Știrea zilei
USL ar avea 9 mandate de parlamentari – REZULTATE PARŢIALE
La sediul PSD au început să se centralizeze datele aduse de membrii comisiilor din secţiile de votare din judeţ şi la prima vedere Uniunea Social Liberală ar avea toate cele nouă colegii câştigate cu procente de peste 60%.

Potrivit reprezentanţilor PSD se pare că datele finale vor fi cunoscute peste mai bine de trei ore. Prezentăm mai jos datele parţiale obţinute de competitorii USL din cele nouă colegii din judeţul Botoşani.
 Colegiul 1 Flămânzi - Camera DeputaţilorVerginel Gireada 

63,73%


 Colegiul 2 Dorohoi- Camera Deputaţilor Andrei Dolineaschi  72%
 Colegiul 3 Săveni- Camera Deputaţilor Roxana Anusca 62%
 Colegiul 4 Darabani- Camera Deputaţilor Costel Soptica 

71%

 Colegiul 5 Botoşani- Camera DeputaţilorMihai Balta66%
 Colegiul 6 Botoşani- Camera Deputaţilor Tamara Ciofu 65%
Colegiul 1 Flămânzi-

Senat

 Doina Federovici 69%
 Colegiul 2 Săveni- Darabani

Senat

 Şerban Mihăilescu 

 65%

 Colegiul 3 Botoşani -

Senat

 Viorel Grigoraş 

63%


UPDATE:
La nivelul judeţului potrivit proceselor verbale centralizate dintr-un număr de 71 de secţii de votare din cele peste 420 şi a numărării paralele s-au obţinut următoarele rezultate estimative:
USL 66,86% cu 19.429 de voturi
PP DD 13.98% cu 4.063 de voturi
ARD 12,83 % cu  3.822 de voturiRĂSPUNS în bătaie de joc de la Administrația Bazinală, pensionarul Mețler cu „protecție” și după ce ”l-a luat... apa”
Scandalul izbucnit în cadrul Agenției Naționale a Apelor Române (ANAR) cu privire la o serie de angajări revoltătoare ale unor persoane incompetente sau cu grade de rudenie la nivel înalt, continuă să ridice o mulțime de semne de întrebare.
MODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Loading...
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Loading...
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
plângă, pentru că i-ai lezat delicatețea.\\r\\n\\r\\nDar noțiunea de curvă, în opinia mea, repet, n-are legătură exclusivă cu sexul. Ba chiar este egal distribuită între sexe. Are legătură cu viața. Cu a fi în realitate ceva, dar a face eforturi teribile, ostentative de a părea exact opusul. Curva e libidinoasă și invazivă. N-are limite. Îți declară dragostea cu gura plină. Te trage de mânecă. E ca spălătorii de parbrize din intersecții: nu se dă dusă ușor. Poate n-ai înțeles din prima. Îți repetă. Ea are principii – atât de solide, încât par inaccesibile până și unui martir creștin halit de lei. E cultă – Biblioteca din Alexandria era cât raftul ei pentru seara asta. E inteligentă – Kasparov s-a retras când ea i-a explicat că s-a terminat cu șmecheria. Are un suflet sensibil – salvează tot, de la copacii patriei, până la copiii din Africa și tigrii din Sumatra. Ce să mai, dacă tragi linie, Iisus a avut noroc cu poziționarea în timp, altfel nu intra nici în top ten.\\r\\n\\r\\nFiecare colțișor al ființei auguste a curvei este descris de hiperbolă. Acțiunile, de superlativ. Evaluările, de suprem. Curva este atât de artificială, încât dacă prostește fără probleme pe adoratorii carpetei cu răpirea din serai, unui om de bun simț nu-i poate provoca decât dezgustul pe care l-ar simți Casanova în fața femeii gonflabile. Dacă îi întorci oglinda în față, curva practică eschiva, explicația, atenuarea. Ea va minimaliza momentul și-ți va face un compliment gros, ca să-ți ia fața.\\r\\n\\r\\nEu nu pledez pentru adevărul brut, slinos ca un porc, de multe ori puturos ca o hazna. Înțeleg și aprob seducția, jocul, povestea, ficțiunea, magia, trucul, spectacolul, itinerariul dramatic. Dar diferența dintre seducție și prestația curvei este dată de rafinament. Așa cum tot pe portativ încap și Mozart și Salam Fermecătoru’. Cum tot pe tavan dau cu pensula și Michelangelo, și un zugrav din Ștefănești.\\r\\n\\r\\nÎn sfârșit, curva are complexul perfecțiunii și vocația ostentației. Până și Șeherazada, când vedea zorii mijind, sfioasă tăcea. Sfioasă! Curva nu poate fi sfioasă niciodată. Demersul ei de marketing este prea agresiv. Dă-i dracului de zori mijind. Poți să-i vâri și lanterna în ochi, ea tot își va face numărul. De aceea, consider că uneori e bine să-i vorbești pe limba ei. Daca îi cânți în strună, s-ar putea să nu mai fie evidente diferențele dintre voi. Chiar dacă o întâlnești la Ateneu, spune-i pe bune că dă din buric aiurea. E ca în bancul cu poliglotul care întâlnește ciobanul – și la ce i-a folosit? Invoc acum un motto care mi-a plăcut mult:„ Cu samuraii lupți ca samuraii, cu tâlharii lupți ca tâlharii”.\\r\\n\\r\\nDupă ce mopul și andrelele au trecut în desuet, veșmintele roz delapidate de la pantera cu aceeași culoare au fost reevaluate, după ce și șoferii de tir au ostenit de atâta fantezie a menajului „a deux” cu propria admiratoare, nu-ți rămâne decât să schimbi sexul războinicului luminii și să pui becuri pe cruci. Fără număr...”\\r\\n\\r\\nSursa: http://www.mircea-badea.ro/blog/despre-curve-2/
10 decembrie 2012, 23:38
FELICITARI Verginel esti mai bun fa pentru judetul nostru ceia ce nu a facut nici un alt deputat. Razbunate pe dusmanii tai prin demnitate si realizari Fii de acum drept si cinstit cu proprietatea fiecarui cetatean, dar nu uita si de comuna "noastra" M. Eminescu care v-a fi mai bogata prin cetatenii ei mai bogati.
10 decembrie 2012, 03:34
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Le-am și spus (n.r reprezentanților Spitalului Județean Mavromati), numai la Penitenciar se interzice folosirea telefoanelor. Este un drept constituțional și le-am atras atenția vizavi de acest lucru”Dan Nechifor, prefect ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.3 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.4 o C
Darabani
1.1 o C
Saveni
1.3 o C
Ştefăneşti
4.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.