Ştiri
Botoșăneanul George Burcea, PRIMELE declarații după ieșirea publică a Andreei Bălan: Am spălat, călcat, am făcut curățenie, mâncare, cumpărături, am spălat copii...

George Burcea a avut prima reacție pe contul de socializare, după despărțirea de Andreea Bălan.

La câteva ore după ce artista a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show, actorul a postat un mesaj lung pe Facebook, în care explică ce s-a întâmplat în căsnicia lui:

 

”Poveste de Mărțișor

 

-După o perioadă de 5 ani, am decis să pun capăt relației cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aș dori să le transmit următorul lucru: vedeți-vă de gunoiul din propria viață.

-Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile (în funcție de activitățile profesionale), iar după ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii.

-Dacă despre mine care sunt aici, în B, lângă copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce părere aveți de părinții care i-au lăsat la maternități, i-au aruncat la coș, i-au lăsat pe străzi, la rude, vecini, au plecat din țara sau și mai rău, au intrat în pușcărie din cauza unei crime, de exemplu...?! De ei ce spuneți?

-Este cert faptul că fetițele mele suferă pentru că nu sunt acolo în fiecare zi, dar în același timp consider că ei, copiii, suferă mai mult dacă se dezvoltă într-o familie cu violentă fizică sau psihică, cu țipete și frustrări din partea părinților.

-Andreea m-a prezentat vouă, publicului mai larg, că fiind cel mai bun soț și mai ales tată..... Vă confirm că așa am fost. Am spălat, călcat, am făcut curățenie, mâncare, cumpărături, am spălat copii, n-am dormit multe nopți pentru a sta cu ei (oricum era datoria mea de părinte), am ajutat-o pe Andreea și la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional și în același timp am filmat pentru alții (filme în Uk, America, Germania, Italia, India, România ), reclame worldwide, proiecte de film personale în care am băgat mulți bani (banii munciți de mine, nu de alții), repetiții/spectacole la teatru, dezvolt ceva business cu un prieten (unde am investit foarte mulți bani - tot ai mei), am făcut producție de la zero (cu colegii din casă de producție/ ong) și reclame pentru diferite branduri, scriu la roman, piesă de teatru și film, încerc să atrag bugete și să fac multe alte activități.... dar cum să știți voi toate aceste lucruri dacă stați toată ziua pe canale tv care nu fac altceva decât să vă îndobitocească și care sunt pline de prostie, citiți toate ziarele (online și print) care au la bază oameni de categoria---0 și bârfiți cu prietenii voștri apropiați sau imaginari... pentru că “viața voastră e minunată”, iar Burcea e un mare dobitoc care-și cumpără substanțe din banii mamelor voastre....

-Revenind la familie și la treburi: am făcut toate aceste lucruri în casă pentru că bunica m-a învățat să fac de toate (te iubesc, bunico), pentru că am bun simț și mai ales pentru că mereu am considerat că femeia NU trebuie să fie sclavă în casă (așa cum au fost bunicile și chiar mamele noastre), iar bărbatul să fie servit ca un rege.... Am considerat că implicarea bărbatului este imperios necesară (cu o limită de bun simț), pentru bunul mers al familiei și mai ales pentru psihicul copiilor. Totodată am încercat să împart treburile în casă în așa fel încât soția să-și poată face treaba mereu, pentru că un artist care este pe piață de 20 de ani produce mult și niciodată nu poți compara cu cât poate produce un actor abia ieșit din facultate... În același timp, datorită acestor înțelegeri eu am putut să fiu alături de familie, alături de teatru, film, iar când am prins oportunitatea, am investit proprii bani în proiecte în care am crezut. Și am fost singurul care a crezut în toate proiectele. Mereu.

-Poliția Ilfov nu “m-a filat mult timp”... așa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez “platoul de filmare”. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga.

-Faptul că am început să scriu la carte nu m-a făcut să o iau razna ( cum au spus anumiți apropiati…) sau să-mi deschidă răni din trecut, ci mi-a dat o putere și mai mare să lupt pentru cauză și să transform această poveste într-o formă de artă: -campanie – roman - piesă de teatru și film. Iubesc mult ceea ce fac și am nevoie de liniște și susținere morală de la cei din jur pentru a face lucruri cât mai bune… Și de susținere morală aveam și la toate proiectele pe care le-am dezvoltat.. sau măcar să nu mi se reproșeze (de sute de ori), că investesc prost și că ar trebui să fac altceva...).

-Haideți să nu mai pledăm în victime pe la Tv doar de dragul publicului, emoției sau mai ales al marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședința foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorință pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului....

  -Faptul că eu am consumat o substanță interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări... Pe lângă asta, să știți că mi-am luat problema cu banii munciți de mine, nu de mamă, Andreea sau din banii voștri. Nu uitați că am voie să fac ce vreau cu banii mei, iubiților.... Pe lângă acest aspect, în ultimii 5 ani nu știu dacă m-am îmbătat de 5 ori și atunci a fost de ziua mea, din banii mei și într-un loc sigur, nu în club, pe stradă sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societății, scursuri care au consumat și poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am greșit și totodată mi-am și asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti. Nu va faceți griji, știa Burcea că vine și ziua plătii...

-Tot legat de substanțe... de unde până unde “dependent”? Ați stat la nasul meu/gura mea să mă controlați? Mi-ați cumpărat voi? Știu foarte bine să am grijă de mine, de sănătatea mea și niciodată nu m-aș duce într-o zonă dacă știu că-mi poate face rău... dar probabil sunteți incapabili să înțelegeți/pricepeți că mai sunt și oameni care știu cum să-și “manageruiască” viață și plăcerile, curiozitările etc.

-M-au sunat colegi de film și teatru să-mi spună că niște indivizi (tot colegi de teatru), au ținut morțiș să-i informeze că “George Burcea se droghează, e rău, aveți grijă la el”, sau le-au băgat pe gât multe tâmpenii care nu-și au locul. “Iubiții” mei, vedeți-va de viață voastră și de rahatul din casele voastre.... căci oamenii știu cum este omul George Burcea, iar tot ce faceți voi este să confirmați faptul că bârfa este scopul principal pentru care voi trăiți. Vă trimit multă iubire și înțelegere... Spor la bârfă. Cu asta veți rămâne.

-Cât cretinism poate să existe din partea “presei” încât să mă “cupleze” cu diferite persoane cu care apar... Voi credeți că dacă “m-aș cupla”, v-aș lăsa să vedeți acest lucru? ;))))) Nu m-am despărțit de soție să dau iama în fetele din B....Încep un nou spectacol, joc în Biloxi și mai am și restul activităților menționate mai sus. Încetați să mă mai urmăriți zilnic, vă rog. Am auzit că se scumpește benzina, dragi “paparazzi”...

-Iubită presă, sunt atât de multe probleme la nivel național care ar trebui să va preocupe, iar voi v-ați oprit la AB și George Burcea? Serios? Această este cea mai mare problemă a României? Sunteți jalnici și patetici atât voi, cât și emisiunile voastre de 2 lei. Încetați să vă mai dați cu părerea, pentru că doar eu și soția știm cu exactitate ce a fost în casa noastră. Mă rog...casa ei

-Am observat că domnul Burcea (tata), a ieșit în presă în ultimul timp și m-a discreditat total. Ce poți să-i ceri unui om care și-a bătut fosta soție ( mama) până la leșin, și-a omorât fosta amantă, și era cât pe ce să bage un cuțit în propriul fiu....Burcea mic.... În curând îi voi demonta tot ce a spus și abia aștept să-l văd cum își înghite amarul din propria cavitate bucală. Take your time, bro

-Am primit peste 2000 de mesaje și 1300 de comentarii (le-am banat/șters), în care sunt înjurat în ultimul hal. Am un mesaj pentru deștepții care au făcut, fac sau care vor mai face acest lucru: fiecare mesaj mă încărca cu o energie debordantă și mă liniștește când văd că sunt oameni mai proști decât mine. Și sunt mulți... Sar”naaa. ( Moldovean fericit ).

-Hai, aveți grijă de nasul vostru”

 

loading...
Andreea Bălan, prima ieșire în spațiul public: Ce spune despre consumul de droguri al soțului botoșănean - VIDEO

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
TERMENUL de execuție la strada Viilor, CÂTE locuri noi de parcare vor fi înființate – GALERIE FOTO
Strada Viilor a intrat în reabilitare, iar primarul Cosmin Andrei a efectuat astăzi o vizită în teren.
Botoșaniul colaborează cu Suceava: Pacienții care vor fi transferați în județul vecin
Autoritățile sanitare de la Botoșani vor încheia un protocol de colaborare cu Spitalul Județean Suceava.
Primăria vrea să cumpere o bucată de teren privat pentru a lărgi o stradă cu o singură bandă – FOTOGALERIE
Este vorba despre o stradelă prin care se intră într-un cartier populat al orașului.
Încă un protest: Fermierii botoșăneni ies în Piața Revoluției
Se anunță un nou protest la Botoșani.
Somnul întrerupt în timpul nopții te face mai vulnerabil la stres cronic
În general, oamenii care nu dorm bine noaptea (care se trezesc frecvent din somn) au o stare de spirit rea a doua zi și o senzație persistentă de oboseală. Ei pot fi mai vulnerabili la stres, spun medicii. Există o legătură clară între deficitul de somn și depresie, arată statisticile.
Pacienții de la Mavromati lăsați fără telefoane, prefectul: Numai la Penitenciar se interzice
Prefectul Dan Nechifor a reacționat în urma declarațiilor reprezentanților Spitalului Județean Mavromati cum că telefoanele pacienților sunt închise de teama incendiilor.
Focar într-o secție de la Spitalul Județean, DSP-ul face anchetă
Au fost înregistrate 30 de îmbolnăviri în rândul pacienţilor şi a personalului.
Ambulanță cu pacient implicată într-un accident pe Calea Națională - FOTO
Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) a fost implicat într-un accident pe Calea Națională.
”Mărțișor Dorohoian” a anunțat LISTA concurenților care intră în Gala Festivalului
Festivalul Concurs Național de Muzică Ușoară Românească ”Mărțișor Dorohoian”, Ediția a XXXVII-a, are loc sâmbătă, 6 martie 2021.
Loading...
Comunele din Botoșani rămase fără medic de familie - LISTA
Mai multe localități din județul Botoșani nu au medici de familie în plină pandemie. 
Un supermarket din Botoșani face angajări, se caută casieri cu 10 clase - LISTA locurilor de muncă
Posturi vacante, în atenția persoanelor care au absolvit doar școala generală sau liceul, sunt și pentru gropari sau îngrijitori câini.
Medic amendat după cazul copilului mort în ambulanță
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au făcut publice rezultatele anchetei în cazul copilului mort în ambulanță.
Prefectul Dan Nechifor, anunț despre activitatea restaurantelor
Autoritățile încearcă ca restaurantele să fie menținute deschise chiar dacă rata de infectare va depăși 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.
ATENȚIE: Poliția intră în casă FĂRĂ acordul tău dacă un animal este în pericol
Ca o noutate, acțiunile polițiștilor pot fi fotografiate sau înregistrate, fără consimțământul persoanelor care dețin animalul.
Loading...
SCADE incidența în municipiul Botoșani, o singură localitate din județ în scenariu roșu
Un nou raport al Direcției de Sănătate Publică Botoșani a fost anunțat în cursul zilei de marți.
Botoșani: Aproape 800 de cărți funciare au fost eliberate gratuit în 2021
Cele 722 de imobile sunt primele înregistrate în acest an de către OCPI Botoșani, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară și aparțin locuitorilor din municipiul Botoșani, comunele Cândești, Bălușeni și Pomârla.
Botoșani: PERCHEZIȚII la hoţii de catalizatoare, mascații au descins și în sedii comerciale
Zeci de percheziţii au loc marţi dimineaţă în cinci judeţe, printre care și Botoșani, într-un dosar în care sunt vizaţi hoţi de catalizatoare, 19 persoane urmând să fie duse la audieri.
Noi acuze de blat după FC - FCSB: Botoșaniul a făcut figurație
Când ai în teren două echipe eminamente ofensive și 84 de goluri marcate împreună te aștepți, pe bună dreptate, la un spectacol fotbalistic de calitate.
Fapte bune pentru Botoșani: Familia Poloboc are nevoie de un acoperiș deasupra capului – GALERIE FOTO
Voluntarii din Botoșani s-au întors la familia Poloboc, în încercarea de a rezolva problema acoperișului.
Pățania șefei de la un centru de bătrâni din Botoșani, ACUZAȚII la adresa unui polițist: Ghinionul meu este că am numere la mașină de SuceavaFOTO
Dacă în urmă cu o lună ieșea în spațiul public cu un apel pentru bătrânii din centru, de data aceasta povestea vine din stradă.
Poate nu i ar strica o consultatie psihiatrica.
5 martie 2020, 22:02
Tipul asta e nascut in Eforie Sud. Asa scrie in certificatul lui de nastere si asa a scris si el pe facebook. A facut liceul a dat la Universitatea de Marina din Constanta si a fost chiar plecat pe mare doi ani. Nu este botosanean! Ca taica-su e originar din judetul Botosani e alta treaba.
5 martie 2020, 15:39
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Le-am și spus (n.r reprezentanților Spitalului Județean Mavromati), numai la Penitenciar se interzice folosirea telefoanelor. Este un drept constituțional și le-am atras atenția vizavi de acest lucru”Dan Nechifor, prefect ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.3 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.2 o C
Darabani
0.9 o C
Saveni
1.3 o C
Ştefăneşti
2.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.