Știrea zilei
Scandal într-un centru de testare după o așteptare de două ore și jumătate: Faceți pe-a deșteaptaVIDEO

Un botoșănean nemulțumit de calitatea serviciilor oferite de o clinică de testare din municipiul Botoșani a încărcat un video pe YouTube pentru a arăta „bătaia de joc la care a fost supus”.

Ore întregi de așteptare în soare 

 

S-a adresat și redacției Botoșăneanul pentru a preveni alte experiențe similare. Bărbatul a dorit să se testeze împreună cu fiica sa în vârstă de 6 ani pentru a putea călători pe cale aeriană către Marea Britanie.

 

A fost nevoit să aștepte mai bine de două ore, deși în prealabil își făcuse programare online. Mai mult, Marian M. povestește că timpul de așteptare l-a petrecut cu fetița afară, în picioare, în soare, nefiind asigurate de către punctul de colectare condiții pentru clienți.

 

 

„Am făcut programare online pentru un test Covid PCR la Centrul Medical din Botoșani, pe data de 3 Septembrie 2021 la ora 11.40 pentru mine și fetița mea de 6 ani. Deoarece a fost într-o zi de vineri, mi-am luat două ore liber de la muncă. Ajung la 11.30 și realizez că am de așteptat.

 

programare testare

 

După ce aștept două ore, îngrijorat fiind că trebuie să mă întorc la muncă, întreb politicos cât mai am de așteptat? Mi s-a răspuns cu impertinență că mai sunt trei persoane. Mă uit înăuntru - sunt condiții insalubre și atât clientul din cabină, cât și una din doamne nu poartă mască. Continui să aștept. Menționez că așteptarea se face afară, pe un soare insuportabil la orele amiezii. Nimeni nu poarta mască”,

A povestit Marian M.

 

„Îmi era frică să nu ne infectăm”

 

A mai așteptat jumătate de oră, până la 13:45. Cum nu și-a auzit numele a decis să meargă la toaletă, având în vedere timpul de așteptare, de peste două ore și jumătate. A revenit și a mai stat încă jumătate de oră.

 

„Întreb din nou, politicos, cât mai am de așteptat? Mi se spune cu aroganță că am fost strigat dar nu eram prezent. Să aștept că voi fi următorul. Aștept, dar alții sunt chemați. Toate aceste persoane au avut programare după ora la care eu și fetița mea am fost programați. Fetița se plânge că o arde soarele. Nu pot pleca din fața cabinei. Persoanele din jur tușesc. Îmi e frică să ne infectăm. 

Intru și întreb ce se întâmplă și mi se spune că acum trebuie să aștept câteva ore în plus, să aștept restul lumii, TOȚI având programare după mine. Și eu și fetița suntem batjocoriți și umiliți.

 

Mai intru o ultimă dată, de data aceasta cu un aparat de filmat. Doamna îmi vorbește calm de data asta, dar când îi explic situația, îmi spune să o las să lucreze”,

 

 

„Am spus că, dacă nu ați respectat să fiți când v-am strigat, nu pot să vă iau înaintea celorlalți, o să respectați rândul. Nu am cum să vă iau înaintea celorlalți. Vă rog frumos, trebuie să mă lăsați să lucrez. Eu nu vreau să mă cert, am avut ce am avut de spus”,

 

Este răspunsul angajatei din centrul de recoltare.

 

„Am așteptat două ore și jumătate, persoane care au venit după mine intră înaintea mea și dvs. faceți pe deșteapta”, a fost reacția botoșăneanului care într-un final a renunțat la programare.

 

 

”Vă asigurăm că se vor lua măsuri, este inacceptabil ceea ce spuneți!”

 

După cearta iscată Marian M. susține că a renunțat la recoltare: ”Am plecat, am suferit repercursiuni la serviciu și am ratat zborul din cauza unui abuz de autoritate.Vă rog din suflet investigați aceasta situație. Nu sunt singurul. Pe Google există recenzii din partea multor altor clienți care și-au luat țeapă și au fost batjocoriți”.

 

”Bună ziua,
Vom verifica tot ceea ce spuneți, în amănunt. Vă asigurăm că se vor lua măsuri, este inacceptabil ceea ce spuneți!
Rezultatele însă nu le dau asistentele și e o acuzație complet iresponsabilă aceea că, "dacă se supără, dau rezultat pozitiv".
La fel, vom analiza postarea Dvs de pe youtube cu avocații noștri.
Cu siguranță, se vor lua măsuri!
Mulțumim pentru sesizare! Ne pare foarte rău pentru situația creată”

 

Acesta este răspunsul transmis de clinică.

 

loading...
Bătaie de joc a unui medic ieșean asupra unui botoșănean: operat de CINCI ori, a murit
Bugetarii ar putea să fie obligați să se vaccineze sau să se testeze: Trebuie să fim responsabili

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google playdownload from apple store
„Fast & Furious de Botoșani” – Doi botoșăneni cu BMW-uri adaptate au participat la Campionatul Național de Drift - GALERIE FOTO & VIDEO
Doi botoșăneni au participat la marea finală a Campionatului Național de Drift care a avut loc weekendul trecut în localitatea Adâncata din județul Ialomița. Zeci de pasionați de mașini puternice proveniți din mai multe țări europene s-au întrecut pe MotorPark România, primul circuit auto-moto din țară adecvat organizării unor competiții de motorsport de cel mai înalt nivel.
Morți pe bandă rulantă la Botoșani, groparii nu mai fac față, NU mai sunt locuri în cimitire – FOTOGALERIE
Valul patru a lovit crunt în județul Botoșani. Iar botoșănenii trăiesc o altă premieră neagră cauzată de virusul care ia viață după viață. Doar într-o lună au murit la Botoșani aproape 150 de oameni, situație nemaiîntâlnită pe plan local.
NEGOCIERI la Primărie: Taximetriștii au cerut creșterea tarifului! Discuții de la manele, la licențe de 10.000 de euro: Chem DNA-ul în secunda doi VIDEO
Reprezentanții taximetriștilor de la Botoșani au intrat într-un maraton de negocieri cu reprezentanții Primăriei în vederea aprobării unor creșteri ale tarifelor pe care le practică. Noi negocieri au avut loc luni, de la ora 10:00, în sala Mihai Eminescu.
Scandalul cu invective din cramă, pe ordinea de zi a liberalilor: senatorul așteptat de partid la explicații
Congresul PNL a trecut, însă a lăsat urme atât la nivel național, cât și la nivel local. Iar o parte a celor întâmplate la București cu delegația botoșăneană a ajuns în discuția Biroului Politic Județean (BPJ) al liberalilor.
Este oficial: De față cu Dan Nechifor liberalii au votat noul prefect
Ceea ce Botoșăneanul a anunțat în premieră în urmă cu o lună a primit și o confirmare oficială: PNL Botoșani susține un tânăr om de afaceri pentru ocuparea funcției de prefect.
Statul vrea să albească prin amenzi „munca la gri” și „salariile din plic”, patron amendat la Botoșani cu peste 10.000 de euro
În urmă cu doar câteva zile, Executivul a adus o serie de modificări Codului Muncii pentru a descuraja fenomenul „muncii la gri”.În același timp, angajatorii botoșăneni continuă să recurgă la „munca la negru”, amenzile fiind uriașe atunci când sunt depistați de inspectorii muncii.
Jecmăneală politică pe fondul de rezervă al Guvernului! Primarii comunali ai PNL „au ras” milioane de euro, primarii PSD de Botoșani și Dorohoi - zero lei și zero bani – TABEL
„Banii au fost acordați indiferent de culoarea politică”.Este afirmația ministrului Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, în contextul alocării sumei de peste 1 miliard de lei către unitățile administrativ teritoriale din România. Afirmația are doar rolul „de a da bine” la televizor sau în ziare pentru că, în realitate, împărțeala banilor a fost 100% politică.
Pensie de peste 43.000 de lei pentru un singur botoșănean, în timp ce mii de vârstnici nu reușesc nici măcar să-și cumpere medicamente
Discrepanța dintre majoritatea bătrânilor care trăiesc din pensii insuficiente și ceilalți, care primesc pe cupoane sume chiar și de 40 de ori mai mari, continuă să se amplifice în județul Botoșani. Și, în ciuda eforturilor populiste ale politicienilor de a majora valoarea punctului de pensie la anumite perioade cheie, aceste măriri nu fac decât să adâncească diferențele uriașe.
Sute de botoșăneni se vaccinează zilnic, s-a triplat numărul față de perioada verii și se stă și la coadă – GALERIE FOTO
Noile restricții și accesul la servicii de divertisment sau spații de relaxare doar pentru persoanele vaccinate au determinat ca tot mai mulți botoșăneni să se imunizeze în centrele de vaccinare deschise la nivelul județului. Potrivit datelor oficiale, zilnic peste 500 de persoane se vaccinează cu prima doză sau după caz cu a treia.
Loading...
În sfârșit! Se scot dalele de beton din strada pe care tramvaiul nu a circulat nici măcar o singură dată - GALERIE FOTO
De ani de zile se tot vorbește (și promite) modernizarea acestui tronson de drum extrem de aglomerat și cu un real disconfort atât pentru șoferi, cât și pentru cetățenii care locuiesc la blocurile din apropiere.
”Ce nu am scris încă despre Luchian? Că m-aș bucura tare mult să-l întrec” – O expoziție-eveniment și un ghidaj emoționant oferit publicului de strănepoata pictorului Nicolae Tonitza – FOTO&VIDEO
Sfârșit însorit de septembrie 2021. La 135 de ani de la nașterea lui Nicolae Tonitza, ultima descendentă a pictorului a vorbit în fața iubitorilor artei despre familie, destine și dureri, dar și despre ”culoare, emoție și mister”.
Sunt neconstituționale! Botoșăneanca poporului dărâmă proiectele Guvernului de pedepsire a nevaccinaților: Discriminare și interzicerea dreptului la muncă
Avocatul Poporului a transmis în cursul săptămânii că actele normative discutate de Guvern care au în vedere condiţionarea dreptului la muncă al personalului din cadrul unităţilor sanitare şi al centrelor rezidenţiale de obţinerea certificatului digital privind COVID-19, cât şi testarea periodică din fonduri proprii încalcă mai multe drepturi ale salariaţilor.
”Nu se ține un Congres cu oameni sătui” – Liberalii cu burțile pline care l-au votat pe Cîțu pentru bani sau ca să-și păstreze fotoliile de șefi la stat - LISTA
”După cum mi-a explicat un liberal vechi din tabăra Orban încă de la primele ore ale dimineții, «nu se ține un Congres cu oameni sătui», adică nu faci alegeri în partid când ești la putere, pentru că nimeni nu vrea să schimbe nimic și toți trag de funcțiile pe care le au. Într-adevăr, cu mici excepții, cei 5.000 de delegați sunt și șefi pe undeva, puși acolo de șeful de partid”.
POVESTEA „diamantelor negre” de la Botoșani culese cu câini dresați special! Licitație la o instituție: Noi suntem pionieri FOTO
Anul acesta ar fi primul din istoria județului în care s-a organizat o licitație pentru recoltarea unor alimente de lux care valorează mii de euro. Se găsesc în pământ și sunt aduse la suprafață de persoane specializate, cu ajutorul unor câini dresați pentru astfel de activități și care sunt extrem de scumpi, pentru cei care doresc să îi cumpere.
Loading...
Botoșăneancă angajată fictiv la firma unor șarlatance intrate în pușcărie pentru un prejudiciu amețitor
Până să intre polițiștii pe firul acestei povești, cele două ”patroane” au angajat fictiv zeci de femei însărcinate care urmau să intre în concediul pentru creșterea copilului. Scopul era să obțină indemnizație de la stat, deși în realitate societățile lor nu funcționau, iar respectivele angajate nu au lucrat nici măcar o secundă.
A plecat la Domnul cel mai discret fost deținut politic din Botoșani: Omul care a luat în veșnicie suferința, dar ne-a predat cea mai frumoasă lecție - FOTO
A trăit în propria demnitate cu un firesc de care atât de puțini, astăzi, mai sunt capabili. Cei care nu am cunoscut greul războiului, foametea, pușcăria comunistă, domiciliul forțat, rația de pâine, întunericul și frigul, nu înțelegem încă ce au însemnat acești oameni care pleacă tăcuți spre lumea ”unde nu este durere, nici întristare, nici suspin”.
Botoșăneni rămași fără ajutor social după ce au refuzat un loc de muncă – CUM vrea statul să-i motiveze pe asistații leneși
La nivelul județului Botoșani sunt în jur de 2.740 de beneficiari ai venitului minim  garantat. Numărul lor este în scădere de la o lună la alta, iar asta și din cauză că unii dintre ei refuză să muncească.
REORGANIZARE la una dintre instituțiile cu cei mai mulți angajați, zeci de posturi DESFIINȚATE: CÂTE mai sunt vacante - DOCUMENT
Una dintre cele mai mari instituții publice de la Botoșani se reorganizează fiind reduse mai multe posturi.
Valul patru la Botoșani: Coadă de ambulanțe la Urgențe, așteptări cu orele în containere și personal cerut de la București – GALERIE FOTO
Situația epidemiologică de la nivelul județului Botoșani se înrăutățește de la o zi la alta. Sunt peste 100 de cazuri raportate în 24 de ore, iar spitalele sunt pline de pacienți infectați. Și pentru prima dată în valul patru avem și două sate carantinate și anume Roma și Tudora.
Juriștii arestați pentru practicarea (ne)legală a avocaturii, achitați după 8 ani: Sechestre de sute de mii ridicate, li se dau înapoi inclusiv ștampilele și... capsatoarele 
După opt ani de la arestare și mai bine de cinci ani de la data înregistrării la instanță, Tribunalul Suceava s-a pronunțat în dosarul privitor la ”Baroul Bota”. Magistrații din județul vecin au achitat pe linie toți inculpații pentru exercitarea fără drept a meseriei de avocat. 
Păi domnul și copilul, trebuiau, cu programarea online in mana, la ora 11,40 trebuiau sa intre sa li se facă recoltarea. Suntem batjocoriti, injositi pe banii nostri. Ar trebui ajuns până la a fi dați in judecată, dacă nu facem nimic, ne vor calca in picioare cum le vine lor.
5 septembrie 2021, 11:57
De ce nu dați numele clinicii , având în vedere că ” ați scăpat ” ( din greșeală , evident ) numele domnului în cauză ? Scrieți despre ce clinică este vorba , măcar să știm să o ocolim ! Un asemenea tupeu dublat de nesimțire maximă numai la noi se poate întâlni . Adică , ai programare confirmată și aștepți două ore și jumătate ? Păi ce programare mai este aia ? Și când lipsești cinci - zece minute că , de, te-o fi trecut ...ca omul...sau poate copilul voia la toaletă , ți se aruncă în scârbă că trebuie să iei coada de la capăt ? Dar îmi place amenințarea reprezentanților clinicii :” Vom analiza cu avocații noștri postarea...” Mă , deștepților și nesimțiților care sunteți ! În loc să vă dați peste cap , să faceți ceva pentru acest domn care a avut numai de pierdut pentru că a apelat la clinica voastră ( pe banii lui , a se avea în vedere !) , voi umblați cu amenințări ? Rușine , chiar dacă știu că nu vă este !
4 septembrie 2021, 19:10
"Despre presupusa dovadă a virusurilor patogene„Bacteriofagii”, corect definiți ca mini-spori incompleți și particule de construcție a bacteriilor, au fost izolați științific, în timp ce virusurile presupus patogene nu au fost niciodată observate la oameni sau animale sau în fluidele lor corporale și nu au fost niciodată izolate și supuse analizei biochimice. Până în prezent, se pare că niciunul dintre cercetătorii implicați în astfel de activități nu a realizat acest lucru.John Franklin Enders, născut în 1897 în familia unui bancher bogat, iniţial lucrase ca agent imobiliar și apoi a studiat limbile străine timp de patru ani înainte de a se dedica virologiei bacteriene, care îl fascina.El a transferat pur și simplu ideile și conceptele învățate în acest domeniu la virusurile patogene presupuse a exista în om. Prin experimentele și interpretările sale ne-științifice pe care nu le-a confirmat niciodată prin experimente de control negativ, Enders a dus întreaga medicină infecțioasă „virală” în fundătură. Nota bene: Enders, la fel ca mulți specialiști în bolile infecțioase, a lucrat pentru armata americană, care a fost dintotdeauna și rămâne o mare victimă a fricii de contagiune. Armata americană este dealtfel cea care a răspândit cel mai mult credința eronată că, pe lângă armele chimice, ar mai exista și arme biologice sub formă de bacterii și virusuri."https://www.incorectpolitic.com/dr-stefan-lanka-demolarea-teoriei-virusurilor/
4 septembrie 2021, 14:18
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
starshiners.ro%20
Sondaj
Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale. Dacă ar fi astăzi din nou alegeri, pe cine ați vota?
Cosmin Andrei
Cătălin Flutur
Marcel Gheorghiță
Cătălin Silegeanu
Liviu Toma
Altul
Declaraţia zilei
„Am discutat și cu președintele Camerei de Comerț. Singura problemă la Spitalul de Boli Paliative este punctul termic și el cu asta se ocupă. Ar fi de acord să grăbească realizarea acelui punct termic ca să putem da drumul pâ ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9470 lei
USD
Dolarul SUA
4.2484 lei
CHF
Francul elveţian
4.6231 lei
GBP
Lira sterlină
5.8624 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7240 lei
XAU
Gramul de aur
244.1620 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2451 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3638 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1804 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4441 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1931 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6649 lei
Vremea
astăzi
Botosani
15.6 o C
Dorohoi
14.3 o C
Bucecea
15.0 o C
Darabani
13.6 o C
Saveni
15.1 o C
Ştefăneşti
8.6 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.