Top News
Demisie ŞOC la Modern Calor, unitatea a intrat pe mâinile unui jurist din Vâlcea

La doar trei luni de la data când aleşii de la municipiu au desemnat noii membri ai consiliului de administraţie de la SC Modern Calor SA a avut loc deja o schimbare cât se poate de importantă.

Preşedintele abia ales al CA şi-a dat seama că n-are timp de o asemenea şefie


Cristian Nistor, cel votat preşedinte al CA-ului de către membrii acestui organism, a renunţat la funcţie. El a demisionat pe 20 iunie, motivând că, pur şi simplu, nu are timp să îndeplinească prerogativele unui asemenea post.


„Am nişte proiecte europene la Săveni, la GAL, şi trebuie să stau non-stop acolo şi nu mai puteam să răspund solicitărilor de la Modern Calor”,


Cristian Nistor, fost preşedinte CA SC Modern Calor SA.


Acesta este manager de proiect şi director la Grupul de Acţiune Locală „Valea Başeului de Sus”, structură formată din mai multe localităţi din vestul judeţului şi controlată de PSD.

A demisionat practic la a treia întrunire ordinară a CA-ului, rămânând totuşi simplu membru.

 

Noul „president” are timp abia săptămâna viitoare


În locul său a fost ales preşedinte Doru Constantin (foto), un jurist de 39 de ani care locuieşte tocmai în Râmnicu-Vâlcea.


În trecut a fost şef serviciu resurse umane la SC Vilcet Energy SRL, consilier juridic la SC CET Govora SA, iar pentru jumătate de an a ocupat cu titlu de interimar şi postul de director general la cea din urmă societate.


Doru Constantin a refuzat orice dialog cu reporterul Botoşăneanul. După mai multe apeluri la care nu a catadicsit să răspundă, a sunat el şi când a aflat că îl caută un jurnalist a răspuns că nu are timp să discute nici măcar cinci minute şi că abia săptămâna viitoare ar putea vorbi.

 

A doua firmă a municipalităţii condusă de la distanţă


Atitudinea sa, precum şi cedarea conducerii societăţii Consiliului Local unei persoane aflate la sute de kilometri depărtare de sediul companiei nu reprezintă o noutate pentru municipalitatea botoşăneană.

SC Urban Serv SA îl are în fruntea CA pe Ion Sorici, un braşovean care nici măcar când s-a aflat la sediul unităţii de salubrizare de la Botoşani nu a acceptat să discute despre firma pe care o conduce şi care este alimentată, asemenea SC Modern Calor SA, cu milioane de lei din bani publici.

loading...
PSD-iștii și-au băgat oamenii în ”perla coroanei” într-un mișmaș politic prea bine știut
Brașovean ajuns mare șef mare la municipiu într-o poveste cu vot la distanță în care au început să dispară acte

FOTO: Curierul de Vâlcea

 

PNL mai la putere decât PSD-ul la Botoșani, politicienii de la guvernare s-au purtat ca niște fecioare de Ziua Națională a României – FOTO&VIDEO
1 Decembrie, asemenea altor sărbători care sunt marcate în toată țara și implicit la Botoșani, oferă un bun prilej politicienilor pentru demonstrații de putere și defilări în fața mulțimilor. În general, la astfel de evenimente publice sunt aliniați pe „găști politice” și socializează (sau nu) în funcție de care și cum are puterea în mâini.
1 Decembrie la Botoșani: Momente pline de emoție la început și un munte de dezamăgire la finalul manifestațiilor – GALERIE FOTO & VIDEO
Dornici de evenimente publice în vremuri în care restricțiile par că ne ghidează viețile, sute de botoșăneni au ieșit în Centrul Istoric al municipiului pentru a urmări evenimentele programate de autorități pentru Ziua Națională a României, anul 2021.
„Măcel” la un concurs pentru un post de director: TOȚI candidații din Botoșani și din țară PICAȚI, sunt și note de ZERO
Concursul a avut loc la București și niciunul dintre candidații înscriși nu a fost admis la proba scrisă.
ONG-istul care a luat microfonul în plenul municipal, înainte de votul pe majorarea prețului gigacaloriei la Botoșani – VIDEO
Unul dintre reprezentanții societății civile de la Botoșani, implicat în ultimii ani și în administrația publică locală, s-a adresat consilierilor locali în ședința ordinară de vineri.
PROTESTE de Ziua României, cu ”indulgență maximă” față de infractori: Pentru prima dată polițiștii vor protesta în fața sediilor partidelor politice
Poliţiştii ameninţă cu proteste de 1 decembrie, chiar de Ziua Naţională a României. Ei spun că nu mai acceptă să îndeplinească sarcini care nu sunt în fişa postului şi că nu mai sunt dispuşi să fie ”fraierii sistemului bugetar”.
Intervenție de urgență a prefectului, gardurile de la Kaufland au fost demontate în viteză – FOTOGALERIE
Măsura luată de unul dintre cele mai mari lanțuri de hipermarketuri din România, de a crea culoare de acces prin montarea unor garduri în interiorul centrelor comerciale, a fost revocată după doar câteva zile.
Guvernul Ciucă a netezit din prima zi calea schimbării prefecților: Cele două variante de la Botoșani
Prima măsură a guvernului Ciucă, Ordonanța de Urgență privind stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative, a fost publicată joi seară în Monitorul Oficial.
Operații pe bandă rulantă la 'Mavromati', saloanele sunt pline: După scăderea cazurilor se fac și intervenții non-urgente
Cadrele medicale de la cea mai mare unitate medicală din județ realizează în această perioadă tot mai multe intervenții chirurgicale.
Clădirea de birouri din centrul orașului lăsată fără parcare de consilieri, compania se apără cu o anexă... rătăcită – VIDEO
La solicitarea controlorilor financiari ai Camerei de Conturi Botoșani, Primăria municipiului, prin votul consilierilor locali, a reziliat contractul de asociere încheiat cu societatea Vegastel în urmă cu 13 ani.
Loading...
Noaptea minții bugetare: Cu o lună înaintea revelionului, consilierii dezbat proiectul de buget la Eltrans pe anul 2021
Consilierii locali se întâlnesc vineri în ședință ordinară, iar unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi îl reprezintă aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al SC Eltrans SA pe 2021. Se întâmplă asta abia pe 26 noiembrie, cu doar cinci săptămâni înaintea terminării anului!
GARDURI metalice de peste doi metri în două hipermarketuri din Botoșani, val de revoltă printre botoșăneni: Am ieșit de acolo în lacrimi GALERIE FOTO
Un lanț german cu magazine în toată România, inclusiv la Botoșani, se află în mijlocul unui scandal național în urma unei decizii controversate de a monta garduri în interiorul unităților comerciale.
O directoare de instituție de la Botoșani se pensionează: A fost o muncă frumoasă; Las pe altcineva mai tânăr
Mandatul îi expiră la finalul lunii decembrie și nu intenționează să se mai înscrie la concurs întrucât și-a depus dosarul de pensie.
Zeci de profesori pensionari predau în școlile din Botoșani, tinerii absolvenți „îngenuncheați” de sistem
Profesorii pensionari aleg să activeze în continuare în unitățile de învățământ din Botoșani. Între timp, tinerii absolvenți fie nu reușesc la examen, fie se îndreaptă din start către alte domenii mai atractive.
Zeci de botoșăneni cu steaguri și pancarte au PROTESTAT în Piața Revoluției: NU ucideți democrația
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Botoșani a organizat duminică un nou protest în centrul orașului.
Loading...
MĂSURI radicale pregătite la Nova Apaserv, noii administratori ar lua în calcul inclusiv restructurări de personal
Perioada dezastruoasă din punct de vedere financiar pe care o traversează compania județeană de funrizare a serviciilor de apă și canalizare atrage măsuri drastice.
Artiști botoșăneni pe scenele țării: Am descoperit actoria în timpul liceului / Mi-a plăcut foarte mult modul acesta de a te exprima printr-un joc serios - FOTOGALERIE
Se vorbeşte de ani buni de ”miracolul” Nordului, mai ales atunci când pe marea scenă a țării se mai ițește câte un artist plecat din Botoșani. Și nu se ițește oricum, ci cu zvâc actoricesc, mustind de talent și de forță.
Proiect revoluționar în zona centrală a orașului: bloc cu sală de fitness la ultimul etaj și două niveluri de parcare subterană după planurile unui arhitect care a studiat în SUA – FOTOGALERIE
(P) Intersecția străzilor Calea Națională - Nicolae Iorga va căpăta în câțiva ani un nou aspect datorită unui proiect imobiliar de anvergură conceput de un om de afaceri întors din Statele Unitate ale Americii împreună cu un arhitect care de asemenea a studiat peste ocean.
Când birocrația ne ține în loc și pe lumea cealaltă: Morții eliberați în weekend la Botoșani doar dacă familia depune o cerere
Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, Botoșăneanul relata cazul familiei care a mers la morgă pentru a ridica o persoană din familie, însă nu au avut cu cine vorbi pentru că nu se afla nimeni la serviciu. Și nu ar fi fost o situație singulară. Iar totul din cauza unor proceduri birocratice care atârnă greu la suferința mai multor familii și așa greu încercate. 
MĂRTURIILE botoșănencei care de 10 ani muncește în Italia: Pentru tine, femeie, ce ai plecat să muncești în străinătate / Hai, ridică-te din cenușă și mergi mai departe!
În urmă cu 10 ani, în ziua Sfântului Nicolae. Într-un sătuc din Botoșani, o copilă de clasa I se agață disperată de gâtul mamei. Tuturor copiilor, Moș Nicolae le adusese daruri. Numai ei îi lua mama și o arunca departe, într-o lume pe care nici astăzi nu a deslușit-o și pe care nu a iertat-o pentru suferința pricinuită.
O familie care trebuie să își înmormânteze bunica nu o poate ridica de la spital fiindcă nu lucrează nimeni la morgă
Necazul unei familii din Botoșani, a cărei bunică a decedat din cauza bolii care a dat omenirea peste cap de mai bine de un an și jumătate, este amplificat de ceea ce se întâmplă la Spitalul Județean.
Ce legatura are agricultura cu termia ? Abia acum si-a dat seama si Nistor ca este depasit de responsabilitatea functiei de presed CA . Asa se intampla cand Trufin Lucian si sefa lui Federovici se pricep in toate domeniile
14 iulie 2017, 18:18
Cei de la mc susțin că calitatea de titular de contract revine asociației de proprietari "legal constituite", ca mandatar al proprietarilor în relațiile cu terții. În primul rând asociațiile constituite pe cartier nu sunt legale chiar dacă au trecut actele prin notariat şi au o decizie judecătorească, actele respective nu respectă nici o legislație de constituire a asociațiilor de proprietari ci doar impunerea unui grup mafiot bolșevic care are ca lozincă Davai ghenghi. În al doilea rând nici o lege sau alt act juridic nu permite ca o persoană să încheie contracte în numele altei persoane fără acceptul acesteia din urmă. Cei ce au încheiat contractele cu mc să prezinte procesul verbal al adunărilor proprietarilor de pe fiecare scară din care să rezulte că au fost mandatați să încheie contracte pentru utilitățile din apartamente şi de pe spațiile comune. De asemenea să prezinte actul notarial care legalizează acest fapt. Fără aceste acte contractele mc cu asociaţiile de proprietari nu au nici o valoare.
14 iulie 2017, 15:38
Toți membrii din CA societăților din Botoșani, sunt directorii din celelalte societăți, adică directorii de la modern calor la locativă, eltrans, Urban serv, novaapa... Și tot așa!!Agapia Denisa de la modern calor / la locativa, cei de la Urban serv la modern calor....Nu au cum sa fie impatiali și corecți, ba din contră, de a opera unii pe alții!!Pai așa au ajuns cei din târgul astă sărac, să fie și mai sărac!Ne prostesc și râd de clienții fără nici o taina!Poate se apuca organele de treabă!
14 iulie 2017, 14:08
Am doi vecini care tocmai s-au debransat si si-au instalat centrala de apartament. Încă unul și taiem țevile calorului de la subsol. Că e al nostru iar tevile lor ne cam încurcă.
14 iulie 2017, 12:51
Toate societățile astea care sunt subordonate consiliului local reprezintă o sursă de bani pentru clientela politică. Majoritatea specialiștilor din consiliul de administrație sunt de fapt niște băieți și niște fete care trebuie să încaseze niște bani fără să producă ceva. Majoritatea cu asta se ocupă sunt membri prin consiliile de administrație ale diferitelor societăți prin țară și bineînțeles că au și alte preocupări. Puțin îi interesează ce se întâmplă în societățile astea de unde încasează periodic bani atâta timp cât le intră mălaiul. Cât despre faptul​ că societatea stă foarte bine cred și eu că stă bine atâta timp cât produce gigacaloria cu 450 lei și facturează cu 180 iar diferența vine grămadă din bani publici.
14 iulie 2017, 10:54
Am doi vecini care tocmai s-au debransat si si-au instalat centrala de apartament. Încă unul și taiem țevile calorului de la subsol. Că e al nostru iar tevile lor ne cam încurcă.
14 iulie 2017, 10:49
Emit din sediul cacalorului. Este cam mare tristețea pe aici...
14 iulie 2017, 10:46
Asa ca sa moara dusmanii de ciuda, aflati ca societatea sta foarte bine, salarii la zi, datorii zero !!!
14 iulie 2017, 10:17
E clar că toți fug de modul în care se prezintă situația catastrofala de la modern calor.A fugit zarnescu, Diaconu....Acum și președintele CA,. Ieri cereau 1 milion de lei de la Primărie, executa clientii pentru datorii de aproape 7 milioane..., Cresc prețul gigacaloriei..Și toate astea in urma unor investiții cu fonduri europene??!!Jale mare, cu așa management incompetent, unde toți sunt in rahat până în gât!
14 iulie 2017, 10:02
Falimentul e aproape. Scandalul va fi cât casa. Iar presa va avea despre ce să scrie! (Bine, presa deja are multe informații, nu înțeleg de ce tace.)
14 iulie 2017, 08:17
Se pare ca Nistor este un om slab pregatit, dar sustinut de Trufin care se crede IMPARAT de cand a ajuns senator
14 iulie 2017, 08:02
Sondaj
Sunteți de acord cu accesarea de către Primăria Botoșani a unui credit de 13 milioane de euro pentru cofinanțarea proiectului european privind refacerea căii de rulare și cumpărarea unor tramvaie noi?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Nu are nicio legătură culoarea politică referitor la mine, eu nefăcând parte din niciun partid politic. Pur și simplu am văzut anunțul pe internet și am încercat. Să lucrez mai mult, totul este spre binele meu, spre a avea ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9483 lei
USD
Dolarul SUA
4.3786 lei
CHF
Francul elveţian
4.7500 lei
GBP
Lira sterlină
5.8051 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8668 lei
XAU
Gramul de aur
250.8945 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2470 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3562 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0780 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4205 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1945 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6654 lei
Vremea
astăzi
Botosani
3.6 o C
Dorohoi
1.9 o C
Bucecea
2.2 o C
Darabani
1.2 o C
Saveni
2.6 o C
Ştefăneşti
5.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.