Top News
Trezorierul PNL, unul dintre cei mai avuți liberali, INTERZIS la vot în alegerile interne fiindcă nu și-a plătit cotizația

Trezorierul filialei judeţene a PNL nu a putut vota la scrutinul care a avut loc la municipiu pe 8 aprilie tocmai din cauza unor probleme financiare.

Au votat doar PNL-iştii cu cotizaţia la zi


Radu Judele a participat la Comitetul de Coordonare Local (CCL) în care s-a desemnat noua echipă de conducere de la Botoşani, însă comisia de organizare a alegerilor i-a interzis să voteze. Iar motivul a fost acela că fostul administrator public al judeţului nu se afla la zi cu plata cotizaţiei. PNL Botoşani a pus în practică o decizie luată la nivel naţional prin care drept de vot la alegerile interne au doar liberalii care erau membri de partid la finele anului trecut şi care sunt la zi cu plata cotizaţiei. Iar fostul administrator public al judeţului nu s-ar fi încadrat în cel de-al doilea criteriu.


„De la centru am primit o hârtie că trebuie să fie înscrişi în aplicaţia «My PNL» până la 31 decembrie şi trebuie să aibă plătită cotizaţia până la 31 martie”,

Stelian Pleşca, secretar general al PNL Botoşani.


„Cotizaţia pe anul 2050 sau pe anul 2175, pe care n-am plătit-o?”


Acesta a evitat să comenteze probleme lui Radu Judele, arătând doar că hotărârea luată de conducerea centrală a adus un reviriment financiar în partid, care a avut parte de o creştere semnificativă a încasărilor. Aplicaţia „My PNL” permite cunoaşterea la zi a situaţiei membrilor de partid şi a cotizaţiilor plătite astfel încât cei care nu aveau contribuţia achitată nu au primit buletin de vot.


„Eu cred că sunt nebuni şi cu asta basta. Asta-i tot, ce pot să le spun? Cotizaţia pe anul 2050 sau pe anul 2175, pe care n-am plătit-o? Eu cred că n-am plătit cotizaţia pe anul 2050, până atunci este plătită. Dacă aşa se joacă pe acolo eu n-am ce să le fac. Eu am cotizaţia plătită cred şi pe 2050, dacă nu, pe 2049, sigur. Sunt tot felul de mizerii, că nu pot să le spun altfel”,

Radu Judele, trezorier PNL Botoșani.


Acesta a dat de înţeles că ar fi plătit la PNL mult mai mulţi bani decât cotizaţia curentă, lucru recunoscut chiar şi de unul dintre liderii filialei judeţene, care însă a explicat că, „el a dat anii trecuţi, într-adevăr, dar anul acesta, pe primele trei luni, nu avea dat nimic”.

100 de lei pe lună


este cotizaţia care trebuie plătită de un membru PNL care are şi calitatea de consilier judeţean, în timp ce un liberal fără funcţie aleasă trebuie să achite doar trei lei.


Potrivit ultimei declaraţii de avere completată, Radu Judele avea ca administrator public al judeţului un salariu de 4.700 de lei.


În ciuda problemelor cu cotizaţia acesta va rămâne trezorier cel puţin până la alegerile din filiala judeţeană, programate în ultimul week-end al lunii.


Radu Judele este asociat la două firme din România și la una din Maroc.

loading...
PSD-ul bate deja PNL-ul... la miliardele de lei vechi adunate, social-democrații au strâns aproape dublu față de liberali
Campanie electorală pe banii… noștri? CUM ajung candidații la inimile alegătorilor

 

SCANDALOS: Femeie leşinată în casă într-un incendiu, autospeciala pompierilor blocată de maşinile parcate aiurea în zona zero a oraşului – FOTOGALERIE

Întâmplări incredibile au avut loc vineri seară în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, acolo unde pompierii au reuşit cu mare dificultate şi întârziere să ajungă la un incendiu.

DEMENŢIAL! Unui şofer i s-a furat a doua oară antena în aceeaşi parcare după ce prima oară a filmat hoţul şi-a dat imaginile Poliţiei

Automobilul unui botoşănean pare să fi intrat serios în atenţia unui hoţ din Botoşani. Sau poate a doi fiindcă nu este clar cine-i autorul.

Proiect special la Judeţ, şefii Consiliului au muncit atât de mult pentru botoşăneni în 2017 încât la anul vor avea vacanţă mai mare – DOCUMENT

Titlul nu reprezintă vreo exagerare, ci este rezultatul unui proiect de hotărâre pe care plenul Consiliului Judeţean îl va dezbate la şedinţa ordinară care va avea loc pe 21 decembrie.

STUPEFIANT! Un fost parlamentar, o ex-directoare şefă la femei, 3 primari şi alţi aleşi locali scapă de ANI prin comisia celebrului “Altă întrebare” - LISTA

Proiectul celebrului Florin Iordache de la PSD zis “Altă întrebare” de modificare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) ar putea avea efecte devastatoare asupra activităţii instituţiei, avertizează agenţia într-un răspuns pentru România Curată.

ȘOCANT: Elev ”luat pe sus” de șoferul unei ambulanțe fiindcă a îndrăznit să-l cheme la un om care spunea că moare: Haide uăăăăi, urcă aici

S-a întâmplat vineri seară în al doilea municipiu al județului Botoșani, acolo unde un elev a chemat salvarea pentru un suferind care îi spunea că va înceta din viață.  

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Studenta sfârtecată într-un accident lângă universitate a murit

Studenta de 22 de ani care a fost accidentată de o mașină chiar în fața facultății a încetat din viață. Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a făcut public astăzi că tânăra Cerasela Tatarciuc a pierdut lupta pentrru viață.

Supliment bugetar de 10.000 de lei pentru împrejmuirea Primăriei cu un gard: Unitatea nu era în siguranţăDOCUMENT

Consiliul Judeţean Botoşani a modificat repartizarea fondurilor alocate la începutul anului către o primărie din judeţ din cauza unui… gard. Şi a făcut-o la solicitarea expresă a administraţiei publice de acolo.

IMAGINI ŞOCANTE: Un copil îşi duce mama beată cu o roabă: Las-o aşa că stă bine VIDEO

Scene uluitoare au putut fi văzute săptămâna aceasta într-o comună din judeţul Botoşani. O femeie s-a îmbătat atât de tare încât nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor ca să meargă acasă.

Îşi bat joc de noi! Sume infime pentru drumuri, în Ilfov se dă de 22 de ori mai mult, primim cei mai puţini bani din toată ţara

Bătaia de joc la adresa botoşănenilor şi moldovenilor cu privire la infrastructură va continua şi în 2018. Regiunea Nord-Est, din care face parte şi Botoşani, va beneficia de cele mai mici fonduri din bugetul Ministerului Transporturilor. La Ilfov, de exemplu, se vor aloca de peste 20 de ori mai mulţi bani.

loading...
Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

loading...
Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

Cântăreață din Botoșani alături de Stela Popescu în ultimele clipe din viața publică: Cumplit... Nu există cuvinte... - VIDEO & FOTOGALERIE

Ultima apariţie publică a Stelei Popescu a avut loc, marţi, la Gala Femeilor de succes, unde artista a primit un premiu. Spectacolul a fost prezentat de botoșăneanca Francisca Dulceanu.

Regina bobocilor din liceele botoșănene aleasă în ropote de aplauze – GALERIE FOTO

În această seară  Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit finala Festivalului-Concurs Miss și Mister Boboc 2017.

vivacredit.ro
Acuze de trafic de carne vie în PSD Botoşani, un consilier local pe picior de plecare a răbufnit: Neruşinaţilor, interlopilor

Scandalul declanşat de alegerile parţiale care au avut loc pe 5 noiembrie continuă şi după învestirea noului primar de la Nicşeni.

Judele 3 ca si plecat la alde ! Dar cine este judele pentru pnl , ce a facut el ? Contracte? Cat despre iliuta nu plangeti a fost viceprimar si nu i- a placut ca era salariul prea mic si a plecat la spital pe vreo 10 000 de parai ! Ei si de acolo a plecat in privat si normal si- a negociat un salariu plecand de la ce avea - 10 000 de la stat .asa ca poate plati cotizatie pana in 2050 cum spunea judele ca oricum e pe plus de cand a intrat in politica ! Si daca privim in timp si director la telecom a ajuns tot numit de partid dupa care s- a considerat apolitic.Cand a ramas somer si- a adus aminte ce mult iubeste pnl care l- a primit si i- a tot dat !
20 aprilie 2017, 12:34
El a platit saracul pana in 2175, dar lui Turcanu!Ce sa-i faci, a gresit viramentul!
20 aprilie 2017, 12:02
Mai Raducule ,iti vine ca o manusa.Pleci la ALDE ,dar nu ca tradator sau lingusitor de functii ,ci DEMN ba ca aia de la PNL nu te-au lasat sa-ti exerciti dreptul democratic de a vota.Iti dai seama ce oameni au condus judetul ,au fost directori?!Pai tu mai tu nu stii ca acea cotizatie se plateste lunar si nu se reporteaza de la an la an.Pai un amarat de membru da 3 lei lunar,un sef de zona 20 de lei dar din banii munciti de el.Tu dai 100 de lei ,dar partidul iti da vreo 1000 de lei ca esti consilier judetean,mai esti prin consilii de astea de administratie de taiat frunze la caini unde iar mai intra niste bani moca..Cine te-a oprit pe tine sa dai 300 de lei anul asta?!Pai Iliuta e cam singurul caruia partidul nu l-a facut primar ,consilier,parlamentar director si omul da cotizatie de presedinte ,cred ca vreo 200 lei lunar.De vreo 3 ani lucreaza in privat si omul isi achita onest cotizatia.Voi astia care sunteti unsi directori ,consilieri o stiti foarte bine ca fara partid nu ajungeati acolo.Adica ,daca partidul te-a facut din nimic cineva ,e mare problema sa dai un banut cotizatie?!Ala simplul membru da din salariul lui muncit 3 lei lunar ...cum sa te compari cu ala care ia spagi si comisioane de sute de mii de euro?!
20 aprilie 2017, 11:35
Ultimul test.
20 aprilie 2017, 10:24
judele nu este nicidecum o persoana incomoda, dar mai intai sa se hotarasca daca este membru pnl, alde sau cine stie, al altui partid politic. si apoi, usa este deschisa ...in ambele sensuri
20 aprilie 2017, 09:26
iarena.ro
loading...
loading...
Sondaj
Se califică FC Botoșani în play-off?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
Eu sunt tipa pe care aţi hărţuit-o, tipa pe care aţi numit-o curvă, prostituatăPersoană, persoană, persoanăEu sunt tipa pe care o urâți, aș fi trebuit să fiu băiat, astfel aș fi lângă voiȘi dacă un poet ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6256 lei
USD
Dolarul SUA
3.7686 lei
CHF
Francul elveţian
3.9178 lei
GBP
Lira sterlină
5.1993 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4068 lei
XAU
Gramul de aur
162.6750 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2239 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4976 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9976 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0335 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1812 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6209 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-6.5 o C
Dorohoi
-10 o C
Bucecea
-6.5 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-10 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.