Ştiri
Țurcanu, atac furibund la PSD și Doina Federovici, cu membri ALDE cumpărați cu 10.000 de lei – VIDEO

Florin Țurcanu s-a dezlănțuit la adresa pesediștilor botoșăneni care în această perioadă ar oferi bani pentru subțierea membrilor ALDE din organizațiile teritoriale.

Sume oferite pentru trecerea la PSD

 

Vicepreședintele democraților liberali botoșăneni susține că are numeroase semnale de la oamenii din județ care susțin că primesc importante sume de bani pentru a trece la PSD.

 

„Poate nu organizam această conferință dar am considerat că este foarte bine să informez eu cetățenii din Botoșani despre niște lucruri care din punctul meu de vedere sunt importante. Chiar dacă o parte din membrii partidelor mari de la nivelul județului Botoșani și aici mă refer la PNL nu vor să realizeze ceea ce se întâmplă la nivelul județului Botoșani la acest moment sau le este frică să iasă public să vorbească”,

Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani

 

S-a adresat conducerii PSD Botoșani și mai ales Doinei Federovici care susține el, ar orchestra toate aceste „racolări”.

 

„Vreau să le cer public dlor de la PSD, oamenii care continuă din punctul meu de vedere ceea ce au făcut comuniștii la nivelul județului și la nivelul României. Să spună foarte clar de unde au banii pe care îi oferă zilnic oamenilor care schimbă partidul”

 

Aici mă refer punctual:

  • Dlui Jijie Bogdan de la Ștefănești i-a oferit 50 de milioane să plece de la ALDE pe listele PSD consilier. Omul a spus foarte clar: dle mi-au dat 50 de milioane, îmi mai dau 50, eu am plecat
  • Dlui Petrică Zaharii de la Corlăteni, candidatul ALDE, 100 de milioane, i-a transmis dlui Gheorghiu că a primit 100 de milioane de la dna senator și el nu poate, Țurcanu nu i-a oferit această sumă și el pentru 100 de milioane se mută
  • La dl Dan Modrean de la Pomârla, Dl Șlincu încă o dată își folosește funcția să-l amenințe pe dl Modrean Gigi care are nevasta angajată într-un centru din Dorohoi că dacă nu schimbă partidul o să o dea afară. Așa cum a procedat la Santa Mare, vă dați seama cât de ridicoli sunt
  • Un fost coleg de-al nostru, dl Florin Chicăroșu are soția care a luat doi copii în plasament, muncește și ea, primea 50 de milioane lunar. Șlincu a chemat-o pe această doamnă și i-a spus: dacă soțul tău drag nu schimbă partidul, ți-i retrag din plasament
  • Aseară la Dângeni dl senator Trufin, în direct l-a sunat pe dl Hârtie, inspector general când era alături de preotul de la Dângeni, Achițenie Lucian, soția lui Achițenie Alina este director de școală în Dângeni. Și dacă nu mută poziția de la consilier locul 3 de la ALDE la PSD, va emite ordinul de înlocuire din funcție astăzi. Dacă face această schimbare dl Hârtie s-a angajat prin telefonul lui Trufin că-i prelungește mandatul de director. Tot dl Trufin aseară, a mers la Iacobeni la orele 10:30 la Ioniță Gabriel în casă unde a fost toate promisiunile posibile și imposibile de funcții dar și financiar și acest domn Ioniță care avea soția pe locul 2 la ALDE este în discuții și chiar a informat că va schimba locația. Tot dl Trufin, de mânuță cu dl inginer Turtă Cezar care este funcționar public în cadrul Direcției Agricole a mers la toți oamenii din Dângeni pe care i-a ajutat să le spună să treacă la PSD altfel el își pierde poziția care a fost obținută cu sprijinul dlui Trufin.

 

„Eu nu spun povești, v-am dat dovezi cu nume și prenume. Cred că cineva poate verifica aceste lucruri. Și cui au spus colegii noștri. Șoptică oare trăiește la Botoșani, trăiește la București, pe ce planetă se află? Îl întreb pe dl senator dacă-și asumă conducerea județului sau a predat ștafeta dnei senator Doina Federovici care calcă cu picioarele peste legislația românească și promite funcții”,

A încheiat Florin Țurcanu

 

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani a transmis că nu dorește să comenteze declarațiile lui Florin Țurcanu. 

Declarațiile integrale ale lui Florin Țurcanu pot fi văzute în video de mai jos

 

loading...
Plângeri la adresa președinților din BEC-urile comunale, Țurcanu cere prefectului să îi pună să citească legea

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Teodor Dună și Dan Coman
Pe data de 28 septembrie, la ora 16.30, Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu” organizează o ediție on-line a întâlnirilor Poeți în dialog. Invitații Memorialului sunt doi laureați ai Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu” – OPUS PRIMUM, poeții Teodor Dună și Dan Coman. 
Profesoară din Botoșani infectată cu COVID
Un cadru didactic a fost confirmat cu virusul SARS-COV-2.
Colonelul Radu Anton condus marți pe ultimul drum: Este o zi tristă pentru familia pompierilor botoșăneni
Mesaj de condoleanțe transmis de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani.
Cum poți contribui și tu la combaterea fenomenului fake news
(P) Te-ai săturat de toate informațiile greșite și eronate pe care le citești pe Internet, le auzi la TV sau chiar de la o persoană cunoscută? Ei bine, fenomenul fake news a început să ia din ce în ce mai multă amploare, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus. Oricât de mult am încerca să ne continuăm viața fără a lăsa ca acest lucru să ne afecteze, acest lucru este aproape imposibil. Rămâne în responsabilitatea noastră să combatem acest fenomen, prin mijloacele pe care le avem la îndemână.
Un atelier de modă face măsurători online pentru rochii și nu numai și tocmai și-a reluat din plin activitatea și... fizic
(P) Având în vedere contextul socio-economic în care ne aflăm, cauzat de virusul Covid-19, foarte multe evenimente programate pentru intervalul aprilie-iulie s-au anulat și s-au reprogramat pentru această toamnă-iarnă sau pentru anul 2021.
Parcările din centrul orașului vor fi blocate în seara alegerilor, trasee speciale în zona zero
Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean (BECJ) Botoşani recomandă birourilor electorale de circumscripție municipală, orășenească și comunală, să programeze venirea reprezentanților secțiilor de votare la sediul biroului de circumscripție în așa fel încât să se evite prezența simultană a acestora în interiorul clădirii în care-și desfășoară activitatea.
Maxim 5 oameni vor putea intra în secția de votare, botoșănenii cu simptome vor vota în cabina de lângă ușă
Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean (BECJ) Botoşani a stabilit și reguli generale aplicabile pe parcursul desfășurării operațiunilor de votare și de valorificare a rezultatelor votării.
Cu urna mobilă la izolați și carantinați: Ștampilele și pixurile dezinfectate și alte reguli stabilite de BEJ - LISTA
Membrii BECJ au stabilit şi procedurile impuse în cazul persoanelor netransportabile, a persoanelor aflate în carantină sau izolare care solicită să voteze prin intermediul urnei speciale.
S-a hotărât: Bolnavii de Covid votează pe holurile spitalelor, voturile lor se numără ultimele
Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean (BECJ) Botoşani a adoptat o hotărâre prin care sunt stabilite regulile care trebuie respectate în cazul membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare care se vor deplasa cu urna specială în unităţi medicale în care se află pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19.
Loading...
Decizie BEJ: Buletinele de vot din fiecare secție vor trebui numărate duminică dimineață
Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ) Botoșani a impus președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitorii acestora să numere, în dimineața zilei de votare, toate buletinele de vot care le-au fost repartizate.
Mesaj de condoleanțe din partea echipei ALDE Botoșani
În aceste clipe triste, echipa ALDE transmite un gând de alinare către familia domnului colonel Radu Anton, care a trecut vineri seară la cele vesnice.
Peste 700 de polițiști, jandarmi și pompieri trimiși să supravegheze alegerile, se fac și filtre rutiere la Botoșani
Cadrele Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, precum și alte structuri M.A.I.), se vor afla în misiuni pentru asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică, la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot.
Stingerea fulgerătoare a colonelului Anton, deplânsă și de polițiști
Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani regretă stingerea fulgerătoare din viață, a colonelului ANTON RADU, fost inspector șef în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.
Suntem pe ultimul loc din Moldova și pe 29 din România, dar din nou și pe o lungă listă a deceselor – RAPORT Covid
Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a făcut public sâmbătă la amiază raportul pentru ultimele 24 de ore privind răspândirea coronavirusului. La nivel național se observă o ușoară scădere a numărului de cazuri, de la 1.629 ieri la 1.552 astăzi.
Loading...
MESAJ de la conducerea Consiliului Județean pentru colonelul Radu Anton
Și reprezentanții Consiliului Județean Botoșani au transmis un mesaj de condoleanțe după decesul lui Radu Anton, consilier județean ales pe listele PNL.
Două fete din Botoșani căutate de Poliție după ce au plecat cu un bărbat în Italia, dar nu au mai ajuns – FOTO
Familiile celor două tinere au solicitat ajutorul polițiștilor.
Lidera Organizației Femeilor din PNL, mesaj după decesul lui Radu Anton: Pierderile sunt atât de adânci și de sfâșietoare, încât taie în carne vie
Și Mirela Saucă, lidera femeilor liberale de la Botoșani a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia greu încercată a fostului comandant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
Moruțan și iubita lui, Paula, depistați pozitiv cu noul COVID 19
Conform unor surse din anturajul jucătorului de la FCSB, mijlocașul formației patronate de Gigi Becali i-a transmis virusul și iubitei sale, o frumoasă studentă la drept din Cluj Napoca.
MESAJ de condoleanțe din partea senatorului Șoptică și Organizației PNL: A plecat dintre noi devreme
Organizația Județeană PNL Botoșani prin președintele Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe după decesul fulgerător al colonelului Radu Anton.
O botoșăneancă și-a dat foc la casă! Ea a fost luată la spital, din clădire nu a mai rămas nimic – GALERIE FOTO
Situație mai puțin obișnuită petrecută în după amiaza zilei de vineri, 25 septembrie 2020, la Botoșani.
Nu sunt psd-ista nici cat negru sub unghie. Dar acest "domn" multa lume a mai amenintat cand detinea ciolanul. Au dreptate Doina si Ion in comentariul lor, sper sa treaca alegerile si sa nu mai aud de el.
15 august 2020, 09:41
Speram ca dupa aceste alegeri sa nu te mai auzim niciodată!
15 august 2020, 05:48
Doina, pe cine mai cumperi/păcălești astăzi??? Noroc ca mai sunt oameni care spun lucrurilor pe nume și muuuulti știu cine ești cu adevărat și de unde ai plecat.
14 august 2020, 19:46
Bai are curaj sa spuna adevarul. Restul se ascund si stau in pozitia ghiocelului. Bravo lui.
14 august 2020, 19:24
Aștept cu nerăbdare ziua votului pentru a ne elibera de acești IMPOSTORI ȘI TRĂDĂTORI pentru care primează doar interesul lor mic, mic și personal.
14 august 2020, 18:28
FELICITĂRI DOMNULUI ȚURCANU SINGURUL CARE ARE CURAJUL IN MOMENTUL DE FATA SA SPUNĂ ADEVARUL!!! NIȘTE JIGODII PESEDISTE!!! AFARA CU VOI PARVENIȚILOR !!!!
14 august 2020, 17:42
Sondaj
Credeți că o vom duce mai bine după alegerile din 27 septembrie?
Da
Nu
Va fi la fel
Declaraţia zilei
”Dacă nu vii la vot, nu ai voie să vorbești. Eu acum cred că pot să vorbesc, deși o să mă pitrocească mulți la care le-am spus că nu sunt buni de primar”, Valeriu Iftime, președinte Camera de Comerț, Industrie și ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.8750 lei
USD
Dolarul SUA
4.1874 lei
CHF
Francul elveţian
4.5137 lei
GBP
Lira sterlină
5.3319 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9713 lei
XAU
Gramul de aur
251.0994 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2497 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3430 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9536 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1318 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1800 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6547 lei
Vremea
astăzi
Botosani
13.8 o C
Dorohoi
14.0 o C
Bucecea
13.7 o C
Darabani
15.0 o C
Saveni
14.0 o C
Ştefăneşti
12.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.