Top News
DEMENŢIAL: Un primar din judeţ propune oamenilor să-l omoare fiindcă este 'cel mai prost primar pe care comuna l-a avut'

Mai săraci sau mai bogaţi, mai puturoşi sau mai harnici, dar cu siguranţă niciodată plictisiţi. Aşa sunt oameni dintr-o comună botoşăneană şi asta în mare parte datorită primarului.

Înainte de a institui popriri pe conturi şi sechestre asiguratorii pe bunurile tuturor datornicilor la bugetul local, Cătălin Rotundu şi-a vărsat oful pe Facebook, nemulţumit fiind de faptul că, orice ar face în comună, tot se găsesc oameni care să fie deranjaţi. Totul a plecat de la un anunţ privind demararea reparaţiilor la un drum, lucru care i-ar fi nemulţumit pe sătenii din Hulub, care i-ar fi reproşat că le provoacă disconfort.


Concluzia liberalului despre el însuşi?


“Primarul de Dângeni, Cătălin Rotundu, este cel mai prost primar pe care Dângeniul l-a avut!!! Acest om trage apa, dar strică drumurile săteşti pietruite, vrea să facă ca apa să nu mai inunde casele şi face canale pe terenurile oamenilor a căror case au fost sau riscă să fie inundate, case care au fost construite în zona inundabilă acum 10 ani. Pune asfalt să meargă maşinile cu viteză şi să omoare oamenii pe stradă”,


Cătălin Rotundu, primar Dângeni.


Pe acelaşi ton ironic, acesta remarcă şi faptul că unii localnici îşi doresc ca primarul să transporte până la poarta casei pe orice cetăţean ţinând cont că “mama ne-a făcut în maşină şi nu avem posibilitatea de a ne deplasa câteva zile pe jos”.


“Chiar credeti că puteţi să vă bateţi joc de cine vreţi şi cum vreţi!!! Până în urma cu ceva ani, cand am venit în Primărie, aţi stat în glod până la fund şi aţi votat 12 ani acelaşi primar care nu a făcut nimic, acum aveti pretenţia, după cum observ, să se facă într-o zi tot (…). Nu înţeleg cum poate fi acest primar aşa de nesimţit, mai bine-l omorâm, îl injurăm şi-i dăm cu ceva în cap”,


Cătălin Rotundu, primar Dângeni.


Acesta se află la al doilea mandat consecutiv de primar al Dângeniului, după ca ocupat şi postul de viceprimar.

 

loading...
UNICAT: Un primar a pus popriri pe conturi şi sechestre pe bunuri la toţi locuitorii şi toate firmele cu datorii la bugetul local
Primarul Dângeniului revine în forță după accident și se ia de ”puturoși”: Cam greu vă mișcați domnilor - FOTO

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google play download from apple store
SCANDALOS: Femeie leşinată în casă într-un incendiu, autospeciala pompierilor blocată de maşinile parcate aiurea în zona zero a oraşului – FOTOGALERIE

Întâmplări incredibile au avut loc vineri seară în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, acolo unde pompierii au reuşit cu mare dificultate şi întârziere să ajungă la un incendiu.

DEMENŢIAL! Unui şofer i s-a furat a doua oară antena în aceeaşi parcare după ce prima oară a filmat hoţul şi-a dat imaginile Poliţiei

Automobilul unui botoşănean pare să fi intrat serios în atenţia unui hoţ din Botoşani. Sau poate a doi fiindcă nu este clar cine-i autorul.

Proiect special la Judeţ, şefii Consiliului au muncit atât de mult pentru botoşăneni în 2017 încât la anul vor avea vacanţă mai mare – DOCUMENT

Titlul nu reprezintă vreo exagerare, ci este rezultatul unui proiect de hotărâre pe care plenul Consiliului Judeţean îl va dezbate la şedinţa ordinară care va avea loc pe 21 decembrie.

STUPEFIANT! Un fost parlamentar, o ex-directoare şefă la femei, 3 primari şi alţi aleşi locali scapă de ANI prin comisia celebrului “Altă întrebare” - LISTA

Proiectul celebrului Florin Iordache de la PSD zis “Altă întrebare” de modificare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) ar putea avea efecte devastatoare asupra activităţii instituţiei, avertizează agenţia într-un răspuns pentru România Curată.

ȘOCANT: Elev ”luat pe sus” de șoferul unei ambulanțe fiindcă a îndrăznit să-l cheme la un om care spunea că moare: Haide uăăăăi, urcă aici

S-a întâmplat vineri seară în al doilea municipiu al județului Botoșani, acolo unde un elev a chemat salvarea pentru un suferind care îi spunea că va înceta din viață.  

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Studenta sfârtecată într-un accident lângă universitate a murit

Studenta de 22 de ani care a fost accidentată de o mașină chiar în fața facultății a încetat din viață. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a făcut public astăzi că tânăra Cerasela Tatarciuc a pierdut lupta pentrru viață.

Supliment bugetar de 10.000 de lei pentru împrejmuirea Primăriei cu un gard: Unitatea nu era în siguranţăDOCUMENT

Consiliul Judeţean Botoşani a modificat repartizarea fondurilor alocate la începutul anului către o primărie din judeţ din cauza unui… gard. Şi a făcut-o la solicitarea expresă a administraţiei publice de acolo.

IMAGINI ŞOCANTE: Un copil îşi duce mama beată cu o roabă: Las-o aşa că stă bine VIDEO

Scene uluitoare au putut fi văzute săptămâna aceasta într-o comună din judeţul Botoşani. O femeie s-a îmbătat atât de tare încât nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor ca să meargă acasă.

Îşi bat joc de noi! Sume infime pentru drumuri, în Ilfov se dă de 22 de ori mai mult, primim cei mai puţini bani din toată ţara

Bătaia de joc la adresa botoşănenilor şi moldovenilor cu privire la infrastructură va continua şi în 2018. Regiunea Nord-Est, din care face parte şi Botoşani, va beneficia de cele mai mici fonduri din bugetul Ministerului Transporturilor. La Ilfov, de exemplu, se vor aloca de peste 20 de ori mai mulţi bani.

loading...
Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

loading...
Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

Cântăreață din Botoșani alături de Stela Popescu în ultimele clipe din viața publică: Cumplit... Nu există cuvinte... - VIDEO & FOTOGALERIE

Ultima apariţie publică a Stelei Popescu a avut loc, marţi, la Gala Femeilor de succes, unde artista a primit un premiu. Spectacolul a fost prezentat de botoșăneanca Francisca Dulceanu.

Regina bobocilor din liceele botoșănene aleasă în ropote de aplauze – GALERIE FOTO

În această seară  Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit finala Festivalului-Concurs Miss și Mister Boboc 2017.

vivacredit.ro
Acuze de trafic de carne vie în PSD Botoşani, un consilier local pe picior de plecare a răbufnit: Neruşinaţilor, interlopilor

Scandalul declanşat de alegerile parţiale care au avut loc pe 5 noiembrie continuă şi după învestirea noului primar de la Nicşeni.

Da chiar! Decat sa faca pacate cu tine cineva, nu- i mai bine sa pleci de buna voie?
2 noiembrie 2017, 13:50
Mai d.le primar înafara de monumente,pe care le ai mai refăcut si a doua oară pe banii nostri ce ai facut.NIMIC! Ai spus ca ajuti biserica de la Dingeni sasi faca clopotniță noua,praznicar,etc dar stii prea bine ce ai facut,tiai terminat magazinul familiei.Cum poti sa uiți toate taberele,excursiile concedii făcute pe banii nostri?Ba ai mai facut ceva fani !ai facut curățenie la prietenii tăi cu flori si ai adus flori pe care le ai pus pe zona prin iarbă.Si asa pina acum ai fost inexistent la Primărie,avem noroc ca avem un vice cu capul pe umeri si are cine sa ne asculte păsurile.
2 noiembrie 2017, 12:44
Rotundu continuă să jigneasca deoarece se vede viitor PARLAMENTAR şi nu o să mai aibă nevoie de votul celor din Dîngeni.Se visează răstihnit pe un fotolu din CASA POPORULUI.Poate le va veni mintea la cap şi celor din PNL şi nu vor face imprudenţa de a-l pune pe listă(se vorbeşte de un loc eligibil pentru tov.ROTUNDU).
2 noiembrie 2017, 11:43
Vad ca ai probleme grave??.I-a o pauza si vezi-ti de sanatate,cred ca ti se trage de la atitea minciunisi aberatii pe care le spui si pe care fostii tai colegi ,prieteni si rude de la presa ti le publica de indata.Noi cei din Dangeni cred ca nu trebuie sa te mai bagam in seama si sa ne rugam sa treaca timpul mai repede sa nu bagi comuna in faliment.APROPOO...... proiectele cu asfaltarea de la UNGURENI la HULUB,proiectele cu REABILITAREA SCOLILOR din comuna si construirea GRADINITEI de la IACOBENI ,precum si multe altele(iluminatul public,petruirea drumurilor din comuna) sunt facute de fostul PRIMAR STELICA TRUFIN ...O STIE TOATA LUMEA DIN DANGENI......
2 noiembrie 2017, 09:19
Mai lasati primarul in viata, nu-l linsati. E un actor bun, joaca bine in piesa administrativa. In schimb, pentru toate neajunsurile comunei, pentru toate arogantele bietului milog, luati un juvat, priponiti primarul si la munca cu el. In folosul comunitatii. De-a lungul timpului a zis ca sunteti puturosi, prosti, lenesi, pretentiosi. Puneti putoarea la munca sa va infrumuseteze comuna si viata. Am zis!
2 noiembrie 2017, 09:02
Nici un merit nu are rotundu. Tot ceea ce s-a facut in comuna Dangeni s-a facut peste tot in judet. De la apa-canal, pana la asfaltari partiale. Trebuie sa fii javra ca sa ai tupeul sa iti arogi merite pe baza acestor investitii. Rotundul are merite in legatura cu ceea ce s-a intamplat in planul propriei bunastari personale.
2 noiembrie 2017, 08:54
Gura pacatosului adevăr grăiește mai Cătălin! Ar fi frumos ca oamenii sati spună in fata tot adevarul,după tine pina in prezent reiese ca noi am fost o comuna de oameni înghesuiți la minte si cam atât si ai venit tu sa ne lumineze.Comuna a avut asfalt si pe timpul lui Ceausescu,iar cu privire la asfaltarea de care spui este meritul nostru ca noi am votați pe femeia lui Turcanu,si asa am fost trasi in piept ca după votare nu sa mai turnat asfaltul a doua parte,iar despre apa las o balta caci după ce toata lumea a tras apa pe banii proprii,bani ce au fost dati celui de la botosani fara ni ni o chitanță cînd ai inceput sati tragi tie spui oamenilor ca tragi prin fonduri u.e..Aceste fonduri ue au fost numai pentru tine?Cu privire la străzi pietruite ai dreptate,ti ai facut strada f.pietruite pina lîngă casa sa nu te murdaresti pe pantofi,caci la ceilalți numai sa facut pospaiala.Spun ele oamenilor ca după ce al tau sofer a facut accidentul desi a fost din vina lui,te ai dus si ai dat mii de lei si ai închiriat alta masina,caci masina care o mai are primaria iti mirosea a capra caci cu ia aduci zilnic laptele la predare,sau ca salariații....Budu,Țăranu,Vechiu,si altii ii platim de la primarie ca sati faca treaba tie acasa si prirtinilor tai.Activitatea ta e zero pentru toata comuna.
2 noiembrie 2017, 08:53
Asfaltul, loaza needucată!
2 noiembrie 2017, 08:49
L-ai adus de acasa de la taica-tu! Nesimtit ordinar!!!!
2 noiembrie 2017, 08:48
inainte aveati asfalt, apa curenta si canalizare?
2 noiembrie 2017, 08:09
A fost ziua mea si nu m-au felicitat decat ziaristii pe care ii plătesc Caliniuc,Lupascu ....RUSINE !!!!! Cătălin Rotundu !!!
2 noiembrie 2017, 07:11
Mda dacă nu ajungea Rotundu primar cred ca sătenii din Dangeni încă se deplasau prin copaci, apa calda încă nu era cunoscută în localitate, oamenii mergeau doar cu căruță, etc, etc. Mare om mare caracter, seamănă cu tatsu. Cata greață. Pardon.
1 noiembrie 2017, 22:28
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
Eu sunt tipa pe care aţi hărţuit-o, tipa pe care aţi numit-o curvă, prostituatăPersoană, persoană, persoanăEu sunt tipa pe care o urâți, aș fi trebuit să fiu băiat, astfel aș fi lângă voiȘi dacă un poet ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6256 lei
USD
Dolarul SUA
3.7686 lei
CHF
Francul elveţian
3.9178 lei
GBP
Lira sterlină
5.1993 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4068 lei
XAU
Gramul de aur
162.6750 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2239 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4976 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9976 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0335 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1812 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6209 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-6.5 o C
Dorohoi
-10 o C
Bucecea
-6.5 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-10 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.