De la an la an, petrecerile de nuntă devin tot mai costisitoare și în același timp oferă tot felul de lucruri atractive pentru invitați.
De la colțurile pentru fotografii clasice sau cele cu accesorii amuzante până la momente artistice sau delicatese culinare.
Și, fiecare nuntă tinde să aibă propria originalitate, astfel că petrecerile par să se reinventeze de la cuplu la alt cuplu sau de la un restaurant la altul.
Luna aceasta fostul șef al Poliției Rutiere, Dumitru Zmău, a fost socru mare. Și evident că nunta fiului său a fost una pe măsură. De la ședința foto, la cununia religioasă de la Capela Militară și până la petrecerea de la Casa Lux.
Acolo, invitații, în jur de 400 la număr s-au delectat cu produse tradiționale românești într-un colț amenajat de unul dintre cei mai cunoscuți botoșăneni plecați în capitală, celebru în domeniu.
Administratorul de la Diesel a fost cel care a pregătit bucatele pentru această nuntă, pe mese fiind aduse brânzeturi de tot felul, leber, kaiser românesc, pastramă de căprior, file de crap afumat, mușchiuleț afumat sau celebrele jumări.
Și evident că nu a lipsit nici cunoscutul ”fruit bar”, cu imaginea mirilor scobită într-un pepene.
DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:
Da la infirmier la antreprenor de centru de recuperare medicală de top din Botoșani
Redacția Botoșăneanul
Mar 14, 2025
Mașină din Botoșani implicată într-un accident, motociclist dus urgent la spital
Redacția Botoșăneanul
Mar 14, 2025
Noul subprefect și-a pregătit discurs la sugestia partidului, dar nu l-a mai citit – VIDEO
Gabriela Erdic
Mar 14, 2025
Angajatul unei bănci care nu poate simți durerea ajunge la Happy Cinema – PROGRAMUL săptămânii
Redacția Botoșăneanul
Mar 14, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile