De la an la an, petrecerile de nuntă devin tot mai costisitoare și în același timp oferă tot felul de lucruri atractive pentru invitați.
De la colțurile pentru fotografii clasice sau cele cu accesorii amuzante până la momente artistice sau delicatese culinare.
Și, fiecare nuntă tinde să aibă propria originalitate, astfel că petrecerile par să se reinventeze de la cuplu la alt cuplu sau de la un restaurant la altul.
Luna aceasta fostul șef al Poliției Rutiere, Dumitru Zmău, a fost socru mare. Și evident că nunta fiului său a fost una pe măsură. De la ședința foto, la cununia religioasă de la Capela Militară și până la petrecerea de la Casa Lux.
Acolo, invitații, în jur de 400 la număr s-au delectat cu produse tradiționale românești într-un colț amenajat de unul dintre cei mai cunoscuți botoșăneni plecați în capitală, celebru în domeniu.
Administratorul de la Diesel a fost cel care a pregătit bucatele pentru această nuntă, pe mese fiind aduse brânzeturi de tot felul, leber, kaiser românesc, pastramă de căprior, file de crap afumat, mușchiuleț afumat sau celebrele jumări.
Și evident că nu a lipsit nici cunoscutul ”fruit bar”, cu imaginea mirilor scobită într-un pepene.
DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:
Redacția Botoșăneanul
Nov 26, 2024
Transportatorii din Botoșani verificați de inspectorii de muncă: CE nereguli s-au găsit
Redacția Botoșăneanul
Nov 26, 2024
Avaria de sub casă a fost remediată, NU se mai întrerupe apa în municipiu
Gabriela Erdic
Nov 26, 2024
FAZA ZILEI- Iftime i-a imitat pe pesediști în campanie: Și acum îmi e jenă- VIDEO
Gabriela Erdic
Nov 26, 2024