Știrea zilei
Primarul care a înviat moldovenii cu… pizza – VIDEO cum s-a îngropat PNL-ul în zâmbetele lui Șoptică și Achiței

A fost o campanie electorală anostă cu liberalii pe de-o parte care au defilat prin țară cu Leon Dănăilă în mijloc și social-democrați de cealaltă, care au adoptat tactica mesajelor transmise prin canale media, evitând contactul direct cu presa.

Transfigurat, a urlat la oameni

Liderii PNL, de la București la Suceava sau Arad, au organizat tot felul de manifestații publice în orașele mari sau mici ale țării, iar una de acest gen a avut loc la Iași, în data de 5 decembrie.

Acolo, liberalii botoșăneni au deplasat câteva sute de oameni. Cel mai înflăcărat discurs n-a fost al vreunui candidat din Moldova la Parlament, ci al primarului Aradului, Gheorghe Falcă, în condițiile în care edilul nu candida pe nici o listă. Alocuțiunea acestuia a fost un amestec de grandomanie și umilință la adresa sărmanilor țării, săracilor din nordul țării care au devenit principalii vinovați, la fiecare scrutin aproape, pentru voturile oferite PSD-ului.

Săracii flămânzi din zona Moldovei care nu au de nici unele, de la locuri de muncă, la drumuri decente sau alte facilități ale civilizației începutul de mileniu, morții care umblă ca viii.  

”Pe vânt, pe frig și viscol, Moldova se ridică la fel ca în fiecare război, pentru victorie, România înainte”, și-a început urlând arădeanul discursul de la Iași.

Aproximativ 6 minute a ținut Gheorghe Falcă microfonul în mână, adeseori aproape desfigurat le-a strigat celor câțiva oameni prezenți în fața scenei: ”Moldova înainte, România înainte”.

”Am dat viață”

Primarul Aradului a pus accent pe cuvântul viață. A ajuns până într-acolo încât și-a însușit inegalabilul dar de a oferi chiar, viață. Evident, moldovenilor.

”Vă vorbesc azi despre curaj și credință, vă vorbesc astăzi despre viață. Vă vorbește un om care acum 10 ani în orașul său avea 32 de locuri de muncă, iar astăzi am 80.000 de locuri de muncă și am dat viață oamenilor. Asta înseamnă politică creștin liberală, asta înseamnă să fii în relații cu oamenii”,

Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Edilul din vestul țării, care a țipat ca ieșit din minți, a povestit chiar o întâmplare în care eroi principali au fost bineînțeles, tot moldovenii. Asta după ce, a cam terminat de dat viață oamenilor din orașul lui.

”În primăvara acestui an, nemaifiind oameni în Arad, am adus 500 de oameni din Botoșani și Suceava. Și au venit la lucru în Arad și am văzut cum au prins viață”,

Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Cum a înviat el oamenii la o... pizza

Umilința maximă a fost probabil atunci când liderul liberalilor, care a fost cel ce a coordonat campania de la alegerile parlamentare, a transformat pizza într-o delicatesă ce doar prin Arad poate fi consumată.

”Iar într-o zi în fața unei pizzerii am văzut patru copii și o femeie. Din pizzerie a ieșit un om care a deschis cutia cu o pizza și șase oameni au mâncat o pizza. I-am întrebat de unde sunteți voi? – Dl. primar, noi suntem cei veniți din Moldova. I-am dus înăuntru să vadă ce înseamnă și în continuare viață. Adică în țara asta cu pământ bun, în țara asta cu valori, trebuie copiii noștri să mânce patru oameni o pizza sau să ne ridicăm? Ridicați-vă Moldova și nu mai acceptați sărăcie ridicați-vă și dați afară cu baronii voștri, rupeți lanțurile PSD-ului și dați libertate oamenilor”,


Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Falcă nu s-a putut decide până la urmă câți au fost oamenii care au mâncat acea pizza și nici cum a reușit el să le dea viață înăuntru, într-o banală pizzerie.

Pe scenă, alături de Gheorghe Falcă, au fost Costel Șoptică și Cristian Achiței, pe care i-a umflat râsul încă din startul discursului susținut de Gheorghe Falcă.

Votanții primeau viață în funcție de orașul unde avea loc mitingul electoral

Gheorghe Falcă a pus aceeași placă – viață și pizza – pe la mai toate mitingurile electorale, numai că schimba proveniența săracilor, în funcție de zona în care avea loc mitingul. Dacă acțiunea electorală se organiza în sudul țării, atunci săracii cărora le-a dat viață și pizza erau din Teleorman, dacă erau din nord-estul țării, proveneau din Moldova.

 

CLICK ȘI VEZI DISCURSUL ÎN CARE BOTOȘANIUL, LA 1:39 ESTE SCHIMBAT CU TELEORMAN

loading...
PDL Botoşani supervizat de finul lui Băsescu
O mie de liberali au plecat să protesteze la Iași ca să îi asculte Bucureștiul

 

Scandal și pornografie pe banii Primăriei Botoșani la Gala Premiilor Eminescu: Eu sunt tipa pe care aţi hărţuit-o, tipa pe care aţi numit-o curvă, prostituatăVIDEO &FOTO

Gala de decernare a Premiului Național de Poezie, ediția cu numărul 27, din anul 2018, a început cu scandal. Și a continuat într-un ton care i-a indignat pe unii spectatori botoșăneni ce au părăsit sala de spectacole a Casei cu Cultură a Tineretului care a găzduit evenimentul și anul acesta.

Treabă la municipiu: Primăria face licitaţie ca să vândă maşina viceprimarului distrusă într-un accident

Automobilul folosit de obicei de viceprimarul Marian Murariu a ajuns obiect de licitaţie. Deşi a fost distrus aproape complet într-un accident care a avut loc pe 15 septembrie, municipalitatea încearcă totuşi să obţină nişte bani de pe urma lui.

Directorul nemulţumit de leafa de peste 7.500 de lei a dat un fel de concurs și începe un nou mandat - DOCUMENT

Singurul candidat la postul de director de la o instituţie subordonată Consiliului Judeţean a obţinut nota necesară pentru a semna un nou contract de management.

Surpriza de 6 milioane vine cu… ascensorul: Doi fraţi din Flămânzi cu afaceri în… lifturi au ajuns să aibă cea mai profitabilă firmă botoşăneană din construcţii

Topul Judeţean al Firmelor lansat în ultima parte a anului trecut de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani cuprinde o surpriză de proporţii. Cea mai profitabilă companie din construcţii şi domeniile înrudite este din Flămânzi.

EXCLUSIV: Mărturisirea în lacrimi a tinerei care și-a aruncat bebelușul în canal: Aș vrea să dau timpul înapoi

Cu doar câteva ore înainte de a fi condamnată, tânăra de 21 de ani care și-a aruncat pruncul la poligonul ACR la doar patru zile de la naștere s-a aflat marți în fața instanței de la Tribunalul Botoșani.

Polițist lovit de o femeie din Centrul Vechi – VIDEO & FOTOGALERIE

Încă un incident, din seria celor numeroase care parcă nu se mai termină, s-a petrecut în Centrul Istoric al municipiului Botoșani, în preajma Crăciunului. Și din nou se demonstrează că în zona considerată de cei de la Poliție ca fiind una cu grad de infracționalitate scăzut, se sună la 112 și de câte trei ori pe săptămână.

Polițistul local de la Botoșani care trăiește în două lumi, unite însă de oameni, totul a început în urmă cu 44 de ani – GALERIE FOTO

Odată intrați în sediul Primăriei, oaspeții care vizitează Botoșaniul se opresc puțin pentru a-și bucura ochii și sufletele de culorile calde din tablourile expuse pe pereții instituției și care sunt poate un rând din cartea de vizită a municipiului reședință de județ.

Asalt la mall, imagini unicat: parcarea s-a blocat, film fără bilete, peste 13.000 de oameni înăuntru - FOTOGALERIE

Sărbătorile de iarnă au adus noi recorduri de asistență la cel mai mare complex comercial din Botoșani. Imagini unicat au putut fi văzute în zilele de după Crăciun și Anul Nou.

Drogurile și drogații pun stăpânire pe Botoșani, orașul terorizat de rețelele care vând moarte

Un drum în capitală în urmă cu mai mulți ani de zile însemna și o undă de șoc la vederea persoanelor care se aflau sub influența unor substanțe psihoactive și despre care la Botoșani nu se punea problema să existe. Astfel de cazuri erau văzute mai ales la televizor.

loading...
Furtul sfârșitului de an: O celebră pensiune a rămas fără armăsarul care încânta turiștii - Parcă avea aripi și a zburat

Pe lângă o mulțime de vitezomani, oameni care au comercializat fără drept petarde și pocnitori și bețivi la volan, sărbătorile de iarnă au adus la Botoșani și un furt pe care nu îl întâlnești chiar în fiecare zi.

A semnat! Peste 3 milioane de euro pentru furnizarea unei ape “mai pură decât apa plată” - DOCUMENT

Primarul unei comune din județul Botoșani a semnat la Bucureşti contractul de finanţare pentru realizarea obiectivului de investiţii “Extindere, reabilitare şi modernizare a sistemului de alimentare cu apă”.

Am trăit-o și pe asta: Vedeta revelionului a plecat în timpul concertului să vorbească la telefon și să tragă o țigară - VIDEO & GALERIE FOTO

Peripețiile la revelionul organizat de Primăria Botoșani au început înainte de pana de curent din timpul recitalului susținut de Ami. Show-ul nopții dintre ani l-a început Fly Project, care și-a terminat reprezentația într-un mod cel puțin ciudat.

5.000 de oameni la revelionul în stradă, de la dansuri senzuale la o... capră, de la beznă la un grandios foc de artificii - VIDEO & GALERIE FOTO

Început timid, cu doar vreo sută de oameni, și trecut printr-o pană stânjenitoare de curent, revelionul în stradă organizat de Primăria Botoșani a plusat pe parcurs și a terminat ”en-fanfare” cu un grandios foc de artificii și cu mii de oameni exaltați de reprezentația lui Matteo.  

Un chef din Botoșani invitat la o televiziune națională, a gătit și pentru un ministru – CE recomandă pentru masa de Revelion – FOTO&VIDEO

Botoșani nu este recunoscut numai datorită personalităților care reprezintă acest județ sau a fetelor frumoase. Și în domeniul culinar, numeroși botoșăneni cu statut de chef, scot capul în țară și peste hotare și o fac cu cinste.

loading...
Botoșănenii l-au trimis în Parlamentul European, euro-Țurcanu moare de grija celor de la… Neamț – FOTOGALERIE 

În urmă cu mai bine de trei ani de zile, de la vârful politic al PNL mesajul transmis botoșănenilor era unul promițător: Botoșaniul avea să fie reprezentat pentru prima dată în Parlamentul European. 

Prima mare lovitură din ultimii 5 ani - Aproape 7 milioane de euro obținuți la municipiu, orașul se schimbă la față cu investiții de amploare

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a făcut publice joi rezultatele preliminare ale evaluării și selecției Strategiilor de Dezvoltare Locală (SDL) propuse spre finanțare în cadrul mecanismului Dezvoltare Locală Plasată sub Responsabilitatea Comunității (DLRC).

Lovitură de proporții, toate instituțiile au INTERZIS la plăți prin trezorerie până în 2018 printr-un ordin adoptat pe vremea ”sarmalelor pentru Crăciun”

Administrația publică locală, dar nu numai, suferă un șoc financiar de proporții pe final de an. Zeci de instituții botoșănene nu își mai pot folosi banii pe care îi au în conturi, iar fonduri importante se vor întoarce la bugetul de stat.

Doi grei din construcțiile de drumuri țin de un an o Primărie cu peste 5 milioane de lei în conturi pentru un drum și un pod - FOTOGALERIE

Unii nu au bani pentru investiții, alții nu au nici măcar proiecte, iar alții nu au reușit încă să întocmească studii de fezabilitate. Se poate însă și invers.

PRIMUL Crăciun fără mâncare de la UE pentru familiile sărace de la Botoșani – VESTEA din 2018

Nefiind an electoral, 2017 își ia rămas bun de la Botoșani și botoșăneni fără deja tradiționala împărțeală a produselor alimentare acordate cu generozitate de Uniunea Europeană.

vivacredit.ro
Primarul Cătălin Flutur și-a cumpărat hibrid de 20.000 de euro – FOTOGALERIE

Achiziție făcută la Primăria municipiului Botoșani care se ridică la aproximativ 20.000 de euro cu tot cu TVA.

Aroganta dusa la perfecțiune, made PDL!Când în PDL sunt Pnl-isti că: gireadă, flutur, Diaconu, turcanu de n ori, Lupașcu, etc...., așa va fi mereu!Vor aduce conducerea sa vb. în locul lor!L-au compromis și pe Dănilă, săracul!Amin.
6 ianuarie 2017, 05:17
Mai ,,pt. Pimar" s a terminat cu pupatul in C...R, reveniti va, LA MUNCA !!! Gata cu mancatul de C...,. T !!!
5 ianuarie 2017, 20:09
Domnule ION sau cum va cheama Ardealul a fost sub imperiu AUSTRO-UNGARA vorbim de mentalitate ,
5 ianuarie 2017, 11:44
mai primar ,trebuie sa plece mata de pe centura ca sa nu mai procreeze asa scursuri ca tine.Stai toata ziua aici si debitezi numai aberatii si pareri contra lui Flutur,esti o panarama care manaci ajutor social sau lingi bile pe la psd
5 ianuarie 2017, 10:42
Cam asa este ...in special noi moldovenii suntem subdezvoltati.Si cam meritam ce avem.Uitativa cum se traieste in Ardeal comparativ cu noi.
5 ianuarie 2017, 09:13
Interesant si adevarat, insa si-au cam meritat-o, e imposibil ca un partid care s-a umplut numai de specimene inculte sa ajunga mai departe decat a ajuns. Nu stiu daca primarul se va uita la aceasta postare, insa, sincer transmit ca PNL poate fi inviat numai daca se aduc oameni care macar prin postura si comportament sunt diplomati. Pentru ca tocmai de la cazuri precum Turcanu si Gireada au ajuns in situatia actuala. Lumea s-a saturat de falsitate si mahalageala, iar PSD a avut prezenta de spirit de a lucra occidental in campania precedenta si dupa cum se vede, a fost varianta castigatoare.P.S. : de obicei nu las comentarii, gandesc liberal dar ce e drept e drept.
5 ianuarie 2017, 08:39
Un om arogant, așa cum avem și noi , un Flutur M. arogant. Ambii au discursuri fulminante în anumite perioade, probabil iau câte un șnapț a la Băsescu, asta au învățat de la fostul șef PDL . Atat Flutur cât și Falcă( uite acum sesizez că ambii încep cu F. de la, să vă f.t) sunt urmăriți penal și trebuie să recunoaștem au făcut ceva în orașele pe care le păstoresc forțati de câte un tutore , Falcă îl are pe nașul Băse și FluturM pe vărul de la SV . Acești indivizi au încurajat corupția, au atras pe cei mai duri oameni, PROMOVAȚI PE FUNCȚII, pt a le proteja afacerile prin intimidare . VREM SĂ NU MAI AVEM ASTFEL DE OAMENI ÎN FRUNTEA PNL. TREBUIE SĂ PLECE ARIPA DIN FOSTUL PD-L .
5 ianuarie 2017, 08:32
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Roțile tuturor utilajelor, camioanelor și vehiculelor care vor ieși din șantier vor fi spălate în așa fel încât să nu murdărească străzile din municipiu”, Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6614 lei
USD
Dolarul SUA
3.7984 lei
CHF
Francul elveţian
3.9727 lei
GBP
Lira sterlină
5.2814 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4322 lei
XAU
Gramul de aur
163.0820 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2250 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5077 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0446 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0592 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1834 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6259 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2 o C
Dorohoi
-2 o C
Bucecea
-2 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-2 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.