Top News
Poate cel mai chiulangiu director : 11 zile la serviciu în aproape 4 luni

Una dintre cele mai revoltătoare situații se regăsește la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) unde postul de director executiv adjunct este blocat de o persoană care a cam trecut de stadiul în care poate fi considerată aptă. Pentru că nu e nici măcar în stare să vină la serviciu.

Dan Constantin Ștefan pare să fie dintotdeauna director la AJOFM, sprijinit fiind de fostul PDL. Au tot existat discuții și persoane propuse politic pentru schimbarea sa de pe funcția de conducere, însă nici una nu s-a mai concretizat.

Între timp, ex-democrat liberalul a rămas în fruntea instituției însă dă arareori pe la birou. Anul acesta de exemplu din 78 de zile a fost prezent la serviciu 11 zile.  

 

Iar singurii care pot interveni sunt cei de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

 

”El este salariatul ANOFM, nu este salariatul AJOFM. O măsură dacă se poate lua, doar la nivelul Agenției Naționale. Și mai mult decât atât, dacă aș vrea, să presupun că aș vrea să îl introduc într-o comisie de disciplină, nu eu sunt cel care pot face chestia asta ci ANOFM”,


Teodor Dimitriu, director executiv AJOFM

 

Dan Constantin Ștefan are, se pare, o gravă problemă cu alcoolul. Aceasta ar fi principala cauză a problemelor sale, fiind unic întreținător de familie, el având în grijă un copil. Și-ar fi pierdut și locuința de la Botoșani iar în prezent ar sta mai mult prin comuna Tudora.

 

Iar pentru zilele în care nu poate ajunge la serviciu ca să fie director, face rost de un soi de adeverințe medicale.

 

”El pentru toate zilele are foarte multe adeverințe medicale. Nu înțeleg de ce adeverințe medicale, eu luam de la dentist când voiam să chiulesc de la școală, nu? Nu să fiu director. El are acoperite majoritatea zilelor, deci eu nu a ce să-i fac. Am făcut adresă către ANOFM prin care am transmis câte zile de concediu medical are și am întrebat aceste adeverințe medicale”


Teodor Dimitriu, director executiv AJOFM

 

Aceste adeverințe medicale pot motiva absentul de la serviciu și se consideră ca un concediu fără plată, astfel că Dan Constantin Ștefan a fost plătit doar pentru numărul de zile în care a lucrat efectiv.

 

Am încercat să-l contactăm pe fostul director în nenumărate rânduri. Inclusiv la telefonul de serviciu, unde răspunde o voce feminină căreia îi place să înjure.

 

Astfel, că am adresat o solicitare însă de săptămâna trecută la conducerea AJOFM Botoșani.

 

Iar de aici, chiulul directorului adjunct pare să capete o altă dimensiune, pentru că în ultimul an, jumătate din perioadă, Dan Constantin Ștefan nu prea a muncit.

 

„În urma cererii dv. din data de 20 aprilie 2017 vă comunicăm faptul că dl Constantin Dan Ștefan, director executiv adjunct în cadrul AJOFM a fost prezent în unitate un număr total de 101 zile în ultimele 12 luni, respectiv aprilie 2016 – martie 2017, dintr-un număr total de 254 de zile lucrătoare”,


răspunsul AJOFM la solicitarea de vineri, 20 aprilie 2017

 

 

 

 

35 de puncte sunt trecute în total în paragraful privitor la atribuțiile de la serviciu ale directorului executiv adjunct, Dan Constantin Ștefan, goluri care trebuie să fie acoperite de colegi.

 

Și chiar și așa, acest director este în continuare pe funcție.

loading...
PSD-iștii bată-i vina : Două săli de sport ținute pe muchie din cauza chiulangiilor

 

COMUNELE din Botoșani cu cei mai mulți șomeri - UNDE sunt cei mai harnici săteni
Peste 4.000 de șomeri sunt oficial în județul Botoșani, ceea ce înseamnă că sunt înregistrați în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM) ca fiind în căutarea unui loc de muncă.
VESTE mare de la București! Magistrală de gaz care traversează județul, pentru zeci de comune din Botoșani
Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Bogdan Dăscălescu alături de președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) ”Valea Prutului Fr Nord”, Relu Târzioru, au participat la o nouă discuție la Transgaz privind marele proiect de extindere a rețelei pe traseul Botoșani-Săveni-Darabani.
Liberalii botoșăneni aproape excluși de la negocierile pentru funcții înalte! Au obținut doar un subsecretar de stat, au refuzat alte două posturi
Mai mult de un an, din toamna lui 2019 și până la începutul lui 2021, filiala județeană PNL Botoșani a avut cei mai mulți reprezentanți în Executiv, dintre toate guvernările de după revoluția din 1989. După cele două alegeri de la finele anului trecut, liberalii botoșăneni au reușit să păstreze doar un subsecretar de stat. Și au declinat două posturi neatractive.
REVOLTA bugetarilor: Alți angajați de la Botoșani ar putea ieși în stradă  
Asistăm în ultimele două săptămâni la tot mai multe proteste în rândul angajaților din sistemul bugetar de la Botoșani.
Val de avarii la rețeaua de apă: 11 dintre ele sunt cel puțin de două luni LISTA
Activitatea de iarnă a societății de salubrizare a orașului este amplificată de numeroasele avarii de la rețeaua de apă și canalizare gestionată de SC Nova Apaserv SA. Sau cel puțin asta susține conducerea companiei municipalității.
Nechifor și plecarea din funcția de prefect: Încă se negociază / Funcția de prefect nu este pe viață
Primul reprezentant al Guvernului în județ așteaptă încă rezultatul negocierilor purtate la nivel central de PNL, USR-PLUS și UDMR pentru a afla dacă mai rămâne sau nu în funcție.
Director de 37 de ani la Direcția de Taxe și Impozite Locale – FOTO
Persoană nouă cooptată în echipa de conducere a Direcției de Impozite și Taxe Locale (DITL) a Primăriei municipiului Botoșani.
Primarul a ieșit în oraș să strângă oamenii străzii și să îi ducă la căldură, însă ei nu prea vor fiindcă... ”alea sunt condiții?”VIDEO & GALERIE FOTO
Edilul șef se află la această oră în oraș, în căutarea persoanelor fără adăpost, pentru a le scăpa de ger. Cosmin Andrei nu este singur, ci alături de reprezentanți ai Poliției Locale, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și Asociației HAPPY.
Finalul Zilelor Eminescu la Botoșani: Discursuri în ger, Eminescu în proiecții luminoase și un cetățean supărat că nu știe ce înseamnă online pe ”americănește” – GALERIE FOTO&VIDEO
Momentul care a încheiat ediția 2021 a Zilelor Eminescu, precum și manifestările dedicate Zilei Naționale a Culturii, s-a consumat la Muzeul Județean.
Loading...
Protest cu portavoce și pancarte, botoșănean urcat pe chioșc, zona înțesată de Poliție și jandarmi – FOTO&VIDEO
Un bărbat din municipiu protestează în aceste momente lângă o intersecție de pe strada Tudor Vladimirescu.
Hotărâre la Suceava: Funcția de primar al municipiului Botoșani s-a jucat la Curtea de Apel
Cosmin Andrei rămâne în continuare primarul municipiului Botoșani după ce, indirect, Curtea de Apel Suceava a menținut practic rezultatele alegerilor locale din 26 septembrie 2020.
Poliția trimisă la trei spălătorii care au inundat o stradă! Aveau branșamente ILEGALE: Este un fenomen, de cine sunt făcute și cum...
Deși nu plouase deloc, strada Ocolitor Pacea a oferit imaginea unui lac la jumătatea lunii decembrie, apa de pe carosabil fiind cu spumă și alte substanțe rezultate din activități de spălare a mașinilor sau covoarelor.
LUNA PROTESTELOR la Botoșani: Alți angajați se pregătesc să iasă în stradă săptămâna aceasta
Luna ianuarie a acestui an pare să fie dedicată acțiunilor de protest. După pichetarea polițiștilor de săptămâna trecută, zilele acestea alți angajați ies în stradă.
ULTIMĂ ORĂ: Două mașini avariate pe Calea Națională din cauza unui șofer neatent - FOTOGALERIE
Un nou eveniment rutier a avut loc în această seară pe Calea Națională. 
Loading...
Tânăr în stare gravă după un accident cumplit la 180 de kilometri la oră - FOTOGALERIE
Un accident cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp, traficul în zonă fiind blocat.
Botoșaniul incredibil: Drumuri îngropate în mocirlă, un consilier vrea să doneze piatră, dar nu se înțelege cu primarul
”Noi am face dacă am avea bani să cumpărăm, dar de unde bani?” este explicația pe care o auzim, de dimineață și până seara la o mulțime de primari din Botoșani și România. Să nu vă imaginați însă că atunci când sunt și bani și se și poate cumpăra, problema este rezolvată.
EXCLUSIV: Mihaela Huncă a devenit director, preia șefia unei instituții din educație
La mai puțin de o lună de la terminarea mandatului de parlamentar, Mihaela Huncă și-a găsit un nou job în educație. Profesor de matematică, fosta deputată nu se va întoarce la catedră.
Vulpile dau atacul la Parcul Cornișa, au sărit la câinele unui vizitator - VIDEO
Din cauza pandemiei care a înghețat viața socială și profesională în decursul anului trecut, mai ales în lunile în care România s-a aflat în starea de urgență, unele efecte se resimt în prezent.
LA MULȚI ANI: Maica din Agaftonul eminescian, care în vremea ”decrețeilor” a botezat 2.000 de prunci, împlinește astăzi 90 de ani
S-a ivit pe lume în zi sfântă, când creștinătatea îl prăznuiește pe Înaintemergătorul și Botezătorul. Astăzi, maica Epistimia împlinește 90 de ani.
Pensionare de top la o instituție, directorul de la înființare a plecat acasă
Primul director pe care l-a avut la Botoșani Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a părăsit instituția.
Dimitriu si Stefan sint prieteni buni de pahar de asta nu se dau de gol unul pe altul. E de neinteles acum de ce Dimitriu l-a dat in gat, cand de atata timp au lucrat impreuna, la pahar ......... Nu se inteleg de la ciolan .....
26 aprilie 2017, 21:20
Lipseste de la servici pentru ca este indragostit, de ce nu este inteles de colegii de servici, de cine e SECRET !
26 aprilie 2017, 14:17
Totusi a venit la serviciu 100 de zile restul sa fie imputate celui ce ia dat salar pe zilele lipsa nemotivat dar daca are treaba cu alcoolul atunci e motivat merita platit putini directori sunt dependenti si e pacat sa se piarda obiceiul.Mai verificati prezenta si la directorii din cultura botoseneana si o sa aveti mari surprize
26 aprilie 2017, 13:04
Munca de director este obositoare, Dom. Stefan trebuie sa se mai si odhneasca si la cate probleme are putin alcool nu strica. Iar marele director Dumitriu nici nu doreste sa-l inteleaga, e mai tanar, o sa invete pana la urma si Stefan,, ceva ,,.
26 aprilie 2017, 08:23
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Am spus și în campania electorală și înainte că îmi doresc o administrație care să fie mai puțin birocratică și să oferim condiții mai bune, să migrăm spre digitalizare și spre o administrație inteligentă”,...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8742 lei
USD
Dolarul SUA
4.0233 lei
CHF
Francul elveţian
4.5217 lei
GBP
Lira sterlină
5.4989 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8600 lei
XAU
Gramul de aur
238.2841 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2318 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3533 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0642 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1303 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1868 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6554 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.5 o C
Dorohoi
-0.3 o C
Bucecea
-0.7 o C
Darabani
0.2 o C
Saveni
-0.5 o C
Ştefăneşti
2.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.