Știrea zilei
Primarul minciună : Portariuc şi-a făcut un raport în care minte cu neruşinare 30.000 de botoşăneni
Primarul Ovidiu Portariuc şi-a făcut marţi public raportul de activitate pe primul an de mandat. Trecând peste faptul că i-au trebuit 14 luni ca să îşi dea seama ce a făcut în 12, actul conţine o sumedenie de minciuni grosolane. Edilul şef îşi însuşeşte realizări care nu îi aparţin, anunţă lucruri care de fapt nu s-au întâmplat, deşi unele dintre ele sunt perfect verificabile. În raport totul este prezentat ca fiind făcut de primar, fără aportul viceprimarilor, a consilierilor locali, a funcţionarilor din Primăria Botoşani. Aceasta deşi în final se menţionează că este o „publicație editată și difuzată de Primăria Municipiului Botoșani”, deci nu de Ovidiu Portariuc. Acţiunea este fără precedent, nici un primar nu şi-a mai permis să cheltuiască bani pentru tipărirea şi trimiterea a 30.000 de rapoarte. Redăm mai jos doar câteva dintre lucrurile menţionate în raport, la care precizăm care este de fapt realitatea.
primarul Ovidiu Portariuc raport de activitate

CUVÂNT ÎNAINTE
TRANSPARENȚĂ

Raport: “În timpul campaniei electorale din 2012 am acuzat lipsa de transparență a predecesorilor mei în ceea ce privește activitatea primarului și a instituțiilor pe care le conduce”
Realitate: Primarul Ovidiu Portariuc, care clamează transparenţa, a refuzat marţi, când s-a lansat raportul, să precizeze pe banii cui se face. „Cetăţenii au dreptul să fie informaţi”, a afirmat Ovidiu Portariuc. Când i s-a replicat că aceiaşi cetăţeni au dreptul să ştie şi din ce fonduri se realizează, a refuzat cu obstinaţie să răspundă.
Raport : „Prezentul raport nu conține informații depre situația financiară deosebit de critică pe care am găsit-o în Primărie la preluarea mandatului. Cetățenii m-au ales pentru a rezolva problemele comunității și nu să mă plâng de dificultăți”.
Realitate :Ovidiu Portariuc s-a plâns de zeci şi zeci de ori, de la mitingul de lansare a candidaţilor USL la alegerile parlamentare şi până la apariţii TV, şedinţe de Consiliu Local, conferinţe de presă etc. de situaţia dezastruoasă pe care i-ar fi lăsat-o Cătălin Flutur.
...
RESPECTAREA PROMISIUNILOR
LOCURI DE MUNCĂ

Raport : A fost inaugurat Uvertura Mall care, potrivit investitorului, va oferi botoșănenilor circa 1.000 de locuri de muncă.
Realitate : Uvertura Mall este o investiţie care a început şi s-a derulat aproape în totalitate în mandatul lui Cătălin Flutur, căruia atât investitorul, Dănuţ Prisecariu, cât şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu şi însuşi Ovidiu Portariuc i-au mulţumit la deschidere. Ovidiu Portariuc nu a avut nici un merit în derularea investiţiei în afară faptului că a participat la tăierea panglicii. 
LOCUINȚE
Raport : S-a rezolvat problema terenului necesar construirii de locuinţe pentru tineri, prin trecerea a circa 47 ha de teren de la M.Ap.N. către Primăria Municipiului Botoşani. S-au creat astfel condiţiile pentru începerea blocurilor de locuințe ieftine pentru tineri și pentru cazurile sociale.
Realitatea : Nici până în ziua de astăzi Primăria Botoşani nu este proprietara terenului respectiv. Actul final care consfinţeşte transferul de la Ministerul Apărării Naţional este o Hotărâre de Guvern, pe care Executivul condus de PSD-istul Victor Ponta nu a adoptat-o. Pentru o mulţime de alte localităţi Guvernul Ponta a aprobat transferuri de teren de la MApN, pentru Botoşani nu.
CITEŞTE ŞI:
Laude marca Portariuc în 30.000 de exemplare cu locuri de muncă şi locuinţe
COMBATEREA CORUPȚIEI
Raport : Verificarea contractelor încheiate de Primărie în ultimii opt ani și sesizarea instituțiilor competente în cazul constatării unor prejudicii privind fondurile publice.
Realitatea : Primarul a anunţat derularea a tot felul de anchete, de la DNA până la DIICOT. Deşi a trecut un an de atunci, nimeni din fosta conducere a Primăriei Botoşani nu a fost chemat la vreo audiere şi nici o instituţie nu a comunicat oficial existenţa vreunui dosar.
Raport : Eliminarea intermediarilor din piețele agroalimentare.
Realitate : Samsarii continuă să îşi desfăşoare activitatea în pieţe.
Raport : Publicarea în presa locală a posturilor disponibile în cadrul Primăriei.
Realitate : Nu s-au publicat locurile de muncă disponibile în presa locală, în schimb primarul s-a obişnuit să cumpere spaţiu publicitar într-un singur ziar în care, de exemplu, îşi ia singur interviuri.
CITEŞTE ŞI:
Şeful Primăriei în luptă cu corupţia din administraţie cu DNA şi Curtea de Conturi
INFORMATIZAREA SERVICIILOR PRIMĂRIEI
Raport : Promisiuni în campanie: Informatizarea serviciilor Primăriei pentru eliminarea timpilor de așteptare pentru rezolvarea problemelor, fără a mai fi nevoie de “intervenții” la ghișeu.
Realitate : Chiar zilele acestea sute de oameni stau la coadă în soare, la temperaturi extreme, la Serviciul de Evidenţă a Persoanei. Deşi s-a redat în presă bătaia de joc la adresa plătitorilor de taxe şi impozite, oamenii continuă să stea la coadă.
CONSULTAREA PERMANENTĂ A CETĂȚENILOR
Raport : Au fost organizate întâlniri cu cetățenii în mai multe cartiere ale orașului pentru identificarea problemelor specifice.
Realitate : Cea mai mare parte a întâlnirilor a avut loc în campania electorală pentru alegerile parlamentare, când Ovidiu Portariuc a mers în cartiere cu candidaţii USL Botoşani, care aveau însemnele Uniunii Social Liberale.
GESTIONAREA PROBLEMEI CÂINILOR FĂRĂ STĂPÂN
Raport : Centru veterinar este dotat la standarde santiar-veterinar europene, cu o repartizare de maxim patru câini într-o cușcă de 6 m2, care e dotată cu boluri pentru hrană și apă.
Realitate : Primăria Botoşani n-a fost în stare în 14 luni să construiască un nou padoc. Deşi a promis că, dacă nu rezolvă problema câinilor vagabonzi într-un an îşi dă demisia, Ovidiu Portariuc nu a renunţat la funcţie.
PARCUL REGIONAL DE AGREMENT TURISTIC ȘI SPORTIV CORNIȘA
Raport : Proiectul a fost inițiat cu 16 ani în urmă și a trecut prin mâinile a patru primari. Până în 2012 însă, nimeni nu a reușit să facă un pas concret pentru demararea lucrărilor. Ovidiu Portariuc a avut o abordare mai pragmatică, iar după ce a făcut o reevaluare a situației a dispus accelerarea procedurilor pentru implementarea proiectului. Astfel, la scurt timp după preluarea mandatului, primarul Ovidiu Portariuc a putut organiza licitația pentru încredințarea lucrărilor, în valoare totală de 52 de milioane de lei. În momentul de față, a fost finalizată licitația, iar câștigătorul a început deja amenajarea șantierului pentru construcția parcului.
Realitate : Este una dintre cele mai grosolane minciuni. Proiectul pentru Parcul Cornişa a fost realizat în primul mandat al lui Cătălin Flutur, în cel de-al doilea s-a obţinut finanţarea, iar în septembrie 2011 s-a semnat contractul cu Ministerul Dezvoltării. Licitaţia era programată dinaintea alegerilor locale, numai că, după ce a preluat funcţia, Ovidiu Portariuc a amânat totul au aproape un an, astfel încât abia în iunie 2013, după ce a cheltuit bani de la buget şi cu o evaluare care nu era prevăzută, făcută de o firmă din Bucureşti şi nu din Botoşani, s-a predat amplasamentul. În prezent lucrările sunt blocate aproape în totalitate. Demn de menţionat este că în campania electorală Ovidiu Portariuc a fost unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai proiectului, atitudine pe care şi-a schimbat-o după ce a devenit primar.
CITEŞTE ŞI:
Portariuc gogoşi incredibile cu Cornişa: Nimeni nu a reuşit să facă un pas concret
REVITALIZAREA CENTRULUI ISTORIC
Raport : Unul din proiectele majore care a fost finalizat de primarul Ovidiu Portariuc e revitalizarea Centrului Istoric (Centrul Vechi) al municipiului. Pentru a crește gradul de siguranță pentru cetățeni, Primăria Municipiului Botoșani a încheiat un parteneriat cu Poliția Locală și Jandarmeria pentru asigurarea ordinii publice. În plus, paza obiectivelor este asigurată de o firmă de protecție.
Realitate : Nici o firmă de protecţie nu asigură paza obietivelor. Închirierea spaţiilor din Centrul Vechi a fost un eşec aproape total, doar două firme prezentându-se la licitaţie. Romii se bălăcesc în fântânile arteziene, reconstrucţia clădirilor din Centrul Vechi s-a făcut în mandatele lui Cătălin Flutur.
DEZVOLTAREA RELAȚIILOR COMERCIALE ȘI DIPLOMATICE
Raport : În acest prim an de mandat, primarul a reușit să aibă numeroase întâlniri cu diverși ambasadori și oameni de afaceri din spațiul european, cărora le-a prezentat oportunitățile de investiții din municipiu: ambasadorul Belgiei, ambasadorul Armeniei, ambasadorul Sloveniei, ambasadorul Austriei, viceambasadorul Mării Britanii. Aceste întâlniri au culminat cu invitaţia adresată primarului, în septembrie anul trecut, de către Mark Gitenstein de a efectua o vizită la ambasada SUA din Bucureşti.
O altă întâlnire importantă a fost cea dintre primar și ambasadorul Israelului la București, domnul Dan Ben-Eliezer. În cadrul întâlnirii a fost discutată extinderea cooperării dintre municipiul Botoșani și Ambasada Israelului în mai multe sectoare de activitate, precum agricultură, IT, energie alternativă și turism.
Realitate : În urma acestor întâlniri nu s-a realizat nici o înfrăţire, deşi s-a pormis până şi perfectarea uneia cu Cincinnati – SUA. Ambasadorii au venit în bună parte la Botoşani ca urmare a invitaţiilor făcute de alte instituţii din judeţ.Nici un mare investitor nu a iniţiat o afecere la Botoşani de la alegerile locale.
PROIECTE ÎN DESFĂȘURARE
Raport : În primul an de mandat, primarul Ovidiu Portariuc a continuat proiectele deja începute și a inițiat altele noi în domeniul infrastructurii și amenajării orașului. Cele mai mari sume sunt prevăzute pentru sistemul de termoficare, reabilitarea străzilor și modernizarea parcurilor.
Realitate : Proiectul de reabilitare a termoficării a fost iniţiat, s-a obţinut finanţarea şi s-au derulat o mare parte a lucrărilor când primar era Cătălin Flutur.
ECHILIBRAREA FINANCIARĂ
Raport : În momentul preluării mandatului, Primăria Municipiului Botoșani avea o datorie de peste 100 de milioane de lei, iar termenele de scadență erau foarte strânse. Mai mult, pe fondul ratelor și dobânzilor bancare scadente, Primăria risca să se confrunte cu situații deosebit de dificile. În aceste condiții, primarul Ovidiu Portariuc a realizat o strategie pentru reechilibrarea financiară a instituției.
Prin evitarea unor noi împrumuturi, actualul primar a reușit să echilibreze situația financiară și a întărit capacitatea Primăriei de a-și respecta obligațiile față de creditori.
Realitate : Nu a existat nici o strategie de reechilibrare financiară, dimpotrivă, chiar la iniţiativa primarului Ovidiu Portariuc Consiliul Local a aprobat contractarea unui nou împrumut, de peste 40 de milioane de lei.
PARTENERIAT CU BANCA MONDIALĂ
Raport : În urma dezvoltării relațiilor internaționale ale Primăriei Municipiului Botoșani, primarul Ovidiu Portariuc a reușit să inițieze discuțiile cu reprezentanții International Finance Corporation - IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale, în vederea realizării unui parteneriat pe termen lung.
Realitate :Primăria Botoşani a dat bani unei firme private din Bucureşti ca să intermedieze discuţia cu Banca Mondială. Deşi se ştia că instituţia financiară nu finanţează lucrări de genul Parcului Cornişa, municipalitatea a plătit-o totuşi, pentru ca în final, după discuţiile cu reprezentanţii Băncii Mondiale să se anunţe că aceasta nu acceptă cofinanţarea la Parcul Cornişa, ceea ce se ştia de fapt încă din start.
FESTIVALUL VERII “SUMMERFEST BOTOȘANI”
Raport : „Evenimentul a fost organizat în perioada 23-26 august 2012, cu scopul de promovare a orașului prin acțiuni civice și culturale. În cursul celor patru zile, evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 100.000 de persoane, care au asistat la evoluția a peste 300 de artiști locali și naționali și au participat la circa 60 de activități culturale și artistice”.
Realitate : Ceva peste 100.000 de oameni este populaţia întregului oraş, nici o instituţie în afară de primar nu a estimat o asemenea prezenţă.
Titlul „SummerFest Botoşani 2012” a fost depozitat la OSIM de o firmă din capitală care a lucrat cu mai mulţi lideri PSD. Când s-a făcut public acest lucru primarul a răspuns că, în final, titlul va fi cedat municipalităţii botoşănene, lucru pe care nu l-a mai anunţat vreodată că s-ar fi întâmplat.
SUSȚINEREA ECHIPEI DE FOTBAL A MUNICIPIULUI “F.C. BOTOȘANI”
Raport : Consiliul Local al Municipiului Botoșani a aprobat suma de 2,5 milioane de lei pentru modernizarea Stadionului Municipal Botoșani la nivelul corespunzător competițiilor din Liga I. Banii vor fi utilizați în principal pentru modernizarea tribunelor, pentru sitemele audio-video și pentru realizarea anexelor tehnice la standardele solicitate.
Realitate : Efectiv Primăria Botoşani a repartizat în acest an doar 300.000 de lei pentru lucrările la Stadionul Municipal, restul au fost efectuate pe banii constructorului, Elsaco Electronic.
Chiar în anul promovării Primăria Botoşani a alocat cea mai mică sumă din ultimii patru ani, 800.000 de lei, pentru echipa de fotbal. Consiliul Judeţean a dat mai mulţi bani.
ZILELE MUNICIPIULUI BOTOȘANI
Raport : În perioada 18-21 aprilie 2013, în zona Centrului Istoric al oraşului au avut loc Zilele municipiului Botoşani. Evenimentul a prilejuit sărbătoarea Sfântului Gheorghe, patronul spiritual al oraşului, prăznuit în Biserica Ortodoxă în data de 23 aprilie. Cu această ocazie, botoşănenii au avut parte de un spectacol de excepție susținut de cele mai bune trupe ale momentului, printre care s-au numărat HI-Q, Vunk şi Alb-Negru.
Realitate : Festivalul s-a terminat în fluierături după ce din nou, ca şi la SummerFest, Ovidiu Portariuc s-a urcat pe scenă pentru a le vorbi oamenilor şi a-şi face propagandă electorală.
IMPLICAREA PARLAMENTARILOR
Raport : Primarul Ovidiu Portariuc a adresat un apel către toți deputații și senatorii județului să participe la o întâlnire pentru identificarea măsurilor parla-mentare care ar putea veni în sprijinul administrației botoșănene.
La întâlnire au participat parlamentarii USLcare au analizat aspectele de ordin legislativ care pot fi puse în practică pentru îndeplinirea Pactului pentru Botoșani asumat în timpul campaniei electorale.
Realitate : Parlamentarii USL Botoşani au votat împotriva amendamentelor la legea bugetului de stat care prevedeau suplimentarea fondurilor pentru Botoşani.
CITEŞTE ŞI:
Uite cum minte ditamai primarul, din toată ţara doar gagicarul Mazăre e ca el – DOCUMENT
După CINCI ani de zile: Fostă șefă din CJ adusă cu jandarmii la Tribunal, procurorul DNA acuzat că pune presiuni pe martori
După schimbarea a doi judecători și redistribuirea dosarului către un al treilea și drumuri la care s-a pierdut șirul la sediul DNA de la Suceava în cazul a zeci de persoane, procesul în care este judecat Florin Țurcanu alături de socru își continuă cursul anevoios la Tribunalul Botoșani.
O nouă EPIDEMIE la Botoșani: Mâncarea și stresul au îmbolnăvit peste o mie de botoșăneni
Trăim vremuri în care alimentele sunt tot mai nesănătoase și avem un stil de viață tot mai haotic. Din acest motiv asistăm practic la apariția mai multor boli, cu care botoșănenii și românii în general se confruntă. 
La mulți ani, Alexandru Zub! Omul ARESTAT de comuniști în tren, cu pistolul la ceafă, pentru că l-a sărbătorit pe Ștefan cel Mare - GALERIE FOTO & VIDEO
Pentru vina de a-l fi cinstit pe Ștefan cel Mare la Putna, a fost acuzat de complot împotriva statului. Comuniștii l-au arestat în tren, cu pistolul în ceafă. A trecut prin pușcăriile de la Jilava, Gherla, Balta Brăilei. A suferit, dar a știut și să își sfințească suferința. Astăzi împlinește 85 de ani.
Profesor de educație fizică din municipiu acuzat că a lovit mai mulți elevi de clasa întâi, ar fi venit băut la ore
Dosar penal deschis la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani și o anchetă internă în paralel, derulată de conducerea unității de învățământ din municipiu, vor scoate la iveală ceea ce s-a întâmplat în dimineața zilei de 10 octombrie 2019, la o oră de educație fizică cu elevi de clasa I.
Bătaie de joc la adresa orașului din partea unui privat, botoșănenii au făcut reclamații: Atitudinea acestei firme a fost una sfidătoareGALERIE FOTO
Probabil că muncitorii respectivei firme s-au gândit că o lucrare executată la Botoșani poate fi făcută în condiții care nu au nici o legătură cu normele de bun simț, dar mai ales cu cerințele legislative.
Medic acuzat de luare de mită și trafic de droguri de mare risc apărat de fost prim procuror, audieri maraton cu 15 martori denunțători
Imediat după declanșarea anchetelor care au dus la trimiterea în judecată, medicul Lorena Adriana Bîrleanu s-a și pensionat. A condus Centrul Militar Județean al Ministerului Afacerilor Interne de la Suceava. A fost cercetată inclusiv pentru faptul că și-a drogat propriii copii. Este judecată la Botoșani, iar apărătorul său legal este fostul prim-procuror, Cristian Popovici, actualmente avocat în Baroul Botoșani.
SURPRIZĂ DE PROPORȚII la IPJ: Fostul șef al Poliției Economice și împuternicit al inspectorului șef s-a pensionat subit
Începând cu data de 7 octombrie 2019, fostul comisar-șef Dumitru Aioanei are calitate de pensionar cu grad de colonel în rezervă.
Fata frumoasă din Botoșani, studentă la Strasbourg: Când am pășit prima dată în universitate mi-au dat lacrimile. Mi se pare că trăiesc un vis - GALERIE FOTO
A terminat liceul cu 10. Cântă, scrie, iubește portul popular și, între o olimpiadă națională și un spectacol de folclor, a știut mereu să așeze un zâmbet, o vorbă bună, o felie de bucurie pentru cei din jurul ei. A fost acceptată la 9 dintre cele 10 universități din Franța, la care a aplicat. Astăzi, Andreea este studentă la Universitatea din Strasbourg.
”Nababii” de la stat: leafă de 5.000 de euro pentru fiecare șef politic al CJ-ului
”Vă spun cu toată sinceritatea și toată responsabilitatea acest lucru: nu sunt atât de mulți, că 50% ar trebui dați afară, sub nicio formă”. Afirmația aparține ministrului Muncii, Marius Budăi, care a făcut referire la bugetari, arătând că aceștia se sacrifică la locul de muncă.
3.000 de lei costă un topor în cap la Botoșani! Criză în fața judecătorului
Conflictele în care sunt utilizate pe post de arme albe diverse obiecte agricole se petrec în mediul rural mai ales. Instanțele de judecată de la Botoșani sunt asediate de procese prin care se judecă omoruri, tentative de omor sau loviri și alte violențe. Șochează mai ales cruzimea de care dau dovadă cei implicați. Oameni de la țară cu mâini bătătorite și muncite și fețe arse de soare. Majoritatea semi-analfabeți.  
POVESTE ȘOCANTĂ: O botoșăneancă de 31 de ani a născut 10 copii! Primii trei făcuți cu un bărbat cu 56 de ani mai mare decât ea, restul cu… liniuțe
Povestea unei femei din Botoșani șochează. La 31 de ani, neșcolarizată probabil și cu un mod de gândire mai mult decât simplist, botoșăneanca a complicat viețile a 9 ființe: copiii ei.
Florin Țurcanu revine în politică! STRATEGIA cu care îi vrea pe Flutur primar și Achiței șef la Județ: Hai să încercăm, chiar nu știm să mai facem politică? FOTO& VIDEO
După patru ani de zile în care a avut cel mult o postare pe Facebook, fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani se implică din nou în politică. O face împreună cu soția sa, fostul deputat Roxana Anușca Țurcanu, și cu o sumedenie dintre foștii colaboratori din cadrul PNL sau alți politicieni „dobândiți” din ALDE.
Un fost președinte de partid își vinde „averea” cu aproape 400.000 de euro – FOTOGALERIE
S-a detașat de viața publică și a ieșit din administrație și politică iar acum pare că își dorește să își vândă și afacerea pe care o are în municipiul Botoșani și care-i servește și drept locuință.
Primarul de la Vorniceni scos VINOVAT în acte pentru că a îndrăznit să moară pe scările spitalului – DOCUMENT
Când a început să se simtă rău, Toader Leampăr, fostul primar al comunei Vorniceni, a cerut ajutor de la prima unitate medicală care i-a ieșit în cale. În cazul lui a fost Secția Exterioară Săveni, unde nu exista niciun medic la serviciu. Toader Leampăr nu avea de unde să știe asta. Și nici că trăia ultimele clipe din viața lui pentru că, probabil, ar fi reacționat cu totul altfel. Poate nu ar mai fi intrat deloc în acest așa zis spital.
Haos popular la partid: președintele s-a (re)apucat de afaceri, înlocuitorul a plecat după o săptămână, iar senatorul s-a tot gândit
Cu două săptămâni înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, la unul dintre partidele parlamentare din Botoșani domnește haosul. Și nu, nu este vorba despre ALDE.
Casieră de la Locativa prinsă furând din încasările societății! Modifica chitanțele clienților și lua din banii botoșănenilor
Situație gravă înregistrată la una dintre societățile aflate sub tutela Consiliului Local Botoșani. Una dintre angajate a fost prinsă sustrăgând diverse sume din încasările unității. A fost cercetată penal și mai apoi procurorii au trimis-o în judecată.
Fenomenul ”Hoața din hipermarket”: Zeci de botoșănence fură din Carrefour & Kaufland fără să pățească ceva
Fetele fură mai ceva decât băieții. Diferențiat pe vârste, femeile întrec bărbații la tentativele de a sustrage bunuri mai ales din hipermarketuri, unde rafturile sunt răsfirate pe o suprafață vastă și cu spațiu suficient pentru a dosi lucruri prin geantă sau sub articolele vestimentare.
Elev de la Seminar bătut de-un băiat cu 8 clase! Bătăușul a pândit în total 11 adolescenți pe care i-a urmărit și i-a lovit
În total, acestui tânăr care pare că și-a pierdut calea cea dreaptă în viață, i-au căzut victime 11 elevi de la diferite unități de învățământ din municipiu.
ADMINISTRAȚIE la Botoșani: Instituție cu doar 30 de angajați condusă de TREI directori
Noile reglementări legislative care au intrat anul acesta în vigoare, în guvernarea social-democrată, aduc o serie de anomalii administrative în instituțiile publice de la Botoșani. 
O tânără fotomodel din Botoșani reprezintă România la “Miss Europe Continental” în rochițele unei creatoare tot din Botoșani – GALERIE FOTO
La numai 25 de ani are deja peste un deceniu de experiență în modelling, însă cea mai mare provocare a carierei vine în această toamnă. Originară din Hârlău, dar mutată practic la Botoșani de câțiva ani, Georgiana Huțanu va concura pentru România la “Miss Europe Continental”.
I l-o fi scris Tincu si pe asta?
22 august 2013, 00:08
bai botosanean, linia cred ca o trage portariuc si consilierii lui, care in loc sa faca treaba posteaza comentarii. portariuc, nu uita, ip-urile sunt verificate. va stim. stim si prostii care in loc sa faca treaba si sa te sfatuiasca pu comentarii pe net. ip-ul, nu te supara, se verifica din trei clikuri. iar cand ce prosti lucreaza pentru tine...asta este cine se aseamana se aduna
21 august 2013, 23:19
Bravo domnule primar! Frustratii vor comenta mereu cand vad ca lucrurile se indreapta intr=o buna directie! Tot ceea ce ati inceput sa faceti in acest prim an de mandat deranjeaza pe multi, ati stricat interesele multora, dar nu este necesar sa ii bagati in seama. Am vazut noi ce mai realizari a avut fosta conducere! Atunci nimeni nu mai comenta, acum s-au gasit 3-4 comentatori care nu au alta activitate! Realitatea este ca Ovidiu Portariuc este primar, linia o vom trage dupa 4 ani de mandat, pana in acest moment cetatenii sunt multumiti de ceea ce vad! Succes in continuare!
21 august 2013, 22:40
banuiesc ca scrii de realitate, asa cum o percepi tu, Sergiu Balascau.....
21 august 2013, 21:14
E democratie dar din pacate pt unii libertatea de exprimare a fost inteleasa f gresit.Domnilor si domnisoarelor frustrate care sub perdeaua unui nume fals aruncati in persoane in fata carora ati balbai si ati ramane incoerenti din cauza iq ului scazut.Daca ati incerca sa invatati sa percepeti realitatea ati constata ca ce a facut actualul primar nu a facut nici unul intr un singur an.El vine sa acopere furtisagurile si hotiile vechiului sistem,contracte facute pe spa.gi care nu pot fi reziliate...rabdare si incredere ca totul va fi bine cetateni:)
21 august 2013, 20:43
Atata orostie si minciuna,mai rar!Cum ramane cu referendumul?
21 august 2013, 20:02
Botosanenii vad si vor vota in 2016 dupa cum face. Pana acum, nu prea ai ce vedea.
21 august 2013, 18:35
Portariuc asta cu raportul lui e fiz ca ceausesc la congresele lui care spunea ca domle da bine mai functioneaza lucrurile in agricultura si desi era cultivat un hectar, se scria acolo sa dea bine la popor ca s-au facut 10. Asa si moaca astanesimtita de primar, care nu stie altceva decat sa minta in fata.
21 august 2013, 18:34
Multi dintre cei care comenteaza vad inca portocaliu in fata ochilor. In oras se vad lucruri concrete, bineinteles pentru cei care au ochi sa vada. Mult succes domnule Ovidiu Portariuc!
21 august 2013, 18:19
Cat tupeu pe Portariuc!Pai de ce nu l-a lăsat pe Flutur la Primarie pana la moarte?Si după urmasilor săi ...Sunteti de-a dreptul penibili prin articole de acest gen!In primul mandat Flutur a dormit linistit.Dar ,spre deosebire de Portariuc ,a avut miros,a știut sa pacaleasca ziaristii si a dormit linistit.Si acum ii mai sunt datori unii...Mare dreptate avea Grigoras in legătura cu unii "jurnaliști"!Dezamagirea mea mare a fost când am descoperit ca si SB poate fi pacalit...E prima data când mă insel in privința unui om.Mare pacat!
21 august 2013, 18:08
Care primar din Romania a demonstrat ceva in primul an , cine a reusit ? Fostul primar a facut ceva in primul an , in primul mandat ? Ganditi inainte sa scrieti !!! Sau credeti ca daca , bati din palpe , gata se rezolva lucrurile ... De ce nu multumiti ca a scazut pretul GIGACALORIEI ? E aproape gata padocul , se va rezolva problema cainilor comunitari , atunci o sa tipati ca se prind cainii de prin fata blocului . Stiti care este garantia pentru lucrarile care se efectueaza acum , ca s-a marit ? Nu stiti multe , dar o sa fiti mandri cu orasul vostru , atunci o sa vad comentarii ...
21 august 2013, 17:36
Multi mincinosi sinistri am vazut eu la viata mea insa prostaliuc este pur si simplu inegalabil!
21 august 2013, 17:32
Daca in primul an de mandat n-a demonstrat macar ca are intentii serioase de a moderniza orasul, de a face ceva, nu vad cum o va face in urmatorii 2 -3 ani... E o rusine pentru orice botosanean acest domn, o rusine pentru ca oricine vine in Botosani vede ca nu se mai lucreaza in Botosani, firmele de constructii isi dau oamenii in somaj ca nu au de lucru si vorba aia treaba ar fi intr[-un oras. Pe vremea lui Flutur, firmele de constructie au huzurit avand de luru la greu, dar Flutur s-a si dedicat, a reusit sa aduca proiecte si bani europeni in oras.
21 august 2013, 17:23
cat ai luat mai S.B. sa vb aa niste prostii? s-au iti plateste rata la masinuta?
21 august 2013, 17:21
Voi credeti ca este asa usor ... lucrurile sunt pe drumul cel bun ... au fost datorii lasate de vechea admnistratie de platit ... sunt multe lucruri care s-au inceput , si se vor continua , pana ce voi , cei care doar comentati , fara sa stiti ce se intampla in realitate , o sa multumiti intregii echipe . Stiti foarte bine situatia cu stadionul , s-a facut atata galagie , si cand s-a rezolvat problema , toti ati tacut ... Sunt sigur ca peste doi ani , parcul Cornisa va fi gata , sa va vad atunci , cine o sa mai comenteze ... Sau nu va convine , cand vedeti ca aceasta echipa , unita , incepe sa faca putina ordine in Botosani ! Acesta este abia inceputul ! Mai sunt 3 ani de mandat ! Succes domnule Portariuc ! Oamenii au incredere in dumneavoastra !
21 august 2013, 16:03
Domnul primar si-a pus armata de postaci sa-l sustina la comentarii. Se vede treaba ca a inceput sa castige din banii publici pe care ii domina ca are ceva de platit.
21 august 2013, 16:00
Naucitor cat de nesimtit poate sa fie un politruc precum agricultorul asta procopsit, de prostime, cu functia de primar al Botosanilor. sa asteptam intrarea in vigoare a legii referendumului si sa-l fugarim acolo de unde a venit, la coada vacilor ecologice. Sau la coada ecologica a vacilor!
21 august 2013, 16:00
Ca sa fiu sincer, acest primar nu mai stie cum sa iasa din sirul infinit de promisiuni de anul trecut. A sperat ca lumea va uita celebrul lui plan, dar se pare ca nu. Se dovedeste inca o data faptul ca acest om a candidat la Primarie doar pentru a fi parlamentar, in speranta de a fi cunoscut la alegerile din toamna. Nici nu a indraznit sa spere ca va deveni primar, ca daca era asa, se gandea de 2x daca va face fata. Un ajuns fara capacitate! Botosaniul din pacate pierde cu astfel de oameni, dar poate ca si pentru botosaneni va fi o lectie si vor vota de acum omu, si nu partidul. Priviti la Cluj ce s-a intamplat anul trecut la alegerile locale si veti intelege.
21 august 2013, 15:59
A uitat sa treaca in raport ca si-a deschis cafenea la mall... pe datorie (ii)... si ca TIG i-a platit excursia in Germania ca sa-l faca sef pe Cata
21 august 2013, 14:51
O alta gogoasa e cu audientele 150 pe luna. in baza legii 544 se pot cere de la primarie fisele de audienta pe ultimul an al al mincinosului. in realitate nu au fost mai mult de 25 de persoane si nu au fost tinute audiente in fiecare luna. de asemenea e interesant sa vedem ce rezolutii au fost puse de primarul pinochio pe aceste hartii. cred ca am murea de ras. si ar fi foarte interesant o comparatie cu rezolutiile puse de fostul primar sau chiar de iliuta. cunoscatorii vor observa diferenta.
21 august 2013, 13:42
Este un raport obiectiv si realist, care dovedeste inca o data transparenta primarului Ovidiu Portariuc in fata cetatenilor. A spus in campanie ca toate actiunile sale vor fi cunoscute de alegatori si s-a tinut de cuvant. Domnule ziarist subiectiv nu am vazut nici un articol despre pliantele impartite de Florin Turcanu in judet prin care informeaza cetatenii despre niste drumuri si proiecte fictive deocamdata...refuz sa cred ca nu stiti despre ce e vorba. Pacat...mare pacat...
21 august 2013, 13:28
Domnule ziarist articolul este plin de inexactitati de la inceput!Pai Portariuc nu minte 30000 de botosaneni,ii minte pe toti!30000 este numai numarul brosurilor trimise!
21 august 2013, 13:23
e penibil articolul...aceasta administratie noua este corecta ,curata, multi trepadusi ai sistemului din oras nu sunt obisnuiti cu acest mod de lucru, sunt obisnuiti sa cumpere orice au nevoie cu bani, iar panica ca nu mai au pe cine sa cumpere sau cel putin nu mai au pe cine sa cumpere la primul nivel i-a facut sa intre in panica si sa comande articole denigratoare de genul celui de mai sus...oricum acest articol ramine pe prima pagina o zi ...dar in mintea oamenilor ramine in minte o structura de conducere care este 24 de ore in slujba cetateanului si nu a unor grupuri de interese cum era pina acum 1 an....
21 august 2013, 12:41
bai, dragi sustinatori ai lui portariuc, va inflamati degeaba. a promis portariuc locuinte ? da! dar nu a rezolvat nici problema terenului.cum dracu poti sa te lauzi cu 1000 de locuri de munca, locuri de munca care sunt "opera" unui privat ? votati-l in continuare, dar la vlasinesti.
21 august 2013, 12:36
da cine la votat dragilor daca nimeni nu il vrea??????? prostimea!!!!! nu mai mergeti la vot sa puneti stampila la astia care dau ANL-URI noi la tigani iar tineri casatoriti care platesc taxe si impozite locale nu au unde sta!!!!! rusine
21 august 2013, 12:02
Felictari celui care a scris articolul.Nu concep sa fiu mintit cu atata nesimtire si pe banii mei.Sunt insa deacord sa platesc impreuna cu alti cetateni ai acestui oras tiparirea acestui articol pe hartie pentru a ajunge unde ajung si cele 30000 de pliante.Pacat ca acest articol (pe site) va fi citit doar de cate va sute de persoane. Nu e suficient pentru a contracara MINCIUNA si manipuarea maselor, practicate de ani buni de neocomunisti.PS: Am si o propunere pentru administratorul acestui site. Setati sa apara la comentarii si ip-ul celui care posteaza comentarii. Astfel veti vedea acei comentatori platiti sa posteze, pentru ca sunt toti de la acelas ip (Internet Protocol Address)
21 august 2013, 11:50
ZIAR MIZERABIL.NU MAI MERITA CITITE DEJECTIILE PUBLICATE.VA AVEA SOARTA FITUICII LUI ROTUNDU SI VA PUBLICA ARTICOLE SCRISE CU 5-6 IN URMA.
21 august 2013, 11:24
MORTARIUC, MINCIUNA, MITOMANIE
21 august 2013, 10:20
de acord,afisati stirea peste tot in botosani. acest ametit de cap,daca ar avea rusine si bun simt,ar munci nu ar scoate gogosi pentru fraierii care l-au votat.
21 august 2013, 10:12
Colegi da aveti adevarul TIPARIT ce tot va trageti pe cur inapoi buna stire ar trebui afisata pe fiecare stalp din oras si pe un benar mare in fata primariei
21 august 2013, 09:32
Sa remarcam in acest context, aparitia brosurilor cu asa-zisele rapoarte de activitate prezentate alegatorilor proprii, dupa un an de guvernare locala USL, de primarul Botosanilor, Ovidiu Portariuc, si de presedintele consiliului judetean, Florin Turcanu. Fara alte comentarii...P.S.: Nu pot sa nu remarc "disectia" raportului "primarului-minciuna" Ovidiu Portariuc, foarte bine realizata de Sergiu Balascau, pe site-ul botosaneanul.ro.
21 august 2013, 09:32
minciunica!!! rusinica!!!
21 august 2013, 09:29
Ce e cu tine,Sergiule?Ce s-a intamplat?Ce interese mi te-au schimbat?Asi vrea sa stiu tot adevarul.A,am proceput.Portariuc nu este darnic ca Flutur sau Turcanu.Trebuie lovit din toate partile.De minciunea prin omisiune,ai auzit,Sergiule?Botosanenii sunt foarte inteligenti si vor descoperi cat interes cuprinde acest articol.In rest numai de bine.
21 august 2013, 09:09
Acest ziar nu scrie decat mizerii despre actuala conducere!hai sa fim seriosi chiar nu se vede nimic?Cred ca totul e la comanda fostului.Oricum in 2016 fostul nu mai are sansa,lumea deja a uitat de el.
21 august 2013, 09:03
Pai nu e el Neamtzu cu planu? poate traieste pe alta planeta si nu stie cand minte si cand spune adevarul..o fi bolnav?
21 august 2013, 08:45
Mare dreptate ai '" un cetatean" astia scriu articole la comanda, CE SA FACI, FOAMEA-I MARE
21 august 2013, 08:45
Bai inteligentule, daca aveai rabdare sa citesti macar inceputul aflai ca au incercat sa vorbeasca cu primarul si ca Portarelu' a refuzat sa dea date despre raport. Dar, ma rog, voi sunteti platiti sa improscati pe oricine de atinge de Clapaug, fara sa mai conteze ce si cum se scrie
21 august 2013, 08:37
Pur si simplu penibil articolul!Se vede ca e la comanda si incearca sa manipuleze!Pacat de acest blog care era candva mai echilibrat!Daca erati corect ii luati un interviu prmarului pentru a-si explica realizarile nu il executati aici fara drept la replica!Mana lunga a lui Flutur inca e activa.
21 august 2013, 08:16
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Sunteți mulțumiți de serviciile medicale prestate în spitalele din Botoșani?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Nu știu cine o să fie prefect. E clar că nu știu cine o să fie prefect. Dar cred că nu e un lucru simplu să fii prefect.  Este bine, indiferent de relațiile personale pe care le am cu cineva în momentul de față, cred c ...
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
18 octombrie 2019
EUR
Euro
4.7556 lei
USD
Dolarul SUA
4.2732 lei
CHF
Francul elveţian
4.3243 lei
GBP
Lira sterlină
5.5125 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9319 lei
XAU
Gramul de aur
204.4044 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2458 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4380 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9202 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2526 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1853 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6366 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.