Ştiri
Comunicat: Uvertura Mall caută administrator judiciar; Uvertura Mall merită un administrator judiciar cu credibiliate: Haideţi să-l găsim

Unul dintre creditorii UVERTURA CITY MALL S.R.L. a sesizat recent judecătorul-sindic cu un memoriu prin care a solicitat a se dispune înlocuirea din oficiu a administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA. În esenţă, motivele care determină înlocuirea administratorului judiciar sunt următoarele:

1)    Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL - FILIALA SUCEAVA nu dispune de resurse umane proprii necesare administrarii procedurii insolvenței

2.1.    Reprezentant al administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare SPRL – FILIALA SUCEAVA este practicianul insolvenţă Liliana - Elena Crăciunaș. Doamna Liliana - Elena Crăciunaș are sediul profesional în Satu Mare, str. Turului nr. 2A, Ap. 2, Județul Satu Mare. Sediul profesional corespunde arealului geografic în care doamna practician își desfășoară efectiv activitatea, mai exact, în aria de competență teritorială a Tribunalului Satu Mare și a Tribunalului Bihor. Aşadar, doamna Liliana - Elena Crăciunaș îşi desfăşoară activitatea în cadrul societăţii-mamă Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL.


2.2.    În tabloul UNPIR nu este înregistrat niciun alt practician în insolvenţă, fie asociat, colaborator sau angajat, care să-şi desfăşoare activitatea în cadrul Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA, altul decât Liliana - Elena Crăciunaș.

 

2)    În dosarul nr. 2595/40/2015, actele de procedură sunt îndeplinite de membrii UNPIR care activează în alte forme de exercitare a profesiei decât aceea din cadrul Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA


1.1.    În dosarul nr. 2595/40/2015 al Tribunalului Botoșani, administrator judiciar a fost desemnat Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA, entitate condusă de asociatul coordonator, practician în insolvență Liliana-Elena Crăciunaș.


1.2.    Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL și Management Reorganizare Lichidare IașI SPRL – FILIALA SUCEAVA sunt, în sensul legii, practicieni în insolvență persoane juridice distincte, fiecare titulari de drepturi și obligații proprii.  Filiala este o entitate juridică distinctă de cea a societății-mamă, având personalitate proprie, drepturi și obligații proprii, între care și dreptul de exercitare a profesiei.


1.3.    În conformitate cu prevederile art. 4 alin. (2) din O.U.G. 86/2006 privind organizarea activității practicienilor în insolvență, un practician în insolvență compatibil își poate exercita activitatea într-o singură formă de organizare a profesiei.


1.4.    În dosarul nr. 2595/40/2015 nu există niciun act de procedură întocmit de doamna Liliana-Elena Crăciunaș. Toate actele de procedură au fost întocmite fie de dl practician în insolvență Mititelu Corneliu, fie de dl practician/consilier juridic Andronic Lucian-Vasile și doamna practician Corneanu Oana-Diana, membrii UNPIR care însă își desfășoară activitatea în forma de exercitare a profesiei Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL, aceasta din urmă fiind diferită de Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL – FILIALA SUCEAVA.

 

3)    Asociatul coordonator al Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA, persoana fizică Crăciunaș Liliana, se află în stare de incompatibilitate


3.1.    Doamna Liliana- Elena Crăciunaș figurează înscrisă pe tabloul practicienilor UNPIR la secțiunea I C – Practicieni definitivi asociați în societăți profesionale la poziția 936 – Județul Satu Mare.


3.2.    De asemenea, doamna Liliana-Elena Crăciunaș figurează înscrisă şi în tabloul membrilor Colegiului Consilierilor Juridici definitivi Satu Mare (poziția 88). Doamna Liliana- Elena Crăciunaș nu poate fi regăsită în tabloul consilierilor juridici incompatibili.


3.3.    Potrivit art. 10 din Legea nr. 514/2003 privind organizarea și exercitarea profesiei de consilier juridic, “Exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibilă cu: (…) d) funcția și activitatea de administrator sau lichidator în cadrul procedurilor de reorganizare și lichidare judiciară”.


3.4.    Potrivit art. 26 din Ordonanța de urgență nr. 86/2006 privind organizarea activității practicienilor în insolvență: “(1) Exercitarea profesiei de practician în insolvență este incompatibilă cu: a) activitatea salarizată în cadrul altor profesii, cu excepția celor a căror compatibilitate este prevăzută la alin. (2)”.

 

Facem cunoscut practicienilor în insolvenţă interesaţi de depunerea de oferte pentru preluarea poziţiei de ADMINISTRATOR JUDICIAR că următorul termen de judecată în dosarul nr. 2595/40/2015 a fost fixat pentru 19 octombrie 2017, ora 9:00, complet CFMA1, Tribunalul Botoşani. O copie de memoriu poate fi  obţinută accesând următorul link: http://www.uverturamall.ro/corporate.

 

Loading...
ABUZURI reclamate de Uvertura Mall împotriva administratorului judiciar, meciuri pe un retailer și 20.000 euro
Boom de peste un milion de euro la Uvertura Mall

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Cetățenii nemulțumiți de transportul din oraș: Sunt zvârliți ca niște saci de cartofi

O nouă ședință a avut loc astăzi la Prefectură pentru a se discuta problemele cu care se confruntă municipiul.

ANUNȚ de la primarul Cătălin Flutur: Căldură mai SCUMPĂ de la Modern Calor

Ultimele decizii ale guvernării social democrate, fondurile insuficiente și majorările salariale care nu pot fi susținute de buget, sunt doar trei factori care au contribuit la pregătirea acestei măsuri pentru populație.

Noua „suprefectă” și-a început ședințele cu șapcă pe cap

Moment inedit petrecut astăzi la Prefectură.

Pensionarii de lux NU mai merg gratuit cu tramvaiul!

Anul care vine ar putea să rărească pensionarii care circulă cu tramvaiul sau microbuzele de pe liniile de maxi-taxi.

IPJ are inspector șef adjunct nou, coordonează și „Poliția economică”

Încă un șef nou împternicit la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

FC Botoșani vrea să-și ia revanșa în fața celor de la Astra

Deși FC Botoșani pleacă cu șansa a doua la Giurgiu, antrenorul Costel Enache este optimist.

Costel Enache, despre meciul cu FCSB: Mi se pare exagerat rezultatul

După meciul disputat cu FCSB săptămâna trecută, antrenorul formației FC Botoșani a analizat modul în care a jucat echipa sa în fața celei mai titrate echipe din România.

Femeie cu ochiul umflat de propriul soţ, explicaţia agresorului e demenţială

Jandarmii s-au confruntat cu un caz mai aparte: o femeie a reclamat că a fost bătută de partenerul de viaţă, însă acesta nu recunoştea. Cu toate că soţia sa avea ochiul tumefiat.

Polițiștii botoșăneni la vânătoare de vitezomani în județul vecin

Şoferii care circulă astăzi pe drumurile publice din judeţul Iași vor trebuie să aibă mare grijă, şosele fiind împânzite de echipaje de Poliţie.

Strigăt de AJUTOR pentru studenta accidentată grav în fața Universității: Vă rog să fim colegi şi să putem salva o viaţă nevinovată

Cerasela Tatarciuc, tânăra din Botoșani accidentată grav pe trotuar are nevoie, în continuare de sânge.

 

Triplă lansare de carte la Botoșani: Soț și soție la prima apariție editorială și un cunoscut scriitor

Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte joi, 14 decembrie 2017, începând de la ora 17, în spaţiul Galeriilor de Artă ,,Ştefan Luchian” Botoşani, tripla lansare de carte.

Municipiul Botoșani în doliu, steagurile arborate în bernă - FOTOGALERIE

Doliu în municipiu reședință de județ.

DRAMA unei familii din Botoșani care s-a luptat zile în șir să-și aducă acasă nepotul mort în Marea Britanie - FOTO

Un telefon primit la miezul nopții i-a anunțat pe unchiul și mătușa unui tânăr din Botoșani, cele mai apropiate rude în viață, că Edy a fost găsit mort în casă.

Botoșănean trimis după gratii pentru că și-a părăsit nevasta și copii

Un bărbat din Botoşani are de executat câteva luni de închisoare după ce și-a abandonat familia.

Infractor prins de polițiști pe o stradă din municipiu și băgat la închisoare

Pedeapsa cu închisoare pentru un tânăr de 25 de ani, din municipiu

ATENȚIE șoferi: Circulație îngreunată pe drumurile din județ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe mai multe artere rutiere din ţară, circulaţia auto se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă. 

Comunicat PSD: Măsura care poate întineri satul românesc

 Senatorul PSD Lucian Trufin în calitate de inițiator, a susținut în plenul Camerei Superioare a Parlamentului “Propunerea legislativă de aprobare a Programului pentru stimularea angajării tinerilor în sectoarele agricultură, acvacultură și industrie alimentară”. 

Parada formațiilor de datini și obiceiuri de iarnă pe străzile din Botoșani – AFLĂ programul 

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, organizează Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă  “Din străbuni, din oameni buni…”, ediția a 43- a, duminică 17 decembrie 2017, în Piața Revoluției din Municipiul Botoșani.

Accident GRAV: Două femei luate pe capotă pe trecerea de pietoni, de un șofer din Dorohoi

Două botoșănence au fost transportate la spital după ce au fost luate pe capotă de un șofer de 29 de ani.

Tânăr aruncat din BMW noaptea trecută, șoferul era băut - FOTOGALERIE

Un nou accident rutier în care protagonist este un tânăr aflat la volanul unui BMW s-a produs în noaptea de miercuri spre joi pe teritoriul localității Bălușeni.

Sondaj
Se impune organizarea unui miting împotriva ”Statului paralel și ilegitim”?
Da, fiindcă există un ”stat paralel și ilegitim”, altul deci decât cel ales de popor
Nu, pentru că nu există un ”stat paralel și ilegitim”
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Situaţii dintr-astea vor mai apare, conductele sunt puse de acum cel puţin 30 de ani în acea zonă. O conductă din oţel care n-a fost protejată când a fost montată la momentul respectiv, că eu nu vreau să mă bat cu tovarăşul ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6332 lei
USD
Dolarul SUA
3.9185 lei
CHF
Francul elveţian
3.9642 lei
GBP
Lira sterlină
5.2671 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4752 lei
XAU
Gramul de aur
158.2582 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2288 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4746 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0007 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0517 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1804 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6224 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.