Știrea zilei
Spitalul din Botoșani unde oficial NU sunt reclamații: Personalul are o atitudine ireproșabilă/ Stopăm problemele încă din fașă

Reclamațiile scrise sunt o raritate la un spital din Botoșani. Cel puțin asta reiese din rapoartele Consiliului de Etică de la nivelul unității medicale.

Fără orgolii între cadrele medicale?!

 

Se întâmplă la Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe” acolo unde nu a fost depusă nicio sesizare la Consiliul de Etică. În primul trimestru al anului 2023 nu a fost înregistrată nicio reclamație din partea pacienților sau a cadrelor medicale. Același lucru s-a întâmplat și pe tot parcursul anului 2022.

 

Managerul spitalului, Cătălin Dăscălescu, susține că personalul este unit și acordă o atenție deosebită pacienților.

 

„Suntem un spital mai mic, personalul este mai unit. Medicii noștri, undeva la 70% sunt tineri, încearcă să acorde atenție și empatie pacienților cum merită. Problemele se rezolvă mult mai ușor decât într-un spital mare, colaborarea este mult mai ușoară, informația circulă mult mai repede și reușim să stopăm problemele încă din fașă cum se spune."

Cătălin Dăscălescu, manager Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe”.

 

Nemulțumirea principală a pacienților este aceea că nu reușesc să se programeze pe cât de repede și-ar dori, iar asta deoarece adresabilitatea a crescut în ultimele luni.

 

Totul e roz și în chestionare

 

Pacienții care rămân internați în această unitate medicală completează chestionare de satisfacție, iar conducerea susține că feedback-ul este unul extrem de bun.

 

„În fiecare lună noi monitorizăm chestionarele de satisfacție ale pacienților, le centralizăm și încercăm să rezolvăm ce se poate rezolva. În luna august din 322 de pacienți internați, avem 229 de chestionare, deci o rată foarte mare de feedback. Majoritatea chestionarelor sunt cu 100%, ei mai scriu și recomandări. Singura mare cerință a pacienților... cer toalete în salon, dar din cauza structurii clădirii nu prea putem..."

Cătălin Dăscălescu, manager Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe”.

 

Per ansamblu, managerul susține că personalul medical acordă atenția cuvenită pacienților.

 

"Personalul are o atitudine ireproșabilă momentan, dacă sunt scăpări se rezolvă repede, pacienții sunt aproape, mai discut și eu cu ei."

Cătălin Dăscălescu, manager Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe”.

 

Spitalul aflat în subordinea municipalității are 185 de paturi. Anual, numărul pacienților cu spitalizare continuă se apropie de 4.000. Unitatea medicală are aproximativ 220 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Director nou la spitalul orașului numit în locul unei „veterane” – FOTOGALERIE

 

Unii botoșănenii aruncă toate mizeriile în toalete și apoi urlă că au avarii – FOTOGALERIE cu ce se găsește prin canalizare
Deșeuri textile, ambalaje, lavete, bureți, resturi alimentare, ulei uzat, medicamente, produse de igienă, șervețele umede, bețișoare de urechi, vată, absorbante.Uneori și haine sau cadavre de animale mici.
Un an fără Daniela Șfaițer, doamna celor năpăstuiți, prietena celor privilegiați
S-a scurs deja un an de la ziua în care comunitate botoșăneană era străbătută de o undă de șoc. Daniela Șfaițer părăsea discret această lume.
Angajată a unui spital din Botoșani, discurs cu lacrimi: La mulți ani, România, te iubim! Dar e suficient, oare? VIDEO
Primele ore ale dimineții de 1 Decembrie 2023. În oraș erau făcute ultimele pregătiri pentru marea sărbătoare.Unii locuitori ai orașului erau văzuți la ferestre atârnând Drapelul Național.
Condamnări la pachet cu patronul, pentru comisarii de la Protecția Consumatorilor cu șpaga de 400 de lei
Procesul pentru infracțiuni de corupție care-i viza pe cei doi comisari de la Protecția Consumatorilor Botoșani s-a terminat la Tribunalul Botoșani.
”3 Sud Est” și Filarmonica Botoșani, spectacol magic cu 4.000 de oameni la București: Un vis care se împlineșteVIDEO & GALERIE FOTO
Trupa care în anii 90 a pus practic bazele muzicii dance în România, și-a încheiat apoteotic turneul început în urmă cu aproape două luni. După concerte în 16 orașe din România și două reprezentații la Chișinău, ”3 Sud Est” a organizat pe 28 noiembrie un spectacol grandios la Sala Palatului.
Nova Apaserv începe să dea semne de viață: Plătim apa ca la Netflix, compania a trimis și peste 22.000 de SMS-uri abonaților
Compania de apă și canalizare a județului a devenit o țintă permanentă atât a cetățenilor cât și a unor instituții sau chiar partide politice.Iar reacția nu a întârziat să apară în acest proces complicat de resuscitare a imaginii publice pe care o are acum Nova Apaserv.
O zi națională cum alta n-a fost la Botoșani: Paradă aeriană, defilare militară, dar și canină, autospeciale de intervenție
Ziua Națională a României care se organizează anul acesta la Botoșani va avea un farmec aparte.Botoșănenii care vor ieși în stradă pentru a sărbători ziua tuturor românilor vor avea parte de un spectacol de neuitat.
Eveniment de poveste: Concert la o vioară ”Stradivarius” de 10 milioane de euro, botoșăneni fermecați la ”Baroque tour” – VIDEO & GALERIE FOTO
Pentru majoritatea violoniștilor din lume să cânte la o vioară ”Stradivarius” reprezintă o încununare a carierei. Românul Răzvan Stoica își trăiește de 14 ani visul și concertează la unul dintre celebrele instrumente create de Antonio Stradivari.
Bugetarii de la Botoșani care NU au mai protestat vreodată: Nu de plăcere stăm în fața instituțieiGALERIE FOTO
În aproape trei decenii de activitate acești lucrători dintr-o unitate de stat nu au întrerupt niciodată activitatea.
Două seri acasă la... Filarmonică! Concert magic pregătit pentru Crăciun cu Ozana Barabancea, patru tineri talentați de peste Prut și un prezentator celebru 
Filarmonica „George Enescu” Botoșani a început pregătirile pentru ce se anunță a fi „cel mai spectaculos concert al finalului de an”.
Lucrările la McDonald's aproape de finalizare, restaurantul începe să prindă contur la Botoșani – VIDEO & GALERIE FOTO
Clădirea în care va funcționa restaurantul la Botoșani este finalizată în proporție de 70%Obiectivul din municipiul reședință va fi restaurantul cu numărul 101 deschis în România de către lanțul american.
Un proprietar de clădiri obligat să plătească 160.000 de euro impozit de neglijență: Va fi executat, ca orice contribuabil
Este probabil unul dintre cele mai mari impozite calculate în municipiu pentru un proprietar de clădire.În lei, suma totală se ridică la 800.000 de lei, echivalentul a 160.000 de euro.
Un fost director de la „Apă” schimbă tabăra și intră în rândul muncitorilor ca lider sindical: Am fost și în canal și în Consiliul de Administrație
Premieră la Botoșani într-o societate comercială cu capital de stat, unde un fost director general încearcă să devină reprezentant legal al muncitorilor și nu numai.
Unul dintre directorii de la Casa de Pensii a părăsit instituția
Este vorba despre unul dintre cei doi adjuncți ai unității de stat, care din această toamnă nu mai ocupă funcția de conducere din fruntea Casei Județene de Pensii (CJP).
Balul Oamenilor de Afaceri s-a transformat în gală cu dress code black & white: businessmeni surpriză, absențe neașteptate și premiere pe sărite – VIDEO & GALERIE FOTO
Cei mai performanți antreprenori s-au întâlnit vineri seară la salonul ”Luceafărul” de la Cucorăni la a XXX – a ediție a Balului Oamenilor de Afaceri. În anul aniversar manifestarea s-a transformat, cel puțin declarativ, în Gala Excelenței în Afaceri, la care organizatorul, Camera de Comerț Industrie și Agricultură (CCIA) Botoșani, a lansat Topul Județean al Firmelor.
Povestea gemenilor învingători care au cântărit 1.000 de grame și au stat TREI luni în incubator: Au avut foarte multe complicațiiVIDEO
S-au spus și s-au ascultat povești de învingători vineri, 17 noiembrie 2023, la Maternitatea Botoșani.
Anul acesta: Revelion „pe avarii” organizat în centrul municipiului Botoșani, Primăria caută artiști cu pretenții mai puține
Consiliul Județean a ajuns să organizeze parada obiceiurilor de iarnă cu sprijin financiar din mediul privat.Primăria ține pasul și încearcă să creioneze un spectacol cât de cât satisfăcător pentru noaptea de Revelion, deși fondurile sunt limitate.
Instituția la care a ajuns să muncească doar directoarea: Stătea singură la ghișeu și primea cereri – VIDEO & GALERIE FOTO
Valul de proteste lovește în tot mai multe instituții ale statului, iar mai nou întrerup activitatea salariații din structurile Ministerului Muncii și Solidarității Sociale (MMSS).Se ajunge astfel la situații în care la aceste instituții lucrează doar șefii.
Caravana AUR pe interzis! Alianța și-a prezentat candidații de la europarlamentare cu un autocar parcat în centrul orașului, în zonă interzisă – GALERIE FOTO
Pentru această încălcare a Codului Rutier șoferii din Botoșani riscă amenzi din partea polițiștilor.Cei de la AUR, în schimb, și-au văzut nestingheriți de activitatea politică fără ca cineva să observe „elefantul” galben din centrul orașului.
Irina Rimes și muzicienii Filarmonicii au purtat peste 700 de botoșăneni pe tărâmul viselor: Mulțumim că ne-ați primit la voi acasăVIDEO & GALERIE FOTO
De aproximativ o lună cel mai așteptat concert al acestui final de an a fost fără doar și poate cel în care artista Irina Rimes a cântat la Botoșani alături de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat George Enescu dirijată de maestrul Alexandru Ilie.
Pentru H-neinregistrat ! Ești un ipocrit, parvenit ! Arunci cu noroi în ceva ce nu e de competenta ta ! Am mers cu cineva … la cineva …? Deja vocabularul tău spune totul!
5 octombrie 2023, 00:48
Omul sfinteste locul!
30 septembrie 2023, 20:09
Cine naiba inghite asemenea minciuni? Am fost odata cu cineva si am văzut ce jeg de spital si ce profesionisti. Dadeau la pacienti pastile ca sa doarma. Am ramas stupefiat cand am văzut ce le dadea. Am mers cu cineva acolo si cand m-am dus era adormita și fericita de parca lua droguri. Am scos-o imediat
30 septembrie 2023, 17:32
Frumos! Un spital care promite în viitor! Deci se poate și altfel ! Cu personal competent , începând de la manager , doctori, asistenti medicali până la personal auxiliar! Se poate și la noi …să fii cald , cu atitudine pozitiva fata de pacienti și colegi , să respecti și să fii respectat; să lucrezi in echipa ,să dai și să primești ajutor fără orgolii! Bravo! …Când am părăsit sistemul și tara cu un gust amar ,toate astea nu funcționau intr-o tara civilizata ,nu mă regăseam și nu vedeam nici un viitor pentru copiii mei ! Străinătatea este o trauma , mereu trăiești intre două lumi ! Îți dorești,,acasă ‘’ , dar când te intorci…de fiecare data pleci cu un gust amar ! …constați ,ca nu s-a schimbat mentalitatea si nici sistemul! Sperăm noi ăștia plecați, sa ne putem întoarce acasă dupa ani de zbucium si pribegie si să fim mândri de tara in care trăim ! TARA la care am contribuit pana la sacrificiu pentru bunăstarea ei !
30 septembrie 2023, 14:07
Frumos! Un spital care promite în viitor! Deci se poate și altfel ! Cu personal competent , începând de la manager , doctori, asistenti medicali până la personal auxiliar! Se poate și la noi …să fii cald , cu atitudine pozitiva fata de pacienti și colegi , să respecti și să fii respectat; să lucrezi in echipa ,să dai și să primești ajutor fără orgolii! Bravo! …Când am părăsit sistemul și tara cu un gust amar ,toate astea nu funcționau intr-o tara civilizata ,nu mă regăseam și nu vedeam nici un viitor pentru copiii mei ! Străinătatea este o trauma , mereu trăiești intre două lumi ! Îți dorești,,acasă ‘’ , dar când te intorci…de fiecare data pleci cu un gust amar ! …constați ,ca nu s-a schimbat mentalitatea si nici sistemul! Sperăm noi ăștia plecați, sa ne putem întoarce acasă dupa ani de zbucium si pribegie si să fim mândri de tara in care trăim ! TARA la care am contribuit pana la sacrificiu pentru bunăstarea ei !
30 septembrie 2023, 09:28
Respect,respect,respect de mii de ori pentru toate doamnele asistente și pentru domnii doctori,dar mai ales pentru d.na doctor Constantin și d.na asistenta Bandalac.Va doresc multă sănătate și multe realizări în activitatea d.voastra.
30 septembrie 2023, 07:51
Sondaj
Sunt întemeiate grevele declanșate în noiembrie de salariații mai multor instituții din Botoșani?
Declaraţia zilei
„Noi interzicem cu desăvârșire folosirea petardelor de către copii. Sunt situații în țară unde copiii și-au pierdut degetele, și-au pierdut ochii. Deci părinții trebuie să fie atenți. Părinții sunt responsabili și părin ...
answear.ro%20
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.9677 lei
USD
Dolarul SUA
4.6059 lei
CHF
Francul elveţian
5.2613 lei
GBP
Lira sterlină
5.7949 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1911 lei
XAU
Gramul de aur
300.4044 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2601 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2995 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0452 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3929 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2040 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6663 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-3.9 o C
Dorohoi
-5.3 o C
Bucecea
-4.6 o C
Darabani
-6.0 o C
Saveni
-4.2 o C
Ştefăneşti
1.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.