Top News
Tarifele pentru Parcul Cornișa stabilite după ciorba de la Rapsodia sau un pat de la Ipotești

Un proiect privitor la stabilirea tarifelor pentru Parcul de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, pe unele obiective se află în dezbatere publică.

Proiectul privind aprobarea tarifelor de închiriere a terenurilor de mini fotbal și tenis, a patinoarului, a amfiteatrului și a peretului de escaladă, va fi supus dezbaterii cel mai probabil luna viitoare. El este public pe site-ul Primăriei Botoșani.

 

În propuneri sunt stabilite niște prețuri atât pentru utilizarea terenurilor de fotbal sau a balonului presostatic cât și a amfiteatrului sau patinoarului.

 

Astfel, pentru terenurile de fotbal se propune ca în timpul săptămânii prețul să fie de 70 – 80 de lei ora, cu un tarif de 10 lei pe oră pentru aprinderea nocturnei
sau
90 – 100 lei ora pe timpul weekendului.

De asemenea, pentru fotbal în balonul presostatic se achită 35 lei pe oră.

 

 

Pentru tenismenii amatori și nu numai se vor achita 20 – 25 de lei pe timpul săptămânii sau
30-35 de lei sâmbăta și duminica.

 

 

S-au propus sume de intrare și la patinoar însă pe trei perioade din an, respectiv

1 octombrie – 20 decembrie 10 lei pe serie, 5 lei închiriat patine iar sâmbăta și duminica 13 lei pe serie și 8 lei închiriat patine

21 decembrie – 10 ianuarie 12 lei sau 15 lei pe serie iar patinele ajung și la 10 lei
și
11 ianuarie – 31 martie

 

 

 

 

Pe aceeași suprafață de gheață primul paragraf tăiat indică închirierea sălii pentru ședințe sau mitinguri și se continuă cu închiriere pentru antrenamente de hochei cu tarife cuprinse între 300 și 600 de lei iarna, respectiv 700 de lei în sezonul cald.

Pentru curling, tariful stabilit este de 400 de lei partida care durează până la două ore jumătate vara, respectiv 500 de lei partida vara.

 

 

 

Și se continuă cu amfiteatrul unde prețurile pornesc din nou, în funcție de perioadă de la 150 de lei ora la 1.000 de lei ziua în timpul săptămânii, respectiv 200 de lei ora, 1.200 de lei ziua sâmbăta și duminica.

Pentru escalada tarifele propuse sunt următoarele :

 

 

 

După prezentarea acestor tarife propuse pentru Parcul Cornișa, pe document apare o notă de fundamentare pentru tarif închiriere amfiteatru – capacitate 500 de locuri.

 

Sunt făcute tot felul de calcule privitoare la costuri cu energia, serviciile de apă și canal, iluminat sau alte servicii generale cum ar fi cele medicale, de pază sau de ridicat gunoiul
costurile cu resursa umană.

 

La final însă totalul cheltuielilor, culmea, a fost cenzurat astfel că nu se cunoaște de fapt care ar urma să fie costurile cu toate serviciile.

 

 

Și ciudățeniilor continuă cu un alt document care fie este copiat de pe pagina electronică a Memorialului Ipotești – Centrul de Studii Mihai Eminescu, fie este un email răspuns de cei de la Ipotești.

Se face publicitate la programul de vizitare spații muzeale, fără nici o legătura cu Parcul Cornișa sau la costul camerelor cu 2 sau 3 paturi și vile de tip bungalow la Popasul Turistic Floare Albastră.

Se continuă cu prețuri pentru închirierea sălii de expoziție și, în final cu amfiteatrul, ce poate fi utilizat pentru 100 de lei pe oră, același preț propus pentru amfiteatrul de la Cornișa.

 

 

 

Și, în sfârșit un document cu o corespondență purtată de Eugen Țurcanu cu reprezentanții Hotelului Rapsodia care fac reclamă la prețurile de cazare și închirierea sălilor de conferință care pot ajunge o dată la 80 de lei ora, și încă o dată, prețul este din nou cenzurat.

Se propun și trei variante de prânz (!?), iar în document apar doar două dintre acestea, de la ciorbe de legume și perișoare, la pui chinezesc, sau cartofi cu rozmarin.

Și asta deși nici în acest caz nu se știe care este legătura între terenurile de tenis și ciorba de la Rapsodia.

 

 

loading...
Parcul Cornișa, o afacere anuală de 7 milioane lei cu director de-o mie de euro, salvamari săraci și... duș obligatoriu la piscine

 

COMUNELE din Botoșani cu cei mai mulți șomeri - UNDE sunt cei mai harnici săteni
Peste 4.000 de șomeri sunt oficial în județul Botoșani, ceea ce înseamnă că sunt înregistrați în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM) ca fiind în căutarea unui loc de muncă.
VESTE mare de la București! Magistrală de gaz care traversează județul, pentru zeci de comune din Botoșani
Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Bogdan Dăscălescu alături de președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) ”Valea Prutului Fr Nord”, Relu Târzioru, au participat la o nouă discuție la Transgaz privind marele proiect de extindere a rețelei pe traseul Botoșani-Săveni-Darabani.
Liberalii botoșăneni aproape excluși de la negocierile pentru funcții înalte! Au obținut doar un subsecretar de stat, au refuzat alte două posturi
Mai mult de un an, din toamna lui 2019 și până la începutul lui 2021, filiala județeană PNL Botoșani a avut cei mai mulți reprezentanți în Executiv, dintre toate guvernările de după revoluția din 1989. După cele două alegeri de la finele anului trecut, liberalii botoșăneni au reușit să păstreze doar un subsecretar de stat. Și au declinat două posturi neatractive.
REVOLTA bugetarilor: Alți angajați de la Botoșani ar putea ieși în stradă  
Asistăm în ultimele două săptămâni la tot mai multe proteste în rândul angajaților din sistemul bugetar de la Botoșani.
Val de avarii la rețeaua de apă: 11 dintre ele sunt cel puțin de două luni LISTA
Activitatea de iarnă a societății de salubrizare a orașului este amplificată de numeroasele avarii de la rețeaua de apă și canalizare gestionată de SC Nova Apaserv SA. Sau cel puțin asta susține conducerea companiei municipalității.
Nechifor și plecarea din funcția de prefect: Încă se negociază / Funcția de prefect nu este pe viață
Primul reprezentant al Guvernului în județ așteaptă încă rezultatul negocierilor purtate la nivel central de PNL, USR-PLUS și UDMR pentru a afla dacă mai rămâne sau nu în funcție.
Director de 37 de ani la Direcția de Taxe și Impozite Locale – FOTO
Persoană nouă cooptată în echipa de conducere a Direcției de Impozite și Taxe Locale (DITL) a Primăriei municipiului Botoșani.
Primarul a ieșit în oraș să strângă oamenii străzii și să îi ducă la căldură, însă ei nu prea vor fiindcă... ”alea sunt condiții?”VIDEO & GALERIE FOTO
Edilul șef se află la această oră în oraș, în căutarea persoanelor fără adăpost, pentru a le scăpa de ger. Cosmin Andrei nu este singur, ci alături de reprezentanți ai Poliției Locale, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și Asociației HAPPY.
Finalul Zilelor Eminescu la Botoșani: Discursuri în ger, Eminescu în proiecții luminoase și un cetățean supărat că nu știe ce înseamnă online pe ”americănește” – GALERIE FOTO&VIDEO
Momentul care a încheiat ediția 2021 a Zilelor Eminescu, precum și manifestările dedicate Zilei Naționale a Culturii, s-a consumat la Muzeul Județean.
Loading...
Protest cu portavoce și pancarte, botoșănean urcat pe chioșc, zona înțesată de Poliție și jandarmi – FOTO&VIDEO
Un bărbat din municipiu protestează în aceste momente lângă o intersecție de pe strada Tudor Vladimirescu.
Hotărâre la Suceava: Funcția de primar al municipiului Botoșani s-a jucat la Curtea de Apel
Cosmin Andrei rămâne în continuare primarul municipiului Botoșani după ce, indirect, Curtea de Apel Suceava a menținut practic rezultatele alegerilor locale din 26 septembrie 2020.
Poliția trimisă la trei spălătorii care au inundat o stradă! Aveau branșamente ILEGALE: Este un fenomen, de cine sunt făcute și cum...
Deși nu plouase deloc, strada Ocolitor Pacea a oferit imaginea unui lac la jumătatea lunii decembrie, apa de pe carosabil fiind cu spumă și alte substanțe rezultate din activități de spălare a mașinilor sau covoarelor.
LUNA PROTESTELOR la Botoșani: Alți angajați se pregătesc să iasă în stradă săptămâna aceasta
Luna ianuarie a acestui an pare să fie dedicată acțiunilor de protest. După pichetarea polițiștilor de săptămâna trecută, zilele acestea alți angajați ies în stradă.
ULTIMĂ ORĂ: Două mașini avariate pe Calea Națională din cauza unui șofer neatent - FOTOGALERIE
Un nou eveniment rutier a avut loc în această seară pe Calea Națională. 
Loading...
Tânăr în stare gravă după un accident cumplit la 180 de kilometri la oră - FOTOGALERIE
Un accident cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp, traficul în zonă fiind blocat.
Botoșaniul incredibil: Drumuri îngropate în mocirlă, un consilier vrea să doneze piatră, dar nu se înțelege cu primarul
”Noi am face dacă am avea bani să cumpărăm, dar de unde bani?” este explicația pe care o auzim, de dimineață și până seara la o mulțime de primari din Botoșani și România. Să nu vă imaginați însă că atunci când sunt și bani și se și poate cumpăra, problema este rezolvată.
EXCLUSIV: Mihaela Huncă a devenit director, preia șefia unei instituții din educație
La mai puțin de o lună de la terminarea mandatului de parlamentar, Mihaela Huncă și-a găsit un nou job în educație. Profesor de matematică, fosta deputată nu se va întoarce la catedră.
Vulpile dau atacul la Parcul Cornișa, au sărit la câinele unui vizitator - VIDEO
Din cauza pandemiei care a înghețat viața socială și profesională în decursul anului trecut, mai ales în lunile în care România s-a aflat în starea de urgență, unele efecte se resimt în prezent.
LA MULȚI ANI: Maica din Agaftonul eminescian, care în vremea ”decrețeilor” a botezat 2.000 de prunci, împlinește astăzi 90 de ani
S-a ivit pe lume în zi sfântă, când creștinătatea îl prăznuiește pe Înaintemergătorul și Botezătorul. Astăzi, maica Epistimia împlinește 90 de ani.
Pensionare de top la o instituție, directorul de la înființare a plecat acasă
Primul director pe care l-a avut la Botoșani Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a părăsit instituția.
La orice investitie de genul acesta, pentru inceput ar trebui sa mearga cu preturi atragatoare. Cu preturile prezentate nu cred ca o sa aiba succes. La aceasta investitie trebuie un marketing ireprosabil. Nu vad capabila directia condusa de Turcanu de strategii de marketing. Sa vedem rezultatele
27 aprilie 2017, 13:27
mai frumos este că nu Țurcanu e la butoane ci protejatul lui Cătălin, amețitul acela de la asigurări Astra...
27 aprilie 2017, 11:18
Nu ma desteptule, ar fi trebuit sa se deschida intai si abia dupa aia sa se stabileasca pretul biletelor.
27 aprilie 2017, 09:08
Dar tarifele astea se stabilesc inainte de deschiderea oficiala? De ce s-a infiintat aceat serviciu si cu ce bani sunt platiti angajatii? Va bateti joc de inteligenta noastra, jigodiilor?
27 aprilie 2017, 08:34
Se vede gândirea "strategului" Turcanu ...Multumesc pentru pastila de ras de la prima ora! Problema este ca un asemenea individ (care se gândește non-stop la ciorbița si alte chestii din meniu) are in mana soarta acestei imense investiții si nu vad cum o vor scoate la capat...Pacat!Chiar nu se găsea un om capabil care sa administreze acest parc???Trebuie viziune si nu muschi...
27 aprilie 2017, 08:12
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Am spus și în campania electorală și înainte că îmi doresc o administrație care să fie mai puțin birocratică și să oferim condiții mai bune, să migrăm spre digitalizare și spre o administrație inteligentă”,...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8742 lei
USD
Dolarul SUA
4.0233 lei
CHF
Francul elveţian
4.5217 lei
GBP
Lira sterlină
5.4989 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8600 lei
XAU
Gramul de aur
238.2841 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2318 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3533 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0642 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1303 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1868 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6554 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.5 o C
Dorohoi
-0.3 o C
Bucecea
-0.7 o C
Darabani
0.2 o C
Saveni
-0.5 o C
Ştefăneşti
2.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.