Top News
Revelion 2016 în stradă: Bairam în viteză cu artificii, Velea în călduri, Andreea Bănică păzită de soț și Francisca ”ascunsă” în blănuri – VIDEO & GALERIE FOTO

Câteva mii de botoșăneni au ținut din nou să își ia rămas bun de la vechiul an și să intre în cel nou la o manifestare de stradă. Revelionul organizat de Primăria Botoșani, derulat ”pe repede înainte”, a aglomerat din nou strada Cuza Vodă și o parte din Pietonalul Unirii.

Ce surpriză: nu a întârziat nimeni

Marea surpriză a ediției din acest an a constituit-o desfășurarea întregii acțiuni conform programului. Dacă în anii precedenți artișii soseau cu întârzieri mai mult decât supărătoare, dând peste cap programul, de data aceasta planul a mers ceas. Ba mai mult, o vedetă precum Andreea Bănică a ajuns mai devreme și a așteptat minute bune în mașină ca să coboare Alex Velea de pe scenă. Artistul a urcat în fața spectatorilor în jurul orei 23:00, ținuta sa, cu ochelari de soare și pantaloni suflecați, producând rumoare în public. Cântărețul s-a adresat publicului după prima melodie, însă mesajul său nu a fost tocmai unul inteligibil:
”Bună seara! Se apropie, nu? Cine...? 2016! Trebuie să fim sinceri măcar la final de an, să le zicem secretul. O întrebare: Botoșani, a venit cineva să se distreze seara aceasta? A venit cineva să se distreze seara aceasta? Și noi la fel”.
Alex Velea a interpretat un remake după ”The Rapsody fet Warren G. feat Sissel – Prince Igor” din 1997, însă majoritatea melodiilor au fost totuși din propriul repertoriu, printre ele regăsindu-se ”E marfă tare” și ”Minim doi”.

Poante ”made in Bănică” și... ”Trandafir de la Moldova”

A urmat Andreea Bănică, fosta membră ”Blondy” încălzind publicul atât prin melodii cât și prin dialogul aproape permanent cu spectatorii, menit să producă bună dispoziție:
”Cei care au cântat mâna sus! Și ceilalți care n-au cântat mâna unde? Mâna unde? Aoleu! Nu vă gândiți la prostii că vă bat”.
Lipsită total de fițe și filmată aproape permanent cu un telefon de soțul său, Andreea Bănică a cântat inclusiv ”Trandafir de la Moldova”, a coborât de pe scenă, a intrat printre spectatori, îmbrățișându-se și dând la propriu chiar câțiva pupici unor admiratori. Pe unul dintre ei, înfierbântat de artistă, dar și de ceva licori, l-a adus chiar pe scenă și l-a băgat între dansatoare.

Edilul a văzut emoția și fără să se mai urce pe scenă

Constănțeanca a stat în fața publicului până cu câteva secunde înainte de miezul nopții, când a coborât supărată pe partenerul de viață fiindcă n-a lăsat-o să facă ea intrarea în 2016. A făcut-o însă prezentatorul spectacolului, care a numărat ultimele secunde ce au adus și un superb foc de artificii. La acesta au asistat, printre alții, primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei și prefectul Costică Macaleți.
”Mă bucur că botoșănenii au fost într-un număr atât de mare alături de noi, deși temperaturile sunt cu mult sub 0 grade, -7, -8 grade. Avem mii de oameni aici, în stradă, e o emoție pozitivă, o trăire frumoasă a comunității, un spectacol bine realizat și sper ca anul 2016 să fie din toate punctele de vedere mai bun decât 2015”, a afirmat primarul Ovidiu Portariuc, care spre deosebire de alți ani, de data aceasta nu s-a mai urcat pe scenă.

O botoșăneancă a pus capăt spectacolului

După focul de artificii pe scenă a intrat Francisca, ”ascunsă” într-o haină de blană deosebită, care, printre altele, a cântat două dintre hiturile internaționale din 2015: ”Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)” și ”David Guetta - Hey Mama (Official Video) ft Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack”.
Astfel, în jur de 0:30, revelionul organizat de Primăria Botoșani în Piața Revoluției a luat sfârșit. Conform programului.

CUM A FOST ANUL TRECUT:

FOTOREPORTAJ Revelion 2015: Vin la polonic, îngenuncheat cu inel de nuntă, ia mai dă-te-n pana mea și mii de oameni la artificii

 

Ludovic Orban a promis la Botoșani drumuri europene inclusiv pentru Moldova: Chiar dacă această autostradă nu va trece prin Botoșani, există un proiect de conectare GALERIE FOTO & VIDEO
Premierul României a revenit la Botoșani în cadrul unei vizite electorale, premergătoare alegerilor locale din 27 septembrie 2020. De altfel sintagma acestei zilei de sâmbătă, 19 septembrie 2020 a fost „au mai rămas opt zile”.
Artiștii care au îngenuncheat politica: ”Am putea povesti istoria armenilor din România pornind de la această expoziție impresionantă” - GALERIE FOTO & VIDEO
Cu doar o săptămână înainte de alegerile locale, un eveniment care a adunat la un loc zeci de botoșăneni, dar și un ambasador, doi parlamentari și chiar unii candidați, a reușit o performanță greu de atins în vremurile noastre: nu s-a rostit nici un cuvânt despre politică, nu s-au făcut promisiuni. Nu au lipsit, însă, aplauzele.
ATMOSFERĂ de neuitat: Botoșănenii au cântat cu măștile pe față alături de Proconsul, la primul concert în sală al Filarmonicii ”George Enescu” – GALERIE FOTO & VIDEO
Un concert așteptat, un moment ce va rămâne multă vreme în memoria publiculului botoșănean. Vineri seara, pentru prima dată după jumătate de an, sala Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani s-a deschis pentru melomani.
Principalii trei candidați la funcția de primar din același oraș, internați sau băgați la izolare din cauza coronavirusului
Virusul SARS-COV-2 a stopat campania electorală cu o săptămână înainte de alegerile locale pentru trei candidați la funcția de primar dintr-un oraș botoșănean.
Școala 2020 de la Botoșani: Trei elevi pozitivi, o clasă întreagă la izolare! Au fost depistați cu covid două cadre didactice și o îngrijitoare
La acest moment nu există riscuri de contaminare în unitățile de învățământ, transmit specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani.
FC Botoșani a pierdut întâlnirea cu istoria, calificare risipită încă din minutul 2 – GALERIE FOTO
FC Botoșani a întâlnit joi seară pe KF Shkendija în turul II preliminar al Europa League. Meciul s-a disputat pe Stadionul Municipal și s-a terminat cu scorul de 0 - 1.
ACUM: FC Botoșani față în față cu istoria în Europa League: primește gol la primul atac al oaspeților - GALERIE FOTO
Clubul de fotbal al orașului poate scrie astăzi o pagină de istorie a sportului botoșănean. FC Botoșani întâlnește de la ora 18:45 pe KF Shkendija în turul II preliminar al Europa League, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent din Macedonia de Nord.
Colegiul Eminescu pe un butoi cu pulbere, părinții au înroșit grupurile de WhatsApp, directorul unității: Avem cele mai bune intenții să ajutăm copiii, nu să defăimăm și să aruncăm cu noroi
Cea mai prestigioasă unitate de învățământ din județul Botoșani, Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiu a adoptat scenariul galben pentru actualul an școlar, adică jumătate dintre elevi vin la cursuri, iar ceilalți participă online.
Cinci profesori s-au retras de la catedre, peste 40 de cadre didactice vulnerabile în fața virusului vor preda în continuare
Nu toți profesorii botoșăneni s-au întors la catedre începând de luni, 14 septembrie 2020. Unii au ales să renunțe în a mai profesa.
Loading...
Învățătoarea de la Botoșani care și-a adus pisica proprie la ore pentru copiii de la clasă – GALERIE FOTO & VIDEO
Este una dintre cele mai iubite cadre didactice de la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Botoșani și la fiecare patru ani de zile, pentru clasa ei se face o adevărată listă cu copii ai căror părinți o doresc să le fie dascăl. Mulți sfârșesc dezamăgiți pentru că efectivul elevilor din clasă se oprește la 30.
Botoșănenii, uniți și în acest an în jurul Sfintei Cruci: Aici este cu adevărat catargul corabiei în care trăim, în care ne rugăm lui Dumnezeu – GALERIE FOTO
Cu flori, crenguțe de busuioc și lumânări aprinse în mâini, pitind șoapta rugăciunii sub mască, botoșănenii au ieșit și în acest an să dea mărturie de credință și să își rostească din nou încrederea în puterea Sfintei Cruci.
Primarul, poziție ȘOC la proiectul de milioane de euro al lui Tincu din Centrul Vechi: Este și pentru mine halucinant - VIDEO
Edilul șef are o atitudine surprinzătoare față de investiția pe care consilierul social-democrat Mihai Tincu dorește să o realizeze în Centrul Vechi și care este blocată de câteva luni în Consiliul Local.
Deschidere de an școlar în pandemie: Elevii cu măști în loc de flori, au venit la cursuri pe rând, direct în clase, pauze luate prin rotație – GALERIE FOTO & VIDEO
Un nou an școlar cu totul atipic și cu o serie de premiere care vor bulversa sistemul până când vor fi acceptate și respectate de toți factorii implicați în procesul educațional. Ziua de 14 septembrie a anului pandemic 2020 nu a semănat deloc cu celelalte deschideri de an școlar.
În numele Tatălui: Performanța românească în vreme de pandemie și povestea mai puțin știută a botoșăneanului de AUR - GALERIE FOTO
Nu a alergat pentru premii, nici pentru glorie. Dar are parte și de premii, și de glorie. Pentru tânărul botoșănean, linia de sosire nu înseamnă și finalul cursei, pentru că dincolo de competiție, podium, performanțe se mai află ceva: dragostea nemărginită pentru tatăl său.
Loading...
Un candidat promite să vândă toate mașinile Primăriei Botoșani: Unii vor primar ca să aibă o mașină
Una dintre cele mai inedite promisiuni din campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie aparține candidatului Partidului Mișcarea Populară la Primăria Botoșani.
Se redeschid școlile! CreaFuture a finalizat și al doilea curs de dezvoltare a abilităților, cadrele didactice duc jocurile la elevi – FOTO&VIDEO
A doua serie de 20 de cadre didactice cursate în cadrul CreaFuture a terminat cu succes cursul de dezvoltare a creativității și abilităților de viață.
REVOLTĂ la grădinițe înainte de noul an școlar! Părinții acuză că le sunt trimiși copiii acasă la jumătatea zilei: Ne-am epuizat concediile în starea de urgență
Cu două zile înainte de începerea noului an școlar în rândul părinților de la Botoșani s-a născut o stare de nemulțumire. Mai ales a celor care au copii înscriși la grădinițe și care au fost anunțați că, deși unitatea a adoptat scenariul verde, timp de două săptămâni din lună, preșcolarii vor fi trimiși acasă la amiază.
Botoșănenii au băut pe rupte în pandemie, sute de persoane la spital: LUNA în care femeile au petrecut cel mai mult
Chiar și pe pandemie, sute de botoșăneni au băut peste măsură astfel că au avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, statisticile arată că mai mult de 50% din populație consumă alcool. 
S-a pensionat una dintre cele mai experimentate directoare de la Botoșani
Încă un șef de instituție iese din activitate și merge la pensie.
Victor Ponta, declarație la Botoșani despre alegerile locale: Va fi o nebunie. Un dezastru VIDEO
Prezent la Botoșani, Victor Ponta, președintele Pro România a abordat mai multe teme de actualitate, în contextul vizitei electorale pentru mobilizarea propriilor membri de partid.
Sondaj
Pe cine votați la funcția de președinte al Consiliului Județean?
Mihaela Huncă – Pro România
Bogdan Dăscălescu – ALDE
Doina Federovici – PSD
Corneliu Popescu – PMP
Costel Șoptică – PNL
Constantin Rotaru – PPU-SL
Daniel Doctorescu – PRM
Corneliu Furtună – Alianța Partidul Verde - PNȚCD
Andrei Drancă – Alianța USR-PLUS
Declaraţia zilei
”Performanța școlară nu va fi niciodată o povară ci un motor pentru învățământul și în perspectivă pentru economia acestei țări. Suntem binecuvântați cu copii capabili, inteligenți, geniali și avem obligația să îi ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8590 lei
USD
Dolarul SUA
4.1404 lei
CHF
Francul elveţian
4.5183 lei
GBP
Lira sterlină
5.2910 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9604 lei
XAU
Gramul de aur
253.3349 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2474 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3419 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9854 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1101 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1793 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6529 lei
Vremea
astăzi
Botosani
10.9 o C
Dorohoi
10.8 o C
Bucecea
11.1 o C
Darabani
10.6 o C
Saveni
10.9 o C
Ştefăneşti
12.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.