Top News
PORTRET de gagiu cu Audi: Botoșăneanul cu decapotabila, mare „compozitor” și interpret de hip–hop, piesă în pandemie: Nu mai rezist. Nu mai pot. Am nervii la pământ- VIDEO

Alex, tânărul născut în Botoșani care a petrecut o vreme prin Italia, unde și-a obținut permisul de conducere, este la prima vedere un răzvrătit și contestatar deopotrivă al vremurilor actuale.

Marele „artist” neînțeles

 

Pare că îi plac hainele și mașinile scumpe, pentru că epatează în mediul online. Dar mai presus de această imagine, pe care și-a făurit-o cu atenție, se pare că marele lui hobby este muzica. Hip-hop îndeosebi.

 

Pe contul său de Facebook are o serie de postări cu compoziții proprii pe care le interpretează în stilul muzical menționat. S-a filmat la volanul autoturismului Audi cu care a fost implicat în accident în timp ce interpreta una dintre piesele compuse. Postura de „regizor” a fost adjudecată de un amic, pasager din dreapta, poate același care a făcut și live-ul dinaintea accidentului. Sau poate altul.

 

Mare vedetă pe Facebook

 

S-a filmat și acasă, cântând în fața unui microfon profesional, semn că aspirațiile sale muzicale nu erau tocmai la un nivel minimal. Apare și consumând alcool în același autoturism și cu mesaje clare în care se vede o victimă a pandemiei.

 

 

„Am făcut melodia asta, acum, în timpurile astea pentru că m-am săturat de ce se întâmplă în jurul nostru. Nu mai rezist. Nu mai pot. Am nervii la pământ”,

Spunea el în preambulul piesei

 

Deși într-o altă „melodie” apelează la bunătatea oamenilor și la solidaritate între semeni, cea despre pandemie este mai degrabă un strigăt de revoltă.

 

”Suntem păcăliți, tratați ca hamsterii”

 

„Iar sunt praf/ iar m-am făcut pilaf / spun în fiecare zi, că nu o s-o mai fac / aș vrea când mă trezesc mâine / să fie totul gata / că astăzi fără mască / nu mai poți să îți vezi fața / mi se schimbă viața, cum se schimbă piața / noroc c-avem iubirea, care ne mai spală fața /  hai să spargem asta, să revenim la viață / ca roua ce se-așază pe iarbă dimineața /

 

E poate prea târziu sau poate prea devreme / nu vezi orașele de ce mai faci pe prostul/ pustii cum sunt ele, e și sufletul nostru /așa este în viață, trebuie ca să fii tare /  fiecare zi e o nouă provocare / suntem păcăliți, tratați ca hamsterii, păcăliți, momiți, otrăviți ca fraierii /

 

Unde sunt gangsterii, hai să le-nchidem gura / ca la zdrențele care ne rup centura /poate nu e târziu, ca să trezim în noi / conștiința moartă a marilor eroi / plângi bătrână țară, știu că-ți este greu / și tu te-ai săturat, așa a fost mereu /n e mințim singuri, nu va fi mai bine mâine / luptă azi că mai vrei și tu un colț de pâine / să ieșim în față, e tot ce ne rămâne / de ce-ți mai este frică, ai pierdut tot, române”.

 

Evident că are un dinte și împotriva polițiștilor, „garda” în jargon de cartier, pe care îi înjură în trafic de la volanul aceleiași mașini, cu aere de gangster.

 

„Bad boy” de Botoșani 

 

Se prea poate să fi refulat în stilul „băieților răi” având în vedere inconștiența cu care a tratat evenimentul de luni seara. Nici măcar atunci când, înconjurat de polițiști și cu un furnicar de medici și asistenți care ofereau ajutor medical celorlalte victime, nu a vizualizat imaginea de ansamblu a efectelor faptelor sale.

 

Ba dimpotrivă, din vorbele aruncate celor din jur părea că victima, în opinia lui, în accidentul de o gravitate însemnată, era chiar el.

 

(Sursa foto - Facebook)

 

loading...
ALCOOLEMIE uriașă pentru șoferul din Bulevard, și-a angajat deja avocat
Șoferul din Audi a FUGIT din spital, jandarmii l-au găsit tocmai la Stadionul Municipal
VIDEO șocant din timpul accidentului, șoferul gonește pe străzile Botoșaniului cu viteză, hip-hop și live în mașină
Presupusul șofer din Audi NU are permis în România, a amenințat cu bătaia un polițist: Îți f... una de îți sar ochelariiVIDEO & GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Colegiul Eminescu pe un butoi cu pulbere, părinții au înroșit grupurile de WhatsApp, directorul unității: Avem cele mai bune intenții să ajutăm copiii, nu să defăimăm și să aruncăm cu noroi
Cea mai prestigioasă unitate de învățământ din județul Botoșani, Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiu a adoptat scenariul galben pentru actualul an școlar, adică jumătate dintre elevi vin la cursuri, iar ceilalți participă online.
Învățătoarea de la Botoșani care și-a adus pisica proprie la ore pentru copiii de la clasă – GALERIE FOTO & VIDEO
Este una dintre cele mai iubite cadre didactice de la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Botoșani și la fiecare patru ani de zile, pentru clasa ei se face o adevărată listă cu copii ai căror părinți o doresc să le fie dascăl. Mulți sfârșesc dezamăgiți pentru că efectivul elevilor din clasă se oprește la 30.
Botoșănenii, uniți și în acest an în jurul Sfintei Cruci: Aici este cu adevărat catargul corabiei în care trăim, în care ne rugăm lui Dumnezeu – GALERIE FOTO
Cu flori, crenguțe de busuioc și lumânări aprinse în mâini, pitind șoapta rugăciunii sub mască, botoșănenii au ieșit și în acest an să dea mărturie de credință și să își rostească din nou încrederea în puterea Sfintei Cruci.
Primarul, poziție ȘOC la proiectul de milioane de euro al lui Tincu din Centrul Vechi: Este și pentru mine halucinant - VIDEO
Edilul șef are o atitudine surprinzătoare față de investiția pe care consilierul social-democrat Mihai Tincu dorește să o realizeze în Centrul Vechi și care este blocată de câteva luni în Consiliul Local.
Deschidere de an școlar în pandemie: Elevii cu măști în loc de flori, au venit la cursuri pe rând, direct în clase, pauze luate prin rotație – GALERIE FOTO & VIDEO
Un nou an școlar cu totul atipic și cu o serie de premiere care vor bulversa sistemul până când vor fi acceptate și respectate de toți factorii implicați în procesul educațional. Ziua de 14 septembrie a anului pandemic 2020 nu a semănat deloc cu celelalte deschideri de an școlar.
În numele Tatălui: Performanța românească în vreme de pandemie și povestea mai puțin știută a botoșăneanului de AUR - GALERIE FOTO
Nu a alergat pentru premii, nici pentru glorie. Dar are parte și de premii, și de glorie. Pentru tânărul botoșănean, linia de sosire nu înseamnă și finalul cursei, pentru că dincolo de competiție, podium, performanțe se mai află ceva: dragostea nemărginită pentru tatăl său.
Un candidat promite să vândă toate mașinile Primăriei Botoșani: Unii vor primar ca să aibă o mașină
Una dintre cele mai inedite promisiuni din campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie aparține candidatului Partidului Mișcarea Populară la Primăria Botoșani.
Se redeschid școlile! CreaFuture a finalizat și al doilea curs de dezvoltare a abilităților, cadrele didactice duc jocurile la elevi – FOTO&VIDEO
A doua serie de 20 de cadre didactice cursate în cadrul CreaFuture a terminat cu succes cursul de dezvoltare a creativității și abilităților de viață.
REVOLTĂ la grădinițe înainte de noul an școlar! Părinții acuză că le sunt trimiși copiii acasă la jumătatea zilei: Ne-am epuizat concediile în starea de urgență
Cu două zile înainte de începerea noului an școlar în rândul părinților de la Botoșani s-a născut o stare de nemulțumire. Mai ales a celor care au copii înscriși la grădinițe și care au fost anunțați că, deși unitatea a adoptat scenariul verde, timp de două săptămâni din lună, preșcolarii vor fi trimiși acasă la amiază.
Loading...
Botoșănenii au băut pe rupte în pandemie, sute de persoane la spital: LUNA în care femeile au petrecut cel mai mult
Chiar și pe pandemie, sute de botoșăneni au băut peste măsură astfel că au avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, statisticile arată că mai mult de 50% din populație consumă alcool. 
S-a pensionat una dintre cele mai experimentate directoare de la Botoșani
Încă un șef de instituție iese din activitate și merge la pensie.
Victor Ponta, declarație la Botoșani despre alegerile locale: Va fi o nebunie. Un dezastru VIDEO
Prezent la Botoșani, Victor Ponta, președintele Pro România a abordat mai multe teme de actualitate, în contextul vizitei electorale pentru mobilizarea propriilor membri de partid.
Din nou la piscină!!! O nouă săptămână, noi participanți, același curs de creativitate și dezvoltare a abilităților de viață la CreaFuture – FOTO&VIDEO
Gazdele sunt aceleași, actorii principali s-au schimbat. Asociația B-Right Media și partenerii mai fac un pas în implementarea proiectului ”CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future – Forță de muncă creativă pentru un viitor transfrontalier”.
Amfiteatru, soare, plăcinte și muzică populară la vizita liderului național al PMP, la Botoșani: Vom fi a treia forță politică– VIDEO&FOTOGALERIE
Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), a efectuat duminică, 6 septembrie 2020, o vizită electorală la Botoșani cu scopul de a mobiliza oamenii pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.
Loading...
PSD-iștii au luat cu asalt Parcul Primăriei și au lansat un program după modelul Gabrielei Firea – GALERIE FOTO
Social-democrații botoșăneni au lansat astăzi în prezența șefului partidului, Marcel Ciolacu, un program pentru susținerea natalității. Practic, este un program preluat după modelul primarului din capitală, Gabriela Firea.
100 de lei 10 minute! Bani oferiți botoșănenilor care stau lângă stadion pentru o „bucățică” live din posibilul meci cu Tottenham
Tragerile la sorți pentru tururile preliminare din Europa League și prezența echipei FC Botoșani printre formațiile participante ar putea aduce primul moment cu adevărat istoric în fotbalul românesc dar mai ales cel botoșănean.
Director economic nou la Spitalul de Pneumoftiziologie, două doamne fac echipă în fruntea unității
Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea Primăriei și Consiliului Local Botoșani are echipă nouă de conducere de la începutul lunii septembrie.
Sediul unei instituții din centrul orașului Botoșani a intrat în reparații, clădirea este monument istoric – GALERIE FOTO
O clădire aflată pe lista monumentelor istorice din zona centrală a municipiului Botoșani a intrat în reparații.
REFORMĂ la Inspectoratul Școlar, doi inspectori printre care o soră de deputat se întorc la catedră, zece nume noi – LISTA
Ministerul Educației și Cercetării a transmis astăzi către Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani două adrese: una cu încetarea detașării în interesul învățământului pentru un număr de 17 inspectori școlari. O a doua cu aviz pentru detașarea în interesul învățământului pentru anul școlar următor, în cazul a 25 de inspectori școlari.
TRAGEDIE în Italia! Un băiat de 17 ani originar din Botoșani, mort într-un cumplit accident – FOTOGALERIE
Durere, lacrimi și întristare la Eboli, în regiunea Campania, unde rudele, prietenii și colegii îl plâng pe Domenico Ahanzei, tânărul român de numai 17 ani care joi, 27 august, a avut un accident în timp ce se deplasa cu scuterul său.
paduchele cu lant de hauurr...
17 august 2020, 13:49
Din pacate, acesta este produsul educatiei tinerei generatii din Romania. Societatea, noi toti, suntem responsabili de esecul multor tineri din ziua de azi.
3 iunie 2020, 10:49
Așa bă gagiule dă gagiu!
3 iunie 2020, 08:53
Sper să primească ceva timp după gratii... Haoleo, acoolemie 1,73... era ciolan! Ce nu înțeleg e aplecarea lui spre hip-hop. Nu cred că ar ajunge, scoțând pe gură altceva decât borâturile numite manele, să primească "euro, dolari și lire" "fără număr".
3 iunie 2020, 00:18
Acesta-i un material publicitar, o salvare a imaginii individului certat cu legea, cu normele civice? Din incriminat devine victimă. Mai bine ne-ați spune cu ce se ocupă acest individ, ce profesiune are, de unde scolate banii pentru distractiile nocturne? Apartamentul în care s-a filmat este unul primit de la stat? Mașina e primită cadou de la babacul? Cine sunt complicii din mașină, nu sunt infractori ca și el? Sunt destule întrebări la care publicul cititor n-a aflat răspunsuri. Dacă le aflați, ni le spuneți și nouă înainte de-al face pe infractorul ăsta un inadaptat social?
2 iunie 2020, 22:15
Zingaro di merda!
2 iunie 2020, 21:02
De asta ar fi nevoie si la Botosani de un echipaj de politie ca cel din SUA,poate s-ar mai linisti baietii nelinistiti,henglezoii veniti acasa in timpul covidului ,diasporenii cei destepti.
2 iunie 2020, 20:40
O voma acra. Viata lui e un gunoi nereciclabil, poate da peste cineva care sa-l faca fasii in parnaie.
2 iunie 2020, 20:23
Sondaj
Pe cine votați la Primăria Botoșani?
Gheorghe Ciubotaru - PMP
Cosmin Andrei - PSD
Liviu Toma - Pro România
Roxana Țurcanu - ALDE
Cătălin Flutur - PNL
Corina Dănuță - PPUSL
Marcel Gheorghiță – USR-PLUS
Cătălin Silegeanu - independent
Altul
Declaraţia zilei
„Dacă mai urmează încă un an la fel de secetos, atunci lucrurile se complică foarte mult. Dacă urmează doi ani la fel de secetoşi şi noi suntem la acelaşi nivel al infrastructurii de irigaţie, lucrurile se complică foarte ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8582 lei
USD
Dolarul SUA
4.0972 lei
CHF
Francul elveţian
4.5132 lei
GBP
Lira sterlină
5.3220 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9261 lei
XAU
Gramul de aur
257.4245 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2476 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3490 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9944 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1126 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1821 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6530 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.