Știrea zilei
ZIUA A PATRA după alegerile locale! Nu avem primar ales, război cu contestații și plângeri penale, se vorbește deja de anularea scrutinului – VIDEO

Este o situație fără precedent la Botoșan, după desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie. La acest moment, deși Cosmin Andrei este teoretic viitorul primar al municipiului reședință de județ, la o diferență extrem de mică de voturi de contracandidatul său, edilul șef în funcție Cătălin Flutur, rezultatul votului poate lua o întorsătură radicală.

Scrutin total atipic la Botoșani 

 

Birourile electorale de la Botoșani au fost bombardate cu contestații și întâmpinări. În județ acestea au fost stinse și se poate spune că alegerile „au fost închise”. La municipiu însă, lupta electorală este departe de a se fi încheiat și pare că războiul abia începe. Unul care poate fi tranșat de procurori sau de judecători.

 

Primarul în funcție, Cătălin Flutur a obținut pe 29 septembrie 2020, renumărarea voturilor nule. În jur de 800 de buletine care au fost anulate din diverse motive. Cum diferența de voturi este de doar 16, rezultatul final poate suferi modificări. Sau nu. Mai mult, Biroul Electoral de Circumpscripție Municipală (BECM) i-a aprobat și solicitarea renumărării voturilor pentru primar din 18 secții de votare.

 

 

„S-ar putea să găsim și acolo voturi pierdute sau aruncate. Atât timp cât am găsit modificări în procesele verbale care toate sunt într-o singură direcție, este logic să ne punem un mare semn de întrebare dacă numărarea sau cel puțin înregistrarea proceselor verbale a fost corectă. Față de ceea ce am declarat în conferința de presă de ieri (marți, 29 septembrie) la patru secții ne-au apărut elemente noi, nu se închide cheia, adică este un număr de votanți și mai multe buletine de vot”,

Cătălin Flutur, primarul în funcție al municipiului

 

 

Cătălin Flutur avea pe birou miercuri, 30 septembrie 2020 mai multe copii după procese verbale din secții care au suferit modificări. Și spune că toate acestea l-ar fi favorizat pe candidatul PSD, Cosmin Andrei.

 

 

„Îmi doresc ca rezultatul să fie cel corect și să nu rămânem cu semne de îndoială pentru încă 4 ani în Botoșani, vizavi de acest rezultat al votului”,

Cătălin Flutur, primarul în funcție al municipiului

 

„Este logic că este o încălcare a legii”

 

Cătălin Flutur este decis să parcurgă toate căile de atac pentru a se ști cu exactitate dacă într-adevăr noul primar al municipiului a fost decis de botoșăneni sau prin acte de fraudă. Și spune că va uza inclusiv de pârghii penale împotriva acelora din secții care nu au respectat legea.

 

„Dacă este la Biroul Electoral Județean sau dacă este la Judecătorie, la un judecător care are toată autoritatea să judece lucrul acesta. Cât despre faptele penale, vor face obiectul unor altor sesizări. Atât timp cât vorbim de 14 voturi și un singur vot s-a dus dintr-o parte în alta doar printr-o decizie a cuiva, este logic că este o încălcare a legii. O să ne lămurim la cine vom face”,

Cătălin Flutur, primarul în funcție al municipiului

 

Cert este că la acest moment nu există un orizont de timp la care să se știe cine va fi primarul orașului în următorii 4 ani de zile: „Nu estimez, sunt niște termene date de lege, nu pot să vă spun lucrul acesta”.

 

Cătălin Flutur a transmis o solicitare inclusiv la Biroul Electoral Central (BEC), unde a sesizat presupusele acte de fraudă de la Botoșani, membrii BEC de la București având posibilitatea de a dispune renumărarea voturilor din toate secțiile. Și a arătat că poate să solicite inclusiv anularea alegerilor pentru primar și Consiliul Local.

 

„Am încredere că adevărul va ieși la lumină, în ultimă instanță când am toate argumentele este logic să fac și acest lucru”

 

Să cereți anularea?

 

„Este logic, dar trebuie să trecem de toate etapele respective”

 

 

„Dl primar a intrat într-o etapă în care se victimizează”

 

 

 

 

 

 

 

De cealaltă parte, câștigătorul de facto al alegerilor din 27 septembrie 2020 consideră că demersurile lui Cătălin Flutur nu sunt decât o ultimă zvâcnire pentru obținerea unui nou mandat și o nerecunoaștere a înfrângerii.
 

 

 

„Consider că dl primar a intrat într-o etapă în care se victimizează și aduce tot felul de argumente care nu sunt adevărate, pentru a susține faptul că nu a pierdut această bătălie. În loc să fie bărbat și să recunoască, caută tot felul de tertipuri și trage de timp. Între timp apar și dovezile acestei disperări și ca un exemplu vă pot arăta documentele de la Secția nr. 77, unde reprezentanții noștri au documente semnate de toți membrii din birou în care spun că nu a fost depusă nicio întâmpinare în momentul procesului electoral, apoi apare o întâmpinare care a fost modificată, au greșit și procesul verbal, în loc să scrie pentru alegerea primarului, au scris din greșeală pentru alegerea președintelui CJ și are doar câteva semnături”,

Cosmin Andrei, viceprimarul în funcție al municipiului Botoșani

 

A comentat și erorile găsite în procesele verbale care au fost în fiecare secție de votare în 11 exemplare, echivalentul numărului de membri din comisii.

 

Iar dacă edilul șef Cătălin Flutur deține greșeli cu modificări ale numărului de voturi de la un candidat sau altul asta nu înseamnă că exact acel proces verbal a fost depus la BECM pentru înregistrare. Iar acele modificări puteau fi făcute și ulterior.

 

 

„Aceste procese verbale pot fi ale oricărui membru din secția de votare și tot ca un argument vă pot arăta tot dintr-o secție de votare că avem procesul verbal care nu este modificat. Deci dacă se găsește un proces verbal modificat nu există niciun argument că acela a fost depus la Biroul Electoral Municipal. Și alte argumente de natură să emoționeze populația și să demonstreze că nu a pierdut aceste alegeri, când adevărul este cu totul altul. Mai mult, procesul electoral s-a desfășurat în secția de vot și acest lucru a fost consemnat inclusiv de membrii PNL care au avut polsibilitatea să reclame orice neregulă”,

Cosmin Andrei, viceprimarul în funcție al municipiului Botoșani

 

Cosmin Andrei a mai arătat că la acest moment buletinele de vot se află într-un sediu al Locativa însă nu se știe dacă sunt și sub pază: „Voturile în acest moment sunt în sediul Locativa, nu știm cum au fost duse, cine le caută, dacă au fost sub pază sau nu au fost sub pază”.


 

Este însă convins că după tot acest război al contestațiilor, rezultatul va fi cel știut astăzi, anume cu el în postura de nou primar al municipiului. Și că un astfel de demers liberal la alegerile locale din 2016 când s-a cerut renumărarea voturilor pentru Consiliul Local s-a soldat cu adăugarea a încă 17 voturi celor de la PSD.

 

loading...
Alegerile locale pentru Primărie și Consiliul Local blocate în contestații, situația se schimbă de la o oră la alta – DOCUMENT

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Afaceri închise, privații și cetățenii amendați pe unde sunt prinși, instituțiile publice scapă în pandemie doar cu un banal... avertisment
Probabil că nu a mai existat vreun an în care instituțiile statului să exercite atât de multă presiune pe operatorii economici privați, iar aici ne referim mai ales la cei din HoReCa. Au fost închiși în starea de urgență, s-au redeschis în starea de alertă, însă cu extrem de multe restricții. Și în toată această perioadă instituțiile statului, printr-o armată de oameni, au făcut rând pentru a-i controla și amenda.
În anul dedicat online-ului, instituția de la Botoșani cu peste 80 de milioane de euro buget anual face ședințe prin... telefon
Trăim vremuri pe care nimeni nu le-a anticipat în istoria recentă. Vremuri în care instituțiile își restricționează contactul cu cetățenii, iar guvernanții recomandă ferm telemunca. Vremuri potrivnice în care accesul botoșănenilor la informațiile de interes public TREBUIE să rămână liber.
Două săptămâni de când au închis HoReCa la Botoșani ca să scadă Covid-ul: Rezultatul? Rata de infectare aproape s-a dublat
Pe 29 octombrie Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a decis închiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și a celor de noroc din municipiul Botoșani. Măsura a fost adoptată atunci ca urmare a depășirii pragului de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.
Oamenii din linia întâi care au făcut un pas în spate! Val de pensionări și demisii la Spitalul Județean Mavromati în plină pandemie!
De la debutul pandemiei cadrele medicale sunt în linia întâi, motiv pentru care s-au mai făcut angajări ca să se facă față valului de pacienți. Însă în tot acest timp au fost și persoane care au ales să demisioneze, ar și altele care au ieșit la pensie în această perioadă stresantă pentru toată lumea.
Scandal în Piața Centrală, comercianții au intrat în hală: Bătaie de joc din lume! Lumea muncește pentru o bucățică de brânză VIDEO & GALERIE FOTO
Protestele care au avut loc în fiecare dimineață din această săptămână în fața Prefecturii și Primăriei au continuat miercuri la amiază chiar în Piața Centrală. Mai exact la Hala de Lactate și Hala de Carne, acolo unde zeci de comercianți s-au întâlnit cu reprezentanții SC Urban Serv SA, care încă mai administrează aceste spații.
Administrator public de top la o Primărie! Fost parlamentar, consul și director în București a venit la Botoșani, în sprijinul primarului
A fost parlamentar în două rânduri, demnitar în Republica Moldova și director la Complexul Lia Manoliu din Capitală.
„Petrecere” într-o instituție publică unde sunt cazuri de Covid! Angajații adunați într-o sală, una dintre participante fără mască – FOTOGALERIE
În vremuri potrivnice, în care Guvernul a interzis orice fel de adunare, petrecere, aniversare sau orice alt eveniment public sau privat, în spații închise sau deschise, într-o unitate publică de la Botoșani a avut loc totuși o astfel de întâlnire.
Școala offline: Mii de elevi botoșăneni nu fac orele online, ministrul cere controale
Municipiile Botoșani, Dorohoi dar și câteva comune precum Adășeni, Suharău și Văculești se află în scenariul roșu motiv pentru care elevii din aceste localități  au învățat săptămâna aceasta exclusiv online. Iar de luni, conform noilor reguli toți elevii din întreaga țară vor învăța online.
Asta ați ales! Circ de 8 ore la prima ședință a noului Consiliu Local, aleșii scoși afară (și) de concertul Filarmonicii după o întrunire halucinantă – GALERIE FOTO
Dacă își imagina cineva că după alegerile din 27 septembrie situația din Consiliul Local Botoșani se va schimba, s-a înșelat amarnic. Noul deliberativ municipal, format în bună parte din aceiași oameni ca în ultimii patru sau chiar opt ani, a dovedit prin noii săi membri că între jurământul abia depus și ceea ce fac cu adevărat în calitate de reprezentanți ai botoșănenilor este o distanță uriașă.
Loading...
Draftul care a „transpirat” de la Guvern pe surse și care închide țara, vânat de Prefectură pentru „a nu induce populația în eroare”
Istoria se repetă și încă foarte repede. Pentru că tot ceea ce s-a petrecut în primăvară, când documentele oficiale care vizau măsuri restrictive pentru populație erau secretizate și furnizate „pe surse”, se repetă în toamnă, la șase luni distanță.
”Surpriza” din fruntea CJ-ului, pregătită în realitate de o lună de zile, s-a mers la două capete
”A fost o surpriză plăcută și pentru mine, recunosc, dar mă obligă”. Declarația îi aparține lui Bogdan Dăscălescu, și a fost dată jurnaliștilor la puține minute după ce a reușit să devină pentru prima dată în carieră vicepreședintele al Consiliului Județean.
Fostul șef din Consiliul Județean a revenit la compania orașului și stă cu „bagajele la ușă”: Sunt pregătit pentru orice provocare
După ce și-a încheiat mandatul de vicepreședinte al Consiliului Județean și, mai mult decât atât, a depus jurământul de consilier local, Liviu Toma, „adoptat” de familia Pro România înainte de alegerile locale, a revenit pe postul său de la Urban Serv.
Instituție mutată dintr-un apartament de bloc într-un sediu din centrul orașului, închisă după 13 zile – GALERIE FOTO
După ani de zile în care a funcționat într-un apartament dintr-un imobil situat pe Calea Națională din municipiu, această unitate de stat are, în sfârșit, un sediu care se ridică la nivelul de standard corespunzător. Doar că botoșănenii au apucat să beneficieze de aceste servicii civilizate doar pentru mai puțin de două săptămâni de zile.
ABERANT și NEDREPT: 9 din 10 focare sunt în unitățile statului la Botoșani, Comitetul de Urgență a închis mai ales privații
Municipiul Botoșani a ajuns joi la o incidență de 3,13 la mie a cazurilor de coronavirus, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a hotărât intrarea începând de astăzi în așa numitul ”scenariu roșu”, în care activitățile economice și sociale sunt limitate aproape asemănător Stării de Urgență.
Loading...
”Rechizitoriul” de rămas bun al lui Flutur: fraudă electorală, bani pentru voturi, buletine dispărute, dar și o întrebare fără răspuns
Din noaptea alegerilor locale și până în ziua când a jurat din postura de consilier local, Cătălin Flutur a avut o singură apariție publică. A fost acea conferință de presă organizată la două zile după scrutin, în care acuza faptul că ar fi pierdut în urma unor manevre derulate în timpul votării și mai ales după închiderea secțiilor.
Cu 1,5 milioane de euro în conturi, Spitalul Județean face apel la privați pentru aparatură medicală în lupta cu Covid: De ce 82 de miliarde de lei vechi nu sunt cheltuite?
Semne de întrebare s-au ridicat după apelul public făcut de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani către mediul de afaceri și asociațiile neguvernamentale pentru a ajuta Spitalul Județean Mavromati cu aparate de oxigen pentru bolnavii de coronavirus care prezintă forme grave ale bolii.
Flutur i-a dat ”ignore” lui Andrei la învestire, sfidare până în ultima clipă – VIDEO & GALERIE FOTO
Relația tensionată pe care Cosmin Andrei și Cătălin Flutur au avut-o timp de patru ani în fruntea Primăriei Botoșani, care a continuat în campania electorală și s-a exacerbat chiar și după alegeri, a ieșit în evidență și la ședința de constituire a noului Consiliu Local.
Bătaie până în ultima zi pe funcția de primar: Andrei este învestit astăzi după ce a fost la un pas să devină spectator la ședința convocată de prefect
27 septembrie 2020 este data la care au avut loc alegerile locale. La exact o lună de atunci, după o perioadă aproape „moartă” pentru oraș, având în vedere procesul extrem de birocratic de schimbare a conducerii orașului, amplificat și de contestarea mandatului noului edil șef, are loc în sfârșit ceremonia de învestire a noului Consiliu Local.
O instituție organizează concurs pentru înlocuirea uneia dintre cele mai experimentate directoare de la Botoșani
Angajații unei instituții de la Botoșani sunt în formulă incompletă după pensionarea directorului adjunct. Ca atare postul a fost scos la concurs.
Consilierii, în frunte cu noua șefă a județului, învestiți într-o sală de spectacole cu familiile alături și o puzderie de ”oameni grei” în public, dar fără liberali – VIDEO & GALERIE FOTO
Cea mai atipică învestire de Consiliu Județean de la înființarea acestuia în 1992, a avut loc pe 23 octombrie 2020. La mai bine de patru luni de la data la care în Botoșani și în România ar fi trebuit să își preia mandatele noile aleși și la aproape o lună de la alegerile locale. Și nu în Palatul Administrativ, ci într-o sală de spectacole.
Gigel1, esti rupt de realitate! Botosanenii ”au in sange stalinismul”.Nimic mai fals! botosanenii traiesc la limita saraciei in timp ce asteapta indexarea la pensie sau 50 de euro care vin lunar din Italia, de la copiii plecati la munca acolo. Si indexarea nu a venit patru ani de la PSD, insa a venit majorareacadouelectoral de la Pds. Pe guvernarea altora ce-i drept, insa pesedistii spun ca ei sunt Moș Crăciunul ce aduce pensii mari. Incearca sa traiesti o luna cu 600 de lei si vei intelege de ce unii voteaza asa.
1 octombrie 2020, 16:26
Toti sunt niste taietori de frunze la caini si ma refer aici la cei ce au condus si vor conduce si in urmatorii patru ani conduce orasul acesta ramas hăt departe, in urma celorlalte capitale de judet din Romania. Lumea nu a venit sa voteze, fiindca nu a avut cu cine vota. Cum iti explici ca marii edili ai orasului Botosani nu locuiesc pe o strada oarecare ci in cartierul de lux de langa oras? Ei habar nu au cum traiesc alegatorii lor, fiindca sunt rupti de realitate. In ultimii patru ani, nimic pentru cetateni. Doar noroaie ,drumuri desfundate si niciodata curatate, trotuare praf si pulbere, scoli amarate ,oameni tristi si multe alte lucruri care te determina sa nu mai votezi, fiindca oricum nu contezi.Nu vom astepta nimic de la cei ce au venit si din simplul fapt ca nu sunt chiar inocenti, au fost prin primarie si nu au zis nici pâs. In judet s-au mai intamplat niste lucruri acolo unde primarii au vrut, nu ca in municipiul Botosani. Vad ca pe fb se tot rosteste numele Achitei. Cine-i Achitei? Nu cumva partenerul de jaf a lui Turcanu Florin? Ce alta realizare are? Apoi Flutur, a pregatit Flutur un tanar penelist care sa ii ia locul atunci cand ar realiza ca nu mai face fata? Nimic! Câmpuri arse si fantani otravite.Si nu pot sa nu ma intreb, pentru ce atata inversunare? De ce este asa o bataie de joc din votul nostru?
1 octombrie 2020, 15:12
A uitasem, fluturaș ia-l cu tine şi pe dulăul ăla de la parcuri şi chiolhanuri, cică bronzul de munte e mai sănătos decât cel marin. Acum că vărul a berberit munţii te poţi bronza şi la iarnă. Manix e dreptaci, votează cu dreapta nu cu stânga.
1 octombrie 2020, 14:42
Văd că marea majoritate a comentacilor sare la gâtul lui Flutur, oare de ce ? Mai văd o opinie că cei care nu s-au prezentat la vot (majoritatea cetățenilor din urbe) nu s-au prezentat din cauză de scârbă , corect, dar lehamitea este provocată în primul rând de politicienii care acum "revendică" victoria (ce e drept glorioasă tare), cei care acum se pare că au pierdut au greșit culcându-se pe o ureche și gândind că pot face orice fiindcă bătălia e câștigată deja. Ce s-a întâmplat în 2019 la europarlamentare și prezidențiale în județul Botoșani a fost determinat de o anumită conjunctură nefavorabilă PSD dar nu trebuie să fii un mare analist politic pentru a realiza că într-un județ care votează de 30 de ani pe urmașii lui Stalin majoritatea are în ADN opțiuni politice de extremă stânga. Pentru a consolida cât de cât o majoritate firavă cu alte opțiuni electorale politicienii PNL și ceilalți ar fi trebuit să fie foarte atenți să nu sară calul, lucru la care se pare că nu prea s-au gândit din moment ce unii se băteau cu palma pe burtă și cu cărămida în piept că ei sunt deja câștigători ai "bătăliei" electorale din 2020 atunci când aceasta nici nu începuse. Atenția le-a fost distrasă de victoria , la limită și nesperată, la nivelul județului în 2019
1 octombrie 2020, 14:08
Cei din pnl au fortat includerea in corpul expertilor electorali a unor persoane care habar nu au de procesul electoral,s-au facut erori dar pnl doreste indreptarea erorilor care ii dezavantajeaza si nu sunt de acord cu indreptarea tuturor erorilor.Un proces verbal semnat de toti ,fara contestatii si apoi cu voturile nule reverificate la BEM ,nu ar trebui sa mai poata fi pus sub semnul intrebarii.Nu inteleg cum poate BEM sa accepte renumarare daca a primit pv si a verificat la primire voturile nule.Daca eerau probleme BEM trebuia sa le rezolve la primirea fiecarei sectii. Ori poate ca au facut treaba de mantuiala ori poate ca unele voturi nule au devenit peste noapte valabile.Daca erau rigurosi din sectiile de vot si la BEM nu se ajungea aici.De cate ori am predat pv la Botosani de fiecare data a trebuit sa astept dupa pilosii din municipiu care veneau cu greseli .Faceti ordine in corpul expertilor ,puneti oameni competenti si nu sa mai aveti astfel de situatii.
1 octombrie 2020, 13:01
Fluture, ca să-l parafrazez pe șeful tău de partid: Înțelege că botoșănenii nu te-au mai vrut. Te-au trimis acasă. Drum bun!
1 octombrie 2020, 12:58
Nu te mai vrem. Ai distrus orasul. Unde e bulevardul de alta data? Ai pus pavele impreuna cu niste escroci de ne-am farmat mașinile si pantofii. Ne rupeam mainile iarna cind dadea inghetul. Unde e teatrul? Numai mirsavii si golanii.
1 octombrie 2020, 12:49
Telenovela Butterfly vs Andrew is very scârboasă.
1 octombrie 2020, 12:39
flutur prin demersul sau perfect mafiot pune dinamita la temelia pnl, insa da aceasta data la parlamentare. A obtinut vreo 10% din voturile botosanenilor in conditiile in care nici usr nu a reusit mare lucru. Au preferat oamenii scarbiti sa nu iasa la vot. Dupa incercarea aceasta de deturnare a rezultatului votului, cam cati dintre cei ce l-au votat vor mai veni la parlamentare?Foarte grav si periculos demersul! Probabil va spune ca altcineva va fi vinovat de ceea ce va urma a se intampla.
1 octombrie 2020, 11:48
Flutur nu este , nu a fost si nu va fi niciodata penelist! Pentru el, peneleul este doar o vaca de muls la fel ca si primaria BT. A tradat partidul atunci cand la mijlocul campaniei s-a pozitionat ca victima a propriilor colegi pe care i-a acuzat de blat cu psd. Flutur este pesedist si mare”revolutionar” intr-o revolutie inexistenta la BT. Si se mai spune ca el a fost mereu in blat cu PSD, impotriva colegilor de la judet si impotriva PNL.
1 octombrie 2020, 11:39
flutur prin demersul sau perfect mafiot pune dinamita la temelia pnl, insa da aceasta data la parlamentare. A obtinut vreo 10% din voturile botosanenilor in conditiile in care nici usr nu a reusit mare lucru. Au preferat oamenii scarbiti sa nu iasa la vot. Dupa incercarea aceasta de deturnare a rezultatului votului, cam cati dintre cei ce l-au votat vor mai veni la parlamentare?Foarte grav si periculos demersul! Probabil va spune ca altcineva va fi vinovat de ceea ce va urma a se intampla.
1 octombrie 2020, 11:34
flutur prin demersul sau perfect mafiot pune dinamita la temelia pnl, insa da aceasta data la parlamentare. A obtinut vreo 10% din voturile botosanenilor in conditiile in care nici usr nu a reusit mare lucru. Au preferat oamenii scarbiti sa nu iasa la vot. Dupa incercarea aceasta de deturnare a rezultatului votului, cam cati dintre cei ce l-au votat vor mai veni la parlamentare?Foarte grav si periculos demersul! Probabil va spune ca altcineva va fi vinovat de ceea ce va urma a se intampla.
1 octombrie 2020, 11:32
Dibu manix e marele castigator al alegerilor. Diferenta de 16 voturi e data de alegatorii pe care aceasta persoana i-a carat la vot sub directa obladuire si alimentare a liderilor PSD. Asa ca fratilor votati ca dibu manix face diferenta.
1 octombrie 2020, 11:28
Si un anume Bogdan care il alimenta pe dibu manix, poate are ceva de spus botosanenilor, care i-au votat cu credinta de altfel.
1 octombrie 2020, 11:26
Poate dibu manix din parcul tineretului ii spune lui cosmin andrei cum a stat treaba. Oameni buni daca banii dati la o categorie de cetateni in ziua alegerilor, in anul 2020, este inca acceptata inseamna ca ne mai trebuie 1000 de ani ca sa intelegem democratia.Aceste persoane decid soarta unui oras.
1 octombrie 2020, 11:24
Flutur a făcut la fel și în 2012. Ba ceva nu-i era clar, ba să se renumere voturile. E urât să vezi că un bărbat care se pretinde a fi liberal în sufletul său (bine și puțin pedelist, știm deja), nu acceptă rezultatul votului liber exprimat. Urât și rușinos!
1 octombrie 2020, 11:16
Oamenii care nu știu să piardă, nu au onoare. Flutur nu știe să piardă.
1 octombrie 2020, 11:06
Nu cred ca esti in masura sa vorbesti despre fraudarea alegerilor. Cred ca multi stim sau banuim cum incercai sa castigi fotoliul de primar in 2012 (chiar daca l-ai pierdut) si in 2016. Sincer mi-ar fi rusine sa deschid gura daca as fi in locul dumitale. Parerea mea , strict personala, ar fi ca dumneata sa aduni toata gasca pdl-ista si sa dispareti din PNL. Minjiti imaginea acestui partid istoric. Oare PNL nu avea alti candidati decat acei pdl-isti care taiau salarii, pensii, faceau legea in oras in vremuri demult apuse. Parerea mea(si iarasi ma repet) acest oras trebuie sa apartina tinerilor care garantat vor face ceva bun cu el. Ne-am saturat de tine si gasca PDL. Fa ce trebuie , si aici iti folosesc lozinca, si plecati in partidul basescian PMP dar nu uita sa iti iei si slugile pdl-iste pe care le-am vazut pe buletinul de vot. Gata! Ajunge! Fa ce trebuie si lasa-ne sa facem ceva cu orasul asta. Ne-am saturat de mocirla hotiei si a slugarnicilor pdl-isti in care ne-ai adus. Vreau sa vad un partid PNL in care tinerii sa hatarasca viitorul acestui oras.
1 octombrie 2020, 10:55
Domnul flutur ne flutura niste procese verbal modificate conform legii, cu semnatura in clar si stampila presedintelui sectiei de votare, pv semnate cu modificarile insusite de catre membrii comisiei, astfel incat la depunerea acestuia la biroul electoral nu exista nicio contestatie. Paradoxal, se poate vedea cum i se iau din voturi castigatorului Cosmin Andrei, nu ise adauga. Dupa ce voturile au fost depozitate la Locativa, acolo unde tot flutur e mosier,dupa aproape o saptamana, ce numaratoare se mai face? Oare nu s-a umblat la buletinele de vot , nu s-a falsificat rezultatul votului?Este jaf la votul cetateanului.
1 octombrie 2020, 10:00
omule, ce mai vrei? aveai in 2004 un apartament cu tencuiala căzută si o masina de pe care curgeau tablele, acum tu si copiii tai aveti vile, bolizi de lux, cate si mai cate proprietati, stim amandoi bine ca sunt din munca cinstita de pe urma firmelor prospere ale sotiei , liberalule onest care ai lucrat toata viata la stat...
1 octombrie 2020, 09:26
"Cătălin Flutur este decis să parcurgă toate căile de atac pentru a se ști cu exactitate dacă într-adevăr noul primar al municipiului a fost decis de botoșăneni sau prin acte de fraudă." Noi știm ce gașcă ai în spate, în justiție nu ai să pierzi niciodată, deja ai demonstrat, ia-ţi catrafusele şi cară-te la sv, Ne-am săturat de golănie,pe noi ne costă sănătatea şi viața, dispari din viața noastră! Nu suntem marfa ta!
1 octombrie 2020, 08:09
astratex.ro
Sondaj
Mergeți la vot pe 6 decembrie?
Da
Nu
Încă nu m-am hotărât
Declaraţia zilei
„Cam 50% dintre ei (nr. au probleme), depinde de fiecare pacient. Sunt și pacienți care nu au avut patologii pulmonare înainte și acum nu mai pot să facă sport la sală, obosesc. Dar toți sunt în perioada aceea de convalescen ...
starshiners.ro%20
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8732 lei
USD
Dolarul SUA
4.1013 lei
CHF
Francul elveţian
4.5070 lei
GBP
Lira sterlină
5.4820 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9539 lei
XAU
Gramul de aur
246.1113 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2388 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3521 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0073 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1427 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1851 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6543 lei
Vremea
astăzi
Botosani
6.2 o C
Dorohoi
5.7 o C
Bucecea
6.4 o C
Darabani
5.0 o C
Saveni
6.0 o C
Ştefăneşti
3.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.