Știrea zilei
Iată SECȚIILE unde Biroul Electoral a decis renumărarea TUTUROR buletinelor pentru primar: cine-i liderul și câte voturi au Flutur & Andrei

Biroul Electoral de Circumscripție Municipală (BECM) nr. 1 Botoșani a decis miercuri, 30 septembrie, renumărarea voturilor în 18 secții de votare din municipiu, de pe buletinele pentru primar.

Este vorba despre următoarele secții de votare: 80, 58, 83, 66, 24, 22, 76, 61, 65, 20, 59, 84, 81, 14, 10, 2, 49 și 70.

 

A solicitat renumărarea voturilor pentru primar candidatul PNL Cătălin Flutur, care a acuzat ștersături și modificări ale unor procese-verbale.

 

„Cu privire la întâmpinarea de față, membrii Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1, în urma analizării motivelor arătate cu privire la fiecare proces verbal reclamat, au apreciat că există suspiciuni în legătură cu realitatea datelor înscrise pe acestea și pentru a se elucida și a nu exista suspiciuni cu privire la legalitatea acestora, s-a decis cu majoritatea voturilor (8 la 3) renumărarea voturilor valabil exprimate la secțiile de votare mai sus arătate, buletine de vot pentru primar”,

Se arată în decizia BECM.

 

Rezultatele oficiale în secțiile pentru care BECM a decis renumărarea voturilor:

 

Secția 80:

Grădinița nr. 8 – Cătălin Flutur 179 voturi, Cosmin Andrei 162

Secția 58:

Colegiul Economic – Cătălin Flutur 191 voturi, Cosmin Andrei 189

Secția 83:

Liceul Pedagogic – Cătălin Flutur 160 voturi, Cosmin Andrei 181

Secția 66:

Școala Sfântul Nicolae – Cătălin Flutur 161 voturi, Cosmin Andrei 148

Secția 24:

Grădinița 23 – Cătălin Flutur 103 voturi, Cosmin Andrei 148

Secția 22:

Școala 12 – Cătălin Flutur 73 voturi, Cosmin Andrei 117

Secția 76:

Școala Grigore Antipa – Cătălin Flutur 98 voturi, Cosmin Andrei 88

Secția 61:

Școala nr. 10 – Cătălin Flutur 152 voturi, Cosmin Andrei 149

Secția 65:

Clubul Pensionarilor – Cătălin Flutur 148 voturi, Cosmin Andrei 124

Secția 20:

Colegiul Mihai Eminescu – Cătălin Flutur 120 voturi, Cosmin Andrei 129

Secția 59:

Grădinița 20 – Cătălin Flutur 231 voturi, Cosmin Andrei 166

Secția 84:

Liceul Pedagogic – Cătălin Flutur 143 voturi, Cosmin Andrei 109

Secția 81:

Grădinița nr. 16 – Cătălin Flutur 157 voturi, Cosmin Andrei 123

Secția 14:

Școala Sfânta Maria – Cătălin Flutur 123 voturi, Cosmin Andrei 121

Secția 10:

Liceul Grigore Antipa – Cătălin Flutur 189 voturi, Cosmin Andrei 171

Secția 2:

Liceul de Artă – Cătălin Flutur 173 de voturi, Cosmin Andrei 160

Secția 49:

Școala nr. 11- Cătălin Flutur 184 voturi, Cosmin Andrei 164

Secția 70:

Liceul Dimitrie Negreanu – Cătălin Flutur 147 voturi, Cosmin Andrei 119

 

 

În 14 din cele 18 secții de mai sus a câștigat Cătălin  Flutur.

 

De altfel, pentru secțiile unde s-a obținut renumărarea voturilor Cătălin Flutur are 2.732 de voturi, în timp ce candidatul PSD, Cosmin Andrei, are 2.568 de voturi.

 

Diferența de voturi este de 164, în favoarea lui Cătălin Flutur.

 

PSD Botoșani a contestat în instanța de contencios administrativ decizia BECM de renumărare a voturilor nule. De asemenea, și această decizie de renumărare a tuturor voturilor din cele 18 secții de votare va urma probabil toate căiile de atac, social-democrații invocând nelegalitatea, în sensul în care renumărarea se putea face doar în secția de vot, după închiderea urnelor, în baza unei întâmpinări scrise. Cel mai probabil, se va ajunge tot în etapa în care Judecătoria, Tribunalul, Curtea de Apel vor decide dacă se renumără sau nu respectivele buletine. 

 

 

loading...
Decizie a Biroului Electoral Municipal: Renumărarea tuturor voturilor în 18 secții de votare din municipiul Botoșani
Renumărarea voturilor nule de la municipiu s-a blocat, nu se știe când și dacă va mai avea loc

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google play download from apple store

 

Afaceri închise, privații și cetățenii amendați pe unde sunt prinși, instituțiile publice scapă în pandemie doar cu un banal... avertisment
Probabil că nu a mai existat vreun an în care instituțiile statului să exercite atât de multă presiune pe operatorii economici privați, iar aici ne referim mai ales la cei din HoReCa. Au fost închiși în starea de urgență, s-au redeschis în starea de alertă, însă cu extrem de multe restricții. Și în toată această perioadă instituțiile statului, printr-o armată de oameni, au făcut rând pentru a-i controla și amenda.
În anul dedicat online-ului, instituția de la Botoșani cu peste 80 de milioane de euro buget anual face ședințe prin... telefon
Trăim vremuri pe care nimeni nu le-a anticipat în istoria recentă. Vremuri în care instituțiile își restricționează contactul cu cetățenii, iar guvernanții recomandă ferm telemunca. Vremuri potrivnice în care accesul botoșănenilor la informațiile de interes public TREBUIE să rămână liber.
Două săptămâni de când au închis HoReCa la Botoșani ca să scadă Covid-ul: Rezultatul? Rata de infectare aproape s-a dublat
Pe 29 octombrie Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a decis închiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și a celor de noroc din municipiul Botoșani. Măsura a fost adoptată atunci ca urmare a depășirii pragului de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.
Oamenii din linia întâi care au făcut un pas în spate! Val de pensionări și demisii la Spitalul Județean Mavromati în plină pandemie!
De la debutul pandemiei cadrele medicale sunt în linia întâi, motiv pentru care s-au mai făcut angajări ca să se facă față valului de pacienți. Însă în tot acest timp au fost și persoane care au ales să demisioneze, ar și altele care au ieșit la pensie în această perioadă stresantă pentru toată lumea.
Scandal în Piața Centrală, comercianții au intrat în hală: Bătaie de joc din lume! Lumea muncește pentru o bucățică de brânză VIDEO & GALERIE FOTO
Protestele care au avut loc în fiecare dimineață din această săptămână în fața Prefecturii și Primăriei au continuat miercuri la amiază chiar în Piața Centrală. Mai exact la Hala de Lactate și Hala de Carne, acolo unde zeci de comercianți s-au întâlnit cu reprezentanții SC Urban Serv SA, care încă mai administrează aceste spații.
Administrator public de top la o Primărie! Fost parlamentar, consul și director în București a venit la Botoșani, în sprijinul primarului
A fost parlamentar în două rânduri, demnitar în Republica Moldova și director la Complexul Lia Manoliu din Capitală.
„Petrecere” într-o instituție publică unde sunt cazuri de Covid! Angajații adunați într-o sală, una dintre participante fără mască – FOTOGALERIE
În vremuri potrivnice, în care Guvernul a interzis orice fel de adunare, petrecere, aniversare sau orice alt eveniment public sau privat, în spații închise sau deschise, într-o unitate publică de la Botoșani a avut loc totuși o astfel de întâlnire.
Școala offline: Mii de elevi botoșăneni nu fac orele online, ministrul cere controale
Municipiile Botoșani, Dorohoi dar și câteva comune precum Adășeni, Suharău și Văculești se află în scenariul roșu motiv pentru care elevii din aceste localități  au învățat săptămâna aceasta exclusiv online. Iar de luni, conform noilor reguli toți elevii din întreaga țară vor învăța online.
Asta ați ales! Circ de 8 ore la prima ședință a noului Consiliu Local, aleșii scoși afară (și) de concertul Filarmonicii după o întrunire halucinantă – GALERIE FOTO
Dacă își imagina cineva că după alegerile din 27 septembrie situația din Consiliul Local Botoșani se va schimba, s-a înșelat amarnic. Noul deliberativ municipal, format în bună parte din aceiași oameni ca în ultimii patru sau chiar opt ani, a dovedit prin noii săi membri că între jurământul abia depus și ceea ce fac cu adevărat în calitate de reprezentanți ai botoșănenilor este o distanță uriașă.
Loading...
Draftul care a „transpirat” de la Guvern pe surse și care închide țara, vânat de Prefectură pentru „a nu induce populația în eroare”
Istoria se repetă și încă foarte repede. Pentru că tot ceea ce s-a petrecut în primăvară, când documentele oficiale care vizau măsuri restrictive pentru populație erau secretizate și furnizate „pe surse”, se repetă în toamnă, la șase luni distanță.
”Surpriza” din fruntea CJ-ului, pregătită în realitate de o lună de zile, s-a mers la două capete
”A fost o surpriză plăcută și pentru mine, recunosc, dar mă obligă”. Declarația îi aparține lui Bogdan Dăscălescu, și a fost dată jurnaliștilor la puține minute după ce a reușit să devină pentru prima dată în carieră vicepreședintele al Consiliului Județean.
Fostul șef din Consiliul Județean a revenit la compania orașului și stă cu „bagajele la ușă”: Sunt pregătit pentru orice provocare
După ce și-a încheiat mandatul de vicepreședinte al Consiliului Județean și, mai mult decât atât, a depus jurământul de consilier local, Liviu Toma, „adoptat” de familia Pro România înainte de alegerile locale, a revenit pe postul său de la Urban Serv.
Instituție mutată dintr-un apartament de bloc într-un sediu din centrul orașului, închisă după 13 zile – GALERIE FOTO
După ani de zile în care a funcționat într-un apartament dintr-un imobil situat pe Calea Națională din municipiu, această unitate de stat are, în sfârșit, un sediu care se ridică la nivelul de standard corespunzător. Doar că botoșănenii au apucat să beneficieze de aceste servicii civilizate doar pentru mai puțin de două săptămâni de zile.
ABERANT și NEDREPT: 9 din 10 focare sunt în unitățile statului la Botoșani, Comitetul de Urgență a închis mai ales privații
Municipiul Botoșani a ajuns joi la o incidență de 3,13 la mie a cazurilor de coronavirus, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a hotărât intrarea începând de astăzi în așa numitul ”scenariu roșu”, în care activitățile economice și sociale sunt limitate aproape asemănător Stării de Urgență.
Loading...
”Rechizitoriul” de rămas bun al lui Flutur: fraudă electorală, bani pentru voturi, buletine dispărute, dar și o întrebare fără răspuns
Din noaptea alegerilor locale și până în ziua când a jurat din postura de consilier local, Cătălin Flutur a avut o singură apariție publică. A fost acea conferință de presă organizată la două zile după scrutin, în care acuza faptul că ar fi pierdut în urma unor manevre derulate în timpul votării și mai ales după închiderea secțiilor.
Cu 1,5 milioane de euro în conturi, Spitalul Județean face apel la privați pentru aparatură medicală în lupta cu Covid: De ce 82 de miliarde de lei vechi nu sunt cheltuite?
Semne de întrebare s-au ridicat după apelul public făcut de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani către mediul de afaceri și asociațiile neguvernamentale pentru a ajuta Spitalul Județean Mavromati cu aparate de oxigen pentru bolnavii de coronavirus care prezintă forme grave ale bolii.
Flutur i-a dat ”ignore” lui Andrei la învestire, sfidare până în ultima clipă – VIDEO & GALERIE FOTO
Relația tensionată pe care Cosmin Andrei și Cătălin Flutur au avut-o timp de patru ani în fruntea Primăriei Botoșani, care a continuat în campania electorală și s-a exacerbat chiar și după alegeri, a ieșit în evidență și la ședința de constituire a noului Consiliu Local.
Bătaie până în ultima zi pe funcția de primar: Andrei este învestit astăzi după ce a fost la un pas să devină spectator la ședința convocată de prefect
27 septembrie 2020 este data la care au avut loc alegerile locale. La exact o lună de atunci, după o perioadă aproape „moartă” pentru oraș, având în vedere procesul extrem de birocratic de schimbare a conducerii orașului, amplificat și de contestarea mandatului noului edil șef, are loc în sfârșit ceremonia de învestire a noului Consiliu Local.
O instituție organizează concurs pentru înlocuirea uneia dintre cele mai experimentate directoare de la Botoșani
Angajații unei instituții de la Botoșani sunt în formulă incompletă după pensionarea directorului adjunct. Ca atare postul a fost scos la concurs.
Consilierii, în frunte cu noua șefă a județului, învestiți într-o sală de spectacole cu familiile alături și o puzderie de ”oameni grei” în public, dar fără liberali – VIDEO & GALERIE FOTO
Cea mai atipică învestire de Consiliu Județean de la înființarea acestuia în 1992, a avut loc pe 23 octombrie 2020. La mai bine de patru luni de la data la care în Botoșani și în România ar fi trebuit să își preia mandatele noile aleși și la aproape o lună de la alegerile locale. Și nu în Palatul Administrativ, ci într-o sală de spectacole.
Părerea mea e că cei care au ciordit voturi e gașca lui flutur. Ce nu au anticipat ei e că trebuiau să ciordească mai mult. Cineva i-a tras în piept şi a votat vice-versa. Fluturaşii erau siguri de victorie, socotelile lor le-au fost date paste cap de un "trădător". Ce film ar ieşi la Boliud! Avanamur! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
2 octombrie 2020, 17:47
Flutur nu trebuie tradat de nimeni fiindca NU MAI CONTEAZA in preferintele de vot ale BOTOSANENILOR. Asta nu pricepe nici el si nici trepadusii din jurul sau. Iar ceea ce se intampla acum, cand functia de primar si rezultatul votului cetatenilor sunt sechestrate in stil mafiot de catre flutur si argatii lui reprezinta cea mai mare sfidare a democratiei si a cetatenilor care inca au mai crezut ca votul lor conteaza. Intr-un stat civilizat , in care un primar care in urma unui proces democratic de vot, fara incidente de nici un fel, duce sacii cu voturi in propria sa cămara si dupa o saptamana in care voturile i-au fost la dispozitie ,le vrea renumarate pentru simplul fapt ca stie ca acum rezultatul va fi cel pe care-l doreste, nu cel real, deci intr-un stat democratic, l-ar fi luat politia pe sus si l-ar fi dus la dezintoxicare morala. Foarte grav ce se intampla. Domnul Prefect are ceva de spus in legatura cu abuzul acesta imens?
2 octombrie 2020, 14:26
Flutur a fost tradat de oamenii lui Soptica...
2 octombrie 2020, 13:13
Biroul electoral= omul lui Flutur+omul lui Florin Turcanu+ omul lui Popescu+ omul lui...adica oamenii manipulati de niste banditzi, indivizi care ori nu cunosc legea, ori se sterg la -und cu ea. Democratia mafiei din Botosani.
2 octombrie 2020, 12:07
băi butteffly, băi papilloane știi care e drama ta? că ai produs pentru 500 de ani și nu trăiești nici macar 100, nu asta cu primaria...
2 octombrie 2020, 09:23
nea flutur lasa-ne!!! nu te mai vrea nimeni sa stai iar 4 ani sa nu faci nimic
2 octombrie 2020, 08:58
Tocmai inversunarea cu care PSD se opune renumararii voturilor da de gandit,in loc sa fie de acord si sa se afle adevarul cat mai repede.Deja la Moldova Noua se repeta alegerile,la Bucuresti scandal monstru,Firea vrea sa se repete alegerile.la noi va decite judecatorul.
2 octombrie 2020, 08:56
caraghiosul de Flutur este de un penibil de-a dreptul hazos! el nu poate accepta că a pierdut la cateva voturi, o arde ba că a castigat mai multe sectii, ba ca diferenta la care a pierdut e prea mica, ba ca l-au tradat oamenii lui Șoptică etc...problema lui e ca a ramas cu buza-n vanf exact in cel mai inoportun moment...peste patru ani va fi un batranel de plus saizeci, total neatractiv pentru electorat, astfel lada de gunoi a istoriei va mai primi un personaj care nu a facut in cariera politica decat exclusiv avere pentru famiglie.
2 octombrie 2020, 07:44
Ciuma rosie a furat si nu vrea sa se afle adevarul.Vrem alegeri libere.
2 octombrie 2020, 07:09
astratex.ro
Sondaj
Mergeți la vot pe 6 decembrie?
Da
Nu
Încă nu m-am hotărât
Declaraţia zilei
„Cam 50% dintre ei (nr. au probleme), depinde de fiecare pacient. Sunt și pacienți care nu au avut patologii pulmonare înainte și acum nu mai pot să facă sport la sală, obosesc. Dar toți sunt în perioada aceea de convalescen ...
starshiners.ro%20
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8732 lei
USD
Dolarul SUA
4.1013 lei
CHF
Francul elveţian
4.5070 lei
GBP
Lira sterlină
5.4820 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9539 lei
XAU
Gramul de aur
246.1113 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2388 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3521 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0073 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1427 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1851 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6543 lei
Vremea
astăzi
Botosani
5.8 o C
Dorohoi
5.7 o C
Bucecea
6.1 o C
Darabani
5.0 o C
Saveni
6.0 o C
Ştefăneşti
3.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.