Top News
Călător umilit de şofer în microbuz, pe Calea Naţională: l-a înjurat, i-a spart o sticlă, i-a aruncat plasele şi l-a dat afară – FOTO

Comportamentul reprobabil pe care unii şoferi de taxi şi maxi-taxi din Botoşani îl au la adresa călătorilor a ieşit astăzi din nou în evidenţă. S-a întâmplat într-un microbuz care face legătura între municipiul reşedinţă şi Cătămărăşti Deal.

Un botoşănean care s-a urcat în maxi-taxi pe la ora 17:15, în satul menţionat, a fost şocat de comportamentul conducătorului auto.


“Şoferul urla la un pasager care venea probabil de la grădină. Căra un sac cu porumb, mere, pere şi nişte nuci. Sacul s-a rupt şi şoferul era foarte nervos din cauza asta. Doar o treime din sac era plină, deci nu vă imaginați o mare de cereale şi fructe la picioarele noastre. Omul nu a spus nimic, tăcea şi strângea lucrurile. Două domnişoare, extrem de bine educate, râdeau de necazul omului”,


a relatat un martor la cele întâmplate.


Dar grobianismul celui aflat la volan nu s-a oprit nici aici.


“Şoferul nostru tot comenta şi înjura de parcă îl ducea pe gratis, iar fructele şi porumbul dlui îi stricau bunul mers. Precizez că nimeni nu se împiedica de ele, iar omul punea la loc în sacul legat si răslegat imediat cum se întâmpla să cadă ba un porumb, ba un măr”,


a mai povestit un călător.


La staţia da la Gară, şoferul n-a mai rezistat şi l-a dat jos pe respectivul pasager. I-a aruncat lucrurile, inclusiv o sticlă care s-a spart. Porumbul i-a fost împrăştiat prin staţie, iar omul, deznădăjduit, s-a aşezat pe o bordură nevenindu-i să creadă ce s-a întâmplat.


BT 06 BUS


Ar fi numărul microbuzului marca Volkswagen în care au avut loc cele întâmplate.
 

loading...
Un botoşănean cu pensie de 10.000 de lei a cerut abonament gratuit la maxi-taxi
Carambol lângă stadion, un VW a intrat sub o camionetă, iar camioneta într-un microbuz – FOTOGALERIE

 

DESCARCĂ GRATUIT APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google play download from apple store
TRĂSNET: Mama care şi-a aruncat copilul la canal condamnată, iese din închisoare la o vârstă când greu mai poate deveni din nou mamă

La mai puţin de două luni de la debut, procesul privind mama care şi-a aruncat copilul nou născut într-un canal din poligonul ACR s-a şi terminat.

A picat revelionul Primăriei! Pană de curent, artiștii au tăiat-o în mașină, lumea fluieră – VIDEO & GALERIE FOTO

Intrată pe scenă în jurul orei 22:50, când nu cântase decât vreo trei melodii, Ami a fost nevoită să își întrerupă concertul.

Noua vedetă a Botoşaniului cântă de revelion la cel mai mare restaurant, la care intrarea este 700 de lei

Suucesul pe care l-a avut atât ca artist solo, dar mai ales în duetul cu Edward Sanda i-a crescut brusc cota, iar în noaptea dintre ani va cânta în cea mai mare berărie din ţară.

SCANDALOS: Femeie leşinată în casă într-un incendiu, autospeciala pompierilor blocată de maşinile parcate aiurea în zona zero a oraşului – FOTOGALERIE

Întâmplări incredibile au avut loc vineri seară în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, acolo unde pompierii au reuşit cu mare dificultate şi întârziere să ajungă la un incendiu.

DEMENŢIAL! Unui şofer i s-a furat a doua oară antena în aceeaşi parcare după ce prima oară a filmat hoţul şi-a dat imaginile Poliţiei

Automobilul unui botoşănean pare să fi intrat serios în atenţia unui hoţ din Botoşani. Sau poate a doi fiindcă nu este clar cine-i autorul.

Proiect special la Judeţ, şefii Consiliului au muncit atât de mult pentru botoşăneni în 2017 încât la anul vor avea vacanţă mai mare – DOCUMENT

Titlul nu reprezintă vreo exagerare, ci este rezultatul unui proiect de hotărâre pe care plenul Consiliului Judeţean îl va dezbate la şedinţa ordinară care va avea loc pe 21 decembrie.

STUPEFIANT! Un fost parlamentar, o ex-directoare şefă la femei, 3 primari şi alţi aleşi locali scapă de ANI prin comisia celebrului “Altă întrebare” - LISTA

Proiectul celebrului Florin Iordache de la PSD zis “Altă întrebare” de modificare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) ar putea avea efecte devastatoare asupra activităţii instituţiei, avertizează agenţia într-un răspuns pentru România Curată.

ȘOCANT: Elev ”luat pe sus” de șoferul unei ambulanțe fiindcă a îndrăznit să-l cheme la un om care spunea că moare: Haide uăăăăi, urcă aici

S-a întâmplat vineri seară în al doilea municipiu al județului Botoșani, acolo unde un elev a chemat salvarea pentru un suferind care îi spunea că va înceta din viață.  

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Studenta sfârtecată într-un accident lângă universitate a murit

Studenta de 22 de ani care a fost accidentată de o mașină chiar în fața facultății a încetat din viață. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a făcut public astăzi că tânăra Cerasela Tatarciuc a pierdut lupta pentrru viață.

loading...
Supliment bugetar de 10.000 de lei pentru împrejmuirea Primăriei cu un gard: Unitatea nu era în siguranţăDOCUMENT

Consiliul Judeţean Botoşani a modificat repartizarea fondurilor alocate la începutul anului către o primărie din judeţ din cauza unui… gard. Şi a făcut-o la solicitarea expresă a administraţiei publice de acolo.

IMAGINI ŞOCANTE: Un copil îşi duce mama beată cu o roabă: Las-o aşa că stă bine VIDEO

Scene uluitoare au putut fi văzute săptămâna aceasta într-o comună din judeţul Botoşani. O femeie s-a îmbătat atât de tare încât nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor ca să meargă acasă.

Îşi bat joc de noi! Sume infime pentru drumuri, în Ilfov se dă de 22 de ori mai mult, primim cei mai puţini bani din toată ţara

Bătaia de joc la adresa botoşănenilor şi moldovenilor cu privire la infrastructură va continua şi în 2018. Regiunea Nord-Est, din care face parte şi Botoşani, va beneficia de cele mai mici fonduri din bugetul Ministerului Transporturilor. La Ilfov, de exemplu, se vor aloca de peste 20 de ori mai mulţi bani.

Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

loading...
Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

vivacredit.ro
Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

Acu vedeți de ce primarele nu vrea autobuze electrice? Cum e patronul așa e și primarele, băuți și pisați.
9 septembrie 2017, 00:52
D-na Mioara, daţi-ne vă rugăm nr. de telefon al călătorului sau o adresă de contact, ceva. Am încercat să îl identificăm, să discutăm, dar nu am reuşit să îl găsim, să aflăm cine este. Poate ne ajutaţi dvs.
7 septembrie 2017, 21:01
Un nesimtit de sofer care daca a lucrat in armata se comporta la fel cu oamenii dupa ce omul avea abonament a si platit biletul ca tipa si injura cand vede oamenii cu abonament asa se comporta de parca ar plati din buzunarul lor .Domnul sofer afirma ca era baut si multe alte vorbe chiar si la ziare a declarat ca era beat muci pot sa va spun ca acest om nu consuma bauturi alcolice are familie nu este boschetar acest om nu demult deabia si-a scos piciorul din ghips .Si domnii ziaristi de ce scrie despre el foarte urat dupa spusele soferului de ce nu a venit si la dumnealui sa ia declaratie si de la vecini care il cunoaste soferul vrea sa iasa basma curata .
7 septembrie 2017, 20:58
O jigodie. Șoferul jigodie.
6 septembrie 2017, 20:04
D-l toparlan (a se citi sofer) cu aere de Van Damme justitiar de ghetou ,a vrut sa impresioneze divele .
6 septembrie 2017, 19:01
Merita lasat fara loc de munca !!!
6 septembrie 2017, 13:47
O jigodie. Șoferul jigodie.
6 septembrie 2017, 12:24
Vinovat e șoferul dar și cei din mașină ,înțeleg că în mașină mai era cel puțin o persoană afară de: cele două dive,șofer și sărmanul om .Dacă ne rezumăm numai la prezentat ori comentat e aproape degeaba dacă nu ne implicăm, și nu vorbesc doar de acest caz vorbesc de la atragerea atenției celor care aruncă mizerii pe stradă până la cei care jignesc și nu numai pe cei de lângă tine (noi).
6 septembrie 2017, 10:56
poate ca oficiul pentru protectia consumatorului ar trebui sa intervina.
6 septembrie 2017, 09:09
Balan nu prea se mai ocupata . Baiatul lui Alex .Sa nu mai ziceam ca taie calea masinilor , nu semnalizeaza cand pleaca de pe loc si etc. Si da , nu este primul incident , oamenii nu reclama pentru ca aici daca o faci , o faci degeaba nimeni nu ia nici o masura . De ce ? Fiecare cunoaste pe cineva si tot asa .Ar trebui scoase microbuzele(cadavrele) alea in care put a mort .Domnule Balan Alexandru , poate cititi si dvra in timp ce conduceti s classul sa vedeti ce parerea au o parte din lume si ce soferi aveti .
6 septembrie 2017, 08:07
nu prind unul de asta,cu figuri de astea.
6 septembrie 2017, 05:02
Ar putea politia sa se autosesizeze pentru distrugere de bunuri..... dar daca nu se plange nimeni de ce sa creasca indicele de infractionalitate?
6 septembrie 2017, 00:15
În 2 zile vom ajunge in Botosani...va rog dacă stie cineva numele acestui animal vă rog sa-mi scrieti.
6 septembrie 2017, 00:07
Cel mai bine ar fi să dispară bombele acestea pe roti, așa zis maxi-taxi. Să solicităm Primăriei introducerea de autobuze electrice ca în orașele civilizate.
5 septembrie 2017, 23:42
Multi soferi de maxi-taxe vorbesc / se comporta urat cu pasagerii.
5 septembrie 2017, 23:35
Daca se intampla asta intr-o tara civilizata, faci plangere la o institutie de stat care chiar functioneaza in folosul cetateanului ,firma va plati despagubiri considerabile persoanei in cauza incat nu -ti vei permite sa primesti vreodata alte plangeri ,iar soferul cu asemenea referinte va fi putin probabil sa gaseasca vreodata sau prea curand de munca in oricare alt domeniu va incerca.Cine greseste plateste ...incat nu-ti prea convine sa gresesti vreodata!
5 septembrie 2017, 23:14
O adevărată nesimțire din partea șoferului . Încă e greu de imaginat cum se mai pot numi unii "oameni" . Și acele fete fără coloană vertebrala ar fi trebuit să se gândească că in locul acelui om ar fi putut fi unul din parintii lor . Nu cred ca li se mai părea amuzant atunci . O altă dovadă de imoralitate și oameni fără Dumnezeu . Ruşine !
5 septembrie 2017, 23:14
pai voi ce credeti ca o sa-l dea afara? cand domnul balan se roaga de toti soferii nespalati si agramati sa nu plece si cand da anunt ca angajeaza soferi si nu vine nimeni.
5 septembrie 2017, 22:55
Nesimtitule , daca era tatăl tau , tot asa te comportai? Sa-ti fie rusine !
5 septembrie 2017, 22:40
Mi-as dori sa fi fost eu in situatia domnului.garantez ca "soferul"sarea el din masina cu mainile rupte.pai asta e comportament mai prostane?dar asa se intampla cand "patronul"daca poti sa ii zici asa angajeaza toti needucatii.trist dar adevarat.politia ar trebui sa intervina
5 septembrie 2017, 22:30
pai cum sa aiba soferi cei de de la microbuzul cand soferii sunt fugariti pe timp
5 septembrie 2017, 22:26
O jigodie. Șoferul jigodie.
5 septembrie 2017, 22:19
E imposibil de acceptat asa ceva. Niste impertinent, incompetenți si marlani unii șoferi de pe microbuze. Sa dea Dumnezeu ca si el la randul lui sa fie vreodată umilit la o varsta mai înaintată.Inadmisibil. Un prost care il loc de șofer are aere de patron care nu poate aaccpta asa ceva.Așa firma serioasă asa soferi. Eticheta bună pusă de asemenea specimene eșuate firmei respective.RUȘINE!!!
5 septembrie 2017, 21:56
Botosani România Europa De Est, ce pretenții sa mai ai?botoșăneni sunt mai țărani decât săracul om ce e țăran de altfel și acum mă întreb cine e mai taran?domnișoarele ce radeau care probabil terminasemenea de muls vaca și au ieșit la oras...vai de capul vostru divelor
5 septembrie 2017, 21:26
Dacă pentru fiecare asemenea mârlănie patronul ar primi amendă atunci şoferaşul nu și-ar mai permite un asemenea comportament golănesc.
5 septembrie 2017, 21:16
Cei de la Microbuzul cum comenteaza situatia ?
5 septembrie 2017, 21:13
Asa patron, asa sofer
5 septembrie 2017, 21:04
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Roțile tuturor utilajelor, camioanelor și vehiculelor care vor ieși din șantier vor fi spălate în așa fel încât să nu murdărească străzile din municipiu”, Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6614 lei
USD
Dolarul SUA
3.7984 lei
CHF
Francul elveţian
3.9727 lei
GBP
Lira sterlină
5.2814 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4322 lei
XAU
Gramul de aur
163.0820 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2250 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5077 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0446 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0592 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1834 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6259 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2 o C
Dorohoi
-2 o C
Bucecea
-2 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-2 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.