Top News
ALEGERI GENERALE: PNL a depus listele pentru parlamentare cu absențe de marcă: Deja am câștigat la alegerile locale după cum bine știți FOTO&VIDEO

S-au prezentat la Biroul Electoral Județean din incinta Palatului Administrativ preponderent liberalii care se află pe listele pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie 2020, însă nu în totalitate. Au intrat cu dosarele de candidatură doar cei care sunt cap de listă pentru ambele camere din Parlament.

La ora 14:00 Costel Șoptică și Cristian Achiței au intrat în BEJ, fiind așteptați în exterior de ceilalți colegi aproximativ un sfert de oră. La ieșire, președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, candidat pe primul loc la un nou mandat de deputat, a făcut o trecere în revistă a colegilor aflați pe liste.

 

Senatul României:

 

1. Cristian Achiței

2. Viorel Iliuță

3. Monica Adăscăliței

4. Eusebiu Cilibiu (absent azi)

5. Radu Lebădă (absent azi)

 

 

„Am depus aceste liste cu mari speranțe pentru economia României în viitor, dezvoltată sănătos și sustenabil. Dacă ați remarcat pe liste atât la Senat cât și la Camera Deputaților, au început cu doi oameni cu experiență. La Senat cu dl deputat Achiței, viitor senator iar la Camera Deputaților cu subsemnatul, Costel Șoptică viitor deputat.

 

De asemenea, la Senat pe liste îl avem pe dl Iliuță, locul al doilea, inginer și economist, d-na Monica Adăscăliței medic, director DSP Botoșani, dl Cilibiu Eusebiu inginer, este foarte bine cunoscut a fost directorul OCPI și nu în ultimul rând dl Radu Lebădă care actualmente ocupă o funcție de subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului”,

Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani

 

Camera Deputaților:

 

1. Costel Șoptică

2. Dan Oloeriu

3. Cristian Roman

4. Radu Grigoraș

5. Agnes Holcă

6. Monica Răileanu

7. Lucian Borfotină (absent azi)

8. Ovidiu Maxim 

 

„Pe locul al doilea avem o personalitate foarte cunoscută pentru noi toți, dl primar al orașului Flămânzi, Dan Oloeru, cu experiență în administrația publică și fonduri europene deosebită, care cred că odată ajuns în Parlamentul României va pune umărul din plin la legislația care urmează să fie aprobată în legislatura 2020 – 2024. Locul 3 dl Cristian Roman nu cred că mai are nevoie de prezentări, fost prefect în două rânduri, fost deputat, cu o experiență vastă în administrația locală și națională. Locul al patrulea, avem de această dată un tânăr, dl Radu Grigoraș care abia împlinește 30 de ani, consider că și acest loc este eligibil pe care candidează”

„D-na Holcă Agnes care a reprezentat cu succes și responsabilitate mediul de afaceri, dna Monica Răileanu, președinta tineretului liberal pe municipiu și nu în ultimul rând pe ultimul loc dl Lucian Borfotină, cunoscut de noi toți botoșănenii și dl Ovidiu Maxim, viceprimarul comunei Lunca”,

Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani

 

 

Deși s-a discutat despre atribuirea unui loc eligibil pe lista de deputați a PNL-ului, a lipsit de la depunerea candidaților și Cătălin Flutur însă motivele pentru care nu a fost prezent ar urma să fie dezvăluite într-o conferință de presă ulterioară.

 

PNL promite din nou cele două drumuri vitale pentru județ

 

„Gândurile noastre se îndreaptă cu speranță către viitor, atât din punct de vedere legislativ pentru tot ce înseamnă România și pentru tot ce ne propunem să realizăm noi PNL, în România. Deja am câștigat la alegerile locale după cum bine știți și ne punem speranța și eu sunt chiar convins că, cel puțin la nivel național vom câștiga alegerile și de această dată. Nu în ultimul rând, în ceea ce ne privește pe noi, parlamentarii de Botoșani și în special cei liberali, vom face tot ce ne stă în putință pentru dezvoltarea județului și avem ca obiectiv principal realizarea celor două drumuri, Botoșani – Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești”,

 

„Chiar vom face tot ceea ne stă în putință pentru ca alocările bugetare să fie suficiente și bineînțeles ne vom preocupa ca și constructorii să ducă la bună îndeplinire aceste două obiective. Sper și cred într-un viitor mai bun. Doamne ajută”,

Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani

 

La alegerile locale PNL a obținut în județul Botoșani un scor de 34,15%.

loading...
Este oficial: 13 liberali pe LISTA pentru PARLAMENT

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Adolescentul de 14 ani care a înjunghiat un alt băiat, lăsat LIBER acasă
La schimbul de generații s-au pierdut încăierile între băieți care se soldau cel mult cu un ochi vânăt, genunchi juliți sau capete sparte. Adolescenții de astăzi au ajuns, la ani de liceu, să-și rezolve problemele specifice vârstei, cu... cuțitul.
Speranța pentru drumuri bune vine din... Toledo: O firmă spaniolă și două românești fac drumul de 80 de milioane de euro al județului
După trei ani de zile de când a fost semnat contractul de finanțare pentru drumul strategic din județul Botoșani și mai multe licitații anulate, în sfârșit, s-a parcurs și etapa de adjudecare a lucrărilor.
SINGURA școală din Botoșani care a rămas deschisă în pandemie
Da, există așa ceva la Botoșani. O școală care nu își desfășoară cursuri online, în timp ce zeci de mii de elevi din toate ciclurile de învățământ o fac.
Botoșăneancă infectată cu COVID, experiență dezumanizantă la Urgențe: Veți muri în spitalele astea nenorocite unde nu ai un veceu decent și un robinet cu apă curentăGALERIE FOTO
Panica botoșănenilor, atunci când află că sunt infectați cu COVID-19, se transformă în revoltă imediat ce iau contact cu realitatea din spitale.
Directori cu note de 9 și 10 la Botoșani, se pregătesc de un nou mandat sau...de plecare
Unii directori de instituții aflate în subordinea Consiliului Județean au fost evaluați întrucât sunt la final de mandat.
IMAGINI „din culise” de la ședința online a Consiliului Local Botoșani, de la consultări (in)existente, la vot prin telefon – VIDEO&FOTO
Prima ședință a noului Consiliu Local Botoșani mandatat în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020 a avut loc luni, de la ora 11:00. A fost o ședință extraordinară mai exact, cu două proiecte pe ordinea de zi, cu caracter de urgență.
Polițist lovit și cu uniforma distrusă, agresorul scăpat de închisoare a fost pus puțin la treabă
Cazurile în care polițiștii ajung să fie loviți de unii botoșăneni sunt destul de frecvente. De cele mai multe ori protagoniștii unor astfel de incidente sunt persoane aflate sub influența alcoolului.
Rămas bun, Liliana Chira! Inspectorul școlar condus pe ultimul drum de profesori, inspectori și lideri politici – GALERIE FOTO
Inspectorul școlar Liliana Chira, profesor la Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Botoșani a fost condusă astăzi pe ultimul drum.
Echipă completă la Primăria Botoșani! Noii viceprimari vor primi atribuții... „de formă”, altceva va conta
De miercuri, 18 noiembrie 2020 Primăria Botoșani funcționează cu conducere completă, primar și viceprimari, în urma rezultatelor înregistrate la alegerile locale din septembrie 2020.
Loading...
O nouă instituție înființată la Botoșani! Șeful caută sediu și va fi „stăpân” pe o parte din suprafața județului
S-a înființat de la data de 1 octombrie 2020 deși la nivel național este funcțională de aproximativ patru ani de zile.
Noul spital al orașului blocat într-un tunel despre care se știa de 3 ani, Comitetul de Urgență trimite adrese abia după 8 luni de pandemie - DOCUMENT
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) condus de prefectul Dan Nechifor în calitate de președinte a transmis o adresă către Compania Națională de Investiții (CNI) prin care a cerut lămuriri față de situația noului spital de boli paliative, construit în municipiu.
Maternitatea Botoșani iluminată în violet pentru cei mai firavi bebeluși: Pe unii îi purtăm în minte și în gând o viațăGALERIE FOTO
Pe 17 noiembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Prematurului. Chiar dacă traversăm o perioadă grea, această zi a fost marcată la Botoșani și în acest an.
Băut bine, un șofer a căzut cu BMW-ul într-un șanț de un metru, la ieșirea din oraș – GALERIE FOTO
Combinația condus - băuturi alcoolice a provocat încă un accident. S-a întâmplat în urmă cu câteva minute la intrarea în Curtești dinspre Botoșani.
”Mă grăbesc cât pot de tare” - Prefectura s-a pronunțat în cazul noilor viceprimari de Botoșani
Pe 13 noiembrie s-a împlinit deja o săptămână de când Consiliul Local a desemnat noii viceprimari ai Botoșanilor, însă municipiul continuă să nu aibă vreun deținător al funcției care să și-o exercite.
Loading...
Scădere cu 30% a cazurilor de Covid la Botoșani într-o singură zi, dar avem și doi morți
Botoșaniul a scăzut în sfârșit sub o sută de cazuri zilnice de Covid, potrivit raportării zilnice trimise de Direcția de Sănătate Publică (DSP).
Directorul adjunct (a)politic a ajuns viceprimar de oraș: Nu am fost membru de partid niciodată până acum decât la PSD
Orașul Săveni are începând de vineri un nou viceprimar în persoana social-democratului Angel Călin, care a fost votat cu o largă majoritate în Consiliul Local.
Există și așa ceva: Avem un absolvent de doctorat care tocmai a devenit director la o instituție
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoșani are începând de astăzi un nou director adjunct după un concurs desfășurat la nivelul structurii centrale a instituției.
Blesteme și vorbe de ocară la vizita primarului în piață: Se deschide o hală, alta pe jumătate și se... înjură ”nazistul de la Cotroceni” – VIDEO & GALERIE FOTO
Primarul municipiului Botoșani a vizitat miercuri dimineață Piața Centrală. Edilul șef a fost pe rând în toate sectoarele pentru a discuta cu reprezentanții agenților economici afectați de măsurile guvernamentale de sistare a activității în spațiile închise.
Grefieră de la Parchet infectată cu Covid: S-a plimbat prin toate birourile! DSP acuzată că NU a făcut ancheta epidemiologică
O altă unitate lovită de noul virus SARS-CoV-2 este Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi unde a contactat această boală o grefieră.
Anchetă Covid după moarte! Sunt căutați botoșănenii care au intrat în contact cu doctorița decedată luni
Medicul de familie din Botoşani, în vârstă de 46 de ani, care a decedat luni, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. Anca Beatrice Irimia a fost găsită inconștientă în cabinetul său, a fost testată, iar rezultatul a confirmat că era infectată.  
O echipa " bleaga", fara vlaga, fara carisma, fara scopuri legate de binele judetului si, pe cale de consecinta,fara sansa. Persoane absolut indigeste, in majoritatea lor, gen d-nii Soptica, Achitei, Roman; ma iau frisoanele doar cand ma gandesc// ca i-as putea vota.Domnul Soptica, un anti-talent politic absolut, traieste pe alta lume, unde castiga totul, pe banda rulanta. Vise placute, in continuare!Totusi, trebuie sa recunosc macar un merit cert al echipei PNL: oameni cu studii superioare pe bune, facute la timp, spre deosebire de PSD, unde cvasi-analfabetismul este la putere. Insuficient, din pacate!
22 octombrie 2020, 12:25
Ciuma rosie va fi scoasa in afara legii daca se dovedeste ca ciordache a fost urcat in aceasta demnitate de catre infractorii analfabeti care au nenorocit RO in ultimii 30 de ani.Proasta de la Cosula...cum vrei sa mai prostesti botosanenii dupa figura asta??????
21 octombrie 2020, 20:09
Chiar si cu masti pe față arată totți ca niște cocălarii, unii probabil ca asta și sunt. Da cine-i Monica Roman, ce mare personalitate este de a ajuns pe listele deputatilor. Era o ziarista cu numele ăsta pe la cele mai slabe ziare online, o fi vreo legătură?
21 octombrie 2020, 20:02
Listele astea au ceva bun. Roman nu este eligibil. Gireada a ramas primar in comuna lui M . Eminescu
21 octombrie 2020, 19:20
cum sa votez Monica Raileanu parlamentar...cine e duduia si ce merite are..?? bine, inafara zvonurilor membrilor PNL....
21 octombrie 2020, 19:13
Șoptică în presă: ,, Deja am câștigat alegerile locale”. Maestre dragă, chiar nu-ți dai seama că oamenii știu care-i realitatea??? Cum poți să arunci în presă asemenea inepții?? Acest domn a mai plasat o gogoașă umflată cu aer: cică România are o economie în expansiune, sustenabilă și sănătoasă . Unde-i această economie, că noi nu o vedem deloc ???În plus, lista dumitale pentru viitorul Parlament este cât se poate de ,,subțire” .
21 octombrie 2020, 16:44
PNL Botosani este varza cu Soptica in frunte
21 octombrie 2020, 15:55
astratex.ro
Sondaj
Cu cine votați la alegerile parlamentare?
Partidul Mișcarea Populară
Partidul Național Liberal
Partidul Pro România
Partidul Social Democrat
Uniunea Salvați România
Altul
Declaraţia zilei
„V-as putea da răspunsul PSD-ului care spune că instituția lor nu rezolvă asemenea cereri acum nici nu știu ce să înțeleg. Nu au înțeles că este vorba despre un protocol sau nu înțeleg ce înseamnă o cerere că noi în ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
27 noiembrie 2020
EUR
Euro
4.8735 lei
USD
Dolarul SUA
4.0875 lei
CHF
Francul elveţian
4.5081 lei
GBP
Lira sterlină
5.4471 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9287 lei
XAU
Gramul de aur
237.6576 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2376 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3462 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0148 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1463 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1862 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6549 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-4.4 o C
Dorohoi
-4.2 o C
Bucecea
-5.0 o C
Darabani
-3.3 o C
Saveni
-4.4 o C
Ştefăneşti
-2.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.