Știrea zilei
Zilele Orașului s-au terminat brusc după un scandal de poveste în culise primar - viceprimar care a răbufnit până pe scenă - VIDEO & FOTOGALERIE

Tensiunile existente între primarul PNL și viceprimarii PSD au izbucnit în ultima seară a manifestărilor desfășurate în Centrul Vechi și dedicate Zilelor Orașului.

Prezentatorii au mulțumit viceprimarului Andrei și... Consiliului Județean

 

În mai multe rânduri, prezentatorii firmei din Suceava care a adus scena au mulțumit pentru organizare lui Michail Lichiardopol și lui Cosmin Andrei, cel care a coordonat întreg evenimentul și a stat cel mai mult în culise dintre toate oficialitățile.


În timpul în care Piața 1 Decembrie 1918 tot răsuna de mulțumiri aduse viceprimarului, Cătălin Flutur, împreună cu mai mulți consilieri locali, se afla la o terasă din Centrul Istoric.


Nu au mai rezistat după ce respectivul prezentator a făcut și o gafă, evidențiind în fața miilor de botoșăneni prezenți acolo rolul Consiliului Județean (CJ) în reușita evenimentelor. Ori CJ nu a avut vreo treabă cu manifestările, ci doar Primăria și Consiliul Local.

 

După venirea liberalilor, n-a mai fost meritul viceprimarului, ci al primarului


Astfel, în timpul concertului Vanotek, edilul șef, împreună cu o bună parte a consilierilor municipali liberali, dar și a celor de la cabinetul său, au părăsit terasa și s-au deplasat în cortul din spatele scenei, trecând pe lângă viceprimarii social-democrați Cosmin Andrei și Marian Murariu care se aflau prin zonă.


În scurt timp, unul dintre reprezentanții firmei din Suceava a fost chemat la ordine de PNL-iști în cort. La doar câteva minute, Lori, solista vocală a moldovenilor de la ”Vanotek”, a coborât de pe scenă. A mai rămas foarte puțin DJ-ul, care a plecat și el. În locul lor a urcat un prezentator, care a ținut să aducă din nou mulțumiri organizatorilor, doar că altora.


”Vreau să mulțumim și să facem gălăgie și să aplaudăm pe prezentatorii noștri care au făcut posibil acest eveniment foarte frumos timp de patru zile, de vineri până luni, încă o dată «la mulți ani» celor care poartă numele Sfântul Gheorghe, încă o dată mulțumim organizatorilor: Consiliul Local Botoșani, alături de Primăria municipiului Botoșani. Îi mulțumim și dlui primar Flutur, așa că, până la anul vă spunem «la revedere»”, a spus prezentatorul Expert Music, firma care a adus scena.


În acel moment, festivalul s-a terminat brusc. Era exact ora 23:00 când s-a oprit orice ambianță muzicală, iar în scurt timp s-a trecut la demontarea scenei.

 

Obiceiuri jenante


După  ce prezentatorii și-au schimbat mulțumirile, viceprimarii PSD au plecat imediat acasă, iar primarul și consilierii PNL au rămas în cortul din spatele scenei.


Toate acestea s-au întâmplat în condițiile în care a devenit o obișnuință la astfel de festivaluri ca unii aleși locali să participe la eveniment într-o stare evidentă de euforie, fără jenă că sunt mirosiți și văzuți de alți artiști sau de votanți, totul de la consumul excesiv de... sucuri și apă plată.

 

50.000

de lei a alocat Consiliul Local pentru spectacolele de Zilele Municipiului Botoșani. 

 

 

loading...
Ioana Ignat, şocată că mama ei nu-i în public: Tu chiar NU eşti aici?!?VIDEO & GALERIE FOTO
Zilele Orașului s-au scufundat în semințe cu maneliști cântând pe scenă melodia din Titanic - VIDEO & GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google play download from apple store
Cornișa a dat pe din afară din prima seară, de la mașini și terase până la scena cu artiști internaționali, lasere și artificii înălțate spre cer în miez de noapte – VIDEO & GALERIE FOTO
Prima seară a manifestărilor din cadrul Zilelor Orașului Botoșani, care coincid în acest an cu inaugurarea Cornișa Aquapark & Sports, au adus probabil cel mai mare număr de participanți de la sărbătorirea acestora din urmă cu mai bine de două decenii.
Explozie impresionantă de sunet și lumină la avanpremiera de la Cornișa, a fost club în aer liber noaptea trecută – VIDEO & GALERIE FOTO
Organizatorii Zilelor Orașului, care în acest an coincid cu inaugurarea Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, au efectuat joi seară probele finale la instalațiile de sunet și lumini. Iar ceea ce a ieșit a fost de-a dreptul impresionant.
A tras camionul în față și a plecat! Încă o bancă a părăsit Botoșaniul – FOTOGALERIE
O nouă bancă se alătură mulțimii celor care au plecat din Botoșani, preferând să își continue afacerile din nordul Moldovei de la Suceava. Patria Bank este ultima instituție financiară care a făcut acest lucru.  
Vilă cu spații comerciale la parter construită pe terenul vândut de un fost președinte de partid
Investiție nouă pe una dintre cele mai circulate artere din municipiul reședință de județ: pe Calea Națională, zona de ieșire spre Șoseaua Iașului, un investitor privat ridică o clădire care va avea spații comerciale la parter și locuință la etaj.
Asediu pentru Andra la Ipotești: S-a umplut stadionul, s-a blocat circulația, a venit Poliția – VIDEO & GALERIE FOTO
Ajuns la a XII – a ediție, festivalul Floare Albastră organizat de Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu a avut parte în prima zi de cea mai mare asistență din istorie.
Zeci de mii de botoșăneni UMILIȚI de stat și puși pe drumuri aiurea - FOTOGALERIE
În județul nostru sunt zeci de mii de persoane care beneficiază de bilete de călătorie gratuite, pe care le pot folosi atunci când merg cu trenul sau cu autocarul în diferite locuri din țară. Cert este că acestea se eliberează pentru întreg județul, doar într-un sigur loc.
Șefii Botoșanilor și-au luat concediu ca să plece la miting la Iași, primăriile pesediste golite de oameni – GALERIE FOTO
9 mai 2019 va rămâne în memoria colectivă a iubitorilor PSD dar și a celor mai vehemenți opozanți ai lor, ziua în care s-a dorit o demonstrație de forță de necontestat din partea lui Liviu Dragnea, probabil cel mai huiduit lider din istoria acestui partid.
TRAGEDIE: Șeful de la Evidența Populației a încetat din viață
Șeful Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului (SPCEPJ) Botoşani a decedat seara trecută pe un pat de spital din București.
Campionul nesimțirii este din Botoșani: Bărbatul care nu și-a achitat NICIODATĂ facturile la apă și a ajuns la o datorie uriașă
Trăim într-o eră modernă, a confortului, iar cei mai mulți oameni muncesc zilnic pentru a beneficia de acest lucru. Alții, se pare că vor să se bucure de anumite servicii gratis, fără a-i interesa că orice lucru costă. Cel puțin, în anul 2019, există o persoană care niciodată în viața sa nu a achitat vreo factură la apă. Este de necrezut, însă se întâmplă chiar în municipiul Botoșani.
Cel mai tânăr șef de instituție din Botoșani are 28 de ani!
La nici trei decenii de viață, un botoșănean din municipiu se numără printre fericiții ai căror parcurs către o funcție publică de conducere nu a fost unul de durată.
Pe o STRADĂ din municipiu asfaltată recent mașinile NU au voie să parcheze, vecinii somați să-și bage autoturismele în curți – FOTOGALERIE
Este una dintre străzile care a stârnit multe discuții în contradictoriu în plenul municipal între cele două grupări politice reprezentantive. Dincolo de factorii decidenți sunt cetățenii de pe respectiva stradă care au așteptat ani de zile asfalt și în fața caselor lor.
LOCUL de la Mavromati unde se pun diagnostice GRELE: Asistent cu 25 de ani vechime - Aici NU sunt presupuneri
Există fel și fel de meserii, unele mai cunoscute, iar altele mai puțin cunoscute. De această dată, am pătruns într-un laborator, unul în care se pun fel și fel de diagnostice, un laborator care pentru mulți dintre noi este o necunoscută.
Mirajul străinătății destrămat în 8 luni: O familie din Botoșani s-a mutat „definitiv” în Canada unde a realizat că tot România este acasă – GALERIE FOTO
Eusebiu și Ramona s-au căsătorit în urmă cu 13 ani de zile și sunt fericiții părinți a doi băieți și o fetiță. Imediat ce au devenit răspunzători de micile suflete care au rezultat din iubirea lor, au început și frământările amestecate cu îngrijorarea specific părintească, la gândul privind viitorul copiilor. Au încercat „străinătatea” care s-a dovedit mai amară decât în versurile poeților și au revenit acasă, în România, trăind o poveste care poate fi un exemplu real de viață pentru mulți dintre tinerii botoșăneni și nu numai.
INTERVIU cu femeia din Botoșani care încondeiază ouă tot anul: De un deceniu, transmite tradiția la sute de copii – GALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale pot reprezenta pentru unii un moment de liniște și pace sufletească, pentru alții o reîntoarcere la credință și rugăciune. Cert este că indiferent de însemnătate, Paștele vine la pachet cu o multitudine de sentimente și o atmosferă unică.
HRISTOS A ÎNVIAT! ... Și la biserica dintre două lumi așteptată de mai bine de un deceniu – VIDEO & GALERIE FOTO
De mai bine de 10 ani sute și sute de botoșăneni care locuiesc la ieșirea din Botoșani spre Curtești, acolo unde se întâlnesc două lumi, cea urbană cu cea rurală, așteptau să trăiască Învierea Domnului Iisus Hristos în propriul locaș de cult.
Familia Manoliu din Botoșani, cele mai triste sărbători: Au rămas fără casă și lucrurile agonisite de-o viațăGALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale sunt despre familie și bucurie, însă pentru o familie din Botoșani, Paștele de anul acesta va fi cel mai trist din toate de până acum. De fapt, nici nu se poate compara, căci nu se mai pot bucura de nimic. Și când spunem nimic, chiar nu exagerăm deloc. Un incendiu le-a distrus tot ce aveau mai de preț.
Preot din Botoșani, MĂRTURISIRI emoționante la ceas de sărbătoare: De la bucuria de a dărui la urare pentru botoșăneni
Sărbătorile Pascale reprezintă un moment deosebit de important cu multe și multe semnificații. Fiecare dintre noi ar trebui sa fim buni, mai iubitori, sa fim atenți la nevoile semenilor noștri. Și nu numai în această perioadă.
„Doctorul” de suflete de la spital: Salvează copiii de la suicid și alină părinții sau chiar cadrele medicale  - GALERIE FOTO
De multe ori pe patul de spital avem nevoie și de un altfel de sprijin, unul duhovnicesc. De aceea fiecare spital are și preoți de caritate în structura de personal. Am stat de vorbă cu Marius Ciobanu, preot la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati, pentru a vedea care este rolul unui astfel de părinte într-o unitate spitalicească.
Adolescentă amenințată cu un cuțit în scara blocului, vinovatul NU știe nici când s-a născut
Unii botoșăneni vor cu orice preț să facă rost de bani indiferent de unde, cum și neținând cont nicio clipă de lege.
După DOI ANI de zile, doi dintre șefii Primăriei ar putea reveni pe posturi, cu tot cu salarii
În luna mai a anului în curs se împlinesc doi ani de zile de la suspendarea din funcții a secretarului municipiului Botoșani, Ioan Apostu și a lui Cezar Puiu, șeful Serviciului Patrimoniu din cadrul instituției.
Niște țărani!!
24 aprilie 2018, 19:41
Bai a luI tincu santeti muci !
24 aprilie 2018, 16:26
Să fim imparţiali, cum suntem tot timpul, unii aleşi locali.
24 aprilie 2018, 16:07
Din fericire, s-a terminat sarada. Decat asa tiganeala, mai bine se facea ceva benefic si in sprijinul cetatenilor. Dar cum romanul nu e niciodata multumit, ma opresc aici din a face comentarii. ÂLa urmatoarele alegeri, promit solemn sa anulez buletinele de vot.
24 aprilie 2018, 15:24
Sa nu mai vorbim de sonorizarea facuta de acei 'plaiesi" la concertul filarmonicii......dezastru....oribil......iar asocierea fum de mici si peste cu muzica de opera e de-a dreptul sub orice critica.....iarasi aceleasi persoane care cica organizeaza festivaluri la Botosani...".mari cunoscatori" in ale muzicii........ca la noi la nimeni!!!!!
24 aprilie 2018, 14:36
Cosmin,a opta minune a lumii politice din botosani nascut din incrucisarea dintre BOB (biroul organizatiei de baza ) si tov Tincu este pentru noi tinerii ce este pentru tara Andreea Buiuc viitoaree Viorica Dancila si Ana PAUKER la un loc .
24 aprilie 2018, 10:53
Rectificare. 50.000 lei s-au alocat !
24 aprilie 2018, 09:38
Culmea culmilor!Să-și permită prezentatorul, să nu-l laude pe Flutur?Mai ales că a și plâns la Biserică.Drept recompensă, ar treui să pună de-o statuie.
24 aprilie 2018, 09:36
acest festival a dovedit inca odata ca noi pesedistii santem alaturi de romani adica de tigani si facem orice ca sa-i distram Traiasca Cosmin bafto delo delo !
24 aprilie 2018, 09:02
prostul acela de prezentator era bine aburit aseara . o mascarada marca Cosminel
24 aprilie 2018, 08:43
Sondaj
Vă place Parcul Cornișa?
Da
Nu
Încă nu am fost acolo
Declaraţia zilei
„Nu am fost solicitați. Nu putem să acționăm pentru că după cum știți, Curtea de Conturi vine în controale încrucișate. Nu putem să acționăm decât în baza unei comenzi clare și ferme și am fi făcut-o cu cea mai mare pl ...
astratex.ro
otter.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7625 lei
USD
Dolarul SUA
4.2638 lei
CHF
Francul elveţian
4.2211 lei
GBP
Lira sterlină
5.4024 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8610 lei
XAU
Gramul de aur
174.6516 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2379 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4585 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9394 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1839 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1847 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6377 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.