Top News
În Centrul Vechi se aruncă în oameni cu… petarde : Imaginile sunt revoltătoare - VIDEO

Într-una din cele mai controversate zone ale municipiului reședință de județ s-a găsit un nou mod de distracție, în ton cu vremurile pe care le traversăm. 

Copiii celor care locuiesc în Centrul Istoric al orașului s-au distrat copios mai multe seri la rând când au pocnit în cascadă materiale pirotehnice specifice sărbătorilor de iarnă,  sau petarde pe înțelesul tuturor. 

 

Când s-au plictisit în a aprinde aceste mici încărcături explozie în gol, s-au apucat să le arunce în oameni, așteptând eventuale reacții. 

 

De altfel, o situație de acest gen se poate observa și în imaginile video surprinse într-una din seri, când un botoșănean cu o sacoșă în mâini s-a găsit să treacă tocmai prin Centrul Vechi. 

 

Mai mulți puradei aruncau cu petarde în el, însă omul a băgat capul în pământ și și-a continuat drumul fără să aibă curaj să reacționeze.

”Voi transmite colegilor de la Poliția Locală să pună accent pe zona Centrului Istoric pentru că imaginile pe care mi le-ați arătat sunt revoltătoare și o să cer o solicitare pentru dispunerea măsurilor legale și pentru restabilirea ordinii și liniștii publice și în același timp cred că ar trebui să se sesizeze și alte instituții care verifică modalitatea în care au ajuns acest mijloace specifice evenimentelor de iarnă în posesia celor care le folosesc într-un mod cu totul și cu totul inadecvat”
Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoșani

Poliția Locală a depistat un minor, probabil din gașca celor suprinși în video. Roberto din Botoșani, în vârstă de 12 ani, se afla pe strada Săvenilor și a fost surprins de polițiști, în jurul orei 17:30, în timp ce folosea materiale pirotehnice, interzise prin lege. 

 

Minorul a fost condus la Poliția Municipiului Botoșani, pentru continuarea cercetărilor. Asupra minorului s-au găsit mai multe materiale pirotehnice respectiv petarde marca „Picolo” şi  „FKY 2”. A fost luată legătura cu mătuşa minorului, care a şi fost sancţionată contravenţional conform legii 61/1991, pentru lăsarea nesupravegheată a minorului.

”Alte situatii de nerespectare a legii privind comercializarea, distribuirea si folosirea materiale explozive sau articole pirotehnice nu au existat. Nu au existat nici  sesizari din partea cetatenilor sau reclamatii scrise. Odata cu vacanta de iarna, ne asteptam sa apara situatii de comercialuzare si folisire a materialelor explozive”,
Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale

În Centrul Istoric instituțiile statului patrulează se pare în schimburi, primul fiind al polițiștilor locali iar următoarele două ale jandarmilor și polițiștilor de la Municipiu. 

loading...
Un puradel de 12 ani prins de polițiști cu petarde – CINE a primit amenda


 

TRĂSNET: Mama care şi-a aruncat copilul la canal condamnată, iese din închisoare la o vârstă când greu mai poate deveni din nou mamă

La mai puţin de două luni de la debut, procesul privind mama care şi-a aruncat copilul nou născut într-un canal din poligonul ACR s-a şi terminat.

A picat revelionul Primăriei! Pană de curent, artiștii au tăiat-o în mașină, lumea fluieră – VIDEO & GALERIE FOTO

Intrată pe scenă în jurul orei 22:50, când nu cântase decât vreo trei melodii, Ami a fost nevoită să își întrerupă concertul.

Noua vedetă a Botoşaniului cântă de revelion la cel mai mare restaurant, la care intrarea este 700 de lei

Suucesul pe care l-a avut atât ca artist solo, dar mai ales în duetul cu Edward Sanda i-a crescut brusc cota, iar în noaptea dintre ani va cânta în cea mai mare berărie din ţară.

SCANDALOS: Femeie leşinată în casă într-un incendiu, autospeciala pompierilor blocată de maşinile parcate aiurea în zona zero a oraşului – FOTOGALERIE

Întâmplări incredibile au avut loc vineri seară în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, acolo unde pompierii au reuşit cu mare dificultate şi întârziere să ajungă la un incendiu.

DEMENŢIAL! Unui şofer i s-a furat a doua oară antena în aceeaşi parcare după ce prima oară a filmat hoţul şi-a dat imaginile Poliţiei

Automobilul unui botoşănean pare să fi intrat serios în atenţia unui hoţ din Botoşani. Sau poate a doi fiindcă nu este clar cine-i autorul.

Proiect special la Judeţ, şefii Consiliului au muncit atât de mult pentru botoşăneni în 2017 încât la anul vor avea vacanţă mai mare – DOCUMENT

Titlul nu reprezintă vreo exagerare, ci este rezultatul unui proiect de hotărâre pe care plenul Consiliului Judeţean îl va dezbate la şedinţa ordinară care va avea loc pe 21 decembrie.

STUPEFIANT! Un fost parlamentar, o ex-directoare şefă la femei, 3 primari şi alţi aleşi locali scapă de ANI prin comisia celebrului “Altă întrebare” - LISTA

Proiectul celebrului Florin Iordache de la PSD zis “Altă întrebare” de modificare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) ar putea avea efecte devastatoare asupra activităţii instituţiei, avertizează agenţia într-un răspuns pentru România Curată.

ȘOCANT: Elev ”luat pe sus” de șoferul unei ambulanțe fiindcă a îndrăznit să-l cheme la un om care spunea că moare: Haide uăăăăi, urcă aici

S-a întâmplat vineri seară în al doilea municipiu al județului Botoșani, acolo unde un elev a chemat salvarea pentru un suferind care îi spunea că va înceta din viață.  

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Studenta sfârtecată într-un accident lângă universitate a murit

Studenta de 22 de ani care a fost accidentată de o mașină chiar în fața facultății a încetat din viață. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a făcut public astăzi că tânăra Cerasela Tatarciuc a pierdut lupta pentrru viață.

loading...
Supliment bugetar de 10.000 de lei pentru împrejmuirea Primăriei cu un gard: Unitatea nu era în siguranţăDOCUMENT

Consiliul Judeţean Botoşani a modificat repartizarea fondurilor alocate la începutul anului către o primărie din judeţ din cauza unui… gard. Şi a făcut-o la solicitarea expresă a administraţiei publice de acolo.

IMAGINI ŞOCANTE: Un copil îşi duce mama beată cu o roabă: Las-o aşa că stă bine VIDEO

Scene uluitoare au putut fi văzute săptămâna aceasta într-o comună din judeţul Botoşani. O femeie s-a îmbătat atât de tare încât nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor ca să meargă acasă.

Îşi bat joc de noi! Sume infime pentru drumuri, în Ilfov se dă de 22 de ori mai mult, primim cei mai puţini bani din toată ţara

Bătaia de joc la adresa botoşănenilor şi moldovenilor cu privire la infrastructură va continua şi în 2018. Regiunea Nord-Est, din care face parte şi Botoşani, va beneficia de cele mai mici fonduri din bugetul Ministerului Transporturilor. La Ilfov, de exemplu, se vor aloca de peste 20 de ori mai mulţi bani.

Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

loading...
Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

vivacredit.ro
Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

Politistii locali nu sunt in stare sa gestioneze nici cea mai banala situatie inafara legii.Am vazut intr-o zi doi politisti de la Politia Locala,care au incercat sa-i prinda pe cei doi copii care bat darabana pentru bani pe Unirii.Aia lucreaza organizat.Unul bate si celalalt sta de sase.Cand a zarit politistii s-au dus dupa un bloc,i-au supravegheat de la colt si dupa ce s-au departat,si-au reluat activitatea.Intr-un interviu cu locuitorii zonei,Ioan Rotundu ii intreba(era problema importanta a orasului)daca nu-i deranjeaza clopotele de la Biserica.Poate reia interviul si ii intreaba daca nu-i deranjeaza si darabana care se aude zilnic.Cat priveste zona Centrului Vechi,acolo problemele se vor rezolva,daca apelam la Putin sa ne imprumute 2-3 Katiuse care sa rada locul.
26 decembrie 2016, 21:34
politia comunitata in frunte cu seful ei e de rasul curcilor ,ce dracu fac mai au si sediu in centru vechi daca nu se iau masuri cu aceastia sasi faca treaba atunci sa fie desfintata,
26 decembrie 2016, 19:21
In restul anului politia locala sa stea tapeni acolo in centru sa ii urmaresca cum fumeaza narcotice toata ziua si "caca" mizerie tot centrul si sa aplice legea rapid eficient . fara scuze si emotii cum este acum
26 decembrie 2016, 18:00
În parcare la Kaufland, unde e căminul de nefamiliști (textil.) Se aud bibuituri de spui ca e ISIS în acțiune, poliția să mai facă și ei rondul.
26 decembrie 2016, 10:52
Ce faceți domnilor polițiști locali că este în fața sediului vostru? Cat mai țineți pe scaunul de director un incompetent? Domnule Primar spuneați că iese la pensie, acest angajat, când o face?
26 decembrie 2016, 10:38
Comunitarilor le e frica sa intervină.Le place doar sa facă circulație. Asta se întâmplă când nu sunt supervizati, controlați și sancționați. Șefii lor dorm în papuci. Ne meritam soarta ca_i acceptam.
26 decembrie 2016, 10:35
Se aud bubuituri in tot orasul, in fiecare cartier de zici ca e razboi. Doar sunt interzise dar la noi legea e facuta sa fie incalcata.
26 decembrie 2016, 08:52
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Roțile tuturor utilajelor, camioanelor și vehiculelor care vor ieși din șantier vor fi spălate în așa fel încât să nu murdărească străzile din municipiu”, Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6614 lei
USD
Dolarul SUA
3.7984 lei
CHF
Francul elveţian
3.9727 lei
GBP
Lira sterlină
5.2814 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4322 lei
XAU
Gramul de aur
163.0820 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2250 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5077 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0446 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0592 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1834 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6259 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2 o C
Dorohoi
-2 o C
Bucecea
-2 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-2 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.