Blog
Dreptul (vice)primarului de a fi curvă
Botoşani, 2010 - 2014, cum îşi schimbă oamenii politici (cam mult spus oameni ce-i drept) vederile, părerile, opţiunile în funcţie de interesul personal şi de partid.
logo botosaneanulFlorin Ghiorghiţă, 22 octombrie 2010:
“Vroiam să vă spun un lucru şi îl afirm cu cea mai mare tărie, sub nici o formă nu voi pleca în alt partid vreodată indiferent cît de greu va fi, indiferent dacă va fi să îmi închei cariera politică sau să ies din viaţa politică, sub nici  o formă nu voi pleca la un alt partid, în nici un caz PSD, PNL…”

“Numai şobolanii părăsesc corabia la greu, nu vreau să plec, chiar dacă vom pica oricît de mult, pînă la urmă rostul nostru este să muncim să dovedim că pe plan local ne facem treaba în totalitate”

5 februarie 2014, Florin Ghiorghiţă:
„Să stea la prăşit porumbul aşa-zis ecologic şi să lase destinele orașului, a județului şi a țării pe mâna cuiva care se pricepe şi vrea. Indiferent de culoarea politică. În viață, când un oras întreg îți zice ca ești beat, te duci si te culci, când îți zice ca ești si hoţ, dar un hoţ prost, te retragi la sapă, să nu te lege chiar prietenii tăi. Succes”.

6 februarie 2014, Florin Ghiorghiţă, consilier local PDL, despre Ovidiu Portariuc şi Cosmin Andrei:
“Niște nesimțiți care fură fără jenă din banul public”.

11 octombrie 2013, Ovidiu Portariuc, primar Botoşani:
„N-o să comentez declaraţiile reprezentanţilor PDL, sunt cei care fac parte din administraţia falimentară care, şi ieri am spus, a vândut oraşul prin datorii enorme. Vorbim de un grup organizat a căror afaceri am încercat şi am reuşit să le debranşăm de la bugetul local şi în prezent au reacţii violente şi necontrolate”.

3 martie 2014, Ovidiu Portariuc, primar Botoşani:
“Dl Ghiorghiţă a fost şeful camarilei domnului Flutur, cel mai compromis om al său. E ultimul care are căderea să ridice steagul anti – corupţiei”.

Ovidiu Portariuc, 21 august 2014:
”Mă bucur că s-a implicat și dl. consilier Ghiorghiță căruia i se pot reproșa multe lucruri, dar nu faptul că nu este un bun organizator și un om care cunoaște administrație și am garanția că implicarea lui va mișca lucrurile și în domeniul acesta și festivalul până la urmă va fi realizat.

Marius Buliga, 1 aprilie 2014:
„Ne-a păcălit, ne-a tras ţeapă, de aproape doi ani de zile botoşănenii aşteaptă realizări. Promisiuni şi... nimic. Locuri de muncă? Am văzut ce este în Primărie. Pur şi simplu au fost angajaţi câţiva tineri din partea PSD-ului, din şleahta lor, incapabili pur şi simplu. Cu primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei merge Botoşaniul undeva? Nu merge nicăieri! Nu vedeţi că stă pe loc de doi ani de zile, oameni buni?”

Cu voi, cu asemenea (ne)oameni, oraşul ăsta chiar că nu merge nicăieri… Ştim că politica este o curvă, dar oraşul ăsta nu este totuşi trotuarul vostru.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
CITEŞTE ŞI:
 ”Surpriză” la municipiu : Noii viceprimari votați la legătură : Lăsați scandalul, panarama și teatrul
[[banner]]
CITEŞTE ŞI:
 Nu-i nici o curvă, doar îşi face meseria
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
UN CLICK! E gata surpriza anului de la Botoşăneanul
La aproape opt ani de la apariţie, Botoşăneanul pregăteşte o mare surpriză tuturor cititorilor şi nu numai lor. După o muncă începută la debutul primăverii, săptămâna viitoare vom lansa un produs în premieră pentru presa botoşăneană.
Parlamentarii PSD - moţiune de cenzură pentru prostie
Ca să înţeleg bine…Miniştrii PSD au demisionat, apoi au votat să pice Guvernul din care au demisionat, după care şi-au retras demisiile ca să reintre în Guvernul pe care l-au dărâmat şi din care au plecat de bună voie?
România violată de-a mustață de la Teleorman
Țărănușul din sud și-a dus planul sinistru până la capăt și a trimis Guvernul la plimbare. Același Guvern pentru care în urmă cu jumătate de an îl amenința pe unde apuca pe președinte că, dacă nu îl acceptă, declanșează suspendarea fiindcă ”nu respectă voința românilor”.
Proasta clasei a ajuns director
La şcoală dacă primeşti nota 2 te iau toţi colegii peste picior, profesorii te persiflează, chicotesc şi părinţii. Mai pe scurt, ajungi prostul clasei, de care râde toată lumea şi aproape sigur prin vară, în loc să te scalzi la ştrand, trebuie să te apuci de învăţat. Bine, dacă ţii neapărat să treci totuşi clasa. Că doar aşa te învaţă profesorii şi părinţii: dacă ai carte, ai parte.
Scrisoare către tatăl meu
Știu că ai primit vreo 20 de lei în plus la pensie.
Un an de zile fără „directorul pe viaţă”
Era într-o zi de miercuri, pe 13 ianuarie… Nu se făcuse încă ora 8, aşa că eram agitat cu „Top News”-ul zilei, când am primit un telefon: „a murit Valerian Sănduc!”
Un lider PNL le-a cerut PSD-iştilor un post de director
S-a întâmplat în minunata zi de 13 decembrie 2016, adică la nici două zile după alegeri, când tuşul încă nu era uscat pe buletinele de vot şi, de fapt, nici nu se comunicaseră încă rezultatele finale de la alegerile parlamentare.
Visez, nu mă treziţi
Poporul român trăieşte un vis profund de vreo două săptămâni, de când a început campania electorală.Cică se taie 100 şi ceva de taxe şi, drept premiu, vor creşte salariile.
Frumos scris!!! Poate citesc si colegii tai din breasla. :)))
18 septembrie 2014, 16:51
Și dacă mă duc la vot pe cine votez? Ai un om normal la cap printre candidați? Eu unul nu am văzut. E o mare dezinformare să vină lumea buluc la vot ca să le valideze hoților alegerea, fii sigur ca dacă ar candida o personalitate care ar fi iubita și stimată de popor ar merge omul la vot fără invitație. Am cunoscut pe foarte mulți aleși locali de dinainte de 89, marea majoritate erau niște nulități pe vremea aceea, cum ași putea vota un asemenea specimen?
18 septembrie 2014, 10:00
Felicitari pt articol ...ghiorghita si a dat singur renumele SOBOLANUL ....poate ia dat andrei niste plante lui gheo
17 septembrie 2014, 23:39
“Politicienii răi sunt aleşi de cetăţenii buni care nu se prezintă la vot” (George Jean Nathan). Pentru asta, ar trebui să ne prezentăm cu toţii la vot în ziua alegerilor, în special oamenii de bună credinţă. Iar "curvari" politici ca astia si multi altii care-si asteapta randul ca niste hiene flamande nu ne-ar mai desconsidera pe noi, ce-i care i-am ales. pentru ca, chiar asa..."nu suntem trotuarul lor"
17 septembrie 2014, 21:31
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Cu cine votați în turul II al alegerilor prezidențiale?
Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă
Declaraţia zilei
”Încrederea și votul cetățenilor din comuna Păltiniș înseamnă enorm pentru mine și nu face decât să-mi întărească convingerile că vom izbăvi împreună pentru comunitatea noastră. Mulțumesc tuturor pentru încredere, ...
astratex.ro
Curs valutar
15 noiembrie 2019
EUR
Euro
4.7667 lei
USD
Dolarul SUA
4.3224 lei
CHF
Francul elveţian
4.3685 lei
GBP
Lira sterlină
5.5647 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9774 lei
XAU
Gramul de aur
203.6272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2467 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4239 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9313 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2621 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6379 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.