Știrea zilei
„Petrecere” la Cornișa până aproape de miezul nopții cu muzică și țipete în microfon pentru directorul Țurcanu și câțiva apropiați! Botoșănenii au sunat la Poliție – VIDEO

Muzica și vocea DJ-ului din parcul de agrement turistic și sportiv Cornișa s-au auzit extrem de puternic încă din timpul zilei de vineri, 21 august 2020 într-o bună parte a orașului care se află la o distanță considerabilă de zona de agrement.

Petrecere...fără botoșăneni 

 

Odată cu lăsarea serii însă, în ciuda așteptărilor, zgomotele dinspre Cornișa au continuat și cu o mai mare intensitate. În zona cartierului ANL Bucovina spre exemplu muzica se auzea extrem de clar, fiind înțelese și cuvintele DJ-ului de la scenă. La fel de tare se auzea și de la blocurile din strada Nicolae Iorga.

 

Și a continuat până aproape de miezul nopții spre revolta oamenilor din zonă pe o rază de kilometri întregi, inclusiv a celor care locuiesc în Hudum.

 

Într-un final s-a dezlegat și misterul printr-un LIVE făcut de pe pagina de Facebook a Parcului de Agrement Cornișa.

 

În realitate, la ”petrecerea” la care părea că se distrează o sumedenie de oameni din țipetele de neînțeles ale DJ-ului, nu era nimeni. Nimeni în fața scenei. Nimeni care să danseze. Nimeni la mese.

 

Muzică pentru șef

 

Cu excepția lui Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) care se afla la o masă. În piscină patru persoane, cel mai probabil apropiați ai șefului de la Cornișa. În rest, țipenie. Ceea ce a făcut situația apropiată de ridicol în condițiile în care ceea ce se întâmpla la piscina exterioară, era dedicat doar pentru câteva persoane și a provocat atâta deranj.

 

Eugen Țurcanu s-a exprimat pe LIVE-ul transmis de la Cornișa cu un mesaj ușor electoral la adresa primarului Cătălin Flutur căruia i se datorează acest proiect de aproape 19 milioane de euro.

 

Și a arătat că... aniversează vara.

 

„Încercăm să aniversăm vara în ultimele zile. Dragii mei, Cornișa nu ar fi existat fără ideea unui om care se numește Cătălin Mugurel Flutur, cu toate bunele și relele lui, este primarul Botoșaniului. Am reușit prin intermediul acestui om, să atragem fonduri europene care să finanțeze acest complex”,

Eugen Țurcanu, director DSPSA

 

Deranjați de zgomotele produse de „petrecerea” la care era doar Eugen Țurcanu unii botoșăneni au sunat inclusiv la Poliție pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

La Poliția Locală spre exemplu au fost primite două apeluri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, unul la 21.18 și al doilea la 21.40. O patrulă a Poliției Locale a fost direcționată către parcul Cornișa unde a discutat cu Eugen Țurcanu. Muzica nu a încetat.

 

Alții s-au revoltat prin comentarii pe pagina oficială a complexului unde s-a făcut transmisiunea în direct, unii botoșăneni întrebându-l pe directorul DSPSA dacă a consumat băuturi alcoolice, iar alții explicând simplu că nu se pot odihni: „Chiar nu realizați la câți oameni faceți deranj maxim?”.

 

Muzica a încetat aproape de miezul nopții. Directorul DSPSA nu a răspuns mesajelor adresate noaptea trecută. 

 

UPDATE: S-a sunat inclusiv la 112 pentru semnalarea zgomotului de la Cornișa,  în jurul orei 22:00, conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani. 

 

„Am avut aseară un apel prin 112 legat de tulburarea ordinii și liniștii publice la Cornișa, i s-a pus în vedere unei persoane să dea muzica mai încet, s-a conformat. Alte nereguli nu au fost constatate”,

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani

 

Polițiștii vor monitoriza parcul în serile următoare. 

 

loading...
Funcționari din Primărie făcuți „alcooliști și boi” de un director liberal cu mandat de consilier local – VIDEO

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Manevră politică la ”Apă”! Pesediștii au demisionat ca să trântească CA-ul și să scape de Cîrlan din funcția de director
Prima mutare după pierderea de către PSD a postului de conducere de la societatea Nova Apaserv, după ce partidul a avut controlul Consiliului de Administrație și a rămas fără el, a fost făcută la începutul primăverii.
Spitale PERICOL PUBLIC la Botoșani, două rapoarte sub doi miniștri cu sumedenie de nereguli care pot arde oameni - DOCUMENT
A fost nevoie de mai multe tragedii pentru ca actorii decizionali să se aplece cu atenție și asupra condițiilor de totală nesiguranță a pacienților, din punctul de vedere al infrastructurii, fără referire la calitatea actului medical.
12 luni de ședințe SECRETE și ILEGALE la CJ - AUDIO EXCLUSIV Ce se întâmplă când i se cere șefei Consiliului să facă ședințe publice
Plenul Consiliului Județean Botoșani a bifat joi încă o ședință secretă. Cu excepția celei din ianuarie și a celor în care consilierii desemnați după alegerile din toamnă au depus jurământul, toate celelalte au fost organizate în sistem de audioconferință de la începutul pandemiei.
Administrație pe furiș: Noii aleși se folosesc de pandemie ca să-și ascundă fețele în ședințe și să voteze în secret hotărâri esențiale pentru Botoșani - VIDEO & FOTOGALERIE
Pandemia care la nivel macro a lovit mai ales în populația ce se confruntă cu restricții de toate felurile, pare să fie totuși în interesul unora. Al celor care ocupă funcții de orice fel, în aparatul de stat.
RĂSPUNS în bătaie de joc de la Administrația Bazinală, pensionarul Mețler cu „protecție” și după ce ”l-a luat... apa”
Scandalul izbucnit în cadrul Agenției Naționale a Apelor Române (ANAR) cu privire la o serie de angajări revoltătoare ale unor persoane incompetente sau cu grade de rudenie la nivel înalt, continuă să ridice o mulțime de semne de întrebare.
MODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
Loading...
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Loading...
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
De ce piscinele de la Cornişa stau închise? Apa din piscine este tratată cu clor un dezinfectant foarte puternic, deci covidul nu supraviețuiește în piscine, dacă punem şi aportul de vitamina D luată pe cale naturală, o vitamină care împreună cu zincul întăresc sistemul imunitar, chiar nu este de înțeles această prostie a unora ca Ţurcanu, care cică conduc Botoşaniul. Niște fomişti ajunși mari scule prin obrăznicie şi tupeu. Da la Cornișa domnește marele guru caratist, lasă că te cari tu!
24 august 2020, 10:22
O gasca de derbedei ,inculti ,nesimtiti,hoti,marlani etc.Votati penele...,votati pesede....aceeasi adunatura de borfasi.
23 august 2020, 16:41
Dar aud că și în seara asta e distracție (22.08.2020,ora 23.11).
22 august 2020, 23:13
Investiția majoră la care face referire eroul serii trecute a fost proiectată la un buget total de vreo 24 de milioane, a ajuns în final la 83 de milioane, este adevărat în 3 legislaturi de primar, dintre care două ale lui Flutur. Cât credeți că a fost partea nerambursabilă? Jumătate din proiectul inițial. Restul din bugetul municipiului. Ne-a îndatorat ăsta pe multe decenii de-aici încolo cu proiectele lui faraonice. A construit acel aqua park în condițiile în care la Cucorăni (8 Km distanță de Botoșani) începuse o firmă italiană sa proiecteze același obiectiv pe bani privați. Flutur nu avea decât să se ralieze la acel proiect (era în zona metropolitană), să-l sprijine, iar bugetul orașului n-ar fi fost atât de sugrumat. Ne întrebăm de ce taxe mari? Pentru aceste proiecte faraonice. Presa cred că a tăcut destul până acum, și acum tace, un singur ziar a scris, deși muzica s-a auzit în jumătate de oraș, așa am aflat și noi până unde poate merge nerespectarea legii la Botoșani din partea unui angajat al primăriei care a încălcat mai multe prevederi într-o singură seară, pentru care ar trebui să plătească cu postul. Cine pe cine plătește? Felicitări ziariștilor de la botoșăneanul.ro!
22 august 2020, 22:17
Vorbim cu toții degeaba, Țurcanu Eugen și acoliții săi fac legea în Botoșani...a se vedea nenumăratele procese pe care le are acesta, sunt amânate ori trecute cu vederea de justiție și poliție. MAFIE în toată regula! Să nu vă mire, dacă ar face o crimă...ar scăpa ,,basma curată'. Unica modalitate de a scăpa de aceștia sunt alegerile din 27 septembrie!
22 august 2020, 21:11
Sfidare pe față...nu le pasă de nimic și de nimeni. Poftiți la vot.
22 august 2020, 19:40
De cand e Flutur primar pentru a treia oara si finul comandant de politie, Botosaniul a devenit orasul cocalarilor in care face cine ce vrea fara a fi sanctionat. Orasul noaptea e o discoteca pe roti, alearga masinile cu viteza marita, cu muzica la maximum iar politistii daca vin la chemarea unor oameni, ii roaga frumos sa nu mai deranjeze, de fapt acesti politisti nici nu cunosc legea, unul mi-a recitat din memorie ca numai dupa ora 22 este valabila legea, pana atunci urla cine vrea cat poate. Zau bre? Pentru asemenea fapte ar trebui dat afara Turcanul caratist si sanctionati militienii. Cine ia masuri, Flutur, prefectul?!"Cred ca Nimeni. Dar vom vota.
22 august 2020, 17:22
Pentru tulburarea liniștii publice, Legea 61 prevede sancțiuni nu sfaturi (dă muzica mai încet), iar încălcarea repetată a prevederilor Legii 61 prevede majorarea amenzilor. Au fost două echipaje (poliția locală și cea națională), individul acesta nu are bun simț, asta o știu toți botoșănenii, altfel n-ar fi deranjat jumătate din oraș pentru a-i face campanie lui Flutur. De fapt, acest Țurcanu a sărbătorit ieșirea lui Flutur din politică. Animalul politic, înconjurat de animalele provenite de la PDL (vedeți lista pentru consilieri impusă la primărie) pe care le-a pus și le-a manținut în funcție pe criterii de cumetrie (inclusiv Eugen și șeful doamnei purtător de cuvânt), conduce PNL-ul dictatorial, cu metode staliniste și se înconjoară numai de oameni ca el. Acest Țurcanu m-a convins, dacă eram nehătărât, să nu votez Flutur și PNL la consiliul local și primărie, deși sunt liberal cu state vechi. Punct pentru Flutur și PDL (aripa neocomunistă din PNL)
22 august 2020, 17:14
Pana acum ideea domnului Flutur cu parcul acvatic nu a produs profit a necesitat, subventii de la primarie. Plangem ca banii publici sunt putini, nu avem aziluri pentru batrani, nu avem fonduri pentru copii instituționalizati dar dam subventii pentru bazin de inot, piscina, rafting etc.
22 august 2020, 14:39
Acesti oameni nu au scrupule se comporta ca niste stapani pe bunuri publice. Ei nu sunt veniti din alta tara, de atat suntem capabili ca neam. Cu cat este unul mai tupeist si mai incompetent cu atat il apreciem si ii alegem.
22 august 2020, 14:35
Cine se aseamănă se adună,vezi lista pnl pt consiliu local. Imi pare rau pt Flutur care de altfel a mai făcut cate ceva prin oraș,dar golanii de genul asta sau Ștefan sau Bucsinescu nu i fac cinste deloc.
22 august 2020, 14:34
Turcanule, să-ți mulțumească Flutur că l-ai sărăcit de un vot.Cine plătește curentul pentru distracția lui Țurcanu?PNL, PSD, alte partide sau cetățenii care mulți au fost deranjați?Evenimentul a fost cumva in beneficiul locuitorilor care nu s-au putut odihni și pe deasupra mai plătesc prin impozite factura la curentul consumat?
22 august 2020, 14:32
Problema nu e Flutur,e poate sa ramana dar mafia condusă de el ne sărăcește oameni buni.
22 august 2020, 14:05
"Cornișa nu ar fi existat fără ideea unui om care se numește Cătălin Mugurel Flutur," Oamenii cu idei se cheamă idioți. Da nu e cazul lui fluturaș, el nu are nici o idee, el are numai locuință de serviciu. „Am avut aseară un apel prin 112 legat de tulburarea ordinii și liniștii publice la Cornișa, i s-a pus în vedere unei persoane să dea muzica mai încet, s-a conformat. Alte nereguli nu au fost constatate” Pupat persoana în fund.
22 august 2020, 13:47
Am uitat sa precizez: sunt mai mult decat apolitica, sunt antipolitica, fiindca am constatat ca toti sunt " o apa si-un pamant", adica nu le pasa de noi deloc, dar deloc, doar se milogesc si se ploconesc in anii electorali, batandu-si joc de tara, ca in rest, rosu, galben- albastru, mov, etc, totuna.
22 august 2020, 13:34
Ieri, in jurul orei 15.30, am fost in cimitirul Pacea, la mormantul mamei si al bunicilor. Era o " veselie" in cimitir, de ziceai ca esti la discoteca !L-am reascultat pe DJ Bobo cu drag,dar era fix ca nuca in perete! Cred ca este necesara o limita in orice, inclusiv in ceea ce priveste decibelii produsi de Cornisa!
22 august 2020, 13:31
A fost si primarul Flutur la petrecere?!?
22 august 2020, 12:51
Pai da, ca doar Țurcanu și-a luat tarla în câmp și da petreceri când are chef pentru 10 oameni. Restul orașului nu mai conteaza. Eu nu stau aproape deloc de Cornisa și cu toate astea m-a deranjat f tare muzica. Dacă era un concert mișto înțelegeam, ca doar au mai fost concerte dar atunci deranjul era ptr 15 20 mii oameni nu ptr 10.
22 august 2020, 12:18
După cum am mai spus prezenta pe lista a lui Turcanu si a celebrei doamne Ada pe lista PNL pentru consiliul local va insemna pierderea majorității si obtinerea unui numar de maximum opt consilieri, adică mai mult decât penibil.
22 august 2020, 12:08
S-au învățat să se comporte ca niște proprietari, de parcă ar fi a lor. La alegeri avem puterea sa-l trimitem acasa, nevotând lista pnl unde este consilier
22 august 2020, 12:06
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
”O astfel de lege trebuie gândită foarte bine și cu multă prudență, pentru a nu prejudicia în nici un fel drepturile și libertățile fundamentale ale românilor. Personal sunt de acord cu dumneavoastră, oamenii trebuie să fie ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8838 lei
USD
Dolarul SUA
4.1118 lei
CHF
Francul elveţian
4.4060 lei
GBP
Lira sterlină
5.6917 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7890 lei
XAU
Gramul de aur
223.8171 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2309 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3297 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1502 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2419 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1852 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6568 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-3.0 o C
Dorohoi
-3.1 o C
Bucecea
-3.0 o C
Darabani
-3.3 o C
Saveni
-3.0 o C
Ştefăneşti
-0.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.