Știrea zilei
Ponta şi-a găsit uşier printre deputaţii de la Botoşani – FOTO
Cu sau fără voia sa, una dintre vedetele lansării candidaţilor Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din acest an provine din Botoşani. În două rânduri, timp de zeci de secunde, toate camerele televiziunilor au stat pe el. Nu neapărat însă datorită lui, ci a preşedintele PSD Victor Ponta.
Victor Ponta Andrei Dolineaschi pe Arena Nationala
Acesta a sosit la Arena Naţională puţin după ora 18:00, într-o maşină din care a coborât şi soţia sa, Daciana Sârbu. Demnitarul social-democrat a fost aşteptat acolo de un singur coleg de partid, deputatul Andrei Dolineaschi de la Dorohoi. Acesta l-a preluat din parcarea stadionului şi l-a condus în interior, făcându-i cale liberă prin mulţimea de jurnalişti şi admiratori strânşi la faţa locului. Dolineaschi a reapărut în centrul atenţiei câteva minute mai târziu, când Victor Ponta a păşit pe scenă. Tot noul preşedinte al PSD Botoşani a fost cel care l-a însoţit pe liderul naţional al social-democraţilor de la intrarea pe gazon şi până să urce pe scenă. Spre finalul mitingului Andrei Dolineaschi a urcat la rândul său pe scenă alături de Şerban Mihăilescu, la cabinetul căruia şi-a început practic activitatea politică în urmă cu mai bine de un deceniu, şi de delegaţii de la Botoşani, cu ocazia defilării pe judeţe a candidaţilor USL la alegerile parlamentare, părând a fi cel mai dezinvolt dintre toţi. Însoţirea lui Ponta de către Dolineaschi survine preluării de către deputatul de pe Colegiul Dorohoi a leasingului la un automobil de teren Mitsubishi condus iniţial de preşedintele PSD.
CITEŞTE ŞI:
Dolineaschi a luat un Mitsubishi de la Ponta într-un "deal" de 18000 euro – DOCUMENT

Victor Ponta Andrei Dolineaschi pe Arena Nationala 2
Victor Ponta Andrei Dolineaschi pe Arena Nationala 3
Victor Ponta Andrei Dolineaschi pe Arena Nationala 4
Victor Ponta Andrei Dolineaschi pe Arena Nationala 5
Victor Ponta Andrei Dolineaschi pe Arena Nationala 6
VEZI ŞI:
 Candidaţii USL Botoşani, cu Roxana şi Doiniţa în frunte, în faţa a 70.000 de oameni - FOTOGALERIE

Spitalizare de 25.000 de euro pentru un botoșănean cu COVID, internat la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani
Aproape 600 de botoșăneni au fost tratați la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani după ce au fost infectați cu virusul SARS-C0V-2. Acești pacienți au fost internați pe secțiile celei mai mari unități medicale a județului și au fost externați după vindecare.
Urban Serv obligată de instanță să îi plătească lui Nicuță despăgubiri de aproape un sfert de miliard de lei vechi
La doi ani după ce a fost destituit din funcția de administrator al societății de salubrizare a orașului, Cezar Nicuță a obținut la Tribunalul Botoșani plata unei sume destul de consistente.
Mihai Țurcanu pus pe lista de așteptare pentru postul Minodorei Vasiliu! Altcineva așteaptă ordinul
Una dintre cele mai disputate funcții de conducere din instituțiile publice de la Botoșani este deocamdată pusă la păstrare.
Școli cu blazon din județul Botoșani! Notele mici ale elevilor de sub numele mari ale personalităților: Pentru mine, asta înseamnă genocid. Pentru că eliminăm 40% din populația țării
Un adevărat genocid. Astfel caracteriza un academician situația în care se află școala în care învață copiii satelor. Iar la Botoșani notele obținute de elevi la Evaluarea Națională fac parte din acest tablou trist al societății românești. Un tablou în care, fără să exagerăm, se întrevede viitorul nostru ca popor.
TREI primari PSD scoși din ATOP pentru incompatibilitate și puși să dea înapoi banii pentru ședințe - DOCUMENT
Un raport al Curții de Conturi întocmit în 2020, pentru anul financiar trecut, a lăsat incompletă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), o structură finanțată de Consiliul Județean care are ca scop general luarea de măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
Alt botoșănean mort după sedare: Mi-l îngropi dezbrăcat, ca pe un nu știu cum, în pielea goală, într-un sac? Spitalul: Halucinații, depresie, delir la pacienți
„Asta este povestea noastră…(plânge în hohote n.r.), nu a vrut să meargă, mi-a spus: eu dacă merg în spital, iau COVID. Și așa a fost, așa a fost… Nu știu ce să zic. El a fost candidatul ideal. Avea glicemie mai mare, avea tensiune, era supraponderal. Dar nu a avut nici un simptom de COVID de acasă, din astea trâmbițate” – Mihaela Pietrariu, soția unui botoșănean mort la Spitalul Județean.
Alt gagiu, care de data asta a OMORÂT un om! Un șofer de 23 de ani și-a abandonat victima în șanț și a plecat acasă – GALERIE FOTO&VIDEO
Ziua de duminică a însemnat pentru polițiștii botoșăneni una de luptă continuă. Un accident mortal cu fugă a pus toate echipajele în alertă pentru găsirea făptuitorului. În mai puțin de 12 ore, cadrele Inspectoratului de Poliție Județean l-au identificat în județul vecin. Acasă.
Profesoara condamnată la închisoare cu suspendare pentru banii unei fetițe cu handicap vrea gradație de merit: Nu e moral, și noi suntem conștienți
Situație revoltătoare înregistrată la Botoșani. Un fost inspector școlar, actualmente profesor la o unitate de învățământ din municipiu, condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, a depus dosar pentru gradație de merit, o distincție acordată cadrelor didactice cu performanțe deosebite în pregătirea elevilor.
Cu experiență de peste 20 de ani: CINE este noul subprefect al Botoșaniului: Este o funcție cu responsabilitate foarte mare
Începând cu data de vineri, 12 iunie 2020, printr-o Hotărâre de Guvern, Botoșaniul are doi subprefecți. Învestirea celui de-al doilea, în persoana Laurei Cronț, a avut loc într-un cadru restrâns, sâmbătă, 14 iunie. Un nume nou, de altfel, printre persoanele cu funcții de conducere de la Botoșani.
inpuff.ro
Loading...
BĂTĂLIE incredibilă pe postul Minodorei Vasiliu de la DSVSA, listă lungă cu oameni care îi vor biroul
Postul eliberat de Minodora Vasiliu la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) face cu ochiul multor aspiranți care au obosit să se tot afle pe lista de așteptare ce a rămas neatinsă mai bine de un deceniu.
Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical! Au murit în saloane, familiile acuză, tăcere din partea spitalului
Finalul săptămânii trecute a fost marcat la Botoșani de cea mai lungă listă cu oameni morți din cauza virusului SARS-COV-2. Cinci decese într-o singură zi, trei femei și doi bărbați. Toți se aflau pe secția ATI a Spitalului Județean Mavromati.
Uvertura Mall s-a redeschis cu restricții și mari reduceri: restaurante fără food-court, terasă renovată și o mulțime de afișe – GALERIE FOTO
Noua etapă de relaxare intrată luni, 15 iunie 2020, în vigoare include și redeschiderea marilor centre comerciale. Astfel, începând de ieri dimineață, după aproape trei luni, și-a reluat programul și Uvertura Mall.
Botoșănenii s-au săturat să stea în casă și pleacă în vacanțe: Litoralul, la mare căutare - CUM sunt prețurile
După luni bune în care botoșănenii și românii în general au fost nevoiți să stea în case, odată cu relaxarea măsurilor, unii dintre ei au început să plece în concedii. Sau măcar să și le planifice, semn că pandemia nu-i mai sperie.
Scandal politic la Botoșani pentru un viceprimar cu fundu-n două bărci! Țurcanu acuză prefectul de simpatii liberale
Încep să se încingă spiritele printre politicienii de la Botoșani, mai ales în prag de alegeri locale când au loc practic cele mai multe conflicte din toți anii de administrație locală. Viceprimarul de la Dângeni, care s-a pozat alături de familia ALDE, a fost exclus din PNL și nu poate ataca decizia în instanță. De aici a pornit un tăvălug de acuzații.
Loading...
Președinte de partid la 35 de ani! Botoșaniul are un nou lider politic: Fondurile sunt puține, nu prea avem ce împărți
Cea mai... verde formațiune politică din România are un nou lider la Botoșani. Începând cu data de 20 martie, filiala județeană a Partidului Ecologist Român este condusă de Adrian Lupu.
Vă linșez!!! Amendă uriașă pentru un post TV central după amenințări fără precedent la adresa primăriței de la Ipotești
Postul B1 a fost amendat cu 20.000 de lei de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) după o ieșire verbală violentă a unui realizator la adresa primarului comunei Mihai Eminescu.
Botoșaniul, în fruntea unui top dureros: Oamenii care au salvat oameni până au… murit!
După luni bune în care COVID-ul a pus stăpânire pe întreaga țară, Botoșaniul este în fruntea unor clasamente dureroase. Dacă în celelalte articole din Botoșăneanul ne-am referit la numărul de cazuri și de decese, astăzi este despre ei, eroii, care au murit pe frontul de luptă cu noul coronavirus.
Premieră politică în sănătate: Edilul de la PSD numește manager de spital un consilier de la PNL cu care s-a bătut în campanie
După mai bine de o săptămână, interval în care unitatea medicală a avut conducere provizorie în urma demisiei medicului ce îndeplinea această prerogativă, s-a luat o decizie în privința următorului director.
Veștile bune despre autobuzele noi, puse puțin la păstrare! Eltrans nu are șoferi după scandalul din Consiliul Local și nici licență de traseu - FOTO&VIDEO
Începutul săptămânii era marcat la Botoșani de sosirea autobuzelor turcești care vor înlocui istoricele tramvaie care aproape că-și dau duhul zi de zi, pe străzile orașului. Patru din cele nouă autobuze au fost aduse din portul Constanța, într-un mult așteptat aer al schimbării.
Ada, come back! Fosta șefă a educației revine la Inspectoratul Școlar Județean
Schimbările pe care liberalii doresc să le facă în fruntea instituțiilor de învățământ nu se opresc doar la Casa Corpului Didactic (CCD), acolo unde în urmă cu o săptămână au înlocuit directorul.
Da, cu voia sa şi prin încrederea pe care a obţinut-o din partea preşedintelui PSD, Victor Ponta, deputatul Andrei Dolineaschi, preşedintele Organizației Județene PSD Botoșani, a fost vedeta incontestabilă a lansării candidaţilor Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie.Vedetă în sensul bun al cuvantului, deoarece a fost singurul politician care a răspuns de buna organizare al celui mai mare eveniment politic de după 1989 până azi.Am fost acolo şi am văzut un Andrei Dolineaschi, determinat, motivat, responsabil, şi asta nu înseamnă uşier , aşa cum sau intenţionat sugeraţi voi politicienilor PDL-işti, ascunşi sub sigla botoşăneanul.Ar trebui să fim mândri că unui botoşănean i-au revenit asemenea atribuţii care au fost îndeplinite cu succes.Închei prin a vă spune că de judeţul Botoşani prin acest OM, se va auzi din ce în ce mai mult, iar problemele noastre , SIGUR vor avea o şansă mai mare de rezolvare.Pentru a dovedi implicarea lui Andrei Dolineaschi, vă rog să descărcaţi următorul video: https://dlf.transfer.ro/transfer_ro-22oct-17933558fc7de.zip
22 octombrie 2012, 11:51
Ganditi-va ca daca se are bine cu ponta, e un pas mare pt Botosani. Si daca in echipa vor intra si Federovici si Balta, toti trei vad in ei un varf de lance. Eu abia acum cred ca Botosanii au sanse reale sa se modernizeze cu acesti oameni in parlament!
18 octombrie 2012, 23:09
Eu zic ca e un lucru bun pentru Botosani ca un om de-al nostru e atat de aproape de varful tarii. Va dau un exemplu: zilele trecute a prezentat la minister situatia disperata a unui liceu din judet si i-a deblocat situatia economica. Unitatea risca sa se inchida. Si nici nu a facut mare valva, tipul. E un tip ok, tanar si care poate face mult pt Botosani. Sa-i dam credit. Cei deranjati de intrarile lui normal ca-l mananca de partile moi.
18 octombrie 2012, 11:12
oare cum este sa fii sluga unui plagiator?????......ca sluga unui prostanac a fost. VOTATI PROSTILOR!!!!!!!!
18 octombrie 2012, 08:42
Ati votat cu Turcanu, acuma mergeti si votati si cu amanta lui.Asta este nivelul.
18 octombrie 2012, 08:38
melimeloparis.ro%20
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„S-a acumulat multă tensiune, mai ales după înfrângerea de la Iași. Nu a fost vorba despre violență. Au fost discuții mai aprinse la analiza jocului, nu e ușor nici pentru Leo, nici pentru băieți. S-au acumulat frustrări, ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8397 lei
USD
Dolarul SUA
4.2964 lei
CHF
Francul elveţian
4.5479 lei
GBP
Lira sterlină
5.3548 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9859 lei
XAU
Gramul de aur
245.3126 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2475 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3676 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9748 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1643 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1812 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.