Top News
Holograf a încins doamnele și domnișoarele într-un show cu muzică, motociclete, rochii de mireasă și... ”puțin venin” – VIDEO & GALERIE FOTO

18 ianuarie 2020... Sala Polivalentă din Botoșani se umple până la refuz la concertul ”Holograf Simfonic” conceput de impresarul artistic Liviu Sorinel. După numai două luni țara se închide din cauza pandemiei, spectacolele se anulează, viața se mută pe internet.

Moment emoționant


12 mai 2023... Casa de Cultură a Sindicatelor este arhiplină la un nou ”Holograf Simfonic”, într-un alt sold-out din mandatul de manager de nici măcar un an al lui Mirel Manea. În timpul show-ului trupa fondată tocmai în 1977 cântă ”Vine o zi” în memoria celor plecați prea devreme în 2020, 2021 și chiar 2022.


A fost un moment emoționant, singurul trist dintr-un spectacol care a adunat peste 700 de oameni și în care Dan Bittman, Romeo Dediu, Iulian Vrabete, Tino Furtună și Edi Petroșel au debordat de energie, reușind să o transmită și spectatorilor, care în mai multe rânduri s-au ridicat și au dansat în picioare.

 

Un dirijor și încă unul


Domnii, dar mai ales doamnele au dovedit în mai multe rânduri că știu pe dinafară versurile baladelor marca Holograf, incitate ce-i drept și de solistul vocal. Mai ales la ”Și băieții plâng câteodată”, când a cerut doamnelor și domnișoarelor ca, pe lângă o interpretare puternică, să ”puneți o picătura de venin”.


De altfel, la un moment dat Dan Bittman a preluat la propriu bagheta maestrului Alexandru Ilie și a dirijat personal publicul.


Și pentru că veni vorba despre Alexandru Ilie, trebuie spus că este dirijor permanent la Opera Comică pentru Copii și Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” și că, în paralel cu activitatea clasică, iubește să aducă în fața publicului concepte „fusion”, având colaborări cu artiști ai muzicii ușoare, precum Marius Moga, Nico, Marcel Pavel, Andra, Paula Seling, Ovidiu Anton.

 

Atâtea melodii de dragoste încât ”puteți să vă luați în brațe chiar dacă nu vă cunoașteți”


Una după alta au curs ”Taina mea”, ”De câte ori să te iubesc”, ”Întoarce-te acasă”, ”Undeva departe”, ”Primăvara începe cu tine”, ”Dragostea mea”, ”Vine o zi” și ”Cât de departe”, pentru ca la ”Dacă noi ne iubim” sală să se transforme într-un cer plin de stele căzătoare atunci când spectatorii au aprins luminile telefoanelor.


După care Dan Bittman a oferit doar unul dintre numerele amuzante ale serii. A anunțat asistența că Holograf va interpreta la Botoșani în primă audiție piesa ”Cum bate inima ta”, recunoscând însă că, ”știu că nu interesează pe nimeni piesele noi”, dar explicând totodată că, ”în ultimii ani nu prea am avut chef de compus. Este mai dificil de compus în sufragerie, ne întâlneam mai mult pe internet”.


A transmis unor spectatori că, ”puteți să va luați în brațe chiar dacă nu vă cunoașteți”, după care a arătat că este conștient că, ”vă așteptați să vină Marcel Pavel”.


A mulțumit publicului pentru cei peste 40 de ani, de când este alături de Holograf, moment în care spectatorii s-au ridicat din nou în picioare și i-au aplaudat pe membrii trupei.


A mulțumit și orchestrei simfonice a Filarmonicii Botoșani, fără de care un spectacol cu un asemenea concept nu ar fi putut avea loc.

 

Show în sală, spectacol și afară


Holograf a transmis că ”Vreau o minune”, precizând totodată că, ”Și îngerii au demonii lor” pentru ca la ”Ți-am dat un inel” sutele și sutele de oameni din sala de la ”Sindicate” să sară ca la un semnal de pe scaune. Inclusiv managerul Filarmonicii ”George Enescu”, Mirel Manea, care a vizionat concertul alături de public și a dansat la rândul său împreună cu spectatorii.


”Să nu-mi iei niciodată dragostea” ar fi putut fi cântată doar de botoșănenii prezenți la concert, atât de bine o cunoșteau.


Însă i-au lăsat și pe Dan Bittman et comp, pe care i-au și chemat la un bis, ”Cât de departe” fiind piesa de încheiere spectacolului.


Doar că show-ul nu s-a încheiat aici. A continuat afară, unde pe covorul roșu au defilat modele în rochii de mireasă cu pălării șic create de Carmen Isac. Totul pe covorul roșu și printre motociclete coborâte parcă dintr-un videoclip cu rockeri.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Poate cea mai emoționantă cerere în căsătorie de Ziua Femeii - VIDEO I-a dat inelul în aplauzele a aproape 200 de oameni
”Tenorii liberi”, stand-up comedy muzical la Filarmonică ”tamponat” de Cozmiță Lascarache care venise la o nuntă: Această fuziune între note și bancnote naște muzicaVIDEO & GALERIE FOTO

 

 

 

Concurență serioasă pentru Primărie, o patroană cu afacere „dulce” vrea să cumpere fostul Cinema Luceafărul, dispute în plenul municipal - FOTOGALERIE
Pentru a doua oară consecutiv în ședință ordinară, pe ordinea de zi a plenului municipal a fost introdus proiectul de hotărâre privitor la preluarea, de către Primărie, a fostului cinematograf Luceafărul.
Se cere suspendarea din PSD a tânărului cercetat penal de DNA pentru șantaj la firme private
Cariera politică a tânărului social democrat pare să fie în impas la doar câțiva ani de când și-a început ascensiunea accelerată pe diverse posturi de conducere.
Visul AUR sfărâmat într-un an: Liderul botoșănean care demisionează misterios – Am avut o discuție cu mine însumi / Plec demn, cu capul sus, nu dat afară
Un an au durat planurile politice de viitor, credința în „marea schimbare” promisă de partid, lupta pentru mărirea electoratului și alte lucruri ce țin de activitatea unui președinte de filialală municipală.
Fum, flăcări, fete, motoare turate la maxim și senzații mai ceva ca-n filme, la demonstrația de drift din centrul orașului – VIDEO & GALERIE FOTO
Anvelope încinse, mult fum și un permanent scârțâit s-au putut vedea, simți și auzi astăzi în parcarea fostului magazin Botoșani, acolo unde Asociația Procar Racing a organizat o demonstrație de drift.
Spitalul „Mavromati” caută să angajeze casă de avocatură în procesul pentru cazul Alexandrei Ivanov
Familia Alexandrei Ivanov a solicitat ca Spitalul Județean „Mavromati” să fie constituit în dosar ca parte responsabilă civilmente.
Alegeri la Colegiul Medicilor pentru Comisia de Disciplină: 11 cunoscuți medici de la Botoșani au intrat în cursă – LISTA
Colegiul Medicilor Botoșani organizează în aceste zile alegeri pentru Comisia de Disciplină.
Un director de instituție s-a pensionat, dar nu se dă dus de pe scaunul de șef: Eram cu inima îndoită/ Nu mă interesează latura financiară
Un șef de instituție de la Botoșani și-a depus dosarul de pensie la începutul lunii septembrie a anului 2023. Și a decis să mai rămână încă 12 luni în instituția unde lucrează de peste trei decenii.
MIRACOL la Iași - Copilul aruncat pe geam a ieșit din comă: Acest copil ne-a demonstrat că există speranțăVIDEO
Medicii de la Spitalul Sfânta Maria din Iași au reușit să producă un miracol în cazul băiețelului de 3 ani care a fost aruncat pe geam de propria mamă.
Doi pompieri au căzut din picioare la evenimentul organizat la Săveni – VIDEO&FOTO
O parte dintre militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani au participat la evenimentele organizate de Ziua Pompierilor după ce au ieșit din turele de lucru.
Botoșăneancă internată PATRU luni la „Mavromati” după ce familia „a abandonat-o” în spital: Sumă RECORD cheltuită cu spitalizarea
Pacienta a stat internată pe două secții de la Spitalul Județean „Mavromati” și anume Anestezie și Terapie Intensivă, respectiv Medicală II.
Pompierii și-au sărbătorit ziua în cadru inedit cu oficialități și public extrem de numeros – VIDEO & GALERIE FOTO
La 175 de ani de serviciu în slujba comunității, pompierii de pretutindeni sărbătoresc astăzi, 13 septembrie 2023.La Botoșani evenimentul din acest an a avut un aspect aparte.
Ideea ingenioasă a unui director de la Botoșani: I-a adus pe Mickey și Minnie să conducă elevii la clase – VIDEO&FOTO
O festivitate de deschidere de an școlar care a ieșit din tiparele obișnuite, din punctul de vedere al organizării acestor evenimente în anii care s-au scurs de la Revoluție.
Colegiul „Laurian”, deschidere de an școlar cu oficialități și un afacerist de succes: Nimic să nu ne umbrească chipul FOTO & VIDEO
Festivitatea la Colegiul Național „AT Laurian” a început puțin după ora 9:00, după formatul clasic.
Doi directori PNL de spital și un stareț propuși cetățeni de onoare într-o comună de la capătul județului
Ceremonia de înmânare a diplomelor de cetățean de onoare are loc în aceste momente pe scena pe care este în plină desfășurare „Festivalul Omeniei”, aflat la ediția a XVI-a.
Pacienții botoșăneni pentru care NU există locuri în spitale și care plătesc cu VIAȚA
Numărul botoșănenilor care și-au pierdut viața pentru că nu a existat un pat liber într-un spital de specialitate nu este unul extrem de ridicat.Însă acești oameni ar fi avut probabil o șansă la viață dacă problema care persistă la nivel național de decenii întregi ar fi fost rezolvată de guvernanți.
Salariilor directorilor de școli ar putea crește, lider sindical de la Botoșani: Nu a fost stabilit un termen
Liderii sindicatelor din Educație au avut luni, 4 septembrie 2023, o întâlnire la Guvernul României.
ALERTĂ la Botoșani cu boala „copilăriei”: Părinții REFUZĂ vaccinarea, decizie luată de DSP cu „ecouri” de la minister
La nivelul județului Botoșani a fost declanșată o campanie de informare în rândul părinților pentru a fi convinși să-și vaccineze copiii.
Ultimele clipe ale Alexandrei pe patul de spital - MĂRTURIA tulburătoare a medicului care a încercat să o readucă în simțiri - VIDEO
La ora 7:05 Alexandra a trimis ultimul mesaj. Îi era adresat mamei sale căreia i-a spus: „nu am aer”. Aceste cuvinte au devenit simbolul suferinței unei mulțimi de oameni care au rezonat cu durerea familiei și s-au revoltat în fața unui sistem care, pe alocuri, suferă grav.
Copiii Alexandrei plimbați pe rând cu mașina prin oraș, pentru a putea adormi fără mama lor – VIDEO
Primele declarații familiei Alexandrei au fost făcute luni, 29 august 2029 când au avut loc audierile la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.
Avocata din Iași angajată de familia Alexandrei a făcut DEZVĂLUIRI după prima zi de audieri: Vor fi chemate multe persoane, inclusiv medici și asistenți
Audierile familiei care au avut loc în cursul zilei de marți, 29 august 2023, la 11 zile de la moartea Alexandrei au durat nu mai puțin de opt ore.
Sondaj
La clasa copiilor dvs. s-au cerut bani pentru fondul clasei?
Declaraţia zilei
„Putem constitui o comisie prin ordin de prefect în care invităm Protecția Consumatorilor, Direcția Sanitar Veterinară, Serviciul de Metrologie și ne putem stabili un targhet, o zonă de activitate și putem face un control ...
answear.ro%20
flanco.ro/
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9744 lei
USD
Dolarul SUA
4.7191 lei
CHF
Francul elveţian
5.1701 lei
GBP
Lira sterlină
5.7415 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1518 lei
XAU
Gramul de aur
278.1602 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2569 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2848 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0182 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4671 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2036 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6669 lei
Vremea
astăzi
Botosani
20.3 o C
Dorohoi
19.7 o C
Bucecea
18.7 o C
Darabani
20.7 o C
Saveni
21.0 o C
Ştefăneşti
21.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.