Top News
ASTĂZI: Femeile liberale și-au ales președintele înconjurate de bărbații puternici ai partidului – GALERIE FOTO & VIDEO

Sala Mihai Eminescu a Hotelului Rapsodia a găzduit astăzi de la ora 10:00 conferința de alegeri a structurii de conducere din Organizația Municipală a Femeilor Liberale.

Alegerile reprezentantelor doamnelor din municipiu au avut loc cu susținere din partea liderilor PNL Botoșani.

Le-au fost alături președintele Organizației Județene, Costel Șoptică, președintele Organizației Municipale a PNL, Cristian Achiței, prefectul Sorin Cornilă precum și Bogdan Suruciuc, inspector școlar general, Andrei Amos, consilier local și Ionică Nechifor, secretarul executiv al PNL.

 

Fosta președintă, Cristina Panait și-a depus mandatul pe data de 9 iunie când practic a expirat perioada maximă cât a putut conduce Organizația Municipală a Femeilor. În sală, din 120 de membre delegate cu drept de vot invitate au fost prezente aproximativ 65.

 

Înainte de votul efectiv au avut loc adresările de cuvânt din partea invitaților care au ajuns pe rând la pupitru pentru a se adresa doamnelor și domnișoarelor din sală, iar aceste discursuri pot fi vizualizate în materialul video de mai jos.

 

Dar iată candidaturile:

 

Președinte:

 

Gabriela Ciobanu

Irina Telișcă

 

Prim-vicepreședinte (2 poziții):

 

Ana Maria Loghin

Cătălina Lupașcu

Claudia Miron

 

Vicepreședinte departamentul strategii și relații politice:

 

Cristina Miron

 

Vicepreședinte departamentul imagine, comunicare, relații cu mass-media și purtător de cuvânt (1 poziție):

 

Viviana Furtună

 

Vicepreședinte departamentul politici economice, mediu de afaceri, dezvoltare regională și fonduri europene:

 

Monica Beatrice Todirel

 

Vicepreședinte departamentul pentru politici sociale, relații cu sindicatele, patronate, organizații nonguvernamentale și grupuri de cetățeni:

 

Rodica Andrii

 

Vicepreședinte departamentul pentru politici privind administrația publică, siguranță națională, ordine publică și siguranța cetățeanului:

 

Gianina Ghoerghiță

 

Vicepreședinte departamentul politici în agricultură, silvicultură, mediu și dezvoltare rurală:

 

Nicoleta Giorgiana Botezatu

 

Vicepreședinte departamentul pentru politici în educație, cercetare, cultură, culte, minorități și sport (1 poziție):

 

Mihaela Gabriela Țăranu

Teodora Estera Ursulică

 

Vicepreședinte departamentul pentru politici în sănătate (1 poziție):

 

Ioana Barabaș Zmău

Alexandra Rotariu

 

Vicepreședinte 2 poziții:

 

Anca Agavriloaie

Gina Florentina Zală

 

Membri (15 membri):

 

Gianina Agache

Monica Anghel

Geanina Chelaru

Maria Mirabela Dumitriu

Andreea Maluș

Irina Gina Paviliuc

Iris Goergiana Petraș

Mihaela Prinț

Mihaela Gabriela Țăranu

 

Președinte comisie de regulament, eticp și litigii a OFL:

 

Violeta Morariu

 

Trezorier:

nicio candidată

 

Numărătoarea voturilor a fost finalizată după aproximativ două ore de la deschiderea conferinței.

Pentru funcția de președinte s-a optat pentru Irina Telișcă, cu 49 de voturi obținute față de contracandidata sa Gabriela Ciobanu, votată de 23 de colege.

 

VOM REVENI CU MAI MULTE INFORMAȚII DE LA CONFERINȚA DE ALEGERI

loading...
Comunicat OFL Botoşani: Timpul petrecut alături de copii este cel mai prețiosGALERIE FOTO

 

 

Botoșaniul sub secetă severă: Producții mai puține în acest an, hectare întregi de culturi compromise
Agricultura județului Botoșani se confruntă în acest an cu o secetă pedologică pronunțată. Iar afectate sunt atât culturile înființate în toamna anului 2021 cât și cele din primăvara acestui an.
Avertisment de la un prim-procuror: Tot mai mulți șoferi drogați în trafic – Presupun că sunt și adolescenți care consumă prin parcVIDEO
Mirajul marilor orașe are și părțile lui negative, iar una dintre acestea este expunerea tinerilor la anturaje toxice în care se consumă alcool, dar și alte substanțe interzise.Botoșaniul, un oraș mic, a fost ferit de astfel de pericole în trecut. Însă lucrurile par să se înrăutățească și la noi.
Tezaur mutat într-un spațiu al bancherilor din centrul orașului, neștiut și abandonat mai bine de un deceniu – VIDEO & GALERIE FOTO
Imagini mai puțin obișnuite pot fi observate în aceste zile în centrul municipiului.Iar parcarea din Piața Revoluției a fost restricționată parțial.
Raed Arafat a venit neanunțat la Botoșani și a aflat de ce sunt pacienții nemulțumiți de personalul din UPU – VIDEO
Secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a efectuat o vizită inopinată în Botoșani, la structurile care-i sunt în subordine.A venit de la Suceava și a fost interesat de mai multe aspecte privitoare la modul în care se desfășoară activitatea pe situații de urgență de la Botoșani.
Zeci de pacienți internați la „Mavromati”: Vizitele au fost reduse, masca obligatorie în incinta spitalului  
La nivelul județului Botoșani numărul îmbolnăvirilor este în creștere, iar la cea mai mare unitate sanitară din județ s-au luat deja o serie de măsuri.
Se poate și fără mici, bere și mult fum! Mii de oameni la ”Street Food Festival”, pietonalul a arătat ca niciodată – GALERIE FOTO 
Cel puțin pentru un weekend, Botoșaniul a intrat în compania selectă a marilor orașe ale țării în care festivalurile înseamnă deja de ani buni cu totul altceva decât mici, coaste, concursuri penibile de băut bere, urină și mult, mult fum. 
Peste 100 de asistenți medicali au absolvit la Botoșani într-un decor încărcat de emoție: Să vă purtați frumos cu toți pacienții indiferent de profesia lor VIDEO & GALERIE FOTO
O nouă serie de absolvenți au încheiat un frumos capitol din viața lor, după cursurile de trei ani în cadrul Școalii Postliceale ”Prof.dr.doc. Enescu Longinus” din Botoșani. Un capitol care le dă aripi pentru viață, dar care implică și o mare responsabilitate în exercitarea profesiei.
GALERIE FOTO Lume, lume pe Unirii, a început Street Food Festival! Vunk deschide porțile primei ediții de la Botoșani – PROGRAMUL pe zile
După cum am anunțat deja în Botoșăneanul, astăzi este prima zi de festival culinar pe Pietonalul Unirii. Încă de vineri la amiază, botoșăneni de toate vârstele au venit pe Pietonalul Unirii pentru a mânca din delicioasele produse. 
Ministrul Rafila a inaugurat noul UPU cu alai social democrat într-o mare de personal medical și liberali (ne)poftiți – GALERIE FOTO & VIDEO
Termenul de finalizare al lucrărilor a fost stabilit prin contract ca fiind data de 31 august 2022.Lucrările la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) au fost finalizate deja și, cu o lună de zile înainte de termen, investiția a fost inaugurată.
Colac de salvare pentru oraș? S-a hotărât: toate instalațiile de căldură și apă calde NU pot fi vândute de executor 
Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a adoptat luna aceasta o hotărâre, care deși nu face referire strict la Primăria Botoșani și fosta societatea de termoficare, aflată în faliment, privește în mod direct edilii și nu numai. 
Botoșaniul anului 2022: Tinere duse de părinți la Medicina Legală ca să vadă dacă mai sunt virgine
Anual la Botoșani sunt situații de acest gen când părinții doresc să afle dacă fiicele mai sunt virgine și în acest sens solicită eliberarea unui certificat.
Lina și Gherghina nu au fost singurele siameze separate de medicul cu rădăcini botoșănene: Aveam 48 de ani când am plecat - FOTO
S-au scurs aproape 40 de ani de la celebrul caz al siamezelor Lina și Gherghina, fetițele din Botoșani care au fost separate printr-o intervenție chirurgicală extrem de complicată.
Musulmanul care a auzit de Botoșani datorită Sfântului Ioan Iacob / Biserica din marginea orașului a ”îmbrăcat” o altă biserică - FOTOGALERIE
Când a fost gata biserica nouă, cea veche a fost dată jos, îngropată în fundația noului lăcaș de cult și apoi s-a turnat placa de beton. 
Niculina Mocanu condusă pe ultimul drum de colegi și prieteni, un preot apropiat i-a fost alături – VIDEO & FOTOGALERIE
Colegii, prietenii și membrii familiei și-au luat rămas bun de la cea care a fost Niculina Mocanu, funcționar în cadrul Primăriei municipiului Botoșani.
Este OFICIAL, peste 2.000 de botoșăneni amendați „pe nedrept” după vacanțe, își primesc banii înapoi
La nivelul județului Botoșani s-au dat peste 7.000 astfel de sancțiuni și sunt numeroase persoane care au achitat deja.
IMAGINI surprinse lângă Botoșani, un băiat distruge un stâlp de iluminat public, tatăl lui a aruncat cu bărdița după primar – VIDEO
Actele de vandalism asupra bunurilor aflate pe domeniul public sunt în continuare mai multe decât ar trebui.
2 milioane de euro! Mastodont scos din nou la vânzare, ”castelul” rămas neterminat se vinde acum la jumătate de preț - FOTO
În urmă cu şapte ani, aceeaşi clădire era scoasă la vânzare cu prețul de pornire de 4 milioane de euro.
De neoprit: Femeie arestată pentru tentativă de omor după ce a rupt pentru a doua oară în bătaie un bărbat, nefericitul a contraatacat cu o lopată
Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unei  femei pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de  omor calificat. Respectiva se afla la a doua astfel de faptă, după alta comisă în 2015, la Botoșani. 
Iftime, singurul ne... bugetar cu microfon, semnal de alarmă: Am ajuns într-o asemenea sărăcie încât ”nu cred că mai avem nevoie de contabili” fiindcă n-o să mai aibă ce socoti
Lăsând deoparte contabilii, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) a fost singura persoană provenită din mediul privat care a luat cuvântul la festivitatea organizată la mijlocul săptămânii de Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).
Disperare pe piața muncii: Un fermier a publicat fluturașul de salariu al unui cioban ca să convingă oamenii să se angajeze
Anii 90 și prima parte a anilor 2000, în care botoșănenii căutau cu disperare locuri de muncă, a devenit istorie. Indiferent de domeniu, privații găsesc tot mai greu oameni dispuși să muncească.
Femeile puternice sunt si deștepte. Ele muncesc, fac bani pentru a plăti angajații, plătesc dări la stat, fac performanță, nu se bagă in lături că sunt mâncate.
25 iunie 2022, 16:30
pai toate au valoare, una si una!, de ce sunteti rai?, macar udrea arata cat de cat, dar uitati-va la babatiile astea....s-ar infrupta si ele dintr-un salarel la stat, unde-s femeile de afaceri puternice care platesc sute de angajati, care au demonstrat valoare in mediul liberal, de afaceri ?, ca doar asa tre sa fie un liberal, un om care nu depinde de stat, ci unul care creeaza locuri de munca, adauga plus valoare, sau a facut donatii consistente societatii din care se trage, amaratilor de soarta, nu parliti care vaneaza TOTI, posturi la stat....in plus, un liberal adevarat/a, are studii solide, la facultati puternice, au experienta conducerii ......adicatelea in afara de rochii cu flori, coiffuri ciudate, ce vedem?....macar mancare si prajituri stiu sa faca astea?...valorile liberale inestimabile.....mai politicienelor, vedeti ca batbatii puternici ai pnl v-au bagat in tarc si va alegeti intre voi pana ei conduc cum stiu mai bine, tot la stat!
25 iunie 2022, 14:27
Femeile puternice au in spate barbati puternici. Promovati femei care au reusit performante in profesia lor si nu femei ca Elena Udrea sau Alina Gorghiu.
25 iunie 2022, 12:47
Sondaj
Credeți că se vor termina la timp lucrările la drumul Botoșani - Târgu-Frumos, adică la data de 12 mai 2023?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
"Mama, tata vor fi foarte fericiți. Ei m-au susținut întotdeauna în ceea ce fac. Dar modelul meu în viață a fost fratele meu. Mai mare cu trei ani, pompier de meserie, în el am văzut întotdeauna ambiție, perseverență",...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9090 lei
USD
Dolarul SUA
4.7494 lei
CHF
Francul elveţian
5.0470 lei
GBP
Lira sterlină
5.8036 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5814 lei
XAU
Gramul de aur
273.2231 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2485 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2442 lei
AUD
Dolarul Australian
3.3726 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.7215 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2016 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6598 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19.0 o C
Dorohoi
16.8 o C
Bucecea
18.8 o C
Darabani
16.2 o C
Saveni
17.1 o C
Ştefăneşti
19.2 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.