Top News
Liderul PSD la braț cu Firea, vizită cu glumițe la Botoșani, pentru „misoginii” de la PNL, secretarul „uitat” în biroul primarului – VIDEO & FOTOGALERIE

Vizita la Botoșani a făcut probabil parte dintr-un periplu prin județele țării, de testare a filialelor PSD, înainte de congres. Marcel Ciolacu, Gabriela Firea și Paul Stănescu au ajuns la Primăria Botoșani după ce prima parte a dimineții le-au alocat-o primarilor aleși pe listele social democrate în septembrie 2020.

Au intrat mulți, au ieșit câțiva

 

La Primărie delegația a ajuns puțin înainte de ora 14:00, doamnele fiind primite cu flori de Cosmin Andrei. Toți au intrat în biroul primarului, ieșind pentru conferința de presă doar Marcel Ciolacu și Gabriela Firea. Marius Budăi și Paul Stănescu au rămas în spațiul de lucru al edilului șef.

 

Doina Federovici a luat cuvântul (deși nu se afla în postura de gazdă) și a urat bun venit oaspeților de la București, urare făcută inclusiv lui Paul Stănescu care a fost văzut doar câteva minute, la intrare și nu se afla în sală.

 

„Bine ați revenit la Botoșani, dle Marcel Ciolacu, bine ai revenit la Botoșani d-na senator Gabi Firea și îi spunem bine a revenit la Botoșani dlui secretar general Paul Stănescu. Am avut în această dimineață o scurtă întâlnire cu colegii noștri primari din Botoșani, o întâlnire în care am discutat despre ce au reușit domniile lor să facă în acest moment, de la alegerile locale de anul trecut până în prezent”

Doina Federovici, președintele CJ Botoșani

 

 

La întâlnirea cu primarii, una politică și nepublică, s-ar fi discutat despre proiectele de dezvoltare locală și „lucrurile bune care s-au întâmplat la nivelul Consiliului Județean”.

 

„Noi avem grijă de doamnele noastre”.

 

Extrem de dezinvolt și pus pe glume, Marcel Ciolacu a făcut remarci despre prezența celor două doamne, Doina Federovici și Gabriela Firea, flancate de el și primarul Cosmin Andrei: „Noi avem grijă de doamnele noastre”.

 

„Continuăm și credem că este corect ca doamnele să fie promovate, am văzut și promovarea partidelor de dreapta, o singură doamnă membră a cabinetului și au găsit-o tocmai pe d-na Turcan, campioana tăierilor de venituri salariale ale românilor”,

Marcel Ciolacu, președintele PSD

 

 

A lăudat-o pe Doina Federovici pentru că „a deblocat drumul Botoșani – Iași și investițiile de la UPU, de la Spitalul Județean”, deși în realitate, despre modernizarea drumului Botoșani – Tg. Frumos se discută de ani de zile și fiecare guvernare a venit cu promisiuni în acest sens, iar reabilitarea UPU a fost demarată din mandatul lui Costică Macaleți, fără niciun fel de blocaj.

 

„A trebuit să o felicit că a intrat în grupul select al organizațiilor PSD care au câștigat atât președintele CJ cât și primarul municipiului reședință de județ”, a continuat Ciolacu.

 

Vestea bună: Avem voie la Înviere...

 

A trecut de la selecția de gen la alegeri PSD în oglindă cu PNL, la sărbătorile pascale care se apropie și a trecut linia spre critici adresate guvernării de dreapta.

 

„O veste extraordinară au aflat românii, că nu se mută nici ora Învierii și au totuși voie să meargă la Biserică. Eu am o veste și mai bună, că am scăpat de amendă pentru că o să merg la Biserică”,

Marcel Ciolacu, președintele PSD

 

Vestea proastă: Stăm prost cu banii 

 

Criticile au fost continuate cu alocările financiare pentru Botoșani, care nu mai constituie o surpriză de mult timp, județul fiind văduvit de sprijin consistent de trei decenii, de toate guvernările care au condus țara.

 

„județul dv. nu numai la buget dar și la rectificare și la alocările din fondul de rezervă al primului ministru, ați primit fabuloasa sumă de 0 lei și 0 bani. Acesta este modul de a face politică după 30 de ani în România, cel mai rușinos mod de a face politică și eu îi adresez dlui Cîțu aceeași propunere să lase botoșănenii să-și oprească toate impozitele la nivel județean și ale administrațiilor PSD pentru că știu să și le drămuiască și să fie eficienți, dacă tot nu alocă niciun ban de la buget pentru administrațiile conduse de PSD”

 

 

La rându-i, Gabriela Firea a dezvăluit că este chiar fericită că a ajuns la Botoșani.

 

„Sunt fericită să mă aflu astăzi la Botoșani, am fost aici și ca elev, la olimpiadă de limba română, am fost și ca jurnalist, am lansat o carte aici la Botoșani, am fost și ca senator la invitația colegei mele de atunci cu care împărțeam același birou în cadrul grupului senatorial al PSD. Și de asemenea, revin acum și în această calitate iar în perioada în care m-am aflat la Primăria generală, d-na senator Doina Federovici, acum președinte al CJ, a fost de multe ori la biroul meu pentru a face schimb de idei, de experiență și a prelua din programele sociale și de susținere a familiilor pe care le-am aplicat la București”,

Gabriela Firea, senator PSD

 

Proiectele implementate în capitală au fost preluate de Doina Federovici și Cosmin Andrei și pe plan județean sau local. Deși „modelul de administrație Gabriela Firea” după alegerile locale din 27 septembrie 2021, nu mai poate fi asociat cu succesul.  

loading...
Marcel Ciolacu, la Botoșani: PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea
ACUM: Vizită pesedistă la Primărie, liderul PSD și fostul primar al Bucureștiului au ajuns la Botoșani: FOTO&VIDEO

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Încă o funcție pregătită pentru șefa de la ”Urgențe”, pleacă puțin pe la București
Șefă la Unitatea de Primiri Urgențe, consilier județean, candidat apoi la Senat, membră în consiliul de administrație de la Spitalul de Pneumoftiziologie și, foarte probabil, viitoare membră în Adunarea Reprezentanților de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS).
Fiica fostei directoare DSVSA a lansat o melodie despre sfârșitul unei relații intense pe care a trăit-o – VIDEO & GALERIE FOTO
Melodia a fost prezentată în premieră chiar în cursul zilei de astăzi.
Botoșani iese doar pe hârtie din ”scenariul roșu”: HoReCa, cinematografele, teatrele, sălile de spectacole rămân ÎNCHISE
După șapte zile consecutive de micșorare a ratei, municipiul Botoșani a coborât sub 3 la mie. Pentru prima dată după ce pe 27 martie Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a adăugat noi restricții prin hotărârea nr. 18, incidența a scăzut la 2,99.
Președintele USR Botoșani, indemnizație de deputat tăiată din cauza chiulului din Parlament
Decizia a fost luată după o serie de absențe nemotivate în Camera Deputaților, în primele luni ale acestui an.
Autobuzele parchează la PSD! Războiul pe conducerea Eltrans tranșat social-democrat la vot
În urma desfășurării procedurii secrete de vot, a fost tranșată într-un final situația de la societatea Eltrans.
Operații greu de realizat pe pandemie la Mavromati, medic: Nu veniți la Spitalul Județean
După mai bine de un an de pandemie, botoșănenii cu alte afecțiuni sunt în continuare victime colaterale. Medici fac apeluri să nu se prezinte la spital dacă nu sunt „urgențe reale”.
Într-o lume care desparte, există un om care adună: Fenomenul Hărman la Botoșani – GALERIE FOTO
Aproape 100 de lucrări, un colecționar și colorata poveste dintr-o primăvară capricioasă încă.
Drumul strategic de la Botoșani: Judecătorii au scos din schemă „firma orașului”, loturile împărțite de alți constructori – VIDEO
Câștigătoare la precedenta licitație, exclusă total după un val de contestații la unități de stat și instanță.
HoReCa, cinematografele, sălile de spectacole și cele de jocuri – ÎNCHISE încă două săptămâni la Botoșani - DOCUMENT
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a prelungit sâmbătă pentru încă două săptămâni restricțiile suplimentare adoptate pe 27 martie pentru municipiul Botoșani.
Loading...
Șefa CJ & primarul, cumpărături cu microfonul la piața de produse tradiționale: Să vedem dacă știi să dai restulGALERIE FOTO
Președintele Consiliului Județean și primarul municipiului Botoșani au fost invitați speciali la inaugurarea pieței volante cu produse tradiționale a Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine (ACOC) Moldoovis, eveniment care a avut loc sâmbătă dimineață.
Mânăncă românește! Piață volantă cu produse tradiționale inaugurată în centrul Botoșanilor: de la caș și brânză la ceapă și miere de albină – VIDEO & GALERIE FOTO
Sub sloganul ”Mânăncă românește”, scris inclusiv pe un banner, în cadrul unui parteneriat pe care Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine (ACOC) Moldoovis l-a perfectat cu Primăria Botoșani, sâmbătă dimineață a fost inaugurată în centrul orașului o piață volantă cu produse tradiționale.
SEARA DECISIVĂ: FC Botoșani află în 90 de minute dacă se califică în play-off pentru a doua oară
Trei meciuri de totul sau nimic au fost programate seara asta de la 20:30 între echipe care evoluează în prima ligă și care își dispută locurile 5 și 6 din play-off.
Protestatarii au spart un geam al Primăriei, ”bolovanul” provine de la Prefectură
Și la Botoșani au fost incidente în timpul protestelor care au avut loc la începutul săptămânii trecute față de noile măsuri luate de guvernare și dublate de o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență,
Paradă de tractoare pe străzi, orașul blocat de oamenii satelor, protest cu acuzații la polițiști și reproșuri la prefect – GALERIE FOTO & VIDEO
A fost probabil unul dintre cele mai spectaculoase acțiuni de protest organizate la Botoșani în ultimii ani de zile. Într-un imperiu al nemulțumirilor crâncene venite din partea celor care practică agricultura la Botoșani, fermierii și-au scos la vedere cele mai frumoase utilaje cu ajutorul cărora muncesc pământul.
Loading...
Nu aveam cum să lipsesc la o asemenea înmormântare - Marian Murariu, prima ieșire după absența surpriză de la ședința cu Eltransul
Absența consilierului local Marian Murariu de la ședința deliberativului municipal convocat de primar pentru marți la amiază în vederea propulsării în funcții a unor administratori interimari la SC Eltrans SA reprezintă surpriza politică a săptămânii.
Îi lua... apa: Șeful cel mare de la Nova înlocuit în 24 de ore de la intrarea în CA a oamenilor susținuți de Doina & Florin
La o zi după întrunirea Adunării Generale a Acționarilor (AGA) pentru validarea noilor membri din Consiliul de Administrație de la compania de apă, au avut loc și primele schimbări de șefi.
Încă un pas spre director din Râmnicu Vâlcea la ”Apă”: Noul CA completat de membrii PSD - ALDE
Adunarea Generală a Acționarilor companiei de apă și canalizare s-a întrunit astăzi la sediul societății și a votat completarea consiliului de administrație. În fapt, AGA a fost reprezentată de Dorin Birta, care săptămâna trecută a fost mandatat de plenul Consiliului Județean să voteze noii membri ai CA.
RĂSTURNARE de situație la ședință, propunerile primarului au picat după o dublă trădare
Planurile inițiale nu s-au concretizat și în realitate și, după cum a decurs votul de la ședința de îndată a Consiliului Local, se preconizează o victorie liberală la numirea administratorilor de la Eltrans.
Cine salvează orașul? ”Protejat” de teancuri de hârtii, de legi pompoase, de instituții, Botoșaniul vechi se prăbușește în fiecare zi: ”Ce lăsăm noi moștenire celor care vin?” – GALERIE FOTO
Sute de botoșăneni trec zilnic pe lângă ele. Sunt bătrâne, triste la vedere și fără speranță. Altădată cochete, alinate și alintate de colorate vegetații, unele aduse chiar și de peste hotare, găzduind gălăgioase ședințe, înfocate cenacluri, simandicoase baluri, zac astăzi într-o dureroasă părăsire.
Consilierii de la municipiu se bat în ședințe pentru a-și impune propriii șefi: primarul o convocare, consilierii fostului primar altă convocare
Concurs de putere pe societatea de transport a orașului din partea politicienilor din Consiliul Local Botoșani. Eltrans stă de mai bine de jumătate de an fără Consiliu de Administrație, din cauza faptului că persoanele care au promovat un concurs, nu corespund politic.
Țățăile astea sunt de un comic grotesc )))
26 martie 2021, 08:03
C...t îmbrăcat în ciocolată. A fost două mandate senator, a avut guvernarea nu a făcut un km de drum național.
26 martie 2021, 06:45
Îmi amintesc cu plăcere discursul duamnei președinte de pe vremea când Dragnea o asmuțea împotriva Fierii. Ce frumos pozează, ele, divele, pretenele!!!!!!
25 martie 2021, 21:38
Presa din Botosani trebuia sa boicoteze aceasta vizita.....atunci sa vedem ce -o mai zice Doinita...
25 martie 2021, 21:32
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Ce vaccin anti Covid preferați?
Pfizer/BioNTech
Moderna
AstraZeneca
Johnson & Johnson
Sputnik V
Altul
Declaraţia zilei
„Când veți merge la slujba de Înviere stimați colegi gândiți-vă că prin votul dvs ați lăsat peste 1.000 de copii aflați în grija DGASPC Botoșani fără pască și ouă roșii pe masă, că ați lăsat peste 500 de bătrâni ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9255 lei
USD
Dolarul SUA
4.0911 lei
CHF
Francul elveţian
4.4662 lei
GBP
Lira sterlină
5.6870 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7858 lei
XAU
Gramul de aur
235.1457 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2277 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3555 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1684 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2737 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1904 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6623 lei
Vremea
astăzi
Botosani
18.2 o C
Dorohoi
18.2 o C
Bucecea
18.2 o C
Darabani
18.2 o C
Saveni
18.2 o C
Ştefăneşti
16.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.