Blog
Numai la noi...
botosaneanul sigla vertical Numai la noi, când vine Turul Ciclist al României, poliţiştii puşi să asigure securitatea şi traseul cicliştilor buşesc cu maşina un ciclist. A doua zi sportivul plin de răni şi pansament încearcă să continue cursa, dar este nevoit să abandoneze. Vinovat? Chiar el.
Numai la noi, când vine echipa naţională de rugby a României să evolueze într-un meci oficial, câştigă pe teren, dar mănâncă bătaie la discotecă. Rugby-iştii nu au mai avut vreun conflict de asemenea manieră printr-un club din ţară, dar vinovaţi sunt ei: ba s-au dat la fete, ba dansau nu ştiu cum, ba se spărgeau în figuri, aşa că li s-a spart lor faţa. Au trecut aproape trei ani, au mai avut o mulţime de meciuri, dar nici unul nu l-au mai jucat la Botoşani.
Numai la noi când se deschide mall-ul oamenii năvălesc ca hunii, calcă canapelele în picioare, se urcă pe bar, se joacă de-a plimbatul cu liftul şi se ajunge astfel ca, numai la noi, mall-ul să se închidă pe motiv de supraaglomerare.
Numai la noi romii nemulţumiţi de nu ştiu ce chestii vor să iasă în stradă, dar îşi amână protestul fiindcă e frig.
Numai la noi un fost viceprimar nu plăteşte apa vreo patru ani, iar altul, care îi ia locul, n-o plăteşte nici el. Unul îl scoate la înaintare pe tat’su, ălălalt pe nevastă’sa, că aşa-s ei bărbaţi adevăraţi.
Numai la noi tatăl preşedintelui Consiliului Judeţean ia la bătaie jurnaliştii străini care se află pe un drum public.
Numai la noi şeful CJ o taie săptămână de săptămâna cu nevasta deputat la Bucureşti.
Numai noi avem un primar de municipiu reşedinţă care face naveta la Iaşi fiindcă e primul edil şef de Botoşani cu nevastă la Iaşi.
Numai la noi dacă îi iei pe primar şi pe preşedintele CJ împreună fac de un şef de instituţie care chiar locuieşte în Botoşani.
Numai la noi primarii sunt şefi la PDL, iar consoartele lidere la PNL.
Numai la noi noua inspectoare generală o dă afară din clădire pe fosta şefă a educaţiei.
Numai la noi, când Boc vine ca la Botoşani ca prim-ministru, prefecturiştii îi înalţă scaunul.
Numai la noi ieşi deputat pe Colegiul Botoşani, iar la două luni după, probabil în semn de mulţumire adusă oamenilor care te-au votat, anunţi că susţii la preşedinţia partidului pe deputatul de pe Colegiul... Dorohoi.
Numai noi, botoşănenii, putem fi în stare să fim conduşi de un liberal cu domiciliul la Suliţa şi un PSD-ist care o face pe-a dorohoianul, dar locuieşte în Bucureşti.
Şi toate astea pentru că numai la noi se găsesc oameni capabili să accepte şi să înghită asemenea enormităţi.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
CITEŞTE ŞI:
Nu-i nici o curvă, doar îşi face meseria

O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi
Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.
O întrebare de bun simț, ca de la finul Gigi la nașul Gică: L-ați vândut pe Oaidă ori ați vândut play-off - ul?
De ce mai cumpără Becali de la Iftime dacă își ia țeapă după țeapă?
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Loading...
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
Loading...
UN CLICK! E gata surpriza anului de la Botoşăneanul
La aproape opt ani de la apariţie, Botoşăneanul pregăteşte o mare surpriză tuturor cititorilor şi nu numai lor. După o muncă începută la debutul primăverii, săptămâna viitoare vom lansa un produs în premieră pentru presa botoşăneană.
Parlamentarii PSD - moţiune de cenzură pentru prostie
Ca să înţeleg bine…Miniştrii PSD au demisionat, apoi au votat să pice Guvernul din care au demisionat, după care şi-au retras demisiile ca să reintre în Guvernul pe care l-au dărâmat şi din care au plecat de bună voie?
România violată de-a mustață de la Teleorman
Țărănușul din sud și-a dus planul sinistru până la capăt și a trimis Guvernul la plimbare. Același Guvern pentru care în urmă cu jumătate de an îl amenința pe unde apuca pe președinte că, dacă nu îl acceptă, declanșează suspendarea fiindcă ”nu respectă voința românilor”.
Proasta clasei a ajuns director
La şcoală dacă primeşti nota 2 te iau toţi colegii peste picior, profesorii te persiflează, chicotesc şi părinţii. Mai pe scurt, ajungi prostul clasei, de care râde toată lumea şi aproape sigur prin vară, în loc să te scalzi la ştrand, trebuie să te apuci de învăţat. Bine, dacă ţii neapărat să treci totuşi clasa. Că doar aşa te învaţă profesorii şi părinţii: dacă ai carte, ai parte.
Scrisoare către tatăl meu
Știu că ai primit vreo 20 de lei în plus la pensie.
Un an de zile fără „directorul pe viaţă”
Era într-o zi de miercuri, pe 13 ianuarie… Nu se făcuse încă ora 8, aşa că eram agitat cu „Top News”-ul zilei, când am primit un telefon: „a murit Valerian Sănduc!”
Oare de ce suntem asa prosti sa induram toate marlaniile astea? Ce ? Daca a fost ales pe 4 ani, nu poate sa ne lase si sa se duca.......mult mai repede? Daca cineva e numit intr-o functie, poate face ce vrea ca e de la partid? Asta era mentalitatea pe timpul comunismului. Acum faci ce spunem noi, alegatorii si ca sa ne fie la toti bine, nu numai voua. Daca nu au bunul simt sa-si arunce demisia pe masa, pot pleca si altfel, cred.
6 aprilie 2013, 09:22
Uslasilor,nefiind partinitor,cel putin psd conduce detasat in prostii INCOMENSURABILE (exemplu) transformarea comunelor in orase:Bucecea,Stefanesti,Flamanzi etc.
5 aprilie 2013, 10:14
Numai la noi ziaristii nu au ce scrie si publica doar tampenii, numai la noi se scriu articole la comanda, numai la noi nu se face nimic din cauza mentalitatii...
5 aprilie 2013, 10:07
Numai la voi,postaci USL-isti se remunereaza comentariile.
5 aprilie 2013, 09:57
inainte de a tine moralitate,maselor tampite si credule ale targului ,fii tu un exemplu al glatei din care faci parte lasai pe conducatori corupti si lacomi de bani publici pentru ca istoria se va intoarce impotriva lor
5 aprilie 2013, 09:55
natie de prosti ,curve de oameni,perversi,vicleni ,impreuna cu tine,care i-si merita soarta si traiul
5 aprilie 2013, 09:41
numai la noi flutur a sustinut o prostituata somera sefa peste invatamantul judetean,numai la noi inlocuitoarea prostituatei este tot o matracuca rea de musca si cu zero moralitate etc etc etc
5 aprilie 2013, 09:37
esti jalnic domnule victimizat reporter de cazuri ,ne tii toata ziua cu Turcanul asta al tau ,fe duci la vale nu vezi inainte mai aveam ce citi acuma : pamflete ieftine
5 aprilie 2013, 09:34
Nici o felicitare,esti partinitor,esti PDL-ist,de cei dinainte. nu ai scris mai nimic stii tu de ce nu? lasaneeee otvistuleeeeee !
5 aprilie 2013, 09:25
,,,,,,judetul Prostovani,comuna Proasta ,Orasul Prost,satul Prostiei numarul BIS.........noroc ca ne mai diferentiaza nr.de cnp de pe crotala!
5 aprilie 2013, 09:18
Foarte adevărat!Păcat că prostia nu doare....numai la noi, măcar pentru o perioadă scurtă; dacă ar durea am vedea o majoritate văicărindu-se!
5 aprilie 2013, 09:08
Si sa nu uitam ca numai la noi CAINII au mai multe drepturi de cat OAMENII!
5 aprilie 2013, 08:54
Din pacate domnule Balascau in Botosani sunt extremele:ENESCU,EMINESCU,IORGA ,LUCHIAN,pe o extrema si majoritatea botosanenilor pe cealalta extrema. Numai la Botosani se poate asa,din pacate o sa-i depasim pe caracaleni,daca nu i-om fi depasit deja.
5 aprilie 2013, 08:42
Numai la noi,se decupeaza gaurile in asfalt dupa Hudum pina pe la ora 15,00(ca-i gata programul),se lasa asa pina sute de masini se distrug si cind o fi sa fie,o sa le tragem niste plombe...Dar inca nu a spus seful,iar programul s-a terminat!
5 aprilie 2013, 08:38
Felicitari!
5 aprilie 2013, 08:32
Loading...
inpuff.ro%20
Sondaj
Ce doriți să vedeți săptămâna viitoare pe Stadionul Municipal?
Meciul naționalei României de rugby
Meciul FC Botoșani - Poli Iași
Declaraţia zilei
„Un singur aspect aș dori să vă aduc în atenție. Numărul insuficient de locuri pentru copiii de vârstă antepreșcolară și anume pentru copiii de  0 -3 ani care la noi în oraș au la dispoziție doar trei clase, doar trei ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.7748 lei
USD
Dolarul SUA
4.4026 lei
CHF
Francul elveţian
4.4844 lei
GBP
Lira sterlină
5.7369 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0060 lei
XAU
Gramul de aur
223.7158 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2491 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4271 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9596 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3277 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1925 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6392 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.