Cei doi vor putea fi văzuţi în această seară, la ora 20.00 la celebra emisiune culinară de la Antena 1.
Cântăreața Andreea Bălan și partenerul ei de viață, actorul botoşănean George Burcea, participă la show-ul culinar "Chefi la cuțite".
Luni seară, de la 20:00, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor împărți ultimele cuțite în etapa de jurizări pe nevăzute a sezonului şase. Până în acest moment jurații au degustat zeci de preparate delicioase, dar asta nu pare să îi sperie pe cei care își vor încerca norocul la bancul de lucru în ultima ediție de audiții, nici pe cei care nu au experiență în bucătărie.
Jurata show-ului „Te cunosc de undeva!” a declarat de nenumărate ori că gastronomia nu este punctul său forte, dar cu toate acestea își dorește să îi impresioneze pe cei trei chefi:
„Pentru jurați voi pregăti o rețetă simplă, dar gustoasă. Eu nu gătesc, pentru că în copilărie nu am avut timp să învăț prea multe despre bucătărie, fiind mereu pe scenă. Prin urmare, dacă nu deprinzi anumite lucruri în perioada respectivă, nici ca adult nu ajungi să le îndrăgești. Dar îmi face plăcere să fiu aici, în platou. Este o experiență foarte frumoasă”.
„Soțul meu a crescut cu străbunica sa, în Botoșani, de la care a învățat să facă niște preparate bune, specifice din zona Moldovei. Lui îi face plăcere să gătească, așa că la noi în casă el este cel care, în mare parte, pregătește mâncarea. Iar eu îl asist, mie îmi face plăcere să fiu ajutor de bucătar”, adaugă pentru Libertatea Andreea.
Așadar, luni seară, de la 20:00, artista va îmbrăca șorțul „Chefi la cuțite”, se va întrece la bacul de lucru cu soțul său și va intra într-o misiune culinară ce are un singur scop: să-i convingă pe cei trei chefi că poate da un gust bun mâncării.
DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:
Apel de la o instituție de stat pentru botoșăneni: Atenție la produsele false „de post”
Redacția Botoșăneanul
Nov 14, 2024
Se pensionează o judecătoare de la Tribunalul Botoșani
Oana Sava
Nov 14, 2024
ASTĂZI: Titlu onorific pentru o botoșăneancă, un nou tezaur uman viu la Botoșani
Gabriela Erdic
Nov 14, 2024