Top News
Un băietan din Centrul Vechi arată m..e la tot orașul de pe mașina Poliției – FOTOGALERIE

Nu mai există respect față de autoritate, față de uniforma statului, față de oamenii cu creștet alb. Tot mai des sunt mediatizate cazuri cu polițiști agresați, șmecheri la volanul unor bolizi de lux sau grupuri de indivizi care-și fac propriile legi. Pentru că, cele în vigoare sunt prea îngăduitoare mai ales cu băietanii care au ajuns la pubertate și care au impresia că toți cei din jur trebuie să li se supună.

Una dintre zonele nevralgice ale orașului este Centrul Istoric. Autoritățile s-au tot chinuit în zadar să-l revitalizeze pentru a-i da locul ce i se cuvine. Botoșănenii continuă să-l ocolească. Un ultim demers venit din partea Primăriei municipiului Botoșani a constat într-un ordin către Poliția Locală prin care o patrulă să se afle permanent în Centrul Vechi. Pentru o perioadă a fost liniște. Oarecum.
Pentru că la lăsarea serii, șmecherii care fac legea în Centrul Istoric continuă să sfideze. Este și cazul unui tânăr, Eduard B. din informațiile noastre, care a călărit mașina Poliției Locale, la propriu. Mai apoi, probabil ca să demonstreze cât de viteaz e, s-a urcat cu picioarele pe capota autoturismului și cu degetele mijlocii de la ambele mâini, ridicate. M..e pare să transmită din fotografie cel și-a pus amicii să-l pozeze și care rânjește insolent la adresa Poliției din Botoșani și-a întregului oraș, care în majoritatea-i, se supune legilor în vigoare.
Mașina Poliției Locale se află permanent în apropiere de statuia din Piața 1 Decembrie 1918.
Dl primar ne-a trimis adresă acum o lună de zile prin care a spus să țin o mașină de la Poliția Locală în Centrul Vechi, patrula care patrulează dacă descoperă ceva, să ia o anume persoană, să o bage în mașină și să o aducă la sediu. Ne-a transmis să stea o mașină acolo permanent. Am și doi oameni permanent numai în zona respectivă”, explică Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale, situația din zonă.
Șeful polițiștilor locali ridică din umeri neputincios în fața fenomenului din zonă. Din păcate, cei care locuiesc acolo sunt sancționați însă nu-și achită niciodată amenzile pentru că nu au de unde. Și continuă să sfideze pe toată lumea, fără ca cineva să-i poată opri.
 

Am intrat în starea de nesimțire civică: ”Ce frumos și curat era orașul în starea de urgență!” - FOTO
Se spune că civilizaţia este un proces prin care învăţăm să fim mai buni. Doar că, atunci când suntem buni, ne raportăm în primul rând la confortul nostru, la câștigul propriu și prea puțin sau deloc la nevoințele aproapelui nostru.
E dezastru: Botoșani a depășit pragul de 700 de cazuri de Covid! Am ajuns pe locul 4 în România
Cu toate că la nivel național pandemia este în retragere de o săptămână, la Botoșani situația se înrăutățește de la o zi la alta. Iar asta o arată chiar datele făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).
A doua oară, în două zile! Mascații și Poliția au răscolit iar Piața Centrală, comercianții sunt disperați și s-au dus la prefect – GALERIE FOTO
Comercianții din Piața Centrală, din zona cunoscută ca fiind „a moldovenilor” situată în vecinătatea Halei de Lactate, au fost iar controlați de Poliție pentru a doua oară, în decurs de două zile.
Sechestrate în case, lângă bărbați violenți! Zeci de botoșănence bătute cu sălbăticie în izolare, val de apeluri la 112
În timp ce virusul COVID-19 a pus stăpânire pe întreaga planetă, există și victime ascunse ale acestei pandemii. 
Scandal la vârful Primăriei pentru o mașină de spirt: sticlele date jos în cartier, cuvinte grele între edili
Disputele dintre primarul PNL și viceprimarii PSD ai municipiului Botoșani au ajuns și la materialele folosite în lupta cu coronavirusul. Mai exact, la o autoutilitară cu spirt aflată în centrul unui nou scandal public de genul celor cu care edilii i-au obișnuit deja pe botoșănenii ce le-au dat votul.
Toți botoșănenii infectați cu COVID care au murit aveau alte afecțiuni – BOLILE de care sufereau
Până marți la Botoșani 42 de persoane infectate cu virusul COVID au murit. Toate cazurile au fost raportate de către autorități la decese din cauza virusului chinezesc.
Cultura botoșăneană este în DOLIU: ”O pierdere colosală. Putea fi ea însăși un tezaur viu”
A plecat într-o discreție care o caracteriza, într-o modestie rară. Un om care a lăsat în urmă o impresionantă zestre etnografică, de o valoare documentară excepțională.
Angajată a Centrului de Creație găsită decedată în locuință: O mare pierdere pentru cultura botoșăneană- FOTOGALERIE
Centrul pentru Conservarea și Valorificarea Tradiției și Creației Populare, aflat în subordinea Consiliului Județean Botoșani, este în doliu.
ASTĂZI: Slujbă în aer liber pe ploaie: Botoșăneni cu măști și umbrele, dar uniți în credință – GALERIE FOTO
După două luni în care credincioșii s-au rugat doar acasă urmărind online slujbele religioase, a venit vremea când au loc și primele slujbe în aer liber.
inpuff.ro
Loading...
EXCLUSIV: Consiliera acuzată de trădare a fost EXCLUSĂ din PSD cu unanimitate de voturi
După scandalul izbucnit în Consiliul Local Botoșani la ședința pentru schimbarea membrilor Consiliului de Administrație de la societatea Eltrans, Daniela Roșu a fost exclusă din PSD.
Prima zi de LIBERTATE la Botoșani, după ieșirea din starea de urgență: distanțarea socială respectată. Și nu prea – GALERIE FOTO
Data de 15 mai 2020 a fost așteptată de întreaga României dar și de cetățenii din Botoșani deopotrivă. A însemnat terminarea din Stării de Urgență, după două luni de interdicții, în care o simplă ieșire pe ușa locuinței nu putea fi efectuată fără nelipsita declarație privitoare la scopul „plimbării”.
COVID afectează unul dintre hipermarketurile de la Botoșani! Soțul unei angajate MORT de coronavirus, o parte dintre salariați trimiși la izolare
Soția bărbatului de 39 de ani al cărui deces a fost transmis în cursul serii de miercuri, 13 mai 2020 de Grupul de Comunicare Strategică, lucrează într-un mare centru comercial de la Botoșani.
Polițist local aflat în misiune, cu mașina distrusă în Centrul Vechi, ar fi fost și îmbrâncit de doi tineri
Incidentele în zona istorică a orașului sunt nelipsite chiar și pe pandemie. Și nu este pentru prima dată când cei care au de suferit sunt chiar oamenii legii.
DOUĂ amenzi aplicate de ITM la fabrica unde au fost concediați muncitorii din Sri Lanka
Urmare a informațiilor apărute în spațiul public referitoare la cei peste 40 de muncitori confecționeri de la Botoșani concediați din cauza pandemiei, instituțiile statului au demarat verificări.
Loading...
Botoșăneanca din fruntea DSP București înlocuită cu fina ministrului Educației
Directorul interimar al Direcției de Sănătate Publică (DSP) București, botoșăneanca Laura Acatrinei, a fost înlocuită din funcție la mai puțin de două luni de la data numirii.
Eroare de poveste a autorităților: Nouă botoșăneni cu Covid-19 au... dispărut
Erorile din raportările Grupul de Comunicare Strategică (GCS) privind răspândirea coronavirusului se înmulțesc de la o zi la alta și aceasta în condițiile în care tocmai acest organism militează să fie citite doar informările pe care el le transmite șîn același timp închide publicații online pentru informații false.
Strada din municipiu intrată în MODERNIZARE arată ca un mare lac: Bordurile, pe timp de ploaie, se pot vopsi - GALERIE FOTO
Pe data de 31 octombrie 2019 începeau lucrările la cea mai lungă stradă a municipiului și care și-a așteptat rândul la finanțare ani la rând.
RUȘINOS: În zona zero a orașului, bărbați cu pantalonii în vine surprinși în mijlocul zilei de locatari – FOTOGALERIE
Botoșănenii care locuiesc în zona centrală a orașului, la câteva zeci de metri de Palatul Administrativ și Primărie, trăiesc de câteva săptămâni de zile un adevărat coșmar.
Fostul subprefect, gata de angajare la Registrul Agricol dintr-o comună
Surpriză la un concurs public pentru ocuparea unui post în schema de personal a unei primării comunale. Singurul candidat înscris și cu șanse mari de promovare este un fost subprefect care de câțiva ani își administrează propria afacere.
Vărul fostului șef al Poliției Rutiere omorât în piață cu un cuțit în inimă
Este doliu în familia fostului șef al Poliției Rutiere, Dumitru Zmău.
se credea n straight outta compton, gen f k tha police
9 octombrie 2015, 00:20
Bine că pt, romani se pun in aplicare legile in regim de urgență, nu și plătesc dările sunt arestați, scoși afară din locuințe cu executorii,pt, ei NU EXISTĂ,, nu au de unde plăti,,pt, aceste gunoaie care după ce nu produc nimic , distrug tot ce le iese in cale,fără jenă,REPREZENTANȚII ACESTOR PARAZIȚI AI SOCETĂȚII, CU ACEA sarmisagetuza, să le spună nenorociților jegoși, că noi romanii plătim și pt,ei mai scump, curentul electric, gazul, ajutoarele sociale ce le incasează fără a presta ceva pt, comunitate,răsplata fiind din partea lor hoția,agresivitatea, Ca cetățean al urbei consider că acești trântori trebuie scoși din centrul istoric ,i duși să si amenajeze locuințe in cazarmele părăsite, să stea toți la un loc, feriți de socetate unde nu știu să se comporte ,
8 octombrie 2015, 19:49
Stabiliti dementul care s-a dat in spectacol, chemati la discutii in cadrul Primariei si reprezentantii tiganilor ( care in urma cu ceva timp se ocupau de mitinguri pentru obtinerea unor libertati ) si pus in vedere ca daca nu-si fac ordine in cadrul etniei, Consiliul Local va emite o hotarare prin care sa-i scoata din zona centrala a orasului.
8 octombrie 2015, 17:17
Pai aveti doi oameni, d-le Onutu, dar acei oameni sunt de """mamaliga""" sau numai pe post de sperietoare daca un descreierat isi permite sa faca asa ceva in zona lor de patrulare cat ei sunt de serviciu. De ce nu dotati masina cu un sistem de alarma care , la cea mai mica atingere sa declanseze avertizarea ?
8 octombrie 2015, 17:08
Pt Badea Cartan ...IDEM
8 octombrie 2015, 14:43
Politia Locala isi face treaba. Eu de fiecare data cand am apelat la ei au venit. Dar acesti indivizi trebuie indepartati din centrul Botosaniului.
8 octombrie 2015, 11:14
Politia Locala=o mamaliga la care nici nu se poate prognoza o explozie.Structura aceasta trebuie desfiintata.Consuma bani si nu face NIMIC.Nici nu este pregatita cum trebuie teoretic+fizic si nici nu se implica(de frica) in rezolvarea problemelor comunitatii care ii imbraca si ii hraneste.In oras (in parcuri si pe strazi)vezi banci,cosuri de gunoi,aparate de sport si de joaca,pomi,flori garduri distruse si nimeni nu face nimic.Pe Unirii sunt 4 banci rupte si sunt in apropierea camerelor de luat vederi.A facut cineva vreo investigatie?La fel si in Parcul Eminescu.La fel si in Parcul din Primaverii,unde au fost stricate mesele de tenis si banci si cosuri de gunoi si chioscurile si fantana arteziana si nimeni nu a facut nimic.Cei de la Politia Locala sunt neintrecuti in plimbarile prin locurile populate,unde nu se intampla nimic si doar ziua.Ies in evidenta si prin faptul ca mereu sunt preocupati cu telefoanele,iar cand e caldura mare stiu sa gaseasca locurile umbroase sa nu cumva sa faca insolatie.
8 octombrie 2015, 10:35
daca eram politist , le dadeam niste bulane peste fata la ciorile alea (asta nu e rasism , e actiunie in combaterea prostiei si a lipsei de respect) , aveam tot dreptu sa-i bat
8 octombrie 2015, 10:12
Oricum masina sta degeaba..iar oameni aia doi de care spune ca sunt mereu in zona,defapt nu sunt..sau poate sunt invizibili :)).Daca erau acei oameni nu se mai intampla asta la ce gălăgie era.Bravo lui.Poate asa va fi totusi măcar un om al legii pe aici.
8 octombrie 2015, 10:04
Inca un motiv ca Politia locala din Botosani nu-si face treaba, dovada individul asta care sa pozat cum a vrut muschiul lui. Asa isi fac treaba Politisti locali platiti din banii nostri (taxe,impozite,amenzi,chirii,etc..)
8 octombrie 2015, 09:48
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”În această noapte, la Otopeni, am căutat o soluție pentru 36 de cetățeni din Sri Lanka aflați, până de curând, în contract de muncă cu un angajator din Botoșani. Dincolo de proceduri și decizii de care ne vom ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8415 lei
USD
Dolarul SUA
4.4172 lei
CHF
Francul elveţian
4.5621 lei
GBP
Lira sterlină
5.4384 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.1021 lei
XAU
Gramul de aur
244.5322 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2505 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3855 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9233 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1804 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1787 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.