Top News
10 pentru primării! ALDE a prezentat o parte din candidații la alegerile locale, de la primarul „fără chip” la fostul șef de post – LISTA & FOTOGALERIE

Sala de conferințe a Filialei ALDE Botoșani din clădirea cu sticlă situată în Centrul Istoric al orașului a devenit din nou neîncăpătoare joi, 16 ianuarie 2020 când Florin Țurcanu l-a avut ca invitat principal pe senatorul Varujan Vosganian dar și pe o parte dintre candidații la primăriile din județ din partea acestui partid.

Au fost prezentați pe rând, o mică parte sunt primari în funcție care vor candida pentru un nou mandat. Alții își încearcă norocul pentru prima dată.

 

„Nu avem nimic de ascuns, așa cum și președintele nostru, dl Călin Popescu Tăriceanu a afirmat și sunt convins că ne vom asuma prin vot acest slogan, ne dorim să avem în funcții, să susținem pentru candidaturi oameni cu expertiză, cu experiență, pricepere și oameni care au demonstrat în viața lor și pot demonstra când vor ajunge într-o poziție de primar sau de viceprimar, că știu ce au de făcut”,

Florin Țurcanu, coordonator ALDE Botoșani

 

Iată-i pe cei 10 candidați prezentați de Florin Țurcanu:

 

Comuna Șendriceni –Ștefura Mircea

 

„Un tânăr om de afaceri care locuiește în comuna Șendriceni, este căsătorit, soția este inginer în industria alimentară, dlui este un om cu studii superioare, are un bussines foarte respectat în zona construcțiilor, nu a făcut politică până acum câteva luni de zile. Am mers în localitate, am discutat cu cetățenii și l-am identificat pe dl Ștefura ca pe o variantă corectă și dorită de oamenii din Șendriceni. Este un om care a activat și care a susținut financiar foarte mult activitatea sportivă din comuna Șendriceni și s-a decis să intre în această luptă corectă”.

 

 

„Deja are lista de consilieri finalizată, are oameni responsabili, din 4 poștaști câți are comuna, trei sunt deja pe lista lui, sunt oameni care discută cu cetățenii în fiecare zi și mulți alți colegi cu responsabilități și care pot demonstra în fața electoratului că știu ce au de făcut”

 

Comuna Răchiți – Irimia Alberto

 

„Este profesor, locuiește în Costești, unde dlui care casa, de acolo provine și considerăm noi că este un tânăr care va putea demonstra pentru locuitorii din Răchiți și va lua un rezultat onorabil. Sper că împreună cu noi să ia un rezultat foarte bun. Este un om care de când și-a anunțat intenția de a candida nu are zi să nu mă întrebe ce mai este de făcut, zilnic aduce membri noi în partid și acolo avem și un transfer. Președintele organizației PSD de la Răchiți a trecut la ALDE și va fi alături de dl Irimia și îl va susține în bătălia pe care noi o avem acolo de dus”.

 

 

Comuna Trușești – Buneanu Emilian

 

 

„Este medic veterinar, este șeful de fermă de porci de la Durnești care este patronată de dl Strugaru și are cabinetul lui medical în Trușești unde activează cu maximă responsabilitate în ceea ce îi privește pe locuitorii comunei Trușești. Este căsătorit, are o casă în centrul Trușeștiului făcută prin muncă corectă. Cetățenii îl susțin, are foarte mulți cetățeni care au un bussines la nivelul comunei Trușești care i s-au alăturat. Suntem convinși că acolo dl doctor va câștiga Primăria, eu sunt convins și îl felicit pentru că Trușeștiul are nevoie de un primar care poate demonstra, după atâția primari care nu au reușit să facă mai nimic pentru comună”

 

 

Comuna Viișoara – Moroșanu Dinu

 

„Îl avem alături de noi pe dl primar în funcție și îi mulțumesc pe această cale că a venit alături de noi. Știți foarte bine că dlui la alegerile din 2016 a ieșit primar susținut de altă formațiune politică – PRU. Acum va candida susținut de ALDE”

(n.r. Dinu Moroșanu a glumit că la obținerea mandatului a apărut în presă ca primarul „fără chip”)

 

 

Comuna Păltiniș – Costel Romanescu

 

„Îl avem și pe colegul nostru vicepreședinte și primar în funcție Costel Romanescu, este un om care s-a alăturat echipei noastre de la început și cred eu că el va fi primarul cu scorul cel mai mare din Păltiniș, undeva la 70% și îi mulțumim pe această cale”

 

 

Comuna Văculești – Vlas Iulian

 

„Fost primar al comunei Văculești este candidatul nostru pentru primar. Sunt convins că împreună și cu experiența pe care dlui o are și politică și administrativă, cu experiența pe care o am eu, politică, vom lua un rezultat onorabil și cred în posibilitatea chiar să câștigăm Primăria Văculești”

 

 

Comuna Vf. Cîmpului – Sucilă Emil

 

„Candidatul nostru la Vf. Cîmpului, secretarul comunei 21 de ani zi de zi, a plecat prin demisie din Primărie, nu l-a dat nimeni afară pentru că nu a acceptat neregulile care au fost făcute de primarul în funcție în timpul mandatului, cât dlui a fost secretar. A văzut că nu poate supraviețui respectând legislația și-a prezentat demisia, s-a retras din calitatea de secretar acum 2 ani de zile și a ales să candideze, să intre în zona asta politică și să candideze din partea noastră. Sunt convins că dl Sucilă are șanse mari să obțină un rezultat corect pentru că a demonstrat atât cât a fost în funcția secretar, este un bun gospodar și știe ce are de făcut pentru această comună”

 

 

Comuna Nicșeni – Iliescu Iulian

 

„Îl avem pe dl primar în funcție, îi mulțumesc că a rezistat tuturor tentațiilor și solicitărilor să meargă să candideze din partea altor partide politice și îl asigur pe această cale că vom fi alături de dlui până în alegerile locale pentru a putea lua din nou un mandat”

 

 

Comuna Gorbănești – Grădinaru Ioan

 

„Este un fermier, este un om care își face foarte bine treaba, în alegerile din 2016 s-a clasat pe locul doi după primarul PSD în funcție și acum l-am rugat și poate să câștige Primăria dar depinde de dlui să-și facă timp pentru că este un om foarte ocupat, să meargă să discute cu cetățenii din poartă în poartă, să le explice disponibilitatea lui în afară de munca pe care o duce zi de zi cu ferma pe care o are. Este unul din oamenii care ajută fermierii în ceea ce privește partea zootehnică, lucrează cu ei și îi susține”

 

 

Comuna Leorda – Cîrcu Lică Florin

 

„Este ofițer în rezervă, el va candida la comuna Leorda, a fost șef de post în această localitate, soția domniei sale este o doamnă respectată în comunitate. Este agentul agricol din comună și este un om care locuiește în comuna Leorda și și-a asumat această candidatură. Știți foarte bine, primarul în funcție este cumătrul meu, eu l-am susținut foarte mult să ajungă primar și sunt convins că așa cum l-am susținut să câștige Primăria, pot să-l susțin să o piardă. Și o să mă implic foarte activ acolo să putem lua un rezultat foarte bun”

 

 

loading...
ACUM: Varujan Vosganian la ALDE Botoșani - VIDEO

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store

 

Mită de la 100 de lei și până la 350 de euro pentru un permis de conducere la Botoșani, 14 funcționari și alți oameni suspectați de corupție
Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Botoșani din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) a furnizat miercuri seară primele informații oficiale cu privire la descinderea de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV).
ACUM: Percheziții la Serviciul de Permise și la mai multe domicilii – FOTOGALERIE
Direcția Generală Anticorupție (DGA) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) derulează la această oră o amplă acțiune care vizează în principal Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV).
ȘASE directori de la Botoșani băgați în evaluare, primesc note de la șefi din Suceava
Managerii unor instituții de la Botoșani vor fi verificați în următoarea perioadă.
Botoșănean găsit mort în pat de către femeia cu care trăia
Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, s-a dat alarma în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani.
O expoziție-simbol la Botoșani: Artista care desena portrete pe pereții pușcăriei de la Botoșani, admirată astăzi pe simezele Galeriilor”Ștefan Luchian” – GALERIE FOTO & VIDEO
Pictură, grafică, tehnică mixtă, fotografie. Și nu doar atât. Omagiu, dialog între generații pe simeze și în Galerii.
Încă un director nou la o unitate din Botoșani, drumul de la agent transport valori la șeful cel mare
Într-o perioadă în care predarea de ștafetă pe funcțiile de conducere este la ordinea zilei, are loc o nouă mutare în rândul serviciilor publice de la Botoșani.
Elsaco a intrat în lumea mare de tot: schimbă conducte de milioane de euro cu compania nășită de Gabi Firea
Compania Municipală Termoenergetica înființată la inițiativa Primăriei și Consiliului General al Capitalei, a încheiat contracte-cadru cu patru companii pentru repararea și înlocuirea vechilor conducte de apă caldă.
Botoșaniul promovat cu arma în mână de un director la Târgul de Turism al României – VIDEO
Pentru al treilea an consecutiv Botoșaniul este prezent la cel mai mare târg de turism al României. Anul acesta însă, botoșănenii noștri au optat pentru o metodă atipică de a se face observați la București.
Tânără din Botoșani, model de top pe scena din Londra – GALERIE FOTO cu creațiile celebre purtate
Este tânără, frumoasă și își dorește o carieră în actorie. A câștigat până acum mai multe concursuri de modă, iar cea mai nouă experiență a sa este London Fashion Week.
Loading...
Un fost subsecretar de stat PSD a ajuns șef în termoficarea botoșăneană
Totul s-a jucat la un singur vor în ședința ordinară de Consiliu Local, iar desemnarea în funcția de conducere de la SC Modern Calor SA s-a făcut prin vot secret.
Fost inspector școlar de la Botoșani condamnat la închisoare pentru înșelăciune și fals
Magistrații de la Judecătoria Botoșani s-au pronunțat astăzi în procesul în care un fost inspector școlar de la Botoșani a fost trimis în judecată pentru înșelăciune în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Jurnalistul Florentin Florescu, privegheat de o mamă bătrână, foști colegi, un preot și creștinii satului: Nu era la vârsta la care să moarăGALERIE FOTO
Moartea lui Florentin Florescu le-a părut multora o glumă. Mulți dintre cei care l-au știut au recunoscut că vestea plecării jurnalistului, chiar de ziua lui, părea o ghidușie pusă la cale chiar de el. Au înțeles, cu cât treceau minutele, orele, că Florentin s-a lăsat de glume.
VIDEO șocant: Gândaci filmați în frigiderele restaurantelor din Botoșani - FOTOGALERIE
Noi imagini șocante au fost făcute publice de către reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor în urma controalelor efectuate la restaurantele din Botoșani
IMAGINI absolut șocante din bucătăriile restaurantelor controlate la Botoșani făcute publice de Protecția Consumatorilor – GALERIE FOTO
Pentru buna informare a cetățenilor din Botoșani, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Eduardt Cozminschi, a făcut publice o serie de fotografii din bucătăriile unor restaurante care au făcut obiectul controalelor în zilele de 13 și 14 februarie 2020.
Loading...
Este oficial: Hotel-restaurant închis de Protecția Consumatorilor - FOTO
Informațiile prezentate vineri dimineață privind acțiunile desfășurate de Autoritatea Națională pentru Consumatorilor (ANPC) în unele localuri din Botoșani au fost confirmare de reprezentanții instituției. Iar într-unul dintre cazuri s-a luat inclusiv măsura sistării activității.
Cu DUREREA la psihiatru: ”Dacă avem dureri înseamnă că trăim, că suntem vii”
Se spune că bucuria împărtăşită se transformă într-o bucurie mai mare. Însă durerea împărtăşită este o durere vindecată.
Camere VIDEO de supraveghere la ghene de gunoi: Imaginile în timp real ajung direct la Poliție și Urban Serv – FOTOGALERIE & VIDEO
Una dintre inițiativele viceprimarului Cosmin Andrei a fost de amplasare a unor camere de supraveghere în zona unor platforme de colectare deșeuri, unde cetățenii obișnuiesc să arunce sacii menajeri pe jos și nu în pubele.
EXCLUSIV: Gelu Graur gata să renunțe la candidatura pentru Primăria Botoșani
Abia nominalizat de Uniunea Salvați România pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani, Gelu Graur intenționează să iasă din cursă. Între acesta și o parte a liderilor USR Botoșani au apărut unele divergențe care l-au determinat să își revadă planurile politice.
Cascador de 17 ani încătușat de polițiști după o goană cu 160 km la oră și aproape două luni de pândă
Un adolescent de 17 ani a fost condus la sediul Poliției de la Botoșani, în cătușe.
O candidată pentru un post la Primăria Botoșani a luat nota… 0 la concurs
Concursul pentru un post de referent la Primăria Botoșani a eșuat. Ba chiar unii dintre candidați au dovedit că sunt total nepregătiți pentru un astfel de examen.
La Leorda câștiga PSD
23 ianuarie 2020, 21:43
Nu-i stiu pe oamenii astia. Dar ce fel de om esti tu sa fii sluga la un analfabet penal? La ce ti-a ajutat ca ai facut o afacere daca acum te prostituiezi cu scursura de Turcanu? Iar la Leorda ... Ce sa zic. Dintr-un morar hot acum vor sa puna un militian hot. Perfect
17 ianuarie 2020, 09:43
Tot invarte asta aceiasi oameni de crezi ca s a varsat Botosaniul la "vladirea din sticla*. Are vreo cativa noi, in rest bla bla bla ca si pe vremea loteristei. Mult teatru pentru doi la suta. Poate scapa de parnaie.
17 ianuarie 2020, 04:59
Vlas are dreptul să candideze cu dosarele penale din spate? Nu are interdicție?
16 ianuarie 2020, 23:25
Loading...
inpuff.ro%20
Sondaj
Vă este frică de coronavirus?
Declaraţia zilei
„Acesta este un mod sigur  de a ne îmbolnăvi de altceva decât coronavirus. Nu ne protejează de nimic pentru marea masă a populației. Și în recomandările Ministerului Sănătății scrie foarte clar, masca se folosește de ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8127 lei
USD
Dolarul SUA
4.3601 lei
CHF
Francul elveţian
4.5243 lei
GBP
Lira sterlină
5.6207 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0113 lei
XAU
Gramul de aur
228.5606 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2475 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4164 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8419 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2425 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1890 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6440 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.