Top News
Viceprimarul Toma, anunțul politic al anului pentru Primăria Botoșani: Dacă nu voi candida și voi avea ocazia, îl voi sprijiniVIDEO

După un prim an de mandat în care social-democrații au fost nevoiți să negocieze cu USR-iștii pentru a-și trece proiectele cu miză prin Consiliul Local Botoșani, viceprimarul Liviu Toma a început să asigure majoritatea de care primarul Cosmin Andrei avea nevoie pentru aprobarea inițiativelor în deliberativul municipal.
 

Teatrul, cheia scrutinului din 2024


Colaborarea tot mai strânsă dintre cei doi ar putea continua până la sfârșitul mandatului și chiar la alegerile locale din 2024.


Invitat la ”Botoșăneanul TV”, viceprimarul Partidului Pro România și-a exprimat părerea că rezultatul scrutinului de peste doi ani va depinde în mare măsură de terminarea investiției de la Teatrul Mihai Eminescu.

 


”Vreau să vă spun de pe acum: dacă se va finaliza reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu, actualul primar are prima opțiune pentru a mai câștiga încă un mandat. Din punctul meu de vedere, dacă va reuși să finalizeze această reabilitare, are prima opțiune. Nu am spus că va fi cu siguranță pentru că nu avem de unde să știm ce elemente mai apar pe parcurs, dar este o direcție bună”,


Liviu Toma, viceprimar Botoșani.
 

 
Ar putea face echipă și în alegeri


În 2020 a intrat în cursa pentru primar din partea Partidului Pro România și s-a clasat pe locul 5.


Pentru 2024 a arătat că nu a luat încă o hotărâre în privința unei noi candidaturi la funcția de primar și că ia în calcul varianta de a-l susține pe actualul edil șef.

 


”Nu m-am gândit pentru 2024, mai preocupat sunt să vedem ce facem acum și ce facem în 2023. În 2024 voi lua o decizie, dar cel mai probabil, dacă nu voi candida, și voi avea ocazia, îl voi sprijini”,


Liviu Toma, viceprimar Botoșani.


Ulterior acelei emisiuni, la o altă ediție ”Botoșăneanul TV” a participat chiar primarul, care nu s-a arătat tocmai surprins de poziția adoptată de Liviu Toma, cel care a părăsit PSD în 2020.

 


”Lucrurile mai evoluează pe scena politică, poate va fi o fuziune între Pro România și PSD, au mai fost discuții la nivel național. Vă pot transmite că ne înțelegem foarte bine, are atribuții de care sunt mulțumit cum le gestionează”,


Cosmin Andrei, primar Botoșani.


Edilul șef a dat ca exemple intervențiile edilitare și Poliția Locală. Totodată, a menționat că în Consiliul Local viceprimarul de la Pro România a sprijinit toate proiectele de investiții, precum și aprobarea bugetului, fără de care nu ar fi ajuns să discute de punerea în practică a mai multor investiții.

 


VEZI VIDEO DE LA 1:15:39

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
ACUM: LIVE Botoșăneanul TV - Viceprimarul Liviu Toma și viața la un singur vot în Primărie – VIDEO
ACUM - Ediție specială ”Botoșăneanul TV” despre revoluția marcată la amiază în Botoșani – FOTO&VIDEO

 

Șeful Poliției Botoșani despre interzicerea accesului copiilor pe rețele de socializare: Pași vor fi făcuți VIDEO
În încercarea de a proteja copiii și de a promova un mediu online sigur pentru ei, există diverse inițiative și propuneri pentru a restricționa sau controla accesul copiilor la rețelele de socializare.
Verginel Gireadă, negocieri cu social-democrații la sediul PSD Botoșani - Nu ascund că lumea trage de mine
După ce și-a anunțat demisia din funcția de prim vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL), Verginel Gireadă se reorientează din punct de vedere politic.
Cazul Alexandrei Pușcașu, tânăra moartă după ce a născut la Maternitate: Procurorii „somați” ca în PATRU luni să finalizeze ancheta
La începutul lunii iulie a anului 2021, o tânără de 32 de ani a murit la Maternitatea Botoșani după ce a născut o fetiță.
Iftime și demisia lui Gireadă: Foarte bine! Poate îl demiteam eu / Dacă vrea să plece, să pleceVIDEO
Emisiunea ”Botoșăneanul TV” în care invitat a fost Valeriu Iftime a început la doar câteva minute după ce Verginel Gireadă și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL Botoșani. Astfel că subiectul nu a fost ocolit în cele aproximativ 60 de minute de discuții.
Interes uriaș pentru autobuzele electrice din Botoșani, patru companii turcești și una românească la licitație – VIDEO
Anunțul de participare la contractul de achiziții publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) a suscitat interes din partea companiilor naționale și internaționale.
Doctorița Claudia Malancea și asistenta șefă de pe ATI, Marinela Preda se întorc la serviciu
Cele două au depus cerere prin care solicită să-și reia activitatea în cadrul Spitalului Județean de Urgență Mavromati.
DECIZIE de ultimă oră: Doctorița Malancea și încă patru persoane din „Lotul Mavromati” ies din arestul la domiciliu
Hotărârea a fost luată vineri după-amiază de către magistrații de la Curtea de Apel Suceava. 
Ceață la liberali: Șoptică nu mai demisionează, Iftime nu are vreo funcție, dar are ”o putere foarte mare”VIDEO
Astăzi la amiază, liberalii botoșăneni au invitat presa la o conferință în care, teoretic, să explice tot ce se întâmplă la vârful organizației județene, însă acțiunea lor a avut exact efectul invers.
El este inginerul care i-a luat locul lui Eugen Țurcanu pe funcția de director: Vreau să mai schimb ceva aici VIDEO
Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a semnat dispoziția privind numirea unui nou director al Direcției Sport și Agrement (DSA).
Tiberiu Nichiteanu condus pe ultimul drum de o mare de oameni – FOTO & VIDEO
Sute de persoane sunt prezente la înmormântarea lui Tiberiu Nichiteanu.
Întrebarea zilei vine de la Flutur: Câte descinderi DNA au fost la Primărie? Mai ales în ultima vreme –  VIDEO
A început ședința ordinară de Consiliu Local aferentă lunii ianuarie.
Dosarul crimei de la Cornișa ar putea fi CLASAT de procurori
Iar acest lucru ar putea fi posibil imediat după întocmirea unui raport de expertiză medico-legală psiihiatrică definitiv.În dosarul în care este cercetată fapta de omor a Lilianei Băieșu procurorii au solicitat de la judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Botoșani luarea măsurii de siguranță provizorie.
Tinerii „fug” de căsătorie, un preot botoșănean supărat pe lipsa de asumare vine cu o propunere: O să chem după slujbă pe toţi şi pe toate cele care doresc să se căsătorească
Tot mai mulți tineri sunt sceptici atunci când vine vorba de o relaţie. Faţă de generațiile anterioare, care priveau relația și căsătoria ca un demers obișnuit al vieții, tinerii de astăzi nu par să gândească la fel.
Nicușor Curteanu condus pe ultimul drum în sunet de sirene și cu sute de apropiați și colegi – VIDEO & GALERIE FOTO
Medicul Nicușor Curteanu a fost unul dintre cei iubiți în profesie.De oamenii cu care a venit în contact, fie ei pacienți, colegi sau persoane din mediile sociale.
Numărul adopțiilor a crescut la Botoșani: Cuplurile botoșănene își caută alinarea printre orfanii statului
Copiii din centrele care aparţin Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani (DGASPC) au fost adoptaţi de către oameni cu suflet mare care să le ofere o familie ideală de care ei duc lipsă.
O întreagă organizație PSD, în frunte cu primarul și viceprimarul, cu bagajul la ușa PNL
PSD Botoșani la un pas să piardă o filială locală din teritoriu după ce primarul, viceprimarul și toți consilierii și-au exprimat intenția de la trece la PNL.
Dezbatere istorică la Botoşani cu strănepotul domnitorului Alexandru Ioan Cuza: Greu este să porţi pe umerii tăi un nume pe care mi l-a hărăzit Dumnezeu - FOTO & VIDEO
Sute de persoane au fost prezente la eveniment, multe dintre acestea fiind atrase de invitații anunţați de organizatori. Sala a fost plină.
O unire cum alta n-a fost, cu public numeros, dar cu aceleași metehne politice – VIDEO & GALERIE FOTO
165 de ani de la Unirea Principatelor Române au fost marcați la Botoșani sub un soare blând de iarnă care a scos din case sute de botoșăneni.
Medicul de la Botoșani care strânge semnături pentru introducerea unei materii în curricula școlară: Noi încercăm...
Ministerul Sănătății va fi solicitat cu privire la o mișcare care se îndreaptă către educația elevilor.
Instituția de la Botoșani care păstrează memoria colectivă a comunității și care stochează aproape cinci kilometri de documente
Este una dintre instituțiile publice de la Botoșani cu mai puțină vizibilitate la public și probabil că nu mulți sunt botoșănenii care-i cunosc existența sau specificul. 
În sfârșit va fi liniște și la CL și nu va mai fi scandal sau viceprimari cu biroul în strada preocupați sa facă circ. Turcanii rand pe rand dispar din peisaj.
5 ianuarie 2023, 16:57
Este posibila oricând o alianță politica sau fuziune între psd și proromania, dar între psd și usr niciodată. Nu se uita repede cum usr-istii în strada urlau și jigneau psd-ul iar când au ajuns la guvernare s-a văzut ca nu sunt în stare de nimic. La București și Timișoara este jale. Nu avem nevoie sa se întâmple și la Botoșani la fel.
5 ianuarie 2023, 15:50
Usor disperat dl Toma incepe sa se faca vizibil cu (aceete declaratii sub tirele - sa nu va ganditi ca vreo initiativa administrativa ) constient de faptul ca nu stie ce serviciu va avea daca rateaza administratia la urmatoarele alegerii.
5 ianuarie 2023, 14:45
Sa știți ca nu doar Mircea Geoana este un prostanac. El este cel național, dar avem și prostănaci locali care orice ar face nu scapă de definiție. Nu, ne-am lămurit cu ăștia, gata. Dorim testarea coeficientului de inteligenta al administratorului public. Pe cel al primarului și al celor doi viceprimari l-am dibuit.
5 ianuarie 2023, 13:14
Teatrul Eminescu trebuie reparat după atâția ani în care a fost abandonat. Dacă se finalizează pana în 2024 și eu îl voi vota pe Cosmin Andrei .
5 ianuarie 2023, 12:31
Felicitări pentru atitudine. Primarul în funcție trebuie ajutat și nu permanent blocat în CL , asa cum s-a procedat de cele mai multe ori.
5 ianuarie 2023, 11:02
Ești in funcție pentru un vot. Pentru o trădare. O marioneta fără coloana vertebrală. Doar nu vrei sa ne spui ca ai revoluționat administrația publica, nici tu, nici alții. Fără voi, politrucii ascultători și supuși lumea asta ar fi altceva. Sictir!
5 ianuarie 2023, 10:22
Stai acasa băiete, nu te voteaza nimeni. Te faci de ras. Cine te-a ajutat nu mai are putere. Nici unul, nici celălat.
5 ianuarie 2023, 10:13
Dar de tramvaiul demolat in mandatul dumneavoastra de viceprimar ati auzit?
5 ianuarie 2023, 00:01
Tare Știrea, a și făcut multe acest personaj.. doar jocuri ..
4 ianuarie 2023, 21:49
Ii este frica, nu are unde apuca , a rămas singur, acasa sa plece, politica se face și cu oameni noi.
4 ianuarie 2023, 21:48
adica ce exemplu e politia locala? o armata de trantori fara scoala platiti mai bine decat politia nationala. de fapt e o sinecura politica de a plati aiurea din banii contribuabililor niste votanti. cu ce se ocupa astia??? eu nu vad decat niste porumbei care se plimba ziua pe pietonalul unirii si ma mir ca nu se tin de mina.
4 ianuarie 2023, 21:07
Sondaj
Doriți comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale?
Da
Nu
Nu votez
Declaraţia zilei
„Avem colaborare cu o echipă să putem să facem aceste cursuri. Împreună cu dna director de îngrijiri ne vom ocupa de acest aspect. Mai sunt sincope și vrem și aceste cursuri pentru că sunt necesare să readucem în mintea ...
answear.ro%20
inpuff.ro
fashiondays.ro
Vremea
astăzi
Botosani
10.8 o C
Dorohoi
9.9 o C
Bucecea
9.4 o C
Darabani
10.6 o C
Saveni
11.6 o C
Ştefăneşti
12.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2024 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.