Top News
Poate cel mai chiulangiu director : 11 zile la serviciu în aproape 4 luni

Una dintre cele mai revoltătoare situații se regăsește la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) unde postul de director executiv adjunct este blocat de o persoană care a cam trecut de stadiul în care poate fi considerată aptă. Pentru că nu e nici măcar în stare să vină la serviciu.

Dan Constantin Ștefan pare să fie dintotdeauna director la AJOFM, sprijinit fiind de fostul PDL. Au tot existat discuții și persoane propuse politic pentru schimbarea sa de pe funcția de conducere, însă nici una nu s-a mai concretizat.

Între timp, ex-democrat liberalul a rămas în fruntea instituției însă dă arareori pe la birou. Anul acesta de exemplu din 78 de zile a fost prezent la serviciu 11 zile.  

 

Iar singurii care pot interveni sunt cei de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

 

”El este salariatul ANOFM, nu este salariatul AJOFM. O măsură dacă se poate lua, doar la nivelul Agenției Naționale. Și mai mult decât atât, dacă aș vrea, să presupun că aș vrea să îl introduc într-o comisie de disciplină, nu eu sunt cel care pot face chestia asta ci ANOFM”,


Teodor Dimitriu, director executiv AJOFM

 

Dan Constantin Ștefan are, se pare, o gravă problemă cu alcoolul. Aceasta ar fi principala cauză a problemelor sale, fiind unic întreținător de familie, el având în grijă un copil. Și-ar fi pierdut și locuința de la Botoșani iar în prezent ar sta mai mult prin comuna Tudora.

 

Iar pentru zilele în care nu poate ajunge la serviciu ca să fie director, face rost de un soi de adeverințe medicale.

 

”El pentru toate zilele are foarte multe adeverințe medicale. Nu înțeleg de ce adeverințe medicale, eu luam de la dentist când voiam să chiulesc de la școală, nu? Nu să fiu director. El are acoperite majoritatea zilelor, deci eu nu a ce să-i fac. Am făcut adresă către ANOFM prin care am transmis câte zile de concediu medical are și am întrebat aceste adeverințe medicale”


Teodor Dimitriu, director executiv AJOFM

 

Aceste adeverințe medicale pot motiva absentul de la serviciu și se consideră ca un concediu fără plată, astfel că Dan Constantin Ștefan a fost plătit doar pentru numărul de zile în care a lucrat efectiv.

 

Am încercat să-l contactăm pe fostul director în nenumărate rânduri. Inclusiv la telefonul de serviciu, unde răspunde o voce feminină căreia îi place să înjure.

 

Astfel, că am adresat o solicitare însă de săptămâna trecută la conducerea AJOFM Botoșani.

 

Iar de aici, chiulul directorului adjunct pare să capete o altă dimensiune, pentru că în ultimul an, jumătate din perioadă, Dan Constantin Ștefan nu prea a muncit.

 

„În urma cererii dv. din data de 20 aprilie 2017 vă comunicăm faptul că dl Constantin Dan Ștefan, director executiv adjunct în cadrul AJOFM a fost prezent în unitate un număr total de 101 zile în ultimele 12 luni, respectiv aprilie 2016 – martie 2017, dintr-un număr total de 254 de zile lucrătoare”,


răspunsul AJOFM la solicitarea de vineri, 20 aprilie 2017

 

 

 

 

35 de puncte sunt trecute în total în paragraful privitor la atribuțiile de la serviciu ale directorului executiv adjunct, Dan Constantin Ștefan, goluri care trebuie să fie acoperite de colegi.

 

Și chiar și așa, acest director este în continuare pe funcție.

loading...
PSD-iștii bată-i vina : Două săli de sport ținute pe muchie din cauza chiulangiilor

 

Orașul Botoșani, de Ziua României! Suflete de patrioți ițite la ferestre sau zdrențe atârnate la case cu pretenții – GALERIE FOTO
Potrivit legii, în fiecare an pe 1 Decembrie, când românii marchează Ziua Națională, instituțiile publice au obligația de a arbora drapelul.
PNL mai la putere decât PSD-ul la Botoșani, politicienii de la guvernare s-au purtat ca niște fecioare de Ziua Națională a României – FOTO&VIDEO
1 Decembrie, asemenea altor sărbători care sunt marcate în toată țara și implicit la Botoșani, oferă un bun prilej politicienilor pentru demonstrații de putere și defilări în fața mulțimilor. În general, la astfel de evenimente publice sunt aliniați pe „găști politice” și socializează (sau nu) în funcție de care și cum are puterea în mâini.
1 Decembrie la Botoșani: Momente pline de emoție la început și un munte de dezamăgire la finalul manifestațiilor – GALERIE FOTO & VIDEO
Dornici de evenimente publice în vremuri în care restricțiile par că ne ghidează viețile, sute de botoșăneni au ieșit în Centrul Istoric al municipiului pentru a urmări evenimentele programate de autorități pentru Ziua Națională a României, anul 2021.
„Măcel” la un concurs pentru un post de director: TOȚI candidații din Botoșani și din țară PICAȚI, sunt și note de ZERO
Concursul a avut loc la București și niciunul dintre candidații înscriși nu a fost admis la proba scrisă.
ONG-istul care a luat microfonul în plenul municipal, înainte de votul pe majorarea prețului gigacaloriei la Botoșani – VIDEO
Unul dintre reprezentanții societății civile de la Botoșani, implicat în ultimii ani și în administrația publică locală, s-a adresat consilierilor locali în ședința ordinară de vineri.
PROTESTE de Ziua României, cu ”indulgență maximă” față de infractori: Pentru prima dată polițiștii vor protesta în fața sediilor partidelor politice
Poliţiştii ameninţă cu proteste de 1 decembrie, chiar de Ziua Naţională a României. Ei spun că nu mai acceptă să îndeplinească sarcini care nu sunt în fişa postului şi că nu mai sunt dispuşi să fie ”fraierii sistemului bugetar”.
Intervenție de urgență a prefectului, gardurile de la Kaufland au fost demontate în viteză – FOTOGALERIE
Măsura luată de unul dintre cele mai mari lanțuri de hipermarketuri din România, de a crea culoare de acces prin montarea unor garduri în interiorul centrelor comerciale, a fost revocată după doar câteva zile.
Guvernul Ciucă a netezit din prima zi calea schimbării prefecților: Cele două variante de la Botoșani
Prima măsură a guvernului Ciucă, Ordonanța de Urgență privind stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative, a fost publicată joi seară în Monitorul Oficial.
Operații pe bandă rulantă la 'Mavromati', saloanele sunt pline: După scăderea cazurilor se fac și intervenții non-urgente
Cadrele medicale de la cea mai mare unitate medicală din județ realizează în această perioadă tot mai multe intervenții chirurgicale.
Loading...
Clădirea de birouri din centrul orașului lăsată fără parcare de consilieri, compania se apără cu o anexă... rătăcită – VIDEO
La solicitarea controlorilor financiari ai Camerei de Conturi Botoșani, Primăria municipiului, prin votul consilierilor locali, a reziliat contractul de asociere încheiat cu societatea Vegastel în urmă cu 13 ani.
Noaptea minții bugetare: Cu o lună înaintea revelionului, consilierii dezbat proiectul de buget la Eltrans pe anul 2021
Consilierii locali se întâlnesc vineri în ședință ordinară, iar unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi îl reprezintă aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al SC Eltrans SA pe 2021. Se întâmplă asta abia pe 26 noiembrie, cu doar cinci săptămâni înaintea terminării anului!
GARDURI metalice de peste doi metri în două hipermarketuri din Botoșani, val de revoltă printre botoșăneni: Am ieșit de acolo în lacrimi GALERIE FOTO
Un lanț german cu magazine în toată România, inclusiv la Botoșani, se află în mijlocul unui scandal național în urma unei decizii controversate de a monta garduri în interiorul unităților comerciale.
O directoare de instituție de la Botoșani se pensionează: A fost o muncă frumoasă; Las pe altcineva mai tânăr
Mandatul îi expiră la finalul lunii decembrie și nu intenționează să se mai înscrie la concurs întrucât și-a depus dosarul de pensie.
Zeci de profesori pensionari predau în școlile din Botoșani, tinerii absolvenți „îngenuncheați” de sistem
Profesorii pensionari aleg să activeze în continuare în unitățile de învățământ din Botoșani. Între timp, tinerii absolvenți fie nu reușesc la examen, fie se îndreaptă din start către alte domenii mai atractive.
Loading...
Zeci de botoșăneni cu steaguri și pancarte au PROTESTAT în Piața Revoluției: NU ucideți democrația
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Botoșani a organizat duminică un nou protest în centrul orașului.
MĂSURI radicale pregătite la Nova Apaserv, noii administratori ar lua în calcul inclusiv restructurări de personal
Perioada dezastruoasă din punct de vedere financiar pe care o traversează compania județeană de funrizare a serviciilor de apă și canalizare atrage măsuri drastice.
Artiști botoșăneni pe scenele țării: Am descoperit actoria în timpul liceului / Mi-a plăcut foarte mult modul acesta de a te exprima printr-un joc serios - FOTOGALERIE
Se vorbeşte de ani buni de ”miracolul” Nordului, mai ales atunci când pe marea scenă a țării se mai ițește câte un artist plecat din Botoșani. Și nu se ițește oricum, ci cu zvâc actoricesc, mustind de talent și de forță.
Proiect revoluționar în zona centrală a orașului: bloc cu sală de fitness la ultimul etaj și două niveluri de parcare subterană după planurile unui arhitect care a studiat în SUA – FOTOGALERIE
(P) Intersecția străzilor Calea Națională - Nicolae Iorga va căpăta în câțiva ani un nou aspect datorită unui proiect imobiliar de anvergură conceput de un om de afaceri întors din Statele Unitate ale Americii împreună cu un arhitect care de asemenea a studiat peste ocean.
Când birocrația ne ține în loc și pe lumea cealaltă: Morții eliberați în weekend la Botoșani doar dacă familia depune o cerere
Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, Botoșăneanul relata cazul familiei care a mers la morgă pentru a ridica o persoană din familie, însă nu au avut cu cine vorbi pentru că nu se afla nimeni la serviciu. Și nu ar fi fost o situație singulară. Iar totul din cauza unor proceduri birocratice care atârnă greu la suferința mai multor familii și așa greu încercate. 
MĂRTURIILE botoșănencei care de 10 ani muncește în Italia: Pentru tine, femeie, ce ai plecat să muncești în străinătate / Hai, ridică-te din cenușă și mergi mai departe!
În urmă cu 10 ani, în ziua Sfântului Nicolae. Într-un sătuc din Botoșani, o copilă de clasa I se agață disperată de gâtul mamei. Tuturor copiilor, Moș Nicolae le adusese daruri. Numai ei îi lua mama și o arunca departe, într-o lume pe care nici astăzi nu a deslușit-o și pe care nu a iertat-o pentru suferința pricinuită.
Dimitriu si Stefan sint prieteni buni de pahar de asta nu se dau de gol unul pe altul. E de neinteles acum de ce Dimitriu l-a dat in gat, cand de atata timp au lucrat impreuna, la pahar ......... Nu se inteleg de la ciolan .....
26 aprilie 2017, 21:20
Lipseste de la servici pentru ca este indragostit, de ce nu este inteles de colegii de servici, de cine e SECRET !
26 aprilie 2017, 14:17
Totusi a venit la serviciu 100 de zile restul sa fie imputate celui ce ia dat salar pe zilele lipsa nemotivat dar daca are treaba cu alcoolul atunci e motivat merita platit putini directori sunt dependenti si e pacat sa se piarda obiceiul.Mai verificati prezenta si la directorii din cultura botoseneana si o sa aveti mari surprize
26 aprilie 2017, 13:04
Munca de director este obositoare, Dom. Stefan trebuie sa se mai si odhneasca si la cate probleme are putin alcool nu strica. Iar marele director Dumitriu nici nu doreste sa-l inteleaga, e mai tanar, o sa invete pana la urma si Stefan,, ceva ,,.
26 aprilie 2017, 08:23
Sondaj
Sunteți de acord cu accesarea de către Primăria Botoșani a unui credit de 13 milioane de euro pentru cofinanțarea proiectului european privind refacerea căii de rulare și cumpărarea unor tramvaie noi?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Nu are nicio legătură culoarea politică referitor la mine, eu nefăcând parte din niciun partid politic. Pur și simplu am văzut anunțul pe internet și am încercat. Să lucrez mai mult, totul este spre binele meu, spre a avea ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9483 lei
USD
Dolarul SUA
4.3786 lei
CHF
Francul elveţian
4.7500 lei
GBP
Lira sterlină
5.8051 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8668 lei
XAU
Gramul de aur
250.8945 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2470 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3562 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0780 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4205 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1945 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6654 lei
Vremea
astăzi
Botosani
2.7 o C
Dorohoi
1.9 o C
Bucecea
2.2 o C
Darabani
1.2 o C
Saveni
2.1 o C
Ştefăneşti
5.6 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.