(P) Sfârșitul acestei săptămâni va aduce la Botoșani Festivalul Grecesc “All you can eat, drink & dance”. După cum reiese și din denumire, mâncarea cu specific elen va fi combinată cu muzica bună și distracția.
Și toate acestea pe parcursul a trei zile! Evenimentul se va deschide oficial vineri, la ora 13:00, la Hotel Rapsodia.
Și se va desfășura după un concept nu prea întâlnit prin această parte a țării. Astfel, participanții nu vor achita efectiv meniul, ci o taxă de intrare de 75 de lei în contul căreia vor avea de ales între 16 preparate pescărești și opt băuturi alcoolice și răcoritoare.
Dar iată meniul:
1.creveti in sos de vin. 1.vin alb
2.scoici in sos diavola. 2.vin rosé
3.paella cu fructe de mare. 3.Wisky
4.paste cu fructe de mare. 4.Vodka
5.Calamar pane 5.Apă plată
6.Fritto Misto. 6.Apă minerală
7.Biban la gratar. 7.Coca Cola
8.Hamsie prăjită. 8.Sprite
9.Icre de crap
10.Cod la gratar
11.stiuca la gratar
12.crap la gratar
13.caras prăjit
14.File șalău pane
15.Salată cu fructe
16.Midii in sos de vin
La intrare fiecare persoană va primi câte o brățară pe baza căreia va putea beneficia de toate facilitățile festivaliere până la ora 23:00. Aceasta înseamnă că poate părăsi localul după ce ia masa la amiază și să revină pentru cină.
”Ne vedem în perioada 22 – 24 noiembrie 2019 în restaurantul Rapsodia din Botoșani, între orele 12 - 23:00, să petrecem grecește împreună și să lăsăm pentru trei zile grijile cotidiene. Hai cu prietenii să facem o paranghelie de neuitat”, este mesajul transmis de Taverna Racilor Herăstrău, organizatorul evenimentului.
Taverna Racilor este un concept prin care poți încerca preparate pe bază de raci și nu numai, pregătite de bucătari cu experiență, după rețete inedite.
DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL
Sute de elevi s-au întâlnit astăzi cu jandarmii botoșăneni
Oana Sava
Jan 30, 2025
Redacția Botoșăneanul
Jan 30, 2025
Amendă de 1.000 de lei pentru un botoșănean care și-a renovat apartamentul
Oana Sava
Jan 30, 2025
Polițiștii i-au învățat pe elevii dorohoieni că tăcerea doare
Oana Sava
Jan 30, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile