Știrea zilei
Chef ţigănesc nebun cu manele, mici şi bere în blocuri primite moca de la stat–VIDEO&FOTO
O parte a cartierului ANL Cişmea a fost transformată marţi după-amiază într-un veritabil parc de distracţii în aer liber. Zeci de romi mutaţi acolo din Centrul Vechi au chefuit ore bune şi au deranjat alte sute de familii fără ca vreo autoritate a statutului să se sinchisească. Totul a fost garnisit cu muzică şi grătar.


Câteva imobile din acea zona a oraşului au cel puţin teoretic caracter social. Adică oamenii de acolo nu au posibilitatea să îşi achiziţioneze vreo locuinţă şi au şi depăşit vârsta de 35 de ani până la care puteau beneficia de un apartament de la Agenţia Naţională de Locuinţă. Zeci de romi au fost mutaţi aici odată cu începerea renovării Centrului Vechi. De acolo nu au venit doar oamenii, ci şi obiceiurile acestora. Ieri aceştia s-au apucat pur şi simplu de făcut mâncare în faţa blocului. Micii şi hălcile de carne au sfârâit pe un grătar scos în faţa blocului care a fumegat ore bune. Mai multe scaune şi o masă de dimensiuni considerabile au fost de asemenea aşezate pe spaţiul verde.
"Beau şi vin, beau şi rachiu"
Zeci de sticle de băuturi, cu precădere bere, cutii de muştar, pungi de seminţe, oase aruncate aiurea, toate se puteau vedea la faţa locului. Şi pentru ca distracţia să fie completă tot în faţa blocului s-au scos câteva boxe uriaşe de unde un cântăreţ de manele s-a produs zeci de minute cu hituri de la „Beau şi vin, beau şi rachiu”, până la „Sanie cu zurgălăi”, nelipsind şi câteva laude la adresa administraţiei publice locale. Aflând de chef la faţa locului au tot sosit alţi membri ai etniei din oraş cu maşini nu tocmai ieftine sau cu taxiuri, printre aceştia regăsindu-se chiar şi Gheorghe Borcoi, preşedintele judeţean al Partidei Romilor. Un echipaj al Jandarmeriei a urmărit zeci de minute impasibil spectacolul grotesc şi doar când jurnaliştii şi-au făcut apariţia în zonă i-au luat la întrebări pe romi, însă i-au lăsat rapid în pace. Pe la ora 19:00 distracţia era încă în toi.VEZI ŞI:
 REPORTAJ electoral : Primar bătut din inimă cu hram, dans & Antonia – VIDEO&FOTO


CITEŞTE ŞI:
 FAZA ZILEI : Romii şi-au depus candidaturile, unul singur are serviciu


CITEŞTE ŞI:
 Alegeri cu seminţe şi chiştoace la romi - FOTOGALERIE ce au făcut la Primărie
Barosanii care-și bat joc de oraș: Cartier lăsat trei zile fără apă, șefii au plecat la făcut poze! / Oameni certați că au îndrăznit să sune la presă – VIDEO
De câteva zile mii de botoșăneni care locuiesc în zona Împărat Traian trebuie să îndure un disconfort ridicat din cauza unor avarii la rețeaua de apă a orașului. Ceilalți care nu locuiesc în zonă, au resimțit și ei acest disconfort, prin ambuteiajele din trafic, având în vedere că un tronson de drum a fost blocat pentru remedierea avariei. Pe o altă stradă, sunt familii care nu au apă de o lună. Cu ce credeți că se ocupă șefii de la „Apă”? Unul se odihnește în al doilea concediu din acest an, celălalt era ocupat să facă poze la exercițiul pompierilor.
Mihai Sârbu dat afară din funcția de manager al Filarmonicii Botoșani!
După mai bine de trei luni de la evaluarea anuală care s-a finalizat cu o notă insuficientă pentru a-i oferi continuitate pe postul de manager, Mihai Sârbu părăsește biroul de conducere.
Dosare penale trimise în plic pentru botoșănenii care au mințit în lock-down
La mai bine de un an de zile de când România a fost închisă la propriu timp de trei luni de zile, unii botoșănenii sunt prinși de lungul braț al...sistemului. Mai multe persoane au aflat recent că au întocmite dosare penale pe numele lor, deoarece ar fi mințit anul trecut, în lock-down.
TREI SĂPTĂMÂNI fără apă în municipiu! Botoșăneni lăsați în voia sorții, directorul a aflat de problema lor de la jurnaliști – VIDEO & FOTOGALERIE
De pe data de 20 august în jur de 10 familii care locuiesc pe strada Codrului din municipiul Botoșani ar fi rămas fără apă la robinete. Și nici în prezent furnizarea acestui serviciu nu a fost reluată.
Proiect de 9 milioane de euro pentru municipiul Botoșani, la compania care revine în „joc” pe piața de servicii publice
Este de fapt o finanțare europeană, o sumă consistentă care va avea un impact direct asupra locuitorilor municipiului reședință, prin asigurarea unui grad ridicat de confort pentru unități esențiale. În același timp, și vistieria municipală va fi degrevată de o serie de cheltuieli substanțiale.
Școala cu ochii minții: Eleva cu probleme de vedere pe care mama nu voia s-o dea la școală și care a ajuns profesor pentru copiii cu deficiențe vizuale
Copii cu deficiențe vizuale, părinți ai acestora, profesori de școală specială și reprezentanți ai autorităților care încearcă să îi ajute și pe unii și pe ceilalți s-au întâlnit joi la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) pentru a discuta ”Despre creșterea și educarea copiilor cu deficiențe vizuale”.
Dan Nechifor împins de pe fotoliul de prefect, un tânăr om de afaceri pregătit să-i ia locul
Valul de schimbări de prefecți și subprefecți USR-PLUS demarat de premierul Florin Cîțu în decursul zilei de joi, 9 septembrie 2021, ar putea continua la Botoșani și cu schimbarea prefectului PNL.
SCANDAL monstru în Primărie! Flutur a acuzat PSD-iștii de tranzacții mafiote, viceprimarul Buhăianu a cerut test pentru alcoolemie – VIDEO
Atmosfera din Consiliul Local Botoșani a început să se degradeze undeva prin anul 2012, imediat după ruperea Uniunii Social Liberale (USL), cu un fost primar Ovidiu Portariuc care a avut în majoritatea mandatului un plen potrivnic politic, preocupat mai degrabă să presare frâne. În ani și mandate, această dezlănțuire de maidan s-a perpetuat și s-a ajuns la stadiul în care statutul de consilier local aproape că nu mai impune niciun fel de respect. Limbajul folosit și modul în care au loc ședințele de Consiliu Local seamănă izbitor cu discuțiile din cartierele mărginașe.
Compania orașului care rămâne fără niciun fel de șef, NIMENI nu vrea să fie acolo director
În mai puțin de o săptămână, una dintre societățile orașului va rămâne fără nicio persoană care să exercite atribuții de conducere.
Loading...
Zmeul cu BMW a scăpat nepedepsit după cascadoriile teribiliste din municipiu: mașina nu era a lui, doar s-a dat în spectacol – VIDEO
La începutul lunii august autoturismul BMW cu numere de Galați a deranjat în mai multe rânduri participanții la trafic sau pietonii după o serie de manevre vecine cu inconștiența făcute pe străzile orașului.
Ioan Cobâlă, uriașul blând, Cetățean de Onoare o săptămână: Artiștii mor acolo unde viața i-a așezat să facă minuni / Nu-i luați din rostul lor!
Artist remarcabil, dirijor profesionist, compozitor inspirat, un muzician complex dublat de o generozitate rară. Nu a căutat niciodată să epateze în fața publicului, nu a cerșit aplauze, dar a câștigat dintotdeauna inima fiecărui spectator. Nuanța fermecător muzica, își conducea magistral orchestra.
Scandal într-un centru de testare după o așteptare de două ore și jumătate: Faceți pe-a deșteaptaVIDEO
Un botoșănean nemulțumit de calitatea serviciilor oferite de o clinică de testare din municipiul Botoșani a încărcat un video pe YouTube pentru a arăta „bătaia de joc la care a fost supus”.
Federovici și Șoptică, pace politică de aproape 3 milioane de euro pe la spatele prefectului Dan Nechifor – VIDEO / DOCUMENT
Președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, s-a întâlnit cu președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, pentru a găsi soluții la o problemă care afectează întreg județul. Dincolo de putere sau opoziție, cei doi lideri botoșăneni au lăsat deoparte patimile și s-au așezat la masa negocierilor, așa cum de altfel așteaptă de la ei cetățenii care i-au votat.
PLÂNGERE la Poliție pentru o escroacă ce oferă premii prin telefon și dă întâlniri în locuri publice – CUM s-a terminat la Botoșani
O femeie din municipiu a fost apelată la telefon de o „zână” care, extrem de amabilă, a anunțat-o că este fericita câștigătoare a unui premiu care consta în produse de curățenie sau igienă corporală. Doar că doamna din Botoșani NU participase niciodată la niciun concurs și nici nu era o clientă frecventă a magazinelor online.
Loading...
O firmă fantomă condusă de o femeie a cerut un teren de la Primărie: Voi depune personal o plângere penală împotriva administratorilor
O situație gravă a ieșit la iveală în ședința ordinară de Consiliu Local care a avut loc luni, una extrem de aglomerată din punctul de vedere al proiectelor aflate în dezbatere.
Se poate și așa: Adolescentă din oraș cu mii de urmăritori pe rețelele sociale adunați din cititul cărților - Părinții mei mi-au povestit că, pe timpul comunismului, nu se găseau cărți ca acum - VIDEO & FOTOGALERIE
În a doua lună a anului 2022 urmează să atingă vârsta care-i permite să-și scoată buletinul. Adolescenta din municipiul Botoșani a doborât un frumos record și a atins un grad de notorietate de apreciat pentru vârsta ei. Iar asta fără a-și dezvălui anumite părți din corp, în vremuri în care, de cele mai multe ori, fetele cât mai dezbrăcate par să aibă succes.
Premierul Cîțu, amenințare într-un cerc restrâns la finalul vizitei la Botoșani: Ăla pleacă acasă!VIDEO & GALERIE FOTO
Prim-ministrul României și-a încheiat acțiunea politică în județul nostru din data de 28 august cu o vizită pe șantierul drumului Botoșani – Târgu-Frumos.
Enescu ”dezarticulat” de o mare Casă de licitații, se solicită intervenția Ministerului de Interne
Mihai Șora, Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu sau Radu Vancu sunt câțiva dintre intelectualii care trag un mare semnal de alarmă.
UNICAT la Botoșani: Un șofer refuză să își recupereze mașina ridicată pentru o parcare neregulamentară – FOTOGALERIE
Compania Eltrans se confruntă cu o situație fără precedent de la preluarea activității de blocare și ridicare a automobilelor parcate neregulamentar în municipiul Botoșani.
Slugăreala la străini preferată în locul unei afaceri proprii! Diaspora îmbiată acasă cu „cadouri” de până la 50.000 de euro, doar 5 botoșăneni au vrut banii
Ministrul italian de Interne Matteo Salvini a făcut un apel către România să limiteze exportul de „sclavi” folosiți la muncile agricole din Italia. În ciuda condițiilor umilitoare în care muncesc în străinătate, românii continuă să refuze aproape orice mână de ajutor întinsă de statul român pentru a se întoarce în țară.
Doamne cei cu voi ! Lăsații in pace !
13 martie 2015, 19:49
Mai oameni buni, da' tiganii nu e si ei oameni? Nu face parte si ei din orasul Botosani sau numai voi, albii, arianii, aveti voie sa va distrati? Asa se distreaza tiganul de cand se stie! Voi romanii stati beti pe sub garduri dar tiganul trebuie sa cante la chef! Hai nu mai fiti asa misogini, nu va mai dati fete mari ca nu-si are rostul!
24 mai 2012, 10:27
MOARTE tiganilor. Punct!!!!
24 mai 2012, 01:51
Tiganii o sa faca legea atat timp cat noi doar chemam ziaristi si nu tragem heblu .
24 mai 2012, 00:07
Vorba cintecului : "fac tiganii foc, flutur la mijloc, ce misto " Si ne mai miram ca occidentul ne spun la toti romanii "tigani" Hai ca-i tare !
23 mai 2012, 19:02
Pai cine-i nebun sa sanctioneze un electorat important acum cind mai e putin si vine ziua alegerilor locale ? Nu intimplator acum in apropierea datei alegerilor s-au repartizat aceste apartamente !
23 mai 2012, 18:57
Mai, ala rau, Portariuc n-a facut asa ceva la Tulbureni si nici nu o va face vreodata! Dar voi oricum nu intelegeti ca se poate face campanie si fara tiganii puturosi ai acestei tari!
23 mai 2012, 17:08
BA TOTI FACETI LA FEL ...SI PORTARIUC A FACUT LA FEL LA TULBURENI...POATE VA SCHIMBA PE TOTI!
23 mai 2012, 13:48
Lion impartialul-pupator al dosului lu' dom' primar,si suflator in saxofon la trecerea ursului prin cartiere,ii acord circumstante atenuante ca apartinator al etniei sa ia apararea petrecaretilor din nascare.Sigur noi ceilalti trebuie sa le acceptam,lenea,furturile,mizeria,incultura si sa ne adaptam abiceiurilor lor.Cred ca ar trebui infiintata o scoala rromanes de dans si bune "manere".Lioane,petrcere frumoasa.Ia-ti caruta cu coviltir si imprastie cultura in toata tara.
23 mai 2012, 13:01
nu-i nici o campanie electorala asta le e natia de jeguri nu ai ce le face nu aici la noi ci in tara e la fel ori e mort ori e viu tiganu petrece cu gratare in parcarea Serconf au petrecut 4 zile si acolo Flutur a vanit si i-a sponsorizat? vorbiti fara sa stiti fenomenul
23 mai 2012, 12:45
Dragul meu Lion, poate va este greu sa credeti dar pe noi nu ne plateste nimeni pentru comentarii, probabil; asa cum sunteti voi obisnuiti la Pdl. Spre deosebire de voi , noi traim in orasul asta si ne confruntam zilnic cu nemerniciile voastre si ale tiganilor. Poate voi , de acolo de sus , nu vedeti mizeria in care se scalda orasul si nici mizeriile facute de tigani sub obladuirea voastra. Sa va fie rusine pentru teroarea in care tineti orasul si juderul , pentru inca 3 saptamani!
23 mai 2012, 12:18
Din partea prietenilor, Cateaua pe afet, fara numar si AK 47, dedicatii pt. acesti muncitori ai patriei, culti si scoliti si care dau exemplu pt. generatia de maine.
23 mai 2012, 11:41
Nu mai comentati ostentativ la adresa domnului primar. Chiar daca sunteti platiti de USL sa criticati actuala conducere a Primariei BT incercati sa o faceti obiectiv si bine documentat. Tiganii si-n centrul vechi dar si de cand dupa ce s-au mutat la ANL Cismea au facut chefuri peste chefuri, specifice etniei lor. Acum ca s-a minerit ziua unuia sau altuia in campanie ce ati vrea sa faca ei? Sa nu mai chefuiasca. Intrebati vecinii si veti vedea ca in fiecare week-end sau de cate ori este ziua cuiva dintre ei, dau drumu la gratare si la muzica. Asa sunt ei. De parca romanii nu dau drumu la gratare si muzica cu diferite ocazii !! Dar asa e, altul se zbate pentru oras, si altul critica online. Bine ca botosaneanul nu e prost si vede ca Portariuc nu e bun defel pentru primaria BT.
23 mai 2012, 11:03
Asta e adevarata fata(e sub masca)a celor de la PDL.Sunt in stare sa le pupe si fundul,analfabetilor si hotilor di imagini,pentru voturi.Astia sunt asistati social,cu sume platite de Primarie(adica de noi toti),bine imbracati,bine hraniti,obraznici,lenesi si cu tupeu.Spune-mi cu cine te insotesti,ca sa-ti spun cine esti.Cum era sa ia atitudine Politia,al carei comandant este finul primarului,care primar asteapta voturile petrecaretilor si nu rebuiau deranjati.Uite asa e verdele-portocaliu alaturi de cetatenii onesti,care muncesc,care isi platesc taxele,care respecta legile etc.Pentru voturile acelor petrecareti,se sterge primarul la fund cu restul botosanenilor.Cam acesta e adevarul cu Miscarea pt.Botosani.Este de fapt Miscarea pt.Flutur.Votati-l ca sa aveti petreceri tiganesti si in scara blocului.
23 mai 2012, 10:46
E clar ca actualul primar ii vrea cat mai aproape pe acesti romi...oricum e urat si frustrant cum pot sa faca ce vor in oras...si la felul cum se inmultesc sigur vor deveni tot mai deranjanti...pacat...e clar ca Miscarea e disperata sa obtina voturi!!!
23 mai 2012, 10:09
Pentru cateva voturi, Flutur va ajunge sa ne vanda orasul tiganilor.
23 mai 2012, 09:55
scarbos!!!bine ca eu cu studi superioare,cu 1 copil in intretinere nu am avut prioritate...dar decat asa vecini mai bine stau in chirie intr-o zona buna a orasului...
23 mai 2012, 08:10
Flutur a dat de mancat si de baut la tigani.....e disperat dupa voturi, ei tiganii vor conduce si vor face tot ceea ce vor dori in orasul acesta fara sa le pese de lege , de bun simt si de ceilalti cetateni. Eu locuiesc in ANL Cismea si m-a ingrozit ce am vazut ieri.........RUSINE FLUTUR......te vom ajuta sa pierzi., poate va fi mai liniste si mai putina tiganie in acest oras
23 mai 2012, 08:05
de ce li se permite? ha? ca sa nu se piarda citeva voturi sau de ce? jandarmii care au fost acolo de ce s-au dus?! n-aveau sufuciente motive sa-i bage in duba? sau anumite minoritati au imunitate in fata legii? autoritati my ass...
23 mai 2012, 08:05
Mita electorala in imagini.
23 mai 2012, 07:58
Oamenii lui Flutur si ai PDL ului au iesit la gratare!!!USL avea programat un concert AUTORIZAT la acea ora in zona dar lau anulat din cauza acestei manifestari tipic PDListe!!Disperarea lui Flutur este vizibila prin manifestari de genul!!!
23 mai 2012, 07:47
Cine sunt cei mai tari TIGANI (ROMII) ei fac legea pe unde trec nimeni nu se incumeta sa ia masuri . Seful politiei cred ca habar nare ce se intampla prin municipui , dar de ordine si linistea publica Politia comunitara e varza , ei au treaba cu blocatul rotilor la masini cu cei care vand floripe la colturi de strada . Sau e campanie electorala si e liber la distractie.
23 mai 2012, 07:39
acest chef a fost sustinut de Miscarea pentru Botosani = PDL ... au schimbat culoarea , dar nu si naravul ...
23 mai 2012, 07:21
cum să fie deranjați de cineva ??? Poate nu sesizați cu ce bannere sunt garnisite aceste blocuri. Bannerele de pe fundal spun că ”își iubesc orasul .... din dragoste pentru oras face aceste petreceri.
23 mai 2012, 07:07
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
starshiners.ro%20
Sondaj
Cine are dreptate în conflictul PNL - USR-PLUS?
PNL
USR-PLUS
Nici PNL, nici USR-PLUS
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Niciodată când sunt supărat nu m-am gândit să mă las când eram supărat. Când o duc foarte, foarte bine zic că acum o dau. Pentru că s-ar putea să o ia cineva. FC Botoşani nu are nicio datorie. Din afară am avut cu cineva ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9490 lei
USD
Dolarul SUA
4.2218 lei
CHF
Francul elveţian
4.5640 lei
GBP
Lira sterlină
5.7704 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8391 lei
XAU
Gramul de aur
240.3568 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2383 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3938 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0732 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3310 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1953 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6655 lei
Vremea
astăzi
Botosani
10.5 o C
Dorohoi
10.6 o C
Bucecea
9.7 o C
Darabani
10.1 o C
Saveni
11.0 o C
Ştefăneşti
9.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.