Top News
Un băietan din Centrul Vechi arată m..e la tot orașul de pe mașina Poliției – FOTOGALERIE

Nu mai există respect față de autoritate, față de uniforma statului, față de oamenii cu creștet alb. Tot mai des sunt mediatizate cazuri cu polițiști agresați, șmecheri la volanul unor bolizi de lux sau grupuri de indivizi care-și fac propriile legi. Pentru că, cele în vigoare sunt prea îngăduitoare mai ales cu băietanii care au ajuns la pubertate și care au impresia că toți cei din jur trebuie să li se supună.

Una dintre zonele nevralgice ale orașului este Centrul Istoric. Autoritățile s-au tot chinuit în zadar să-l revitalizeze pentru a-i da locul ce i se cuvine. Botoșănenii continuă să-l ocolească. Un ultim demers venit din partea Primăriei municipiului Botoșani a constat într-un ordin către Poliția Locală prin care o patrulă să se afle permanent în Centrul Vechi. Pentru o perioadă a fost liniște. Oarecum.
Pentru că la lăsarea serii, șmecherii care fac legea în Centrul Istoric continuă să sfideze. Este și cazul unui tânăr, Eduard B. din informațiile noastre, care a călărit mașina Poliției Locale, la propriu. Mai apoi, probabil ca să demonstreze cât de viteaz e, s-a urcat cu picioarele pe capota autoturismului și cu degetele mijlocii de la ambele mâini, ridicate. M..e pare să transmită din fotografie cel și-a pus amicii să-l pozeze și care rânjește insolent la adresa Poliției din Botoșani și-a întregului oraș, care în majoritatea-i, se supune legilor în vigoare.
Mașina Poliției Locale se află permanent în apropiere de statuia din Piața 1 Decembrie 1918.
Dl primar ne-a trimis adresă acum o lună de zile prin care a spus să țin o mașină de la Poliția Locală în Centrul Vechi, patrula care patrulează dacă descoperă ceva, să ia o anume persoană, să o bage în mașină și să o aducă la sediu. Ne-a transmis să stea o mașină acolo permanent. Am și doi oameni permanent numai în zona respectivă”, explică Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale, situația din zonă.
Șeful polițiștilor locali ridică din umeri neputincios în fața fenomenului din zonă. Din păcate, cei care locuiesc acolo sunt sancționați însă nu-și achită niciodată amenzile pentru că nu au de unde. Și continuă să sfideze pe toată lumea, fără ca cineva să-i poată opri.
 

Botoșăneanca de la București lăsată fără funcție de parlamentari
Revocarea a fost făcută în plenul reunit al Parlamentului României, decizia fiind luată cu 247 de voturi pentru și doar 32 împotrivă.
Pleacă Monica, vine Monica! Predare de ștafetă pe o funcție la Municipiu, pentru evitarea incompatibilității
Componența Deliberativului municipal se va schimba din nou, la 9 luni din actualul mandat. În rândul liberalilor este așteptată o nouă demisie din Consiliul Local.
O bătrână din Botoșani stă în mizerie și cu șobolani în apartament: Ferească Dumnezeu o mușcă de față prin somn nu pot să …– GALERIE FOTO & VIDEO
Maria Diaconu are 92 de ani și locuiește într-un apartament situat la parterul unui bloc din spatele Cinematografului Unirea. Stă într-o mizerie de nedescris și are în casă inclusiv șobolani.
Un concert-lecție pe scena Filarmonicii: Mozart este cel mai aristocratic, cel mai nobil, și mai ales cel mai plin de har dumnezeiesc din istoria muzicii – FOTO&VIDEO
Un pianist în fața căruia publicul și-a ținut răsuflarea pentru ca la final să răbufnească în ropote de aplauze, un dirijor care, înainte de a-și folosi bagheta, și-a dezvăluit sufletul de artist. Și peste toate spiritul unui Mozart uriaș, compozitorul pe care, în peste 200 de ani de eternitate, nu a reușit nimeni să îl egaleze.
Viorel Ilișoi a revenit în orașul în care a început ”Strălucitor”, Irina Munteanu a lăsat să circule prin Botoșani ”Prizonierul” - VIDEO & GALERIE FOTO
Doi autori botoșăneni, fiecare dintre ei având în spate o viață de jurnalist care de la o vreme se așază în pagini de carte.
Mărturisirea celui de-al treilea om din stat, venit cu mașina pe drumul de la Târgu-Frumos: Mai ațipeam un pic, mă mai zguduia... FOTOGALERIE
Venit în județ pentru a i se prezenta stadiul proiectelor de modernizare a drumurilor Botoșani – Târgu Frumos și Botoșani – Ștefănești, președintele Camerei Deputaților a fost întrebat de reporterul Botoșăneanul dacă s-a deplasat cu avionul sau cu automobilul în nordul Moldovei?
Se caută director la instituția unde foștii șefi erau campioni la concedii medicale
Un nou concurs va avea loc în luna iulie la București pentru ocuparea unui post de director la o instituție publică din Botoșani.
Eroii cinstiți în ploaie la cimitir: CJ-ul a luat fața Prefecturii la coroane, AUR a venit de două ori, iar defilarea a... plecat la Mălina și prin Afganistan – VIDEO & GALERIE FOTO
După ce anul trecut manifestările prilejuite de Înălțarea Domnului au fost interzise în cimitire din cauza situației sanitare, în 2021 evenimentul religios desfășurat la ”Pacea” a fost afectat de ploaie.
Se cere ANULAREA concursului pentru șefia „TBC”, contestație depusă de candidata respinsă
Cristina Bahrin a depus contestație joi, la ora 9:00, solicitând anularea concursului pentru șefia Spitalul de Pneumoftiziologie.
Loading...
Se mută „Urgențele”, muncitorii continuă lucrările: Avem termen să eliberăm - FOTOGALERIE
Lucrările de modernizare a Unității de Primiri Urgențe (UPU) sunt în grafic, motiv pentru care în aceste zile reprezentanții Spitalului Județean Mavromati pregătesc predarea totală a amplasamentului.
PSD și-a pus în sfârșit director la ”Apă”, a fost votat la propunerea unui patron de restaurant
Ceea ce Botoșăneanul anticipa sâmbătă, s-a întâmplat în cursul zilei de miercuri. Întrunit în ședință, consiliul de administrație al SC Nova Apaserv SA a schimbat directorul general.
Polițiștii de la ”Circulație” eliberați nu au voie să se apropie unul de celălalt, dar vor fi supravegheați de propriii colegi
Cei opt polițiști care au fost eliberați astăzi, fiind plasați sub control judiciar, vor trebui să respecte mai multe măsuri stabilite de judecători.
Lovitură de teatru: Toți polițiștii de la Serviciul Rutier arestați la cererea DNA au fost eliberați
După două zile de deliberări, Curtea de Apel Suceava a dat astăzi o sentință favorabilă polițiștilor de la Serviciul Rutier care au fost arestați săptămâna trecută la cererea Direcției Naționale Anticorupție.
S-a stricat ”muzica” la Filarmonică: Directorul aproape să rămână fără funcție, se pregătește un interimar
Directorul Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani este foarte aproape să își piardă postul. Mihai Sârbu a obținut la evaluarea activității o notă care nu îi mai permite să își ducă mandatul până la capăt.  
Loading...
Baloane înălțate la Botoșani pentru micuții pierduți, medic: Să-i spun unui părinte că al lui copil a murit este cel mai greu lucruGALERIE FOTO & VIDEO
Copilaşii care au părăsit braţele părinţilor prea devreme sau care nici nu au văzut lumina zilei au fost comemoraţi duminică, 6 iunie 2021, în fața Secției de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean Mavromati.
Primul muzeu al lipovenilor din România care intră în circuitul național, evenimentul a reunit zeci de oameni / Explozie de bucurie cu Katiușa și Kalinka la Botoșani – GALERIE FOTO&VIDEO
Sunt pata de culoare a orașului, cu o istorie dureroasă pe care astăzi ne-o povestesc fără patimă. Îi cunoaștem ca pe cei mai destoinici grădinari, buni meșteșugari, dar și drept păstrători ai unei culturi pe cât de vechi, pe atât de valoroase.
Centru pentru vârstnici cu saună, jacuzzi și sală de fitness, inaugurat la Ștefănești în prezența ministrului Muncii – VIDEO & GALERIE FOTO
Poate cel mai modern centru de stat destinat pensionarilor și-a deschis porțile sâmbătă pe strada Smârdan 5 din Ștefănești. Primăria orașului de pe malul Prutului a tăiat panglica inaugurală a unui proiect Regio în valoare de 3,1 milioane de lei.
Doi bărbați reținuți pentru exploatarea unor tinere: S-au ridicat săbii, securi și macete - FOTO & VIDEO
Au fost efectuate trei percheziții domiciliare.
Decizie de la Suceava: Opt polițiști de la Serviciul Rutier au fost arestați preventiv
Procurorii au dispus miercuri reținerea mai multor suspecți, iar joi au fost formulate mai multe mandate de arestare preventivă.
”Fabrica de mame” se apropie de mileniul 3: Aparatură modernă adusă la Maternitatea Botoșani după ani de așteptări, medic: Din păcate, celelalte județe aveau deja GALERIE FOTO
Ambulatoriul de la Maternitatea Botoșani are începând de luna aceasta un laborator de analize performant. Lucrările de modernizare au fost finalizate, motiv pentru care s-a primit și aparatură nouă.
se credea n straight outta compton, gen f k tha police
9 octombrie 2015, 00:20
Bine că pt, romani se pun in aplicare legile in regim de urgență, nu și plătesc dările sunt arestați, scoși afară din locuințe cu executorii,pt, ei NU EXISTĂ,, nu au de unde plăti,,pt, aceste gunoaie care după ce nu produc nimic , distrug tot ce le iese in cale,fără jenă,REPREZENTANȚII ACESTOR PARAZIȚI AI SOCETĂȚII, CU ACEA sarmisagetuza, să le spună nenorociților jegoși, că noi romanii plătim și pt,ei mai scump, curentul electric, gazul, ajutoarele sociale ce le incasează fără a presta ceva pt, comunitate,răsplata fiind din partea lor hoția,agresivitatea, Ca cetățean al urbei consider că acești trântori trebuie scoși din centrul istoric ,i duși să si amenajeze locuințe in cazarmele părăsite, să stea toți la un loc, feriți de socetate unde nu știu să se comporte ,
8 octombrie 2015, 19:49
Stabiliti dementul care s-a dat in spectacol, chemati la discutii in cadrul Primariei si reprezentantii tiganilor ( care in urma cu ceva timp se ocupau de mitinguri pentru obtinerea unor libertati ) si pus in vedere ca daca nu-si fac ordine in cadrul etniei, Consiliul Local va emite o hotarare prin care sa-i scoata din zona centrala a orasului.
8 octombrie 2015, 17:17
Pai aveti doi oameni, d-le Onutu, dar acei oameni sunt de """mamaliga""" sau numai pe post de sperietoare daca un descreierat isi permite sa faca asa ceva in zona lor de patrulare cat ei sunt de serviciu. De ce nu dotati masina cu un sistem de alarma care , la cea mai mica atingere sa declanseze avertizarea ?
8 octombrie 2015, 17:08
Pt Badea Cartan ...IDEM
8 octombrie 2015, 14:43
Politia Locala isi face treaba. Eu de fiecare data cand am apelat la ei au venit. Dar acesti indivizi trebuie indepartati din centrul Botosaniului.
8 octombrie 2015, 11:14
Politia Locala=o mamaliga la care nici nu se poate prognoza o explozie.Structura aceasta trebuie desfiintata.Consuma bani si nu face NIMIC.Nici nu este pregatita cum trebuie teoretic+fizic si nici nu se implica(de frica) in rezolvarea problemelor comunitatii care ii imbraca si ii hraneste.In oras (in parcuri si pe strazi)vezi banci,cosuri de gunoi,aparate de sport si de joaca,pomi,flori garduri distruse si nimeni nu face nimic.Pe Unirii sunt 4 banci rupte si sunt in apropierea camerelor de luat vederi.A facut cineva vreo investigatie?La fel si in Parcul Eminescu.La fel si in Parcul din Primaverii,unde au fost stricate mesele de tenis si banci si cosuri de gunoi si chioscurile si fantana arteziana si nimeni nu a facut nimic.Cei de la Politia Locala sunt neintrecuti in plimbarile prin locurile populate,unde nu se intampla nimic si doar ziua.Ies in evidenta si prin faptul ca mereu sunt preocupati cu telefoanele,iar cand e caldura mare stiu sa gaseasca locurile umbroase sa nu cumva sa faca insolatie.
8 octombrie 2015, 10:35
daca eram politist , le dadeam niste bulane peste fata la ciorile alea (asta nu e rasism , e actiunie in combaterea prostiei si a lipsei de respect) , aveam tot dreptu sa-i bat
8 octombrie 2015, 10:12
Oricum masina sta degeaba..iar oameni aia doi de care spune ca sunt mereu in zona,defapt nu sunt..sau poate sunt invizibili :)).Daca erau acei oameni nu se mai intampla asta la ce gălăgie era.Bravo lui.Poate asa va fi totusi măcar un om al legii pe aici.
8 octombrie 2015, 10:04
Inca un motiv ca Politia locala din Botosani nu-si face treaba, dovada individul asta care sa pozat cum a vrut muschiul lui. Asa isi fac treaba Politisti locali platiti din banii nostri (taxe,impozite,amenzi,chirii,etc..)
8 octombrie 2015, 09:48
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Am fost învăţat de mic în familie: când am posibilitatea să ajut pe cineva, să ajut. Dacă nu pot să ajut, să nu încurc, să îmi văd de ale mele. Chiar şi părintele Arsenie Papacioc spunea vorba asta: Dacă nu poţi să ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.9250 lei
USD
Dolarul SUA
4.1340 lei
CHF
Francul elveţian
4.4992 lei
GBP
Lira sterlină
5.7441 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7521 lei
XAU
Gramul de aur
238.2808 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2321 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3889 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1162 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3425 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1931 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6623 lei
Vremea
astăzi
Botosani
23.1 o C
Dorohoi
23.0 o C
Bucecea
22.4 o C
Darabani
21.7 o C
Saveni
23.5 o C
Ştefăneşti
23.0 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.