI Botoşani.

OCPI Botosani

Inginer şef, fost preşedinte TNL Botoşani

Acesta a fost câştigat de Eusebiu Cilibiu (foto dreapta jos), fost lider municipal al tineretului PNL, care a fost declarat admis cu o medie de 89,65 de puncte după ce a adunat 96,33 la scris şi 82,98 la interviu. Deşi la examen se înscrisese şi Dumitru Istrati, fost director al OCPI Botoşani, până la urmă Eusebiu Cilibiu a participat singur. El are 31 de ani şi din 2008 este asociat chiar la o firmă cu activitate de cadastru, după ce a absolvit Facultatea de Hidrotehnică, Îmbunătăţiri Funciare şi Geodezie de la Iaşi.

Director PSD de la Protecţia Copilului

Pe de altă parte, în curând se va vacanta şi postul de director executiv al OCPI Botoşani. Acesta încă este ocupat de Paul Pavăl, consilier judeţean PSD care ar urma să ocupe postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean ce va fi eliberat prin plecarea Doinei Federovici în Senat. De altfel, Paul Pavăl este director executiv cu titlu de interimat, delegaţia expirându-i în februarie. Postul din fruntea OCPI Botoşani revine social-democraţilor, care îl preferă pe Marius Budăi (foto stânga jos). Acesta este în prezent şef serviciu aprovizionare la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar în toamna acestui an a fost admis la cursurile de înalt funcţionar public organizate de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. PSD-iştii vor astfel să-i răsplătească şi munca din campania electorală a celui care în 2009 a ocupat şi postul de director coordonator la Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale, iar în acest an a fost printre social-democraţii care şi-au anunţat în cadrul organizaţiei intenţia de a candida la alegerile parlamentare.
CITEŞTE ŞI:
 Doi liberali se bat pentru un post greu, soţia lui Ciubotaru eliminată la dosar - DOCUMENT

Marius Budai Eusebiu Cilibiu
CITEŞTE ŞI:
 Un consilier PSD renunţă la un post de director de aproape 50 de milioane pe lună

Urmărește-ne și pe Google News

Bolnavii de la Botoșani care primesc indemnizație de 1.000 de lei ca să stea acasă – VIDEO
Potrivit legii acest beneficiu este acordat sub forma unei indemnizații de hrană.
Valul de șantiere din școli și licee ar putea afecta alegerile la Botoșani: Mii de botoșăneni rămân fără secții de votare
În municipiul Botoșani sunt înregistrate în total 85 de secții de votare. Toate sunt amenajate în unități de învățământ.
Vânt de Dan Nechifor pe la Prefectură: Eu îl apreciezVIDEO
Lupta pentru putere din interiorul PNL nu vizează doar obținerea nominalizărilor la posturile cheie din administrația publică locală, adică președintele Consiliului Județean și primarul municipiului Botoșani, ci și funcția de prefect.
Surpriză uriașă pentru șefia județului, Iftime ia în calcul probabil cel mai tânăr candidat la CJ din istoria Botoșanilor – VIDEO
Când trei se bat în PNL Botoșani, s-ar putea să câștige al patrulea. Aceasta dacă Valeriu Iftime va reuși până la urmă să preia președinția organizației județene a liberalilor și să își pună în practică planurile privind nominalizarea candidatului la șefia Consiliului Județean.
REZULTATE OFICIALE ale sondajului liberal în municipiu: Printre variante se regăsesc și două femei! Cine ar ieși primar?
Sondajul comandat de Partidul Național Liberal (PNL) a fost efectuat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) în perioada 24 ianuarie – 6 februarie 2024.
E haos la PNL, Șoptică și-a anulat demisia cu jumătate de oră înainte de conferință, Iftime începe să își piardă răbdarea: Nici eu n-am înțeles mare lucru / Ne batem la retrogradare VIDEO
Cu mai puțin de patru luni înaintea alegerilor europarlamentare la PNL Botoșani domnește incertitudinea. În ciuda mai multor runde de discuții pe care președintele Nicolae Ciucă le-a purtat atât cu liderul în funcție al organizației județene, cât și cu potențialul înlocuitor, situația nu a fost tranșată.
Inspectoratul de Muncă NU face anchetă în cazul actorului împușcat, pistolul adus de acasă: Această armă a fost acceptată de regizor
Conducerea Teatrului „Mihai Eminescu” a anunțat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) incidentul care a avut loc la finalul săptămânii trecute.Cu toate acestea, inspectorii ITM nu au demarat propria lor anchetă.
Bucurie pentru primari și o armată de peste 1.000 de consilieri botoșăneni: Se pregătește creșterea mandatelor de la 4 la 5 ani
Aleșii locali ar putea rămâne în funcții timp de cinci ani din momentul validării mandatelor. Aceasta dacă proiectul inițiat de Uniunea Democrată Maghiară din România va fi votat de Parlament.
Dr. Claudia Malancea înlocuită din funcția de șef secție terapie intensivă de la Spitalul Mavromati
Aflată în arest la domiciliu până la începutul lunii martie, medicul Claudia Malancea a fost înlocuită din funcția de conducere de la Spitalul Județean Mavromati.
Negocierea anului: Peste 3 milioane de euro pentru o fabrică, în loc s-ar putea ridica un spital - FOTOGALERIE
Problemele cu care se confruntă fabricile de confecții din Botoșani pot deschide noi oportunități de afaceri. Iar una dintre acestea s-a ivit chiar în centrul orașului.
Întâlnire de gradul zero Iftime – Șoptică la conac, se prefigurează un ”careu de ași” pentru alegeri
După câteva zile de dispute la nivel declarativ, președintele grupului ”Elsaco” și președintele PNL Botoșani s-au întâlnit. Luni seară, cei doi au avut o întrevedere la Conacul Zăicești, parte a grupului de firme condus de omul de afaceri.
Inimă de salvator: Oamenii care îndură ger și viscol și cumpără dulciuri pentru copii, din banii lor – VIDEO & GALERIE FOTO
Pompierii se bucură de un grad de 83% de încredere acordată de români, fiind urmați de 67% pentru Armată și 64% către Biserică, conform unui sondaj CURS efectuat în martie 2023.
Primăria împrumută aproape 25 de milioane de euro pentru tot felul de investiții, de la străzi la școli și grădinițe – LISTA obiectivelor
Accesarea împrumutul bancar de către Primăria Botoșani a fost aprobată de consilierii locali într-o ședință care a avut loc spre finele lunii decembrie 2023.
„Se coace” încă o MĂRIRE salarială pentru angajații CJ-ului și ai altor trei instituții din subordine
Proiectul de hotărâre care vizează creșterea salariilor va fi supus dezbaterii în cadrul unei ședințe extraordinare programată luni, 5 februarie 2024, de la ora 14:00.
O tânără campioană a devenit cetățean de onoare: Prin seriozitate, profesionalism a reușit să se impunăGALERIE FOTO
Proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de cetățean de onoare a fost aprobat în unanimitate de către consilierii locali miercuri, 31 ianuarie 2024.
Primarul și fostul parlamentar, proces început cu listă de contestații împotriva DNA Suceava
Cei doi au fost trimiși în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava în cursul lunii martie a anului trecut.
OFICIAL: Municipiul Botoșani mai are puțin peste 90.000 de locuitori, o singură comună „și-a păstrat” oamenii
Recensământul populației a ajuns în punctul final, fiind publicate rezultatele definitive ale acestui demers important. Datele oficiale arată o scădere a populației atât în județ, cât și în municipiul reședință.
Posturile de stat considerate neatractive la Botoșani dar cu impact uriaș în comunitate: Orice polițist ar putea veni
Există o instituție de mare impact la Botoșani care se confruntă cu lipsă de polițiști deoarece beneficiile financiare nu sunt îndeajuns de atractive.
Preotul care „mângâie” sufletele bolnavilor din spital: Pereţii spitalelor au ascultat mai multe rugăciuni, decât pereţii bisericilor
Pe lângă personalul medical care îngrijește pacienții, preotul de caritate Teodor Ciurariu care slujeşte la Spitalul Municipal Dorohoi le este alături prin îndrumare, credință şi rugăciune.
Anul în care Teatrul Mihai Eminescu este redat botoșănenilor! Primarul, dezvăluiri despre ultima sută de metri – VIDEO
Chiar ministrul Culturii, Raluca Turcan, vorbea despre perioada de aproape un deceniu în care actorii au fost privați de clădirea în care și-au desfășurat activitatea zeci de ani la rând.
Budau nui bagan seama pe toti analfabeti de aici cari scrii din ciuda noi Haretistii am facu carte la Spiru,tu nui baga in sama dute director sa ai salar 7000 ron!Traiasca Spiru Haret care neo facut oamini si eu am Spiru si lucrez la stat am 4000 ron salar!Sus USL,sus PNL,SUS FLORIN tURCANU!
30 decembrie 2012, 08:17
Pleaca un prost si vine altul.Asta-i PSD-ul.Posturi numai penrtru lipitorii de afise.CALAITATE...IOC!
29 decembrie 2012, 18:17
Da pentru nevasta-sa nu aveti un post de directoare?Ca numai cu nasul pe sus merge,nici nu mai da buna ziua vecinilor!Are numai 12 clase,da promite sa faca si ea Spiru!
29 decembrie 2012, 12:08
Budau asta e directorul de serviciu,ca il tot vad ba la AJPS,ba la Casa de Pensii,ba la Zona Metropolitana,acu la Cadastru...Dati-i dragi pesedisti si lui un os de ros,ca vad ca e disperat sa ajunga director undeva...Director cu Spiru la 40 ani,dar ce mai conteaza!Asa,in traditia PSD...
29 decembrie 2012, 01:29
Pacat de acest Budau , va fi urmarit toata viata de eticheta de sofer si magazioner,asta doar pentru ca nu si-a facut studiile la timp...cu totii stim cum se face carte la Spiru...sa-mi fie scuzat,dar daca ai bani in ziua de azi, nu conteaza cit esti de prost,Spiru o termini oricum!Sa stea in banca lui sa nu se intinda mai mult decit ii e plapuma...
28 decembrie 2012, 23:38
Q@Q, "Marius Budai este un bun profesionis"...ma lasi te rog ???...daca era cum spui tu de ce nu a ramas in fuctia ce o ocupa anterior ??...e la mintea cocosului bai baiatule !!!! ...tu-ti profesionalismul lui peste !!! ..daca il intrebi pe ala ceva habar nu are cu ce se manaca cadastru...FELICITARI DOMNULE CILIBIU....EL E UN BUN PROFESIONIST !!.....
28 decembrie 2012, 21:07
Fara legatura directa cu cazul de fata, la treaba cu spiritistii (absolventii de Spiru) Andrei chiar are dreptate. Ori se considera ca au drepturi ca toti ceilalti absolventi de studii superioare si atuni nu mai exista discriminarea din invatamant de exemplu, ori se considera ca sunt studii de mana a doua si atunci nu poti sa accezi pe nici o pozitie care cere studii superioare.
28 decembrie 2012, 13:39
Felicitari, Sebi! Omul potrivit la locul potrivit. Cred ca meritai ceva mai mult decat sef serviciu,avand in vedere si criticile la adresa dlui. Budai, dar... Nu pot decat sa-ti doresc mult , mult succes !
28 decembrie 2012, 11:54
Nimeni nu contesta profesionalismul lui Budau , dar ca sofer sau magazioner, ce sa caute unul su Spiru la cadastru???Psd ne crede prosti pe toti?Adica un profesor care a terminat Spiru nu poate participa la concursul pentru titularizare,dar pesedistul asta vrea director cu 7000 ron salariu lunar?O fi bine,domnilor?
28 decembrie 2012, 09:23
Sunt vecin cu Budai. Toata viata lui a fost un linga, care pupa in fund pe unul pe altul ca sa roada si el un os, iar cu noi vecini este un inganfat si un infumurat, un jeg de om. Cu adevarat a furat de la Protectia copilului, a fost mana in mana cu Radasanu, alt hot PD-L -ist. Intrebatii si pe ceilalti vecini sa va spuna cum se prapadeau de ras cand Budau asta ii plimba cainele lui Buhaianu..na ala era deputat si Budai il pupa in fund, asa ca e tot un fel de PD-L-ist si el......nu pentru asta au votat oamenii......lasati0l sef la magazie sau la WC.
28 decembrie 2012, 08:50
Cu Budau e simplu,cit a fost sofer baga mina in bonurile de benzina,apoi la magazie avea alimentele pe mana,ca sef de serviciu aprovizionare masluieste licitatiile,acu vrea director la cadastru...cine stie ce hotii va mai face...se lauda ca va ajunge chiar prefect...
27 decembrie 2012, 22:04
Cred ca ar trebui sa aveti proprietatea vorbelor. Marius Budai este un bun profesionis, probabil nu l-ati cunoscut. Ce simplu e sa stai in fata unui calculator si cu o lasitate demna de toata critica sa aruncati in oamenii de buna credinta cu noroi. Insa cu toate acestea in viziunea voastra erau tare buni directorii de la PDL care au furat tot ce le-a stat in cale si au distrus institutii si oameni. Felicitari Marius pentru nominalizare.
27 decembrie 2012, 22:02
Andrei a pus punctul pe i . Daca stai la ANL sau in alt bloc, nu stii sa furi iar daca nu stii, nu ai ce cauta la post de sef. HALAL!!!!!! Sa-ti fie rusine.Casa si situatie se fac numai pe furat. Chiar toti trebuie sa furam sau sa inselam?
27 decembrie 2012, 19:57
Atata timp cat Jiji Becali este membru in Comisia Juridica a Parlamentului Romaniei orice e posibil. Pana la urma stim cu totii ca mai toate functiile se dau politic. Cat despre cei doi, nu ii cunosc pe nici unul, da imi inchipui ca vor fi in nota tututor celorlalti - nici mult mai buni, nici mult mai rai.
27 decembrie 2012, 17:10
...daca cotitez si eu mai mult de 300 milioane, dau juma de miliard, poftim, am sanse sa intru director la oficiul de cadastru??? am tot ce trebuie, experienta, studii in domeniul, macar eu as sti despre ce e vorba, nu ca asta Marius Budai !!!..."Marius Budai, directorul Agentiei Judetene de Prestatii Sociale Botosani"...cum sa ajungi de colo la oficiul de cadastru ???.....care e conexiuna intre una si alta ??? ........oricum examenul ce se da la Botosani pentru obtinerea stampilei e de tot cacatul !!! ....exista la ora actuala aparatura performanta si programe specializate a-ti usura munca in calcularea punctelor radiate....incat mergi la examen de autorizare, calculand prin metode clasice !!! Domnilor trezirea, traim in secolul 21 !!! ...
27 decembrie 2012, 14:28
...Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....voi sunteti nebuni ??? ce sa caute ala la conducerea Oficiului de Cadastru, ce studii de cadastru are ala ??? cand o sa fie pusi in functie, ca director, unul care stie totusi cadastru ?? asemeni domnului Cilibiu ??? "TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !!! "...Cunos pe cineva din cadrul psd-ului, inginer cadastru, care ar fi un bun director, ai avea cu cine sa vorbesti toate lucrurile legate de cadastru, nu unul care habar nu are cu ce se manaca aceasta meserie !!! si cred ca alaturi de domnul Cilibiu ar face o echipa buna, si i-ar scoate pe cei care nu-si fac treaba, afara din acest sistem !!!...
27 decembrie 2012, 14:13
Budau are 40 ani si sta la ANL...nu a fost in stare sa isi faca o situatie,sa isi ia o casa...nu a realizat in viata NIMIC...si acum vrea director...chiar USL nu are un om competent,pune toti ratatii in functii numai pentru ca au lipit afise???
27 decembrie 2012, 11:23
Rusinos ca un magaziner care a facut la Spiru Haret cu X si O sa fie sef la Cadastru. Nu e frumos sa fie promovata incompetenta, prostia si hotia.
27 decembrie 2012, 10:51
Omul lui Buaianu...fost magazioner ...a terminat Spiru Haret...
27 decembrie 2012, 10:40
pai nu este normal sa-l avanseze putin????? de la sofer, la directorMi se pare ceva anormal si foarte imoral din partea celor de la USL...... in loc sa puna un om competent sa conduca o institutie importanta, au pus un sofer..... nu mi se pare normal
27 decembrie 2012, 10:23
budai asta a fost sofer la directie.ha.ha.ha oamenii lu peste
27 decembrie 2012, 09:08
Sondaj
Doriți comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale?
Da
Nu
Nu votez
Declaraţia zilei
„Avem colaborare cu o echipă să putem să facem aceste cursuri. Împreună cu dna director de îngrijiri ne vom ocupa de acest aspect. Mai sunt sincope și vrem și aceste cursuri pentru că sunt necesare să readucem în mintea ...
answear.ro%20
inpuff.ro
fashiondays.ro
Vremea
astăzi
Botosani
8.8 o C
Dorohoi
10.2 o C
Bucecea
9.7 o C
Darabani
8.0 o C
Saveni
8.8 o C
Ştefăneşti
11.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2024 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.