Ştiri
Oare ce face Câșlariu ăsta? – GALERIE FOTO

Președintele Asociației ”Grup Civic” Botoșani a vorbit despre cum decurge o zi din viața lui. Daniel Câșlariu le răspunde, în acest fel, celor care îl critică fără să știe ce înseamnă să te implici pentru salvarea aproapelui.

Daniel Câșlariu a făcut o postare pe Facebook, în care povestește cum decurge o zi normală din viața lui. Președintele Asociației ”Grup Civic” Botoșani spune în final că este dispus să îi ajute, pe care stau pe margine și critică, să își înființeze o asociație și să se implice în salvarea celor necăjiți.

 

Postarea integrală a lui Daniel Câșlariu:

 

”Este o ora târzie pentru unii, dar pentru mine este ora la care eu ajung acasă după o zi nebună, pot să ii spun.

 

Mulți se gândesc: oare ce face Câșlariu ăsta? A mai făcut ceva oare? Dar ce nu știu unii… că eu de fapt alerg de dimineața până seara și pe zi ce trece rezultatele sunt din ce în ce mai mari și satisfacția mea una și mai mare.

 

Mă trezesc de dimineața și merg repede să iau o cafea că trebuie să fug să fac rost de materiale pentru casa lui Ionuț și Denisa, deoarece mai este un pic și o terminam.

 

Între timp primesc două, trei telefoane, le rezolv repede și o iau la drum. Merg într-o parte, vorbesc cu un domn drăguț care îmi promisese ceva materiale și rezolv o parte din listă... după care fug în alt loc să văd și de cealaltă parte a listei de materiale. Din păcate nu rezolv mai nimic și din nou sună telefonul... 5 spume, șuruburi și restul de geamuri, Daniel, că ne trebuie. Fug repede la geamuri, le iau și dau nas în nas cu patronul... Daniel, când crezi că îmi poți da cei 4.200 de lei pentru termopane.... eu aaaa, vă rog să mă mai așteptați puțin... poate săptămâna asta... poate cealaltă... și fug din calea lui să nu se supere pe mine.

 

Plec mai departe, ma întâlnesc cu o doamna si ii spun dacă ma poate ajuta cu cealaltă jumătate de lista ... 60 m pătrați parchet, gresie, faianta și altele, și îmi spune ca o sa vedem ce putem face.

 

Sună iar telefonul.... pfff acte, contabilă.... fuga, fuga la bancă, alte probleme. Le rezolv în cele din urmă și mă pornesc la Dorohoi să duc geamurile si materialele. Ajuns acolo, vorbesc cu băieții, îi întreb ce mai trebuie și încarc mașina plină ochi cu BCA si ciment și mă pornesc la Dobârceni unde am început o nouă casa de la 0 de care încă nu v-am spus, dar o să vedeți în câteva zile pe internet.

 

Pe drum suna iar telefonul.. iar 100 de probleme.... vorbesc cu doua doamne drăguțe care pregătesc un eveniment caritabil pentru Asociația GRUP CIVIC Botoșani, de care o sa va spun după data de întâi, rezolv repede acolo și în cele din urma ajung la Dobârceni în celalalt capăt de județ.

 

Descarcă băieții BCA-ul si cimentul si eu văd cum merg lucrurile si îl întreb pe Sefu ce ii mai trebuie? ....pfff lemnul pentru acoperiș... hopa iar îi problemă, că costa vreo 5000 de lei și până luni dimineață trebuie sa fie acolo. Îi zic că da, da se rezolva și plec mai departe cu 10 BCA-uri la Ștefănești, la nenea Doru, ca să ii facem o sobiță în noua lui cameră. Ajuns acolo vorbesc un pic cu Nenea Doru care cu chiu cu vai scoate două cuvinte să îmi mulțumească pentru ce fac pentru el și mă roagă sa nu îi cumpăr aragaz că se teme sa îl folosească de când i-a luat foc casa. Analizez situația, dau două telefoane și constat că îmi mai trebuie și aici materiale cam multișoare si mă gândesc cum sa fac rost de ele. În cele din urmă mă pornesc spre Botoșani si dau telefoane în stânga și în dreapta să vad cum merg si celelalte doua lucrări ca sigur nu mai ajung astăzi la ele.

 

Sun la Oneaga si grăbesc lucrurile ca mâine sa fie gata baia si camera pentru copii după cum am promis.

 

După ce închid sun la Vorniceni sa vad cum merg treburile si la camera Luminitei care așteaptă cu nerăbdare sa stea într-o camera decentă. Desi este o ora târzie muncitorii sunt la treaba, ghici cine? Domn Primar si Sefu de Post, i-am pus la treaba ca nu-i de gluma dacă nu s-au găsit oamenii o să facă ei pentru ca așa au promis. Printre altele vorbesc și de materialele care mai trebuiesc si aici.. parchet, geamuri, ușa termopan si altele.

 

De unde să le mai scot si pe astea? Oare mai rezist?

 

Si în cele din urma zic ca le rezolv, închid telefonul si constat ca deja am ajuns la Botoșani. Merg repede sa mănânc ceva și fuga acasă.

 

Nici bine nu ajung în casa suna telefonul. (Domnul Daniel, veniți să luați canapeaua? Eu răspund frumos că da, numai să găsesc pe cineva să mă ajute.... doua, trei telefoane… nimic nimeni… plec singurel, îl rog pe om să mă ajute și duc în cele din urmă canapeaua la depozit.

 

Într-un final, la ora 22:30 întru în casă, îmi scot rufele de la spălat că stau de dimineață acolo și mă bag la duș după care mă bag în pat... și ce să vezi, oare pot să mă odihnesc? Când știu ca mâine îmi trebuie o grămadă de materiale, și în ce parte să rezolv prima dată, și am multe de rezolvat. Dar mă rog la bunul Dumnezeu să mă ajute și încerc să mă liniștesc.

 

În concluzie:

 

Vrea cineva din cei care știu să critice sau să își dea cu părerea să îi ajut să își facă și ei o Asociaţie? Că îi foarte ușor. Dar lăsând deoparte gurile rele, eu știu că am mai multe suflete curate care mă apreciază și mă respectă pentru ceea ce fac.

 

Știți ce frumos este să mergi pe stradă și să te oprească lumea să te felicite pentru ceea ce faci? Sentiment unic. Nu aș fi reușit niciodată în doar nouă luni de zile să construiesc 6 case de la 0, să ajung la 5150 de copii cu câte un pachețel de dulciuri și o portocală (CAMPANIA 5000 DE ZÂMBETE), să reconstruiesc peste 10 case, să donez echipamente medicale pentru cei din linia întâi în valoare de peste 60.000 de lei și multe altele dacă nu ați fi fost voi, oamenii buni, care m-ați susţinut întotdeauna si ați avut încredere în mine.

 

Concluzia pe ziua de azi este că Asociaţia "Grup Civic" Botoșani construiește două case în același timp.... nebunie curată, dar sunt sigur ca așa ceva nu s-a mai întâmplat în județul Botoșani.

 

Cam așa decurge o zi din viața lui Daniel Câșlariu, un copil simplu de la țară care a demonstrat că DACA SE VREA SE POATE.

 

Și dacă doriți sa ne dați o mana de ajutor din puținul dumneavoastră o puteți face aici:

 

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22. Sau materiale,mâna de lucru și orice ajutor doriți dumneavoastră.

Va mulțumesc frumos pentru tot. 0759 362 916 pentru detalii”.

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Bogdan Dăscălescu și-a propus să „revoluționeze” una dintre unitățile pe care le are în subordine: Că dacă ne închid iar în case...
Atribuții a primit în special pe zona culturală, educațională și puțin din cea medicală.
Încă o femeie a plecat de acasă și nu a mai văzut-o nimeni
Județul Botoșani pare să fi intrat în „era disparițiilor” Aproape că nu trece zi fără ca polițiștii să nu aibă în atenție o persoană dispărută, fie adolescentă fie persoană adultă.
Cătălin Silegeanu: Minciunile pesediste electorale ne-au lămurit de-a lungul timpului, că tot ceea ce ne promit înaintea alegerilor sunt doar iluzii
Candidatul Pro România la alegerile parlamentare din decembrie a transmis un comunicat de presă la adresa social democraților botoșăneni.
Mii de botoșăneni și-au găsit un loc de muncă chiar și pe pandemie
În perioada ianuarie-octombrie  2020, urmare a serviciilor și măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de  AJOFM Botosani, 4.534 persoaneau fost încadrate în muncă, dintre care 1.748 femei.
PMP Botoșani: Angajamentul Partidului Mișcarea Populară este că niciun copil nu va fi lăsat în urmă
Criza Coronavirus a arătat rapid slăbiciunile sistemului de educație din România. În acest an, 40% dintre elevii din mediul rural nu au avut acces la educație, pentru că nu au avut un computer sau o tabletă sau nu au avut acces la Internet. 1 din 2 elevi face cursuri online de pe telefon.
PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind  eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300
PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a articolelor 49 și 50 care reglementează pensiile speciale ale parlamentarilor.
Peste 100 de cazuri noi la Botoșani în ultimele 24 de ore – SITUAȚIA pe județe
Până astăzi, 24 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 430.605 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 304.188 de pacienți au fost declarați vindecați.
PSD: Cea mai mare performanță a guvernării PNL este îndatorarea românilor în 12 luni cu 100 de miliarde de euro. În rest, programe de sprijin pe hârtie!
Marius Budăi, fost ministru al Muncii și candidat PSD Botoșani pentru un nou mandat de parlamentar a anunțat astăzi că guvernarea liberală a îndatorat românii pe mai multe generați cu 100 de miliarde de euro.
Parlamentarii USR își dau demisia ca să nu primească pensii speciale
Ne ținem de cuvânt: Fără pensii speciale! Parlamentarii USR își dau demisia ca să nu primească pensii speciale
Loading...
Zeci de botoșăneni prinși fără mască amendați de polițiști
Noi controale în locurile aglomerate de la Botoșani.
Consiliul Județean cumpără tablete pentru elevii din învățământul special
Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a suplimentat ordinea de zi a ședinței extraordinare de joi, 26 noiembrie, cu proiectul de hotărâre „Digitalizarea activității didactice pentru educație în siguranță în școlile speciale «Sfântul Stelian» Botoșani și «Ion Pillat» Dorohoi”. Prin acest proiect, finanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, se vor achiziționa tablete pentru uz școlar cu abonament lunar la Internet pentru o perioadă de doi ani pentru toți cei 383 de elevi din învățământul special botoșănean.
RAZII cu polițiști în trafic: Permise reținute, amenzi pentru opriri neregulamentare
Acțiune în trafic a polițiștilor rutieri.
Botoșănean lovit cu un ciocan în cap în propria casă, agresorul s-a ascuns de polițiști
Bărbatul a fost reținut de oamenii legii.
Marius Budăi, deputat PSD: Refuz pensia specială de parlamentar; Îmi voi da demisia în ultima zi de mandat, ca să nu întrunesc condiția legală pentru acordarea acesteia
Deputatul social-democrat botoșănean, fostul ministru al Muncii, Marius Budăi a anunțat astăzi că își va da demisia înainte de finalizarea actualei legislaturi pentru a nu beneficia de pensia specială acordată în prezent pentru deputații și senatorii, care au un mandat întreg.
Loading...
Mihaela Huncă: Pro România susține testarea națională ca principalul mod de luptă împotriva pandemiei. Pro România propune testare COVID-19 gratuită pentru toți românii!
Guvernul PNL insistă pe organizarea alegerilor parlamentare la termen.
ASTĂZI ar fi împlinit 85 de ani: Botoșăneanul cu voce de aur care a murit pe scenă, la doar 45 de ani – FOTO & VIDEO
A cântat până în ultima clipă a vieții sale. A murit la 45 de ani, în urma unui infarct petrecut chiar pe scenă.
Botoșăneanul care a fugit aseară din spital a fost găsit, CE le-a spus polițiștilor
Luni seara plecase din spitalul în care era internat.
Un nou act de cruzime la Botoșani: Parcă se înființase Poliția Animalelor, nu??
De la vorbă la faptă e drum lung, iar în acest timp animalele sunt maltratate, fără ca cineva să fie tras la răspundere.
De la capăt: A fost desemnat constructorul pentru modernizarea drumului Prăjeni – Plugari
Constructorul s-a angajat că va termina lucrarea în opt luni de la semnarea contractului, care este preconizată a avea loc pe 2 decembrie, după expirarea perioadei de contestații.
Și cățeii au îngeri păzitori: Medicii din Cluj au salvat cățelușa din Botoșani, care a fost bătută cu cruzime – GALERIE FOTO
Prinsă în laț și bătută cu atâta cruzime încât i-au rupt picioarele, cățelușa a fost adusă de niște oameni miloși în cabinetul medicilor veterinari.
astratex.ro
Sondaj
Mergeți la vot pe 6 decembrie?
Da
Nu
Încă nu m-am hotărât
Declaraţia zilei
”Iată suntem la Primăria Botoșani în echipă completă, după ce au fost aleși cei doi viceprimari pe care îi cunoașteți, nu este cazul să-i mai prezint. Am venit cu echipa de viceprimari cărora le-am delegat atribuțiile și ...
starshiners.ro%20
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8703 lei
USD
Dolarul SUA
4.0980 lei
CHF
Francul elveţian
4.4902 lei
GBP
Lira sterlină
5.4738 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9296 lei
XAU
Gramul de aur
239.0541 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2380 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3487 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0107 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1440 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1855 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6542 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.5 o C
Dorohoi
1.6 o C
Bucecea
1.4 o C
Darabani
2.2 o C
Saveni
1.5 o C
Ştefăneşti
2.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.