Top News
Ţeapă cu demisia din fruntea PNL, Flutur conduce partidul din „ţările calde”

„Demisia este dată din prima noapte, în faţa colegilor mei”, este afirmaţia pe care Cătălin Flutur a făcut-o pe 21 decembrie 2016, când şi-a anunţat retragerea din funcţia de preşedinte al PNL Botoşani.

Şi-a dat demisia doar verbal

Tot şeful liberalilor declara la acea dată că până de Crăciun se va întruni Biroul Permanent Judeţean pentru a stabili un lider interimar al filialei.
Mâine se împlineşte o lună de când primarul şi-a dat demisia, însă doar… verbal. Şi aceasta pentru că edilul şef nu şi-a mai pus în practică planurile de renunţare la funcţie. Mai exact, Cătălin Flutur a anunţat că demisionează, dar nu şi-a mai şi scris efectiv demisia.
În aceste condiţii, cum nici nu l-a destituit cineva, acesta a rămas în continuare preşedinte al PNL Botoşani.

Concediu de Zilele Eminescu după vacanţa din campanie

Chiar dacă ar dori să organizeze o şedinţă în care să regleze situaţia, liberalii nu o pot face întrucât Cătălin Flutur nu este la serviciu.
Astfel, după ce a plecat în concediu de odihnă în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare, în ianuarie edilul şef a intrat în vacanţă exact în perioada în care Botoşaniul găzduia Zilele Eminescu, unul dintre foarte puţinele momente din an când municipiul reşedinţă este vizitat de un număr atât de însemnat de oameni de cultură de prim rang.
Neoficial, acesta s-ar afla într-o staţiune exclusivistă situată într-o insulă din Oceanul Indian.
Cert este că data întoarcerii din concediu este 26 ianuarie.

Ora exactă… liberală se dă de la Bucureşti

„Cătălin nu şi-a dat demisia la Bucureşti, doar a anunţat şi atât. Deci nu a semnat. Adică, eu nu ştiu să fi semnat un act”,


Costel Şoptică, prim-vicepreşedinte PNL Botoşani.


Senatorul crede că situaţia din fruntea filialei poate fi deblocată pe 28 ianuarie, când ar urma să aibă loc şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL, întrunire de la care se aşteaptă luarea unor măsuri şi cu organizaţia de la Botoşani.


„Dacă îşi depune demisia probabil că va fi numit un interimar. Dar poate fi interimar, la fel de bine, tot Cătălin Flutur. Nu este exclusă o asemenea situaţie. La nivel naţional nu se agreează politica aceasta de demisie din funcţiile de conducere, asta pot să spun cu certitudine”,


Costel Şoptică, prim-vicepreşedinte PNL Botoşani.

Dezastrul liberal favorizat de scorul de la municipiu

Deşi după eşecul de la scrutinul din 11 decembrie liberalii au făcut public că până prin februarie – martie vor avea loc alegeri în toate filialele, deocamdată nu există nici măcar un grafic privind organizarea acestora.
Parlamentarul susţine că, „nu a fost o lipsă de voinţă, ci nu ne-am putut intersecta ca interval de timp” pentru convocarea BPJ-ului.
Cătălin Flutur îşi anunţase demisia după ce unii dintre liberali îi ceruseră public să facă un pas în spate, reproşându-i-se, printre altele, că a plecat în concediu în campania electorală şi că la nivelul municipiului PNL a obţinut doar 19% la alegerile parlamentare, sub media pe judeţ.


FOTO: Bali Activities

loading...
Flutur demisionează: Din prima noapte, în faţa colegilor mei
Șefia PNL – în aer după demisia lui Flutur, doi favoriți să-i ia locul

 

Primul bărbat din Botoșani make-up artist: Trebuie să mă ocup personal de fiecare detaliu
Cu peste un deceniu de experiență în arta make-up-ului și peste 45 de cursuri de formare, Ramona Ursu vine pe piața Botoșaniului încă din anul 2006 cu prima Academie de Make-up acreditată din oraș. A început cu predarea cursurilor de cosmetician, în urma cărora cererea a fost atât de mare încât a obținut acreditarea și pentru cursurile de machiaj.
Lansare INEDITĂ a unui proiect european la Botoșani! Zeci de persoane împreună dar la distanță, pentru un program cu gândire didactică ALTFELVIDEO&FOTO
Miercuri, pe data de 24 iunie 2020, a avut loc lansarea proiectului cu finanțare europeană: ”CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future – Forță de muncă creativă pentru un viitor transfrontalier”.
Mașini scumpe înmatriculate la Botoșani chiar și pe pandemie – TOPUL mărcilor preferate de botoșăneni
Chiar și pe pandemie au fost botoșăneni care și-au achiziționat mașini, fie ele mai scumpe, sau mai ieftine.
Județul cu trei sfinți în calendar și o salbă de genii: ”Știți că, chiar născuți aici, noi nu cunoaștem Botoșaniul?”
Puțină lume știe că Botoșaniul are, în calendarul ortodox, trei sfinți. Lor li se adaugă marii duhovnici care s-au nevoit în mănăstirile din România sau de la Muntele Athos, dar și personalitățile cu care botoșănenii se mândresc, de la Eminescu la Iorga, Enescu, Luchian.
Stradă crăpată de furtună, se închide CIRCULAȚIA pentru că nu mai prezintă siguranță – VIDEO & FOTOGALERIE
La aproximativ două ore de la furtuna deosebit de violentă înregistrată la Botoșani, municipalitatea a hotărât să închidă un sector dintr-o stradă de la capătul orașului.
O consilieră cere polițiști locali în civil pe străzile orașului: Oricâtă pândă am face noi în municipiul Botoșani, nu o să reușim
În ședința ordinară de Consiliu Local de vineri, 19 iunie 2020 a fost lansat un apel public către Poliția Locală și societatea Urban Serv.
Șef de la Botoșani TRIMIS la Suceava să conducă o instituție publică după ce omologul de acolo s-a îmbolnăvit subit
În contextul comandamentului de o lună de zile organizat la București de președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), conducerea instituției de la Suceava a fost preluată de un botoșănean.
Coșmar pe drumul de un milion de euro al orașului: Ce să ne facem noi dacă plouă, să ne batem cu Cel de Sus? VIDEO & GALERIE FOTO
În ultima zi a lunii octombrie 2019 au demarat lucrările la un drum al municipiului desprins parcă dintr-un sat uitat de lume de prin județ. Primăria Botoșani a obținut finanțare de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) în cadrul Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru modernizarea Drumului Tătarilor.
DE ASTĂZI: Botoșănenii se pot testa la cerere – CÂT costă un test pentru COVID la Mavromati
La Spitalul Județean Mavromati se fac începând de marți, 16 iunie 2020, și teste contra cost pentru depistarea noului coronavirus. Botoșănenii care solicită acest lucru trebuie să aibă însă un motiv întemeiat.
inpuff.ro
Loading...
Botoșăneancă cu COVID moartă la Mavromati, familia nu a fost anunțată: Nu știu ce i s-a administrat că deja a doua zi era foarte slăbită
O botoșăneancă infectată cu COVID s-a stins din viață sâmbătă, 13 iunie 2020, iar familia susține că nu a fost anunțată de deces.
Botoșani a pierdut o doamnă! Minodora Vasiliu va trăi în amintirea tuturor, mare de durere în ziua de rămas bun – GALERIE FOTO & VIDEO
Minodora Vasiliu a fost o doamnă. În adevăratul sens al cuvântului. O femeie care știa să îmbine natural eleganța cu finețea. Frumoasă dar și inteligentă, Minodora Vasiliu a fost un profesionist desăvârșit și a rămas la Botoșani pe lista celor mai longevivi directori de instituție.
ACUZAȚII extrem de grave la adresa spitalului, paznic cu țigara în gură, asistente acuzate de aroganță: Vă sunăm noi când moare
Decesul cu numărul 1.361 îi va fi atribuit tot unui botoșănean care a murit joi, 11 iunie 2020 la Spitalul Județean Mavromati, după ce a fost depistat cu COVID-19. Familia susține că ruda lor, respectivul bărbatul de 59 de ani ar fi fost tratat necorespunzător în spital. Rudele au avut de asemenea episoade neplăcute și cu personalul de la pază.
ASTĂZI: Minodora Vasiliu își ia bun rămas de la oameni și oamenii de la ea – GALERIE FOTO
Medicul Minodora Vasiliu, director al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) va fi condusă astăzi, 13 iunie 2020, pe ultimul ei drum.
COVID-ul pătrunde și în DSPSA-ul Primăriei, un angajat a fost infectat, colegii lui trimiși la izolare
Răsfirate prin tot felul de locuri sau instituții, cazurile de infectare cu virusul SARS-COV-2 continuă să facă parte din cotidianul botoșănean.
Loading...
”Istoria se repetă” - coincidența fatală din viața Minodorei Vasiliu
Sicriul fostei directoare de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a fost depus la casa mortuară a Bisericii Vovidenia, acolo unde joi la amiază se aflau deja mai multe rude și cunoștințe.
Femeie în stare gravă după ce s-a dat peste cap cu un Renault, pompierii se muncesc să o scoată din mașină – FOTOGALERIE
După accidentul cu BMW-ul, un alt eveniment rutier a avut loc astăzi în județul Botoșani. De această dată nu în municipiul reședință, ci la Copălău.
Aproape 100 de pacienți cu COVID internați la Mavromati, spitalul va fi redeschis în sfârșit pentru toți botoșănenii
După luni bune în care au fost internați doar pacienți COVID, Spitalul Mavromati se pregătește să trateze și bolnavii cu alte afecțiuni.
Drumul mănăstirilor: Un potențial turistic pe care Botoșanii îl ignoră - GALERIE FOTO
Vorbe multe, fapte puține. Așa ar putea fi rezumată inițiativa administrației botoșănene care, de câteva ori în trei decenii, a purces la proiecte ambițioase menite să trezească la viață turismul în nordul Moldovei. Însă totul s-a împotmolit în hârtii...
Omul din Nord în vremea pandemiei: ”Carantina mi-a arătat că eram de dinainte norocos, duceam și duc viața pe care mi-o doream” - FOTO & VIDEO
Un spirit întreprinzător, îmbinat cu o ingeniozitate și o dibăcie culturală rar întâlnite la noi. Un profesionist care trece dincolo de rigorile instituționale tocmai pentru a schimba mentalități, pentru a așeza pe cărările bătătorite, aparent fără ieșire, soluții noi și idei neîntâlnite încă.
Sticlele în aer!!! Încă un film din decapotabila Audi care a produs accidentul din bulevard – VIDEO
Transmisia în direct pe Facebook a accidentului care a avut loc luni seară pe bulevardul Mihai Eminescu a fost făcută de un tânăr care stătea în față, lângă scaunul șoferului recalcitrant.
Citesc in presa centrala ca exista un razboi total intre Johannis si PSD. De aici vine intrebarea: pina cind? Cind tara are atitea probleme de rezolvat, pentru ce avem noi nevoie de o asemenea porcarie? Imi vine sa cred ca vechile moravuri ale boierimii romane - cele cu plingerile la Sublima Poarta, actiuni politice ascunse, tradarea intereselor nationaler in favoarea propriilor interese( azi de partid) si chiar lichidarea unor personalitati - revin cu o si mai mare actualitate si virulenta.Cine este in stare sa puna capat unor asemenea moravuri politice de trista amintire???
20 ianuarie 2017, 10:48
flutur cel mai pervers om ...re vinde pe doi lei ...când e vorba de pdleii lui ..
20 ianuarie 2017, 08:47
Ha,ha,ha...Teapa marca Flutur!!!Cam asta ne asteapta in următorii ani. -tepe si concedii luxoase...Încep botoșănenii sa se trezească din adormire...Gogoașa ca e un mare liberal strateg,gospodar,vizionar se dezumfla pe zi ce trece,dar noi rămânem cu țepele...Trist!!!Poate ca ne meritam soarta...
20 ianuarie 2017, 08:27
una gandesc,alta apun si alta fac asta e liberalul
20 ianuarie 2017, 08:23
zenda.ro
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Faceți-l așa cum e că, dacă se ajunge la exproprieri, nu se mai termină nici într-o sută de ani drumul ăsta. Faceți-l așa și după aceea vedem noi și cu a treia bandă”,Cristian Achiței, deputat, despre drumul ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8319 lei
USD
Dolarul SUA
4.2813 lei
CHF
Francul elveţian
4.5376 lei
GBP
Lira sterlină
5.3578 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9852 lei
XAU
Gramul de aur
243.8935 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2510 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3722 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9652 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1489 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1816 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6485 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.