Ştiri
ANUNȚ Primăria Botoșani oganizează licitații pentru locurile de parcare neplătite în 2020

Consiliul Local al Municipiului Botoşani, cu sediul în Piaţa Revoluţiei nr. 1, anunţă că în perioada 25.01.2021 – 05.02.2021 se fac înscrierile pentru licitațiile publice deschise, cu strigare, pentru rezervarea locurilor de parcare neplătite pentru anul 2020, amânate din cauza condițiilor epidemiologice, doar pentru cetăṭenii care domiciliază sau îṣi au reṣedinṭa în ZONA I - ETAPA I,

 

conform PLANṢEI ANEXATE ANUNṬULUI aflat în perimetrul cuprins între străzile: B-dul Mihai Eminescu, Gării, Aprodu Purice, str. Dimitrie Pompeiu, str. Doboṣari (zona ANL Ciṣmea), Împărat Traian, Săvenilor, Tudor Vladimirescu, Ion Pillat, respectiv parcările din străzile:

 

-    Str. D. Pompeiu, Str. Doboșari, Str. Adrian Adamiu, Calea Națională 7-111, Str. Gării 1-4, Str. Aprodu Purice, Str. Împărat Traian 18-68, Al. G-ral. Ghe. Avrămescu 1-41, Str. Izvoarelor 1-7, Al. Grivița 1-24, Str. Grivița 1-11, Str. Dreptății 1-8,  Al. Decebal 1-3, Str. T. Vladimirescu  1-15, Str. B. Lăzăreanu 9-19;

 

-    Str. Poștei 1-12, Str. Victoriei 2-19, Pietonal Transilvaniei 1-4, Str. Armeană 1-4, Str. I. Pillat 1-16, Str. Ghe. Filipescu 1-23, Str. N. Grigorescu 2-6, Str. P. Rareș 51, Str. Pod de Piatră, Str. D. Negreanu 1-8, Str. Războieni 1, Str. I.Maniu 2;


-    Str. Independenței 1-11, Str. Vornic Boldur 18, Al. Alba Iulia 1-3, Str. Călugăreni 1, Al. Călugăreni 1-5, Str. Săvenilor 17-52, Al. P. Tineretului 1-11, Str. P. Tineretului 1-12, Str. Al. Donici 1-6, Str. Vâlcele 1-15, Str. C. Sylva;


-    B-dul M. Eminescu 35-53, Str. Armoniei 10-15, Al. Arcului 2-13, Str. Ștefan Luchian 1-21, inclusiv locurile de parcare nou-amenajate de la stradă, Str. O. Onicescu 37-45, Str. O. Băncilă 1-9;


-    Str. Cuza Vodă 2-8, Al. Rapsodiei 2-14, Al. Crizantemelor 1-6, Str. Unirii 8-13, Str. Marchian 2-3, Str. Teatrului 2 (parcările vechi), Piața Revoluției 13, Al. Unirii 2-13, Al. M. Gorki 2-17.

 

Înscrierile la licitaṭia publică cu strigare se vor face la Primăria Municipiului Botoşani, Calea Naţională nr. 101, în sala de şedinţe de la sediul „ Casa Cărţii ”- mezanin, în zilele de luni – joi ale săptămânii între orele 0900 - 1500 și vineri în intervalul orar 0900 – 1100, cu respectarea condițiilor de distanțare fizică.  Cererile de înscriere la licitaṭia publică pentru persoanele care domiciliază sau au reṣedinṭa în această zonă pot fi depuse până la ora 11:00 în data de 05.02.2021.

 

locuri de parcare

 


Inscrierile pentru licitațiile publice deschise, cu strigare, pentru rezervarea locurilor de parcare doar pentru cetăṭenii care domiciliază sau îṣi au reṣedinṭa în ZONA II- ETAPA II, perimetrul cuprins între străzile: B-dul Mihai Eminescu, Sucevei, Pacea, Mihail Kogălniceanu, Viilor, Patriarh Teoctist Arapaṣu (zona ANL Bucovina), Maior Ignat, Petru Rareṣ, vor avea loc în perioada 8.02.2021-19.02.2021.


Pot depune cereri de înscriere la licitaţie, persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală, în leasing sau preluat în comodat de la firme sau alte persoane fizice, şi nu deţin alt loc de parcare sau garaj în zona respectivă. De asemenea, este permis doar un loc de parcare pentru un apartament, indiferent de câți membri de familie dețin autoturism.


Pentru înscriere vor fi prezentate, în original și în copie, următoarele documente: cartea de identitate (buletin) și, după caz, actul de vânzare-cumpărare a apartamentului, certificatul de înmatriculare al mașinii și, după caz, contractul de comodat sau de leasing. Taxa de participare la licitaţie este de 10 lei.


Pentru evitarea aglomerărilor și respectarea distanțării fizice, licitațiile vor fi planificate în funcție de cererile înregistrate și vor avea loc la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa”.


Anunțul cu data, ora organizării și repartizarea pe cvartale licitaṭiei publice deschise, cu strigare va fi făcut în data de 01.03.2021 în presă și pe site-ul Primăriei Botoșani.


Pentru relaţii suplimentare, vă puteţi adresa Serviciului Patrimoniu ( Casa Cărţii ) telefon 0372316757.

 

Lucian Trufin: Dezvoltarea județului Botoșani nu se află pe lista priorităților actualului Guvern!
Senatorul Lucian Trufin consideră că județul Botoșani este defavorizat, neaflându-se pe lista priorităților actualului Guvern. În anul 2020, dar și în 2021, fondurile acordate pentru dezvoltarea județului au scăzut considerabil față de anii precedenți când PSD era la guvernare.
ACUZAȚII grave la Mavromati: Pacienți morți după ce s-au infectat în spital, telefoanele închise … de teama incendiilor - VIDEO
Se scriu poveşti cumplite în timpul pandemiei în spitalele româneşti. Un bărbat din Botoşani reclamă faptul că şi-a internat tatăl pentru o intervenţie banală şi l-a luat mort după ce s-a infectat în spital cu o bacterie şi cu Covid. Şi tot acolo, fiica unei femei spune că nu a fost lăsată nici măcar să-şi ia adio de la mama ei la telefon.
DOLIU în educație, s-a stins din viață o iubită și respectată învățătoare din Botoșani: Îngerul din viața mea a urcat la ceruri - FOTO
A plecat prea devreme, lăsând în urmă multe lacrimi și tristețe.
Mașină ridicată dintr-o stație de maxi-taxi - FOTO
O mașină a fost ridicată din stația de maxi-taxi din capătul liniei 1.
IMAGINI de la accidentul dimineții: Șoferița transportată la spital - FOTOGALERIE
Tânăra șoferiță a rămas încarcerată.
ACCIDENT în această dimineață: Persoană încarcerată, salvatorii sunt pe drum
În această dimineață, un eveniment rutier grav s-a produs pe un drum din județ. Către locul accidentului se deplasează pompierii și ambulanța SMURD.
La mulți ani, Luminița, Clara, Lucia, Svetlana!
An de an, la 26 februarie, creştin ortodocşii o prăznuiesc pe Sfânta Muceniţă Fotini Samarineanca, ocrotitoarea celor ce poartă numele Luminiţa, Clara, Lucia, Svetlana.
Expoziție de cusături la Memorialul Ipotești
Un grup de la Memorialul Ipotești a avut ocazia să descopere la Călinești, mai exact în Biblioteca de la Șerbăuți, o frumoasă colecție de cusături populare din zonă.
Gestionară de la CAR cu puncte de lucru și în Botoșani, judecată pentru 1.900 de infracțiuni
Sunt cifre amețitoare, rezultate în urma unei anchete întinse pe ani, în condițiile în care escrocheria a ieșit la iveală în vara anului 2015.
Loading...
OFICIAL: Botoșăneanca pensionată la 42 de ani cu pensie specială, numită secretar de stat la Interne
Premierul Florin Cîțu a făcut noi numiri de secretar de stat la Interne, Justiție, Muncă și Educație, deciziile fiind publicate joi în Monitorul Oficial.
Ada Macovei amenință cu procese și plângeri penale funcționarii Primăriei
Consilierii liberali nu renunță așa ușor la proiectul privitor la majorarea burselor pentru elevi acordate de Primărie elevilor din învățământul preuniversitar. 
„Specialii” care vând bunurile orașului ”aproape degeaba”: Acest cioclu al SRL-urilor românești
Lichidatorul desemnat de instanța de judecată continuă de ani de zile să recupereze pentru bugetul de stat datoriile create de falimentara Termica, fosta societate de termoficare a orașului.
Parlamentarii PNL & USR de Botoșani, vot împotriva despăgubirilor de secetă pentru fermieri
Amendamentele depuse în cadrul comsiilor de specialitate reunite din Camera Deputaților și Senatul României au fost respinse.
FAZA ZILEI: Un director din Primărie le cere colegilor să nu-i mai insulte inteligența: Să nu mă ia de prost
Seria interpelărilor din plenul municipal, chiar și în variantă online, a fost una cu subiecte pestriție și pe alocuri cu multă ironie.
Loading...
Coşmarul botoșănenilor din satul chinuit de sete: Bem apă din şanţuri de 30 de ani - FOTOGALERIE
Într-un sat din judeţul Botoşani, peste 100 de familii trăiesc de mai bine de 30 de ani fără nicio sursă de apă.
Schimbare de la 1 martie! Se aplică obligatoriu în toate aceste magazine
România trebuie să se alinieze unei directive a Uniunii Europene.
Ridicăm standardele: noul ansamblu de apartamente Premium cu pachete de dotări - unicat în piață - pentru locuințe care respiră!
(P) Noile apartamente Made To Measure, marca UNIQUE Residence, din zona centrală a Botoșaniului - Aleea Maxim Gorki nr. 6
Șofer din Botoșani, accident într-o intersecție: Două persoane au fost rănite
Cei doi conducători auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Posturi disponibile la o instituție din Botoșani, prin transfer la cerere – DETALII
Este vorba despre trei posturi.
Laborator pentru biologie moleculară RT-PCR construit la Secția de Boli Infecțioase
Construirea unui laborator pentru biologie moleculară RT-PCR a fost aprobată de consilierii județeni în cadrul ședinței de astăzi.
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţ ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8725 lei
USD
Dolarul SUA
3.9845 lei
CHF
Francul elveţian
4.4025 lei
GBP
Lira sterlină
5.6427 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7566 lei
XAU
Gramul de aur
229.6421 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2291 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3531 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1869 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1929 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1867 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6553 lei
Vremea
astăzi
Botosani
11.9 o C
Dorohoi
11.9 o C
Bucecea
12.0 o C
Darabani
8.5 o C
Saveni
12.0 o C
Ştefăneşti
13.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.