Știrea zilei
Partidul lui Băsescu se mişcă popular: fostdirector, ex-jurnalist, consilieri undercover şi fără Ada Macovei
Deşi instanţa încă nu a emis hotărârea de înfiinţare a Partidului Mişcarea Populară (PMP), la Botoşani activitatea este una efervescentă. S-au constituit deja organizaţii complete în municipiile Botoşani şi Dorohoi şi în oraşele Flămânzi şi Ştefăneşti, fiecare dintre acestea având minim 57 de membri. De asemenea, 15 comune, printre care Avrămeni, Mihăileni, Ungureni şi Şendriceni au la rândul lor filiale, ceea ce presupune existenţa a măcar 35 de persoane.
Mihai Tabuleac Partidul Miscarea Populara

1.400 de adeziuni, organizaţii în curs de formare în 30 de localităţi

„Partidul se află în curs de înregistrare. Noi strângem adeziuni care efectiv vor căpăta forţă juridică în momentul în care formaţiunea va fi înregistrată în Registrul Partidelor Politice”, a afirmat Mihai Ţâbuleac, preşedintele comitetului de iniţiativă PMP Botoşani.
De la preluarea de către fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani a conducerii viitoarei filiale judeţene PMP Botoşani s-au introdus în baza de date aproximativ 400 de adeziune, altele 1.000 fiind în curs de procesare. Totodată, sunt în curs de formare organizaţii locale la Bucecea, Darabani şi în alte 30 de comune.
„Tot mai mulți români susțin că și-au pierdut total încrederea în partidele politice actuale și în liderii politici care, de la revoluție încoace, și-au schimbat doar locurile, dar au repetat mereu aceleași greșeli. Partidul Mișcarea Populară intervine pentru a reda speranțele, pentru a aboli minciuna și înșelăciunea și pentru a activa o nouă generație de oameni politici. Această nouă generație va fi compusă cu predilecție din tineri care înțeleg că au datoria să se implice și din cei care s-au implicat și până acum, acumulând experiență, fără a renunța la principii”, a declarat Mihai Ţâbuleac.

"Este grav ce se întâmplă la Botoșani"

Mihai Tabuleac sediu Miscarea Populara Botosani  Printre cei care au aderat la proiectul Mişcarea Populară la Botoşani, care are şi sediu vis-a-vis de Big, se află Ovidiu Mimor, fost director al Spitalului Judeţean Mavromati, Casei de Asigurări de Sănătate şi Direcţiei de Sănătate Publică, Ciprian Apetrei, profesor de matematică la Colegiul Naţional AT Laurian şi Dorina Bălan, poet şi dramaturg, fost jurnalist. În schimb, deşi iniţial anunţase că a fost desemnată să se ocupe de formarea filialei judeţene a Fundaţiei Mişcarea Populară, Ada Macovei nu se regăseşte nici în viitorul partid, dar nici în fundaţie, care este coordonată la Botoşani de Mara Sandu. Cu toate că s-au făcut unele negări publice, s-ar părea că, totuşi, există cel puţin consilieri judeţeni care aderă la proiectul PMP, dar care, dat fiind faptul că şi-ar pierde mandatul dacă trec la alt partid, ar evita încă să îşi exprime public noua opţiune politică.
„Este grav ce se întâmplă la Botoșani, dar mă opresc aici pentru că, dincolo de ce cred eu, contează ce trăiesc oamenii. Iar oamenii se vor pronunța prin vot la alegerile care vin”,
a mai spus Mihai Ţâbuleac.
Mai multe despre noul proiect al fostului lider PNL Botoşani veţi putea citi duminică dimineaţă în Botoşăneanul, în cadrul unui interviu acordat de Mihai Ţâbuleac.
CITEŞTE ŞI:
 Mişcarea Populară are şi sediu, Ţâbuleac invită la luptă cu minciuna şi obrăznicia
[[banner]]
CITEŞTE ŞI:
 Ţâbuleac: PNL este doar un centru de distribuire de funcţii
După CINCI ani de zile: Fostă șefă din CJ adusă cu jandarmii la Tribunal, procurorul DNA acuzat că pune presiuni pe martori
După schimbarea a doi judecători și redistribuirea dosarului către un al treilea și drumuri la care s-a pierdut șirul la sediul DNA de la Suceava în cazul a zeci de persoane, procesul în care este judecat Florin Țurcanu alături de socru își continuă cursul anevoios la Tribunalul Botoșani.
O nouă EPIDEMIE la Botoșani: Mâncarea și stresul au îmbolnăvit peste o mie de botoșăneni
Trăim vremuri în care alimentele sunt tot mai nesănătoase și avem un stil de viață tot mai haotic. Din acest motiv asistăm practic la apariția mai multor boli, cu care botoșănenii și românii în general se confruntă. 
La mulți ani, Alexandru Zub! Omul ARESTAT de comuniști în tren, cu pistolul la ceafă, pentru că l-a sărbătorit pe Ștefan cel Mare - GALERIE FOTO & VIDEO
Pentru vina de a-l fi cinstit pe Ștefan cel Mare la Putna, a fost acuzat de complot împotriva statului. Comuniștii l-au arestat în tren, cu pistolul în ceafă. A trecut prin pușcăriile de la Jilava, Gherla, Balta Brăilei. A suferit, dar a știut și să își sfințească suferința. Astăzi împlinește 85 de ani.
Profesor de educație fizică din municipiu acuzat că a lovit mai mulți elevi de clasa întâi, ar fi venit băut la ore
Dosar penal deschis la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani și o anchetă internă în paralel, derulată de conducerea unității de învățământ din municipiu, vor scoate la iveală ceea ce s-a întâmplat în dimineața zilei de 10 octombrie 2019, la o oră de educație fizică cu elevi de clasa I.
Bătaie de joc la adresa orașului din partea unui privat, botoșănenii au făcut reclamații: Atitudinea acestei firme a fost una sfidătoareGALERIE FOTO
Probabil că muncitorii respectivei firme s-au gândit că o lucrare executată la Botoșani poate fi făcută în condiții care nu au nici o legătură cu normele de bun simț, dar mai ales cu cerințele legislative.
Medic acuzat de luare de mită și trafic de droguri de mare risc apărat de fost prim procuror, audieri maraton cu 15 martori denunțători
Imediat după declanșarea anchetelor care au dus la trimiterea în judecată, medicul Lorena Adriana Bîrleanu s-a și pensionat. A condus Centrul Militar Județean al Ministerului Afacerilor Interne de la Suceava. A fost cercetată inclusiv pentru faptul că și-a drogat propriii copii. Este judecată la Botoșani, iar apărătorul său legal este fostul prim-procuror, Cristian Popovici, actualmente avocat în Baroul Botoșani.
SURPRIZĂ DE PROPORȚII la IPJ: Fostul șef al Poliției Economice și împuternicit al inspectorului șef s-a pensionat subit
Începând cu data de 7 octombrie 2019, fostul comisar-șef Dumitru Aioanei are calitate de pensionar cu grad de colonel în rezervă.
Fata frumoasă din Botoșani, studentă la Strasbourg: Când am pășit prima dată în universitate mi-au dat lacrimile. Mi se pare că trăiesc un vis - GALERIE FOTO
A terminat liceul cu 10. Cântă, scrie, iubește portul popular și, între o olimpiadă națională și un spectacol de folclor, a știut mereu să așeze un zâmbet, o vorbă bună, o felie de bucurie pentru cei din jurul ei. A fost acceptată la 9 dintre cele 10 universități din Franța, la care a aplicat. Astăzi, Andreea este studentă la Universitatea din Strasbourg.
”Nababii” de la stat: leafă de 5.000 de euro pentru fiecare șef politic al CJ-ului
”Vă spun cu toată sinceritatea și toată responsabilitatea acest lucru: nu sunt atât de mulți, că 50% ar trebui dați afară, sub nicio formă”. Afirmația aparține ministrului Muncii, Marius Budăi, care a făcut referire la bugetari, arătând că aceștia se sacrifică la locul de muncă.
3.000 de lei costă un topor în cap la Botoșani! Criză în fața judecătorului
Conflictele în care sunt utilizate pe post de arme albe diverse obiecte agricole se petrec în mediul rural mai ales. Instanțele de judecată de la Botoșani sunt asediate de procese prin care se judecă omoruri, tentative de omor sau loviri și alte violențe. Șochează mai ales cruzimea de care dau dovadă cei implicați. Oameni de la țară cu mâini bătătorite și muncite și fețe arse de soare. Majoritatea semi-analfabeți.  
POVESTE ȘOCANTĂ: O botoșăneancă de 31 de ani a născut 10 copii! Primii trei făcuți cu un bărbat cu 56 de ani mai mare decât ea, restul cu… liniuțe
Povestea unei femei din Botoșani șochează. La 31 de ani, neșcolarizată probabil și cu un mod de gândire mai mult decât simplist, botoșăneanca a complicat viețile a 9 ființe: copiii ei.
Florin Țurcanu revine în politică! STRATEGIA cu care îi vrea pe Flutur primar și Achiței șef la Județ: Hai să încercăm, chiar nu știm să mai facem politică? FOTO& VIDEO
După patru ani de zile în care a avut cel mult o postare pe Facebook, fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani se implică din nou în politică. O face împreună cu soția sa, fostul deputat Roxana Anușca Țurcanu, și cu o sumedenie dintre foștii colaboratori din cadrul PNL sau alți politicieni „dobândiți” din ALDE.
Un fost președinte de partid își vinde „averea” cu aproape 400.000 de euro – FOTOGALERIE
S-a detașat de viața publică și a ieșit din administrație și politică iar acum pare că își dorește să își vândă și afacerea pe care o are în municipiul Botoșani și care-i servește și drept locuință.
Primarul de la Vorniceni scos VINOVAT în acte pentru că a îndrăznit să moară pe scările spitalului – DOCUMENT
Când a început să se simtă rău, Toader Leampăr, fostul primar al comunei Vorniceni, a cerut ajutor de la prima unitate medicală care i-a ieșit în cale. În cazul lui a fost Secția Exterioară Săveni, unde nu exista niciun medic la serviciu. Toader Leampăr nu avea de unde să știe asta. Și nici că trăia ultimele clipe din viața lui pentru că, probabil, ar fi reacționat cu totul altfel. Poate nu ar mai fi intrat deloc în acest așa zis spital.
Haos popular la partid: președintele s-a (re)apucat de afaceri, înlocuitorul a plecat după o săptămână, iar senatorul s-a tot gândit
Cu două săptămâni înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, la unul dintre partidele parlamentare din Botoșani domnește haosul. Și nu, nu este vorba despre ALDE.
Casieră de la Locativa prinsă furând din încasările societății! Modifica chitanțele clienților și lua din banii botoșănenilor
Situație gravă înregistrată la una dintre societățile aflate sub tutela Consiliului Local Botoșani. Una dintre angajate a fost prinsă sustrăgând diverse sume din încasările unității. A fost cercetată penal și mai apoi procurorii au trimis-o în judecată.
Fenomenul ”Hoața din hipermarket”: Zeci de botoșănence fură din Carrefour & Kaufland fără să pățească ceva
Fetele fură mai ceva decât băieții. Diferențiat pe vârste, femeile întrec bărbații la tentativele de a sustrage bunuri mai ales din hipermarketuri, unde rafturile sunt răsfirate pe o suprafață vastă și cu spațiu suficient pentru a dosi lucruri prin geantă sau sub articolele vestimentare.
Elev de la Seminar bătut de-un băiat cu 8 clase! Bătăușul a pândit în total 11 adolescenți pe care i-a urmărit și i-a lovit
În total, acestui tânăr care pare că și-a pierdut calea cea dreaptă în viață, i-au căzut victime 11 elevi de la diferite unități de învățământ din municipiu.
ADMINISTRAȚIE la Botoșani: Instituție cu doar 30 de angajați condusă de TREI directori
Noile reglementări legislative care au intrat anul acesta în vigoare, în guvernarea social-democrată, aduc o serie de anomalii administrative în instituțiile publice de la Botoșani. 
O tânără fotomodel din Botoșani reprezintă România la “Miss Europe Continental” în rochițele unei creatoare tot din Botoșani – GALERIE FOTO
La numai 25 de ani are deja peste un deceniu de experiență în modelling, însă cea mai mare provocare a carierei vine în această toamnă. Originară din Hârlău, dar mutată practic la Botoșani de câțiva ani, Georgiana Huțanu va concura pentru România la “Miss Europe Continental”.
se poate vorbi de statornicie pentru un crez politic?sunt evaluate real sansele la electorat?Botosaniul a avut in peste doua decenii o valoare politica?masurati sincer timpul si ce ati pasit pe drumul istoriei unui judet medieval...
15 septembrie 2013, 12:01
PARTIDUL MERELOR PADURETE IN FAPT ESTE UN ALTU FEL DE PD-L BASESCU. DECI AVEM DE A FACE IN CONTINUARE CU 1400 DE ,,BOCII,,TRANSFORMATI IN MERE PADURETE,RUSINE ACESTORA????NU STIU CA AU AVUT TAIATE SALARIILE,PENSIILE,CRESTERE DE TVA DE ACESTE MERE PADURETE , IN 2008 2012???DL TABULEAC DE CE NU LASATI PE ALTE COTOARE SA CONDUCA PARTIDUL MAR PADURET ,IAR LA ROS COTORUL,ATI FOST ODATA SENATOR,PRESEDINTE CONSILIUL JUDETEAN,FACETI UN PAS INAPOI SI LASATI PE ALTI TINERI CARE VOR SA ROADA COTORUL DE FUNCTI??????
12 septembrie 2013, 13:05
Deci pana la urma draguta de Ada a ramas cu onoarea nereperata.
12 septembrie 2013, 09:50
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Sunteți mulțumiți de serviciile medicale prestate în spitalele din Botoșani?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Nu știu cine o să fie prefect. E clar că nu știu cine o să fie prefect. Dar cred că nu e un lucru simplu să fii prefect.  Este bine, indiferent de relațiile personale pe care le am cu cineva în momentul de față, cred c ...
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
18 octombrie 2019
EUR
Euro
4.7556 lei
USD
Dolarul SUA
4.2732 lei
CHF
Francul elveţian
4.3243 lei
GBP
Lira sterlină
5.5125 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9319 lei
XAU
Gramul de aur
204.4044 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2458 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4380 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9202 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2526 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1853 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6366 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.