Top News
Stupoare în curtea sediului DIICOT pe secretele ”domnului Paul”, profesorul pedofil : Cum?! Ăsta l-a ars pe frate-meu?! Îl distrug!! - VIDEO

Se poate spune că joi, 19 mai 2016 a fost ziua adevărului. Pentru toți profesorii de la Școala de Cooperație, pentru colegii de la Rediu sau pentru rudele elevilor care au întreținut relații sexuale cu Paul Lupu, profesorul care a fost deja reținut de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Botoșani. Este acuzat de pornografie infantilă și acte sexuale cu minori.

Numărul tinerilor cu care s-a culcat „domnul Paul” cum îi spuneau băieții se poate să fie mai mare, însă din dosar reiese că patru sunt minori. Iar printre aceștia posibil să fie și fratele unui botoșănean care și-a adus mama cu un taxi la DIICOT, după ce au primit un telefon urgent.

16 ani are fratele acestuia.

 

Bărbatul așezat pe o bancă în curtea sediului DIICOT se foia nerăbdător să vadă dacă iar a intrat în bucluc. Era o fire mai vulcanică. Când a aflat însă că despre fratele său este vorba expresia feței i s-a transformat brusc.

-    E cumva vorba de unul Paul? Am zis de la început că e ceva în neregulă cu el, că e pe invers! I-am zis lui frate-meu, el nu, că domnul Paul în sus, domnul Paul în jos.

 

Tânărul a povestit cum fratele lui venea acasă și spunea că vizita des apartamentele profesorului cu care făcea ore la școală și practică la Rediu. Nu singur, ci mai în toate cazurile însoțit de încă doi, trei băieți. Erau serviți cu suc.

Treptat, treptat tânărul a început să realizeze de fapt ce i s-a întâmplat fratelui lui. Iar șocul înțelegerii parcă l-a străbătut ca o undă.

-    Cum?! Ăsta l-a ars pe frate-meu?! Îl distrug!! Stau aici și îl aștept….

 

A urmat un șuvoi de cuvinte grele, pline de durere amestecată cu o furie furibundă.

 

A renunțat după ceva timp și s-a pierdut printre trecătorii de pe strada în care se află sediul DIICOT. Nu și-a mai așteptat nici mama care a ieșit de la audieri după mai bine de trei ore.

 

Un alt băiat a petrecut și el întreaga zi plimbându-se în susul și josul străzii. Nu s-a regăsit printre cei audiați până în jurul orelor 19:00. Însă de la depărtare a privit cum fostul lui șef era adus la audieri cu geaca în cap și o sticlă de apă în mână.

Băiatul care părea să aibă în jur de 20 de ani nu a vorbit prea mult. A spus că i-a fost doar subaltern lui Paul Lupu, nu și elev. Era chemat mai ales la nunți sau cumetrii. Nu era angajat pe perioadă nedeterminată. A primit și el un telefon și s-a prezentat la DIICOT. Întrebat dacă se regăsește printre victime a râs nervos și a negat. Era extrem de curios de pedeapsa care se aplică în astfel de cazuri. Câți ani ar sta Paul Lupu după gratii pentru ceea ce a făcut?

De la depărtare a privit cum, cu haina în cap a ajuns la DIICOT și un coleg de la Rediu. Cămașa albă și pantaloni negri, specifici chelnerilor.

 

În tot acest timp, anchetatorii strângeau probe și audiau victime. Din cele două apartamente ale lui Paul Lupu, un tip înstărit după cum ai povestit cei care au trecut pe la DIICOT s-au ridicat componente IT pe care erau stocate orgiile sexuale la care participa cu băieții. Sex oral în principal.


Nu s-a intrat în detalii, cine, cui.


Nu se știe nici cât de mult au fost constrânși băieții să participe la aceste acte sexuale sau dacă unii au ajuns chiar să considere aceste ”experiențe” ca fiind poate normale. Și nici dacă au știut că profesorul lor, directorul lor, domnul Paul, i-a filmat în timp ce se consumau aceste acte sexuale masculine.

Paul Lupu va fi prezentat cel mai probabil astăzi în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

loading...
ȘOC după ȘOC! Cu CINE ar fi făcut de fapt sex profesorul de la Cooperație 
Profesorul care s-ar fi iubit cu elevii: Divorţat şi fără copii, fost director la un hotel celebru din Suceava
Profesorul pedofil adus la audieri cu haina în cap – DETALII ȘOCANTE din dosar VIDEO

 

SCANDALOS: Femeie leşinată în casă într-un incendiu, autospeciala pompierilor blocată de maşinile parcate aiurea în zona zero a oraşului – FOTOGALERIE

Întâmplări incredibile au avut loc vineri seară în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, acolo unde pompierii au reuşit cu mare dificultate şi întârziere să ajungă la un incendiu.

DEMENŢIAL! Unui şofer i s-a furat a doua oară antena în aceeaşi parcare după ce prima oară a filmat hoţul şi-a dat imaginile Poliţiei

Automobilul unui botoşănean pare să fi intrat serios în atenţia unui hoţ din Botoşani. Sau poate a doi fiindcă nu este clar cine-i autorul.

Proiect special la Judeţ, şefii Consiliului au muncit atât de mult pentru botoşăneni în 2017 încât la anul vor avea vacanţă mai mare – DOCUMENT

Titlul nu reprezintă vreo exagerare, ci este rezultatul unui proiect de hotărâre pe care plenul Consiliului Judeţean îl va dezbate la şedinţa ordinară care va avea loc pe 21 decembrie.

STUPEFIANT! Un fost parlamentar, o ex-directoare şefă la femei, 3 primari şi alţi aleşi locali scapă de ANI prin comisia celebrului “Altă întrebare” - LISTA

Proiectul celebrului Florin Iordache de la PSD zis “Altă întrebare” de modificare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) ar putea avea efecte devastatoare asupra activităţii instituţiei, avertizează agenţia într-un răspuns pentru România Curată.

ȘOCANT: Elev ”luat pe sus” de șoferul unei ambulanțe fiindcă a îndrăznit să-l cheme la un om care spunea că moare: Haide uăăăăi, urcă aici

S-a întâmplat vineri seară în al doilea municipiu al județului Botoșani, acolo unde un elev a chemat salvarea pentru un suferind care îi spunea că va înceta din viață.  

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Studenta sfârtecată într-un accident lângă universitate a murit

Studenta de 22 de ani care a fost accidentată de o mașină chiar în fața facultății a încetat din viață. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a făcut public astăzi că tânăra Cerasela Tatarciuc a pierdut lupta pentrru viață.

Supliment bugetar de 10.000 de lei pentru împrejmuirea Primăriei cu un gard: Unitatea nu era în siguranţăDOCUMENT

Consiliul Judeţean Botoşani a modificat repartizarea fondurilor alocate la începutul anului către o primărie din judeţ din cauza unui… gard. Şi a făcut-o la solicitarea expresă a administraţiei publice de acolo.

IMAGINI ŞOCANTE: Un copil îşi duce mama beată cu o roabă: Las-o aşa că stă bine VIDEO

Scene uluitoare au putut fi văzute săptămâna aceasta într-o comună din judeţul Botoşani. O femeie s-a îmbătat atât de tare încât nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor ca să meargă acasă.

Îşi bat joc de noi! Sume infime pentru drumuri, în Ilfov se dă de 22 de ori mai mult, primim cei mai puţini bani din toată ţara

Bătaia de joc la adresa botoşănenilor şi moldovenilor cu privire la infrastructură va continua şi în 2018. Regiunea Nord-Est, din care face parte şi Botoşani, va beneficia de cele mai mici fonduri din bugetul Ministerului Transporturilor. La Ilfov, de exemplu, se vor aloca de peste 20 de ori mai mulţi bani.

loading...
Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

loading...
Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

Cântăreață din Botoșani alături de Stela Popescu în ultimele clipe din viața publică: Cumplit... Nu există cuvinte... - VIDEO & FOTOGALERIE

Ultima apariţie publică a Stelei Popescu a avut loc, marţi, la Gala Femeilor de succes, unde artista a primit un premiu. Spectacolul a fost prezentat de botoșăneanca Francisca Dulceanu.

Regina bobocilor din liceele botoșănene aleasă în ropote de aplauze – GALERIE FOTO

În această seară  Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit finala Festivalului-Concurs Miss și Mister Boboc 2017.

vivacredit.ro
Acuze de trafic de carne vie în PSD Botoşani, un consilier local pe picior de plecare a răbufnit: Neruşinaţilor, interlopilor

Scandalul declanşat de alegerile parţiale care au avut loc pe 5 noiembrie continuă şi după învestirea noului primar de la Nicşeni.

Eu cred ca numele magazinului il da de gol: boulangerie
7 octombrie 2016, 01:40
Apropo daca esti curios acest domn profesor avea 3 facultati si 2 mastere.si am fi curiosi a cu-i interese servesti si invidia pe restaurantul Rediu deja ti-ai exprimat-o canalie,Oare nu-ti prieste afacerea murdara si vrei sa-i ,,ingropi,, /N-ai sa reusesti! Iar creierul tau marsav e de 1000de ori mai mic si imputit decat a cinstitului profesor!
23 mai 2016, 12:44
Da dar a cui a fost interesul sa-l denigreze in acest moment,nu va puneti intrebarea? E cusuta cu ata alba toata chestia asta si INDIVIDUL care sta in spatele acelor nemernici care i-au stricat imaginea o sa-i trasneasca Cel de sus tot neamul lor !
23 mai 2016, 12:37
sunt si baieti rau intentionati care i-ar fi putut face rau.Eu nu cred cu toate ca am stat mereu langa dumnealui din clasa a 9 si am fost cu dumnealui peste tot ,impreuna cu alti doi si nici pomeneala de asa ceva.Am dormit la sucevita in camera cu dumnealui si spun cu mana peinima ca nu am auzit vorbe despre dumnealui niciodata.A TERMINAT SI O FACULTATE SI M-A AJUTAT ENORM CA M-A INTELES SI AM LUCRAT IN TOT ACEST TIMP ,PENTRU CA AM FACUTO LA FRECVENTA REDUSA.nU STIU CE SA ZIC ,NU ARE APARTAMENTE CI STA IMPREUNA CU MAMA LUI, IN ALT APARTAMENT APARTINAND PATRONULUI DORMEAU BAIETI CARE LOCUIAU DEPARTE SAU NU REUSEAU SA AJUNGA ACASA,NEFIIND DIN ORAS ,DEOARECE PETRECERILE LA RESTAURANT ERAU PANA TARZIU.probele nu le inteleg...domnul avea o tableta care umbla la vedere cu ea si un telefon.NOI NU AVEAM TIMP DE MERS LA TOALETA LA CATA TREABA ESTE LA UN RESTAURANT,DOMNUL SE BAGA DE MULTE ORI LA BUCATARIE SA AJUTE ACOLO PERSONALUL CAND ERAU AGLOMERATI.eu si colegii mei si patronul si personalul ,tot nu credem ca ar fi vinovat.a fost un soc mare cand am auzit .POATE SA FIE SI O RAZBUNARE ...A CUIVA CINE STIE?
21 mai 2016, 23:21
Mare personalitate care merita descreditata si denigrata,cred ca astia de-i luati apararea sunteti buni prieteni cu domnul profesor ( apropo ce facultate a terminat) .Cred ca nimeni nu este arestat 30 zile fara probe.Daca va fi gasit vinovat si de instantele superioare cred ca va fi impreuna cu patronul sau de la Rediu si cred ca va avea un regim rezervat asa ca va avea nevoie de un butoi cu vaselina.
21 mai 2016, 20:47
Oare e greu sa platesc pe vrun golanas cu bani sa spuna ca a avut de a face cu profu?ai sa fim seriosi probele sunt si din 2014 si acum acei baieti au ramas la sucevita si au fost platiti de vreun barosan sa ii denigreze imaginea....profesorului
21 mai 2016, 00:13
Si uite asa , inca un motiv serios pentru ca dezaxatii sexual sa ceara legalizarea casatoriilor intre homosexulai, ca sa nu mai para anormali !
20 mai 2016, 22:36
Eu zic ca dovezile si respectivi martori o sa Inchida cazul , ca voi astia care il stiti sigur sunteti fete sau colegi de al dansului si ii vreti binele , dar "copii" care au fost atinsi de L.P. stiu mai bine prin ce au trecut si ce e adevarat ca aceeia ce au intretinut relatii sexuale au fost platiti ca nici de buna voie si nici cu forta nu au facuto , au facut asta pentru bani
20 mai 2016, 18:31
Voi va auziti ce spuneti, daca au fost gasite filmulete cu minori cand faceau acele lucruri, nu va ganditi daca mai statea in libertate , poate si copilul vostru ar putea ajunge pe mana acestui pedofil , cunosc unul dintre acesti 4 tineri, e socat de cateva luni, merge la psiholog , cum sa mai spuneti ca nu e vinovat, fi.mi.ar scarba de asemenea persoane
20 mai 2016, 17:51
Mmmmda.....voi astia care scrieti stirile astea ati inteles rau de tot libertatea presei.
20 mai 2016, 16:21
Sincer il cunosc bine si..am mari dubii ca a savarsit faptele de care e acuzat... desigur, ancheta v-a clarifica situatia... oricum e destul de usor sa distrugi cariera si viata cuiva... parca a mai fost un caz de acest gen in judetul Botosani, pe la Saveni cred, in care s-a dovedit ca profesoara era nevinovata si colegii ei au pornit zvonul respectiv alaturi de elevii "bine inentionati"
20 mai 2016, 12:58
serios? informati-va bine si nu mai vorbiti aiurea! Il cunoastem si excrocii care vor sa-i discrediteze imaginea vor plati!
20 mai 2016, 11:58
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
Eu sunt tipa pe care aţi hărţuit-o, tipa pe care aţi numit-o curvă, prostituatăPersoană, persoană, persoanăEu sunt tipa pe care o urâți, aș fi trebuit să fiu băiat, astfel aș fi lângă voiȘi dacă un poet ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6256 lei
USD
Dolarul SUA
3.7686 lei
CHF
Francul elveţian
3.9178 lei
GBP
Lira sterlină
5.1993 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4068 lei
XAU
Gramul de aur
162.6750 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2239 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4976 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9976 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0335 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1812 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6209 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-6.5 o C
Dorohoi
-10 o C
Bucecea
-6.5 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-10 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.