Top News
Scandal la vârful Primăriei pentru o mașină de spirt: sticlele date jos în cartier, cuvinte grele între edili

Disputele dintre primarul PNL și viceprimarii PSD ai municipiului Botoșani au ajuns și la materialele folosite în lupta cu coronavirusul. Mai exact, la o autoutilitară cu spirt aflată în centrul unui nou scandal public de genul celor cu care edilii i-au obișnuit deja pe botoșănenii ce le-au dat votul.

”Dl primar se comportă ca pe moșia dumnealui”

 

Miercuri după-amiază, viceprimarul Cosmin Andrei a anunțat că primarul Cătălin Flutur ar fi retras o mașină care împărțea spirt prin cartiere întrucât s-ar fi enervat că la fața locului se afla social-democratul.


”Mi-au luat mașina... Astăzi, în timp ce distribuiam dezinfectanții către asociațiile de proprietari, exercitându-mi atribuțiile de serviciu, aflând că eu sunt pe teren, dl primar a dat ordin să retragă urgent camioneta de la DSPSA, încărcată cu dezinfectanți. Dl primar se comportă ca pe moșia dumnealui, stă în birou și dă ordine supușilor, probabil copiază modelul Flutur de Suceava”,


Cosmin Andrei, viceprimar Botoșani.


Aceasta a adăugat că, după ce acțiunea a rămas fără autoutilitară, a încărcat dezinfectanții în propriul automobil și a continuat atribuirea către asociații alături de ”colegii de la Direcția Edilitare”.

 

Funcționari ”cameleonici” acuzați că îl ajută pe viceprimar în campanie


Edilul șef a răspuns prin redirecționarea unei replici scrise a directorului Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA). Dacă pe 30 aprilie și-a făcut ”boi” și ”alcooliști” colegii din Primăria Botoșani, Eugen Țurcanu învinovățește din nou unii funcționari, care de această dată ar fi fost complicii viceprimarului Andrei la politizarea împărțirii spirtului prin tergiversarea acțiunii până la apariția edilului PSD.


”S-a dovedit încă odată capacitatea de a fi cameleonici a funcționarilor publici din Primăria Botoșani, care au blocat de la îndatoririle zilnice o autoutilitară DSPSA Botoșani când puteau să facă operațiunea cu flota auto a primăriei și că au amânat distribuirea materialelor dezinfectante către populația Municipiului Botoșani pentru a facilita campania electorală a lui cosmin andrei”,


Eugen Țurcanu, director DSPSA.


Am redat pasajul de mai sus exact cum a fost scris de Eugen Țurcanu. De altfel, în amintita replică, numele viceprimarului apare de mai multe ori cu litere mici, iar al primarului cu litere mari, inclusiv funcția fiind scrisă cu ”P”.

 

Țurcanu de la DSPSA a cerut eliberarea mașinii ”fără a fi pus de Dl. Cătălin Flutur”


După ce dimineață primarul a făcut publică distribuirea dezinfectanților pe pagina sa de Facebook alături de sloganul ”Facem ce trebuie”, Eugen Țurcanu a arătat că propunerea de cumpărare a unor noi cantități de dezinfectanți de fapt îi aparține și că edilul șef a făcut achiziția prin Direcția Edilitare.


DSPSA a pus o camionetă la dispoziție, însă potrivit consilierului – director de la PNL, operațiunea ”se făcea extrem de greoi deoarece se fotografia și filma întruna, blocând activitatea” (Cosmin Andrei – n.r.). Ca atare, a cerut eliberarea autoutilitarei, ”fără a fi pus de Dl. Cătălin Flutur”.


Cum viceprimarul Marian Murariu a rămas fără atribuții la scurt timp după disputa cu primarul Cătălin Flutur pe seama votului de la ședința Consiliului Local cu ”boi” și ”alcooliști”, a cărei înregistrare a dispărut între timp de pe pagina de Facebook a primarului, acolo unde fusese și transmisă în direct, viceprimarul Cosmin Andrei pare acum să aibă emoții: ”presimt că urmează să-mi ia și atribuțiile...”.

 

spirt cosmin andrei

 

loading...
CUMPLITA moarte a victimelor spirtului toxic: ”Nu mai văd, mă doare în interior!”
Cătălin Flutur, despre atribuțiile vicelui Murariu și excluderea Danielei Roșu: Dlor pesediști, botoșănenii vor administrație eficientă, nu politicianism!

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Lansare INEDITĂ a unui proiect european la Botoșani! Zeci de persoane împreună dar la distanță, pentru un program cu gândire didactică ALTFELVIDEO&FOTO
Miercuri, pe data de 24 iunie 2020, a avut loc lansarea proiectului cu finanțare europeană: ”CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future – Forță de muncă creativă pentru un viitor transfrontalier”.
Mașini scumpe înmatriculate la Botoșani chiar și pe pandemie – TOPUL mărcilor preferate de botoșăneni
Chiar și pe pandemie au fost botoșăneni care și-au achiziționat mașini, fie ele mai scumpe, sau mai ieftine.
Județul cu trei sfinți în calendar și o salbă de genii: ”Știți că, chiar născuți aici, noi nu cunoaștem Botoșaniul?”
Puțină lume știe că Botoșaniul are, în calendarul ortodox, trei sfinți. Lor li se adaugă marii duhovnici care s-au nevoit în mănăstirile din România sau de la Muntele Athos, dar și personalitățile cu care botoșănenii se mândresc, de la Eminescu la Iorga, Enescu, Luchian.
Stradă crăpată de furtună, se închide CIRCULAȚIA pentru că nu mai prezintă siguranță – VIDEO & FOTOGALERIE
La aproximativ două ore de la furtuna deosebit de violentă înregistrată la Botoșani, municipalitatea a hotărât să închidă un sector dintr-o stradă de la capătul orașului.
O consilieră cere polițiști locali în civil pe străzile orașului: Oricâtă pândă am face noi în municipiul Botoșani, nu o să reușim
În ședința ordinară de Consiliu Local de vineri, 19 iunie 2020 a fost lansat un apel public către Poliția Locală și societatea Urban Serv.
Șef de la Botoșani TRIMIS la Suceava să conducă o instituție publică după ce omologul de acolo s-a îmbolnăvit subit
În contextul comandamentului de o lună de zile organizat la București de președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), conducerea instituției de la Suceava a fost preluată de un botoșănean.
Coșmar pe drumul de un milion de euro al orașului: Ce să ne facem noi dacă plouă, să ne batem cu Cel de Sus? VIDEO & GALERIE FOTO
În ultima zi a lunii octombrie 2019 au demarat lucrările la un drum al municipiului desprins parcă dintr-un sat uitat de lume de prin județ. Primăria Botoșani a obținut finanțare de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) în cadrul Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru modernizarea Drumului Tătarilor.
DE ASTĂZI: Botoșănenii se pot testa la cerere – CÂT costă un test pentru COVID la Mavromati
La Spitalul Județean Mavromati se fac începând de marți, 16 iunie 2020, și teste contra cost pentru depistarea noului coronavirus. Botoșănenii care solicită acest lucru trebuie să aibă însă un motiv întemeiat.
Botoșăneancă cu COVID moartă la Mavromati, familia nu a fost anunțată: Nu știu ce i s-a administrat că deja a doua zi era foarte slăbită
O botoșăneancă infectată cu COVID s-a stins din viață sâmbătă, 13 iunie 2020, iar familia susține că nu a fost anunțată de deces.
inpuff.ro
Loading...
Botoșani a pierdut o doamnă! Minodora Vasiliu va trăi în amintirea tuturor, mare de durere în ziua de rămas bun – GALERIE FOTO & VIDEO
Minodora Vasiliu a fost o doamnă. În adevăratul sens al cuvântului. O femeie care știa să îmbine natural eleganța cu finețea. Frumoasă dar și inteligentă, Minodora Vasiliu a fost un profesionist desăvârșit și a rămas la Botoșani pe lista celor mai longevivi directori de instituție.
ACUZAȚII extrem de grave la adresa spitalului, paznic cu țigara în gură, asistente acuzate de aroganță: Vă sunăm noi când moare
Decesul cu numărul 1.361 îi va fi atribuit tot unui botoșănean care a murit joi, 11 iunie 2020 la Spitalul Județean Mavromati, după ce a fost depistat cu COVID-19. Familia susține că ruda lor, respectivul bărbatul de 59 de ani ar fi fost tratat necorespunzător în spital. Rudele au avut de asemenea episoade neplăcute și cu personalul de la pază.
ASTĂZI: Minodora Vasiliu își ia bun rămas de la oameni și oamenii de la ea – GALERIE FOTO
Medicul Minodora Vasiliu, director al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) va fi condusă astăzi, 13 iunie 2020, pe ultimul ei drum.
COVID-ul pătrunde și în DSPSA-ul Primăriei, un angajat a fost infectat, colegii lui trimiși la izolare
Răsfirate prin tot felul de locuri sau instituții, cazurile de infectare cu virusul SARS-COV-2 continuă să facă parte din cotidianul botoșănean.
”Istoria se repetă” - coincidența fatală din viața Minodorei Vasiliu
Sicriul fostei directoare de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a fost depus la casa mortuară a Bisericii Vovidenia, acolo unde joi la amiază se aflau deja mai multe rude și cunoștințe.
Loading...
Femeie în stare gravă după ce s-a dat peste cap cu un Renault, pompierii se muncesc să o scoată din mașină – FOTOGALERIE
După accidentul cu BMW-ul, un alt eveniment rutier a avut loc astăzi în județul Botoșani. De această dată nu în municipiul reședință, ci la Copălău.
Aproape 100 de pacienți cu COVID internați la Mavromati, spitalul va fi redeschis în sfârșit pentru toți botoșănenii
După luni bune în care au fost internați doar pacienți COVID, Spitalul Mavromati se pregătește să trateze și bolnavii cu alte afecțiuni.
Drumul mănăstirilor: Un potențial turistic pe care Botoșanii îl ignoră - GALERIE FOTO
Vorbe multe, fapte puține. Așa ar putea fi rezumată inițiativa administrației botoșănene care, de câteva ori în trei decenii, a purces la proiecte ambițioase menite să trezească la viață turismul în nordul Moldovei. Însă totul s-a împotmolit în hârtii...
Omul din Nord în vremea pandemiei: ”Carantina mi-a arătat că eram de dinainte norocos, duceam și duc viața pe care mi-o doream” - FOTO & VIDEO
Un spirit întreprinzător, îmbinat cu o ingeniozitate și o dibăcie culturală rar întâlnite la noi. Un profesionist care trece dincolo de rigorile instituționale tocmai pentru a schimba mentalități, pentru a așeza pe cărările bătătorite, aparent fără ieșire, soluții noi și idei neîntâlnite încă.
Sticlele în aer!!! Încă un film din decapotabila Audi care a produs accidentul din bulevard – VIDEO
Transmisia în direct pe Facebook a accidentului care a avut loc luni seară pe bulevardul Mihai Eminescu a fost făcută de un tânăr care stătea în față, lângă scaunul șoferului recalcitrant.
Federovici braț la braț cu ”trădătoarea” și ”penalul”?! Ședință la PSD Botoșani: Se prefigurează o alianță cu ALDE și Pro România
Ceea ce părea de neconceput anul trecut, când Pro România și ALDE au votat pentru destituirea Guvernului Dăncilă, este pe cale să se producă în toată țara și inclusiv la Botoșani.
Nu am înțeles, Cosmin Andrei este viceprimar sau distribuitor de spirt ?
21 mai 2020, 06:33
Acum, dacă-i vorba de spirt, se-nțelege de ce a retras Flutur mașina cu tot cu încărcătura, că nu strici chiar așa, orzul pe gâște. Iacă ce treabă au edilii botoșăneni, doar imaginea, asociată cu spirtul. În spiritul lui Cătălin zace o întreagă colecție de ce distribuie vicele acum sub auspiciile covidului binecuvântat politic și epidemiologic. Mai puțin logic pare faptul că ăstora chiar nu le pasă de botoșăneni, ca dacă le-ar păsa ar instaura ordinea, curățenia și liniștea în orașul ăsta hăituit de țigani, de golani, hoți, gunoieri, de orcine dorește să facă ce-i dictează cultura și spiritul lui cu multe grade. Ăsta-i orașul care-i face pe cei doi mândri că sunt edili? Asta vor să mai facă din noi încă 4 ani (sau 5 cum vor unii)? De ce nu este deschis parcul Cornișa, de ce nu-i adunați pe scandalagii tineri, dotați cu mașini, din oraș, acolo? Puteți să le puneți și un automat de droguri acolo. Perla lui Flutur stă închisă fără motiv. Bine că ne deranjați pe noi, cetățenii pașnici, cu nepăsarea voastră, cu discotecile ambulante care circulă prin oraș nestingherite, cu spațiul public aflat la cheremul acestor lichele!
20 mai 2020, 21:34
Flutur e PDL. Adica ciuma portocalie care a acaparat PNL. In rest numai de bine ...
20 mai 2020, 20:56
zenda.ro
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
“Pot să zic doar atât: personal optez pentru dezvoltarea echilibrată a României, ceea ce înseamnă inclusiv realizarea autostrăzilor și drumurilor în Moldova. Mă bucur că pe mandatul meu s-au semnat cele două contracte mari ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8372 lei
USD
Dolarul SUA
4.3114 lei
CHF
Francul elveţian
4.5490 lei
GBP
Lira sterlină
5.3459 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0106 lei
XAU
Gramul de aur
247.9207 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2508 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3673 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9757 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1785 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6491 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.