Top News
Prima DEMISIE de președinte după înlocuirea Lilianei Mincă cu Roxana Anușca Țurcanu din ALDE Botoșani

În noua formulă în care s-a constituit Filiala Județeană ALDE Botoșani nu s-a regăsit unul dintre președinții de organizație din cadrul partidului.

Avocatul Eduard Luca și-a prezentat în data de 27 septembrie 2019 demisia din următoarele funcții politice:

 

  • președinte al Organizației de Tineret ALDE Botoșani
  • responsabil regional campanie
  • responsabil departament juridic
  • membru de partid

 

Locul său a fost luat de Tabita Vatavu, în noua formulă care a fost aprobată de structura centrală a partidului.

 

 

 

Avocatul Eduard Luca a explicat faptul că nu s-a mai regăsit în actuala manieră de a se face politică de la Botoșani.

 

„Am început activitatea politică, la data de 1 februarie 2019, din dorința de a ajuta, de a oferi. Dacă am reușit în toată activitatea mea, alături de echipa TLDE Botoșani să ajut măcar o persoană, sau să aduc măcar în sufletul unui om fericirea, este un obiectiv atins. Am pornit în cadrul echipei de tineret a partidului cu intenția de a fi alături de cetățeni, de a realiza acțiuni umanitare, activități socio-culturale, destinate în special unor oameni binecuvântați de Dumnezeu. Toate aceste evenimente au fost lecții de viață memorabile pentru mine și pentru tinerii din TLDE Botoșani”,

Eduard Luca, fost președinte TLDE

 

Eduard Luca a mai declarat că a avut ocazia de a cunoaște oameni aflați în situații excepționale, copii cu destine speciale, și diferite cazuri emoționante care au demonstrat faptul că societatea românească actuală are nevoie de implicarea noastră, de înțelegere, sprijin; de măsuri durabile și eficiente, de oameni frumoși, sinceri, și fideli nevoilor cetățenilor.

 

Și că a fost și va rămâne mereu o persoană cu concepții liberale.

 

„Am decis să ies definitiv din viața politică. Nu voi adera în viitor la o altă organizație de partid. Iau aceste decizii, întrucât am considerat mereu (și apreciez în continuare), că emoțiile și gândurile mele trebuie să rămână alături cetățenii care cred în soluții eficiente, oferă din inimă – sentimente, gesturi, fapte – și luptă pentru o Românie frumoasă, educată, prosperă”,

Eduard Luca, fost președinte TLDE

 

În încheiere, avocatul a declarat că își dorește, exact ca și mulți alți cetățeni, o societate prosperă, fără interese obscure, educată, cu locuri de muncă pentru cetățeni, infrastructură, și sistem sanitar bine organizat în care bunul simț, educația, reforma, cinstea, implicarea și responsabilitatea, să reprime indiferența, incultura, sărăcia, infracționalitatea, interesele meschine, lipsa de profesionalism, și toate celelalte neajunsuri.

loading...
Un avocat botoșănean salută decizia prin care politicieni de prim rang scapă de condamnări: Este una corectă

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Seară magică la Botoșani: Sute de spectatori în Gara mică a lui Gabriel Dorobanțu, ”Ave Maria” în lacrimi și îndelungi aplauze pentru Gabriel Cotabiță – GALERIE FOTO & VIDEO
Concertul de Crăciun, organizat de Filarmonica Botoşani în seara zilei de Sfântul Nicolae, a adus bucurie în inimile sutelor de spectatori care au umplut, vineri seara, sala Casei de Cultură a Sindicatelor.
SEARA ACEASTA: Botoșaniul gata de sărbătoare, luminițe aprinse în oraș –  GALERIE FOTO
Așa cum municipalitatea a  anunțat, iluminatul arhitectural a devenit funcțional în seara de joi.
Angajată de la Locativa condamnată și cu sechestru pe apartament după ce a furat din banii chiriașilor
Procesul în care a fost judecată o casieră de la Locativa care a fost prinsă sustrăgând bani din încasările unității a ajuns la final.
În Veneția a răsunat Imnul României, recital emoționant al unui muzician botoșănean – VIDEO & GALERIE FOTO
Deșteaptă-te, române! a răsunat pe 1 Decembrie 2019 și în poate cel mai frumos oraș al Europei. Mai exact, la Cinema Teatro Kolbe din Veneția, acolo unde un artist botoșănean a fost protagonistul unui spectacol de neuitat.
Miracolul lui ÎMPREUNĂ la Botoșani: Toţi avem o misiune specială, trebuie doar să o identificăm - FOTO & VIDEO
O sărbătoare care a stat sub semnul bucuriei, într-o delicatețe sufletească de care doar ei, cei pe care îi numim generic oameni cu dizabilități, pot fi capabili.
Directoarea dată ca prefect: E onorabil, mulțumesc, rămân aici
Persoana feminină vehiculată drept viitorul prefect al județului Botoșani nu confirmă informațiile apărute în spațiul public.
PNL e degeaba la Botoșani?! A pierdut prefectul pe scările autocarului, ALDE ia în plus și două instituții, PMP patru deconcentrate
Liberalii botoșăneni trăiesc momente umilitoare după ce au reușit pentru prima dată în istorie să învingă PSD-ul. Diferența foarte redusă la care au câștigat însă alegerile prezidențiale, al șaselea cel mai slab scor din țară pentru Klaus Iohannis în turul II, pare să le fi fost fatală.   
101 ani de România, la Botoșani: Slujba a schimbat ora, PNL-ul a ajuns primul la coroane, primarul i-a enervat pe PSD-iști, copiii au dat suflet sărbătorii – VIDEO & GALERIE FOTO
Piața 1 Decembrie 1918 a retrăit astăzi la amiază momentele de odinioară, când era înțesată de lume. Ziua Națională a României a adus în Centrul Istoric al Botoșanilor peste 1.000 de oameni.
Ziua Națională la Botoșani: Copiii „statului” au depus coronițe de cetină la mormintele eroilor căzuți în luptă – GALERIE FOTO & VIDEO
Cea mai mare sărbătoare a țării a început la Botoșani de la ora 10:30 când în Cimitirul Pacea s-au adunat o sumedenie de copii din centrele de plasament ale Direcției de Asistență Generală și Protecția Copilului (DGASPC) alături de oficialități și cadre militare.
Nu e glumă! ALDE pregătește o femeie prefect, PNL-iștii - scandal cu Raluca Turcan
Varianta numirii la Botoșani a unui prefect sprijinit de ALDE prinde tot mai mult contur. Joi după-amiază vicepremierul Raluca Turcan a avut la Ștefănești o întâlnire tensionată cu primarii botoșăneni.
O șoferiță cu BMW și-a băgat prietena în spital după ce a băut o sticlă de vin și ceva tărie
O conducătoarte auto din Botoșani a fost condamnată după ce s-a urcat beată la volan și a provocat un accident rutier.
EXCLUSIV: Revoltă în PNL Botoșani, aproape toți primarii amenință cu demisia din cauza noului prefect
Informațiile care au început să circule în lumea politică privind posibilitatea numirii unui prefect sprijinit de ALDE a tensionat și mai mult situația în PNL Botoșani, unde oricum nu era foarte liniște de la preluarea guvernării.
LOVITURĂ de CULISE? Postul de prefect ar fi fost dat la ALDE, PNL-iștii neagă: Dan Nechifor 100%
La trei zile după alegerile prezidențiale și înaintea primei ședințe post electorale a Guvernului, în care este posibil să se înlocuiască prefecții, au început să apară informații surprinzătoare privind ocuparea postului la Botoșani.
Debranșări la apă cu executorul judecătoresc și echipaje de jandarmi la șase familii cu datorii – GALERIE FOTO & VIDEO
După mai multe hârtii lipite pe uși și tot felul de alte înștiințări prin care datoricii erau somați să-și achite datoriile către operatorul de apă, s-a trecut la măsuri mai drastice. Șase familii cu debite, mai mici sau mai mari, au avut decizii de debranșare sub supravegherea executorului.
Primar din Botoșani destituit de prefect pentru afaceri cu soția
Prefectul județului Dan Șlincu a semnat în urmă cu puțin timp un ordin prin care încetează mandatul unuia dintre primarii din Botoșani.
Vioricăi Dăncilă i se cere oficial DEMISIA de la Botoșani: Nu ne mai permitem să pierdem timpul
Prima solicitare oficială din PSD pentru ca Viorica Dăncilă să își depună mandatul vine chiar de la Botoșani.
Fețe căzute la PSD, social democrații au încasat lovitura în liniște totală: A fost o campanie agresivăGALERIE FOTO
Dacă în primul tur al alegerilor prezidențiale, social democrații botoșăneni s-au arătat optimiști și au fost mai degrabă ironici la adresa scorului obținut de președintele în exercițiu, duminică seara au primit lovitura în liniște, fără nicio grimasă pe fețe.
Iohannis dat președinte, mare bucurie mare la PNL Botoșani, la PSD e tăcere - VIDEO
România și-a ales președintele! Rămâne de văzut dacă Botoșaniul și-a schimbat culoarea față de primul tur al alegerilor prezidențiale.
Ora 19.00: Mai puțin de jumătate dintre botoșănenii cu drept de vot au ajuns astăzi la urne, care sunt cei mai leneși ORĂȘENI
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se confruntă în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019, primele rezultate exit-poll urmând a fi prezentate la ora 21.00.
Ora 16.00: Botoșănenii se mobilizează la urne, pelerinii cresc procentele și în alte județe - GALERIE FOTO
La ora 16.00 procentul prezenței la vot, la nivelul țării, este de 35,81%.
Nu trebuia sa demisioneze! Daca acum este vremea caraghioaselor la conducerea partidelor, in viitor lucrurile se pot schimba. Poate vine si vremea celor care merita, de ce sa fugi? Cine sa-si asume politica in tara asta? Analfabetii si hotii?
5 octombrie 2019, 13:25
”Excelent” ce?” Momentul tulbure”, care? O fi sedinta convocată de Roxi? ”lumina si intunericul”-??? ”Carte bună lângă un pahar cu vin bun”- expresia clasică folosită de către cei care nu au citit o carte in viața lor.
5 octombrie 2019, 09:58
Avocatul a esuat intre doua femei fatale! Ha-ha-ha! Cunoscand asemenea esecuri umane, pleaca inapoi in lumea lui decenta si tihnita. Cand auzi o analfabeta functional trimitand ”sa citeasca o carte buna” pe cineva care chiar a fost la scoala si a mai si invatat, nu stii daca trebuie sa razi sau sa plangi. A intrat azi pe commenturi cineva si a stricat totul. Oamenii astia erau plini de umor si fara atac la persoana!
5 octombrie 2019, 00:31
E jalnica ființa! Atâta o duce mintea, atâta scrie ”pomârleanca”(ar vrea ea). Nu are sens să comentezi spusele unei tute totale.
4 octombrie 2019, 19:40
„Atunci i-am condamnat pe toti la moarte”-morala-
4 octombrie 2019, 19:13
Pomârleanu este pseudonimul doamnei de la loterie? Că doar ăștia de-acum sunt răi, ăia de dinainte erau perfecți.
4 octombrie 2019, 17:16
Ramâne să-i vedem cum fac cărțile pe Țurcanu, Achiței, Chelaru... Aștia-s luptatorii! Niste sperietori care umbla dupa Jaf. Cam la atat s-a redus politica din Botosani. Jaf si circ, că prostul nu stie ca este prost, tocmai de aceea este periculos.
4 octombrie 2019, 16:51
Cat de tulbure poate fi momentul, ca sa te inrolezi intr-o„gasca de derbedei”, domnule Pomarleanu?Si daca toti cei care mai au un pic de lumina in minte si in suflet,fug si se ascund dupa un pahar de vin bun,de ce ne minunam de ce se intampla?...
4 octombrie 2019, 16:45
Deja se bucură proștii! din punctul lor de vedere, astia ma doxati trebuie sa bea vin cat ei fura.
4 octombrie 2019, 16:41
Excelent,domnule avocat.A fost un moment tulbure cand v-ati bagat in aceasta gasca de derbedei.Cum poate sta lumina alaturi de intuneric?! Este contra naturii sa stai langa buldogul din Paltinis,soferul analfabet din Rachiti,oligofrenul din Dracsani,madama care si-a parasit copiii si alte drojdii umane.Saracul Tabuleac a ajuns un...nimeni.Nici figura nu-l ajuta.Domnule avocat,cititi o carte buna langa un pahar cu vin bun si radeti de toate astea ca de niste ape care s-au scurs.
4 octombrie 2019, 16:26
Cam scurta activitate politica...nici nu s-a uscat bine cerneala pe adeziune...
4 octombrie 2019, 16:25
kurtmann.ro%20
Sondaj
Se va schimba România în bine după votul de la prezidențiale?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Organizația PSD Botoșani, după turul al doilea de scrutin, se situează ca și scor electoral pe locul 6 pe țară. Ne-am păstrat practic locul în ierarhia organizațiilor județene, am crescut un loc, dacă la alegerile ...
fashiondays.ro
inpuff.ro%20
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7777 lei
USD
Dolarul SUA
4.3149 lei
CHF
Francul elveţian
4.3590 lei
GBP
Lira sterlină
5.6840 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9783 lei
XAU
Gramul de aur
203.0272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2471 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4404 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9453 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2552 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1872 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6394 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.