Top News
DEZVĂLUIRI din familia lui Dragoș Moroșanu, aflată în stare de șoc : E prima dată, eu când am auzit am rămas mască

Dragoș, băiatul de 20 de ani care a participat la seria tâlhăriilor comise în Botoșani și Suceava a fost crescut într-o familie normală, fericită, cu ambii părinți și doi frați. Unul dintre ei, o soră a ținut să sublinieze că tânărul nu a fost niciodată la cămin, ci din contră, a avut o familie care l-a iubit, o face în continuare și îi acordă tot sprijinul de care are nevoie.

Un copil ca toți alții

A fost un copil normal, fără să aibă episoade de violență extremă, fără să dea de gândit celor din jur că s-ar întâmpla ceva rău cu el. Nu a avut probleme în trecut, nu obișnuia să se bată, când erau astfel de situații, se întorcea și pleca. Și niciodată nu a ridicat mâna asupra vreunei femei.

Astea sunt vorbele care au fost rostite cu disperare de sora lui care spune că tocmai din motivele enumerate mai sus, a rămas realmente șocată atunci când a fost anunțată de Poliția Dorohoi că Dragoș este unul dintre cei trei tâlhari care a băgat spaima într-un oraș întreg.  

 

”Vreau să vă spun doar atât. Nu a crescut la casa de copii și nu este căminar. M-a deranjat ce a făcut și ceea ce se scrie despre el, tot. Nu e cât mă deranjează ci cât mă doare, pentru că este fratele meu”,
Anca, sora lui Dragoș Moroșanu

 

Tânăra a susținut varianta care a apărut și în spațiul public și anume că toți dintre suspecți recunosc participarea la furt însă aruncă vina pe ceilalți doi pentru violență.

 

”Știți dv. că a fost el cel care le-a bătut? Eu atât vă întreb. Știți dv. că a fost el ăla care le-a bătut în halul acela? Dacă a fost acolo asta nu înseamnă că le-a și bătut. Că a fost și el că e mic și nu are minte în cap, da, dar asta nu înseamnă că le-a și bătut. Eu am auzit declarația lui, la avocată. Asta nu înseamnă că le-a bătut. Asta nu înseamnă că dacă e acolo nu se interesează nimeni de el acum. Sau dacă e acolo, gata, ne facem de rușine cu el”
Anca, sora lui Dragoș Moroșanu

 

Cum a ajuns în situația în care să atragă revolta unei întregi comunități? Să devină dintr-un copil normal, unul dintre cei mai violenți tâlhari?

 

Anturajul, spune sora lui.

 

”Nu pot să îmi dau seama cum l-au convins să meargă cu ei. E prima dată, eu când am auzit am rămas mască. Eu am aflat de la Poliția Dorohoi. Când era o bătaie, el nu se băga, pleca. De asta am rămas și eu mască când am văzut ce se scrie și mai ales că el a fost băgat în prim plan”.

 

De neînțeles este pentru familie și seria furturilor la care a participat dorohoianul de 20 de ani care nu prea duce lipsă de nimic. Locuia cu tatăl, mama fiind plecată la muncă în străinătate de unde îi trimitea frecvent bani.

 

”Nevoie mare de bani nu prea avea, îi mai dădeam eu și îi dădea și mama. Așa că nevoie mare de bani nu prea avea. Eu ceea ce cred că a avut foarte mare influență din partea la ăștia doi care am citit despre ei că are un cazier extrem de lung. Și nu cred eu că ar fi Dragoș ăla care le-a bătut în halul acela. Eu nu cred că Dragoș ar ridica mâna la o femeie să o bată”
Anca, sora lui Dragoș Moroșanu

 

Șocul amestecat cu rușinea continuă să persiste în familia tânărului. Tatăl lui a aflat de la televizor că băiatul lui este unul dintre cei care a tâlhărit mai multe femei din Botoșani. I-au bătut la ușă și jurnaliști care să-l întrebe cum a ajuns fiul lui să facă asemenea atrocități. Nu a avut ce să le răspundă.

loading...
Tatuatul care râdea sfidător, amicii lui și-au umflat pumnii lovind femeile fără apărare – FOTOGALERIE

 

TRĂSNET: Mama care şi-a aruncat copilul la canal condamnată, iese din închisoare la o vârstă când greu mai poate deveni din nou mamă

La mai puţin de două luni de la debut, procesul privind mama care şi-a aruncat copilul nou născut într-un canal din poligonul ACR s-a şi terminat.

A picat revelionul Primăriei! Pană de curent, artiștii au tăiat-o în mașină, lumea fluieră – VIDEO & GALERIE FOTO

Intrată pe scenă în jurul orei 22:50, când nu cântase decât vreo trei melodii, Ami a fost nevoită să își întrerupă concertul.

Noua vedetă a Botoşaniului cântă de revelion la cel mai mare restaurant, la care intrarea este 700 de lei

Suucesul pe care l-a avut atât ca artist solo, dar mai ales în duetul cu Edward Sanda i-a crescut brusc cota, iar în noaptea dintre ani va cânta în cea mai mare berărie din ţară.

SCANDALOS: Femeie leşinată în casă într-un incendiu, autospeciala pompierilor blocată de maşinile parcate aiurea în zona zero a oraşului – FOTOGALERIE

Întâmplări incredibile au avut loc vineri seară în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, acolo unde pompierii au reuşit cu mare dificultate şi întârziere să ajungă la un incendiu.

DEMENŢIAL! Unui şofer i s-a furat a doua oară antena în aceeaşi parcare după ce prima oară a filmat hoţul şi-a dat imaginile Poliţiei

Automobilul unui botoşănean pare să fi intrat serios în atenţia unui hoţ din Botoşani. Sau poate a doi fiindcă nu este clar cine-i autorul.

Proiect special la Judeţ, şefii Consiliului au muncit atât de mult pentru botoşăneni în 2017 încât la anul vor avea vacanţă mai mare – DOCUMENT

Titlul nu reprezintă vreo exagerare, ci este rezultatul unui proiect de hotărâre pe care plenul Consiliului Judeţean îl va dezbate la şedinţa ordinară care va avea loc pe 21 decembrie.

STUPEFIANT! Un fost parlamentar, o ex-directoare şefă la femei, 3 primari şi alţi aleşi locali scapă de ANI prin comisia celebrului “Altă întrebare” - LISTA

Proiectul celebrului Florin Iordache de la PSD zis “Altă întrebare” de modificare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) ar putea avea efecte devastatoare asupra activităţii instituţiei, avertizează agenţia într-un răspuns pentru România Curată.

ȘOCANT: Elev ”luat pe sus” de șoferul unei ambulanțe fiindcă a îndrăznit să-l cheme la un om care spunea că moare: Haide uăăăăi, urcă aici

S-a întâmplat vineri seară în al doilea municipiu al județului Botoșani, acolo unde un elev a chemat salvarea pentru un suferind care îi spunea că va înceta din viață.  

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Studenta sfârtecată într-un accident lângă universitate a murit

Studenta de 22 de ani care a fost accidentată de o mașină chiar în fața facultății a încetat din viață. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a făcut public astăzi că tânăra Cerasela Tatarciuc a pierdut lupta pentrru viață.

loading...
Supliment bugetar de 10.000 de lei pentru împrejmuirea Primăriei cu un gard: Unitatea nu era în siguranţăDOCUMENT

Consiliul Judeţean Botoşani a modificat repartizarea fondurilor alocate la începutul anului către o primărie din judeţ din cauza unui… gard. Şi a făcut-o la solicitarea expresă a administraţiei publice de acolo.

IMAGINI ŞOCANTE: Un copil îşi duce mama beată cu o roabă: Las-o aşa că stă bine VIDEO

Scene uluitoare au putut fi văzute săptămâna aceasta într-o comună din judeţul Botoşani. O femeie s-a îmbătat atât de tare încât nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor ca să meargă acasă.

Îşi bat joc de noi! Sume infime pentru drumuri, în Ilfov se dă de 22 de ori mai mult, primim cei mai puţini bani din toată ţara

Bătaia de joc la adresa botoşănenilor şi moldovenilor cu privire la infrastructură va continua şi în 2018. Regiunea Nord-Est, din care face parte şi Botoşani, va beneficia de cele mai mici fonduri din bugetul Ministerului Transporturilor. La Ilfov, de exemplu, se vor aloca de peste 20 de ori mai mulţi bani.

Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

loading...
Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

vivacredit.ro
Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

Il stiu din generala era un baiat foarte agresiv ... ttoate fetele se temeau de el pe coridorul scolii... hai sa fim seriosinormal ca familia isi apara copilul indiferent de ceea ce face ... dar caracterul pe care il avea pe la 13-14 ani era ingrozitor asa ca de acolo se trage totul... normal ca nu sa dat la cei ca el pt ca nu iesea bn din situatie
23 decembrie 2016, 00:37
la puscarie cu el ,pentru ce a facut
22 decembrie 2016, 20:42
Tâlhăria săvârşită în următoarele împrejurări:b) în timpul nopţii;c) într-un loc public, se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 20 de ani.Pedeapsa este închisoarea de la 7 la 20 de ani, dacă tâlhăria a fost săvârşită:a) de două sau mai multe persoane împreună;e) a avut vreuna din urmările arătate în art. 182.Tâlhăria care a produs consecinţe deosebit de grave sau a avut ca urmare moartea victimei se pedepseşte cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.Cod penal actualizat prin:Lege nr. 169/2002 - privind modificarea şi completarea Codului penal, a Codului de procedură penală şi a unor legi speciale din 10 aprilie 2002, Monitorul Oficial 261/2002;Detalii: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-211-cpen
22 decembrie 2016, 17:25
Mi-e greață de declarațiile surorii. Asta e el. A făcut-o si asta e. Mama lui ar fi fericita dacă ar fi pățit ce au pățit acele femei? Mâine putea fi fiica mea, soția mea sa mama mea. Nu accept asemenea discursuri plangacioase. LA PUȘCĂRIE !!!!!! Sa fie bătut de alți deținuți la fel cum a bătut cu bestialitate el alte bunici, mame, soții sau fiice. LA PUCARIEEEEEEEE!!!!!!
21 decembrie 2016, 22:22
Maa nu am ce zice bun despre acest baiat. El pe numele sau Morosanu Dragos Petronel a fost un baiat rau in scoala generala si s-a lasat de scoala prin clasa a 6-a cred. Nu era prost neaparat dar era interesat de alte lucruri. Pacat de el. Chiar ma intelegeam binisor cu el. Dar a avut un anturaj care l-a impins spre rele. Nu imi vine sa cred cat de rau a ajuns acest baiat. Si la faza cu familia nu mai sariti in sus si in jos ca sunteti alaturi de el. Si acum imi aduc aminte de tatal sau cum a venit la scoala si l-a batut de fata cu mine si in fata celorlalti colegi. Ce sa mai zic asa tata asa fiu.
21 decembrie 2016, 21:03
:)) da astia care il cunoasteti din Dorohoi, pe acolo nu prea s-a impartit gramatica,a ?:))
21 decembrie 2016, 16:23
Il stiu din generala era un baiat foarte agresiv ... ttoate fetele se temeau de el pe coridorul scolii... hai sa fim seriosinormal ca familia isi apara copilul indiferent de ceea ce face ... dar caracterul pe care il avea pe la 13-14 ani era ingrozitor asa ca de acolo se trage totul... normal ca nu sa dat la cei ca el pt ca nu iesea bn din situatie
21 decembrie 2016, 15:35
Tot cartieru Plevna i-l stia de belea...
21 decembrie 2016, 14:17
UITE CE PRIVIRE ARE! PARCA AR FI NU STIU CE LIDER MAFIOT, NU O JIGODIE ORDINARA CARE ATACA BABELE...
21 decembrie 2016, 14:10
Dacă susții ca era cuminte si fara scandal hmmm da se droga.si daca vroia sa fure si a văzut că se lasă cu bătaie de ce nu a renunțat. De ce nu a spus la poliție.PUSCARIE.Cate 10 ani pentru fiecare femeie
21 decembrie 2016, 11:27
Bine era daca o confunda pe sora sa cu o batranica sa i demonstreze cu pumni in cap cat de cuminte era jegul de fratesu...In Turcia li se taia mainile si dati drumul in societate in kktul de tara romania ii compatimim ca inca nu a omorat femeile
21 decembrie 2016, 10:57
A terminat măcar o școală?. Nu.! Sa nu se mai plângă sora lui ca e un băiat cuminte. De câte ori a rămas repetent. Tasu e un alcooist și umbra doar prin baruri beat.
21 decembrie 2016, 10:54
Este un tip foarte violent. Când era în școală generala toți se fereau de el ca scuipa copii și îi bătea. El se credea cineva. Dacă ieșeai pe strada trebuia sa Îți de un șut în fund ca na e mare șmecher. La pușcărie cu el. Din vechiul magazin rodos se ducea și fura. Striga săracele vânzătoare după el.
21 decembrie 2016, 10:50
Este fratele ei si este un frate minunat, nu cred....
21 decembrie 2016, 10:39
Dar va rog sa i se dea drumul acestui cetatean model deoarece el nu a facut nimic doar se uita si "plangea" cand saracele femei erau calcate in picioare de amici lui.saracutul de el.
21 decembrie 2016, 08:43
urmeaza sa facem cheta ca sa-i dam niste bani si sa protestam pt eliberarea lui , nu va este rusine?, femeile acelea puteau muri, zac in spital ingrozite de ce se poate intampla pe strada, rusine sa va fie...mai familie, dar spuneti care este educatia pe care ati dat-o acestui dement care e in stare sa omoare pt 10 lei si un inel.........la puscarie pe viata eu zic ca e cazul!
21 decembrie 2016, 08:40
DE CE NU TE-AI DAT LA MAI TINERI MAI ORDINARULE!!! ORI O LUAI PESTE GOARNA...
21 decembrie 2016, 08:30
Draga Dragos, ai facut nemul Morosanu de tot rahatul, talhar , auzi...
21 decembrie 2016, 08:29
La puscarie ....fara discutie!
21 decembrie 2016, 08:11
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Roțile tuturor utilajelor, camioanelor și vehiculelor care vor ieși din șantier vor fi spălate în așa fel încât să nu murdărească străzile din municipiu”, Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6614 lei
USD
Dolarul SUA
3.7984 lei
CHF
Francul elveţian
3.9727 lei
GBP
Lira sterlină
5.2814 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4322 lei
XAU
Gramul de aur
163.0820 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2250 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5077 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0446 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0592 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1834 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6259 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2 o C
Dorohoi
-2 o C
Bucecea
-2 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-2 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.