Știrea zilei
Zilele Orașului s-au terminat brusc după un scandal de poveste în culise primar - viceprimar care a răbufnit până pe scenă - VIDEO & FOTOGALERIE

Tensiunile existente între primarul PNL și viceprimarii PSD au izbucnit în ultima seară a manifestărilor desfășurate în Centrul Vechi și dedicate Zilelor Orașului.

Prezentatorii au mulțumit viceprimarului Andrei și... Consiliului Județean

 

În mai multe rânduri, prezentatorii firmei din Suceava care a adus scena au mulțumit pentru organizare lui Michail Lichiardopol și lui Cosmin Andrei, cel care a coordonat întreg evenimentul și a stat cel mai mult în culise dintre toate oficialitățile.


În timpul în care Piața 1 Decembrie 1918 tot răsuna de mulțumiri aduse viceprimarului, Cătălin Flutur, împreună cu mai mulți consilieri locali, se afla la o terasă din Centrul Istoric.


Nu au mai rezistat după ce respectivul prezentator a făcut și o gafă, evidențiind în fața miilor de botoșăneni prezenți acolo rolul Consiliului Județean (CJ) în reușita evenimentelor. Ori CJ nu a avut vreo treabă cu manifestările, ci doar Primăria și Consiliul Local.

 

După venirea liberalilor, n-a mai fost meritul viceprimarului, ci al primarului


Astfel, în timpul concertului Vanotek, edilul șef, împreună cu o bună parte a consilierilor municipali liberali, dar și a celor de la cabinetul său, au părăsit terasa și s-au deplasat în cortul din spatele scenei, trecând pe lângă viceprimarii social-democrați Cosmin Andrei și Marian Murariu care se aflau prin zonă.


În scurt timp, unul dintre reprezentanții firmei din Suceava a fost chemat la ordine de PNL-iști în cort. La doar câteva minute, Lori, solista vocală a moldovenilor de la ”Vanotek”, a coborât de pe scenă. A mai rămas foarte puțin DJ-ul, care a plecat și el. În locul lor a urcat un prezentator, care a ținut să aducă din nou mulțumiri organizatorilor, doar că altora.


”Vreau să mulțumim și să facem gălăgie și să aplaudăm pe prezentatorii noștri care au făcut posibil acest eveniment foarte frumos timp de patru zile, de vineri până luni, încă o dată «la mulți ani» celor care poartă numele Sfântul Gheorghe, încă o dată mulțumim organizatorilor: Consiliul Local Botoșani, alături de Primăria municipiului Botoșani. Îi mulțumim și dlui primar Flutur, așa că, până la anul vă spunem «la revedere»”, a spus prezentatorul Expert Music, firma care a adus scena.


În acel moment, festivalul s-a terminat brusc. Era exact ora 23:00 când s-a oprit orice ambianță muzicală, iar în scurt timp s-a trecut la demontarea scenei.

 

Obiceiuri jenante


După  ce prezentatorii și-au schimbat mulțumirile, viceprimarii PSD au plecat imediat acasă, iar primarul și consilierii PNL au rămas în cortul din spatele scenei.


Toate acestea s-au întâmplat în condițiile în care a devenit o obișnuință la astfel de festivaluri ca unii aleși locali să participe la eveniment într-o stare evidentă de euforie, fără jenă că sunt mirosiți și văzuți de alți artiști sau de votanți, totul de la consumul excesiv de... sucuri și apă plată.

 

50.000

de lei a alocat Consiliul Local pentru spectacolele de Zilele Municipiului Botoșani. 

 

 

loading...
Ioana Ignat, şocată că mama ei nu-i în public: Tu chiar NU eşti aici?!?VIDEO & GALERIE FOTO
Zilele Orașului s-au scufundat în semințe cu maneliști cântând pe scenă melodia din Titanic - VIDEO & GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google play download from apple store
Distracție nebună în noapte cu două artiste din Moldova: inimi din umbrele, tatuaje și multă muzică, totul la 1.500 de euro – VIDEO & GALERIE FOTO
Summerfest 2019 de la Cornișa AquaPark & Sports a fost precedat joi de o distracție pe cinste la câțiva kilometri de Botoșani. La Stăuceni mai exact, acolo unde Primăria a organizat o nouă ediție a zilei comunei.
Mașinile șoferilor inconștienți vor fi RIDICATE, tramvaie blocate de 11 ori în jumătate de an
Regulamentul privind circulația rutieră în municipiul Botoșani cuprinde și o prevedere prin care autoturismele care împiedică accesul ambulanțelor sau pompierilor să poată fi relocate.
Marea ȚEAPĂ a pensiilor speciale pentru primari și viceprimari
Impactul financiar al pensiilor speciale pentru botoșănenii care au ocupat funcții de demnitate publică în trecut va fi unul de nivel minimal. Probabil că la un buget local de comună sau în alte orașe din țară efortul va fi unul simțitor, însă la Primăria municipiului Botoșani clar nu va fi considerat drept o piatră de moară. Cel puțin într-o primă etapă.
Eusebiu, prietenul lui Dumnezeu: Putem deschide foarte mulţi ochi, chiar dacă îi avem închişi pe-ai noştri, şi să facem lumea să vadă - FOTO&VIDEO
Este ghiduș, hâtru și cu toate acestea de un bun simț care îi conferă un aer aristocrat. Mâna care se sprijiină de brațul mamei nu este un semn de neputință, ci unul de împreună-umblare prin lume. Eusebiu Cristian Toma este o carte deschisă. Din care alegi ceea ce ți se potrivește. Și așa, doar așa, încep frumoasele călătorii.
ALARMĂ la un amanet din zona centrală: Un bărbat prins cu euro falși, poliția la fața locului - FOTOGALERIE
Apel la 112 după ce un bărbat s-a prezentat la un schimb valutar cu niște euro. 
Directoarea politică de la Prefectură își așază viitorul, o PSD-istă consilier județean se pregătește și ea pentru alt post în instituţie
Seria angajărilor în instituțiile publice de la Botoșani a unor persoane care fac parte din principalul partid aflat la guvernare continuă fără sfială. În ciuda numeroaselor semnale că, poate, a fost depășită o anumită limită.
Un botoșănean, locul I în lume!! Sebastian ne dezvăluie REȚETA succesului: Un mix între ceea ce cunoşti și ceea ce mai ai de încă de descoperit
Cinci medalii internaționale, o pasiune care e pe cale să devină profesie și un viitor care se anunță a fi strălucitor. Botoșăneanul Sebastian Cojocariu este doar unul dintre tinerii acestei țări care ne dau speranțe că România este mai mult decât ce vedem zilnic în arena publică.
PSD-istul care era să fie „cel mai tânăr director” a rămas simplu inspector: Nu au condus nici măcar o căruță la viața lor dar se văd deja directori
Ghinionistul anului 2019 este de departe tânărul Andrei Beilic, membru PSD în organizația de tineret și care era să fie directorul unei instituții de la Botoșani. Nu una mare și cu un număr generos de salariați, însă titulatura ar fi fost oricum de șef.
O instituție publică de la Botoșani NU are șef
O instituție publică de la Botoșani a rămas fără director de la jumătatea lunii iulie.
DISPĂRUȚII Botoșaniului: TREI femei și PATRU bărbați au intrat „în pământ”, cea mai veche dispariție este din urmă cu 36 de ani
Adeseori polițiștii botoșăneni fac apel la populație pentru găsirea unei persoane care este dată dispărută de familie. În cele mai multe dintre cazuri, cei dragi lor sunt găsiți și de cele mai multe ori este vorba despre plecări voluntare ale celor care pur și simplu vor să se rupă cu totul și definitiv de mediul familial.
A murit Sorina, fetița cu un cățel alb, din Dorohoi: Îmi doresc că rândurile astea să miște ceva - FOTOGALERIE
Sorina, fetiţa cu un căţel alb, s-a stins după mulți ani de suferință. Copila din Dorohoi i-a impresionat pe toți cei care au cunoscut-o, iar asistenta de la spitalul din București a transmis un mesaj tulburător prin care, spune ea, vrea să ajungă la inima oamenilor care lucrează în sistemul sanitar.
Minunea cu nume de sfântă de la Botoșani: 'Ne-am dorit foarte mult un copil şi am înfiat o fetiţă' FOTO&VIDEO
Şase ani de căsnicie şi o dragoste pe care cei doi nu se sfiesc să o mărturisească, mai ales prin cântec.
MĂRIUCA, fetița care s-a rugat să cânte cu copiii de pe stradă: Nu fiţi trişti, eu urc treaptă cu treaptă - FOTO&VIDEO
Are abia 8 anișori și multe premii în concursuri naționale și internaționale. Cântă în română, italiană, spaniolă, engleză și franceză. Fetița cu nume de poveste știe că muzica înseamnă mai mult decât a învăța versuri și note. Muzica este uneori un vis, alteori împlinire.
Medic botoşănean, unul dintre cei mai cunoscuţi oncologi din România: În boala aceasta nu poți spune niciodată ”s-a terminat” - VIDEO
Este fiul unui cunoscut om de cultură din Botoșani, iar mama sa a educat generații întregi de copii.
Tramvai de la Eltrans tras pe dreapta de Poliție, vatmanului i s-a reținut certificatul de înmatriculare – FOTOGALERIE cu „neregulile” tramvaiului
Situație mai puțin obișnuită în municipiul reședință de județ. În cursul zilei de joi, 25 iulie 2019, un echipaj de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a oprit în trafic un mijloc de transport ce aparține societății Eltrans.
SCANDAL pe Calea Națională: Bărbat în scaun cu rotile înconjurat de polițiști, totul ar fi pornit de la o femeie – FOTO&VIDEO
Zona centrală a municipiului a fost înțesată de polițiști miercuri, 24 iulie 2019, după ce un bărbat recalcitrant a adresat injurii unei femei.
Prefectul și-a angajat consilieră de 26 de ani: Am început ca vânzător și am lucrat la d-na senator Doina Federovici
Prezență „proaspătă” în echipa de conducere a actualului prefect Dan Șlincu, începând cu data de 23 iulie 2019. O tânără de 26 de ani a fost angajată pe post de consultant. 
„Bugetarii” de lux de pe stradă care prostesc botoșănenii și câștigă până la 2.000 de euro pe lună: Pleacă acasă cu taxiul
Îi vedem zilnic pe străzile aglomerate din municipiu, în pieţe, staţii şi mijloace de transport public și nu se sfiesc să întindă mâna. Se îmbracă cu haine uzate și îți spun o poveste plină de dramatism. Sunt ei, cerșetorii, pe care mulți dintre noi îi ajutăm.
RAZIE cu polițiștii de la Botoșani pe străzile orașului pentru depistarea drogaților la volan – CINE a fost ghinionistul zilei: GALERIE FOTO & VIDEO
Vineri, 19 iulie 2019, în cursul după amiezii spre seară, echipajele de la Biroul Rutier Botoșani ai efectuat o serie de controale în trafic.
Un stăpân din cartier! Un botoșănean a blocat INTRAREA într-un bloc cu lacăte, gard și masă de fier dezafectate cu Poliția și viceprimarul Murariu– GALERIE FOTO & VIDEO
Un an a durat până când eforturile unor locatari dintr-un bloc din strada Săvenilor nr. 20 din municipiul Botoșani au rezolvat o problemă care persista de aproape un deceniu. O armată de oameni din Primărie și Poliția Locală s-au deplasat în acest cartier pentru eliminarea forțată a unor bunuri de pe domeniul public.
Niște țărani!!
24 aprilie 2018, 19:41
Bai a luI tincu santeti muci !
24 aprilie 2018, 16:26
Să fim imparţiali, cum suntem tot timpul, unii aleşi locali.
24 aprilie 2018, 16:07
Din fericire, s-a terminat sarada. Decat asa tiganeala, mai bine se facea ceva benefic si in sprijinul cetatenilor. Dar cum romanul nu e niciodata multumit, ma opresc aici din a face comentarii. ÂLa urmatoarele alegeri, promit solemn sa anulez buletinele de vot.
24 aprilie 2018, 15:24
Sa nu mai vorbim de sonorizarea facuta de acei 'plaiesi" la concertul filarmonicii......dezastru....oribil......iar asocierea fum de mici si peste cu muzica de opera e de-a dreptul sub orice critica.....iarasi aceleasi persoane care cica organizeaza festivaluri la Botosani...".mari cunoscatori" in ale muzicii........ca la noi la nimeni!!!!!
24 aprilie 2018, 14:36
Cosmin,a opta minune a lumii politice din botosani nascut din incrucisarea dintre BOB (biroul organizatiei de baza ) si tov Tincu este pentru noi tinerii ce este pentru tara Andreea Buiuc viitoaree Viorica Dancila si Ana PAUKER la un loc .
24 aprilie 2018, 10:53
Rectificare. 50.000 lei s-au alocat !
24 aprilie 2018, 09:38
Culmea culmilor!Să-și permită prezentatorul, să nu-l laude pe Flutur?Mai ales că a și plâns la Biserică.Drept recompensă, ar treui să pună de-o statuie.
24 aprilie 2018, 09:36
acest festival a dovedit inca odata ca noi pesedistii santem alaturi de romani adica de tigani si facem orice ca sa-i distram Traiasca Cosmin bafto delo delo !
24 aprilie 2018, 09:02
prostul acela de prezentator era bine aburit aseara . o mascarada marca Cosminel
24 aprilie 2018, 08:43
melimeloparis.ro%20
Sondaj
V-a plăcut SummerFest-ul organizat la Parcul Cornișa?
Da
Nu
Nu am participat
Declaraţia zilei
„Situația este valabilă în toată țara, nu numai într-un anumit județ. Vă dăm exemplu cu activitățile din luna în august în școli, mai avem activitatea de inspecție care se face prin corpul de control al ministrului. Avem ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7284 lei
USD
Dolarul SUA
4.2575 lei
CHF
Francul elveţian
4.3494 lei
GBP
Lira sterlină
5.1609 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9953 lei
XAU
Gramul de aur
205.1029 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2432 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4534 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8836 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2112 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1835 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6340 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.