Top News
PSD-ist executat cu sânge rece pentru că a vrut și el să fie director!

Politica în general poate să fie mumă pentru unii sau ciumă pentru alții. Nu se știe însă cum se cern cei intră în grații și pentru care sintagma ”am muncit să ajung unde sunt” se potrivește cu dorința partidului.

Însă uneori ”lăcomia” fără aprobare de la partid, chiar poate fi taxată. Asta pare să fi pățit unul dintre social democrații botoșăneni, culmea de la Dorohoi, când cel de-al doilea municipiu al județului pare să fi preluat cârma.

 

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Paul Ioan Pavăl a fost numit pe funcția de director al filialei județene a  Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) Botoșani încă din 2015.

 

Atunci îl schimba din funcție pe liberalul Alberto Gavrilescu care la rându-i, l-a înlocuit pe Bogdan Panțiru cu un an înainte.

 

Pe data de 13 martie 2017 s-a revenit la starea inițială.

 

Un ordin semnat de Doru Ciocan, fostul președinte al ANRSC îl elibera din funcție pe Paul Pavăl și îl numea din nou pe Bogdan Panțiru.

 

”E a lui ordinul, eu nu am primit nimic. La noi, de anul acesta este o altă organizare, un alt regulament, s-au modificat”,


explică fostul director, Paul Pavăl.

 

El spune că nu are nici o explicație pentru situația intervenită însă i-a trecut prin minte că poate candidatura sa la postul de director de la operatorul de apă, să fi enervat șefii de la partid.

 

”O să aflu, poate că în urma participării la concursul de la societatea Nova Apaserv, nu știu. Nu e nici o problemă, un șut în fund este un pas înainte”,


Paul Pavăl, expert ANRSC

 

Deși, poate că semnalul ar fi putut fi tras și la București, urmare a unor demersuri de la Botoșani, iar motivul să aibă la bază doar considerente financiare.

 

”S-a modificat și salarizarea, când era 1.900 de lei pe lună și coordonatorul nu avea nici o diferență la salariu, eram sau Alberto (Gavrilescu n.r.) și acum este altă salarizare, grila este modificată, e altfel. Acum este șef serviciu”,


Paul Pavăl, expert ANRSC

 

ANRSC este instituția publică de la Botoșani, singura de altfel care are rang de structură regională întrucât gestionează problemele din majoritatea județelor Moldovei. Se află în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și urmărește respectarea legislației din domeniul serviciilor de utilitate publică, pe următoarele segmente: alimentarea cu apă, canalizarea si epurarea apelor uzate, colectarea, salubrizarea localităților, iluminatul public, administrarea domeniului public și privat al unităților administrativ-teritoriale și transport public local.

Loading...
Palmă politică dată Dorohoiului? Unicul candidat de la Apă respins din concurs
Pila lui Dolineaschi de la Dorohoi a ajuns ”mare sculă” regională

 

Întâiul premiu după 38 de ani primit într-o gală cu lacrimi și suspine: Câte puțin din tăria stâncilor, din zbuciumul mării și din curajul vulturilor - VIDEO & GALERIE FOTO

Cu lacrimi și cu suspine a fost evocată și în acest an cea care a fost Angelica Gherman. Gala care îi este închinată a ajuns la a V - a ediție, iar colegii de la Școala Gimnazială nr. 13 s-au adunat în centrul multifuncțional ce îi poartă numele într-o nouă aducere aminte.

Gardian de la spital umplut de sânge de ruda unui pacient, autorităţile caută agresorul – VIDEO

Conflict violent la intrarea în Spitalul din Botoșani, unde un gardian a fost lovit de ruda unui pacient. Paznicul nu i-a permis agresorului să intre într-o secție a spitalului în afara orelor de vizită.

Proiectul de 32 de milioane de euro de la Primărie, tot mai aproape! Dispar tramvaiele

După trei ani de zile de la deschiderea actualului exercițiu financiar, în sfârșit proiectele depuse pentru atragerea de noi fonduri europene sunt pe cale să devină realitate.

Moment EMOȚIONANT în Centrul Istoric – Imnul Național al României interpretat într-un mod unic la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO

A fost poate unul dintre cele mai emționante momente ale zilei în care sunt sărbătoriții toți românii și botoșănenii deopotrivă.

Scene dureroase în “capătul lui 1”, mamă şi copil cu autism umiliţi la uşa unui tramvai: Afară!

Scene reprobabile pentru un oraş ce se doreşte a fi european au avut loc marţi spre seară la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul George Enescu. Acolo, angajaţii companiei de transport a municipalităţii au blocat accesul în tramvai al unui copil bolnav de autism (sindromul Asperger) şi a mamei acestuia.

Ce-i cu băiatul ăsta? Un tânăr ajuns director şi-a scos angajaţii la lucru la 4 dimineaţa – GALERIE FOTO

Prima noapte cu ninsoare de la Botoşani, deşi redusă cantitativ, l-a băgat în priză pe noul director adjunct de la societatea de salubrizare a municipalităţii. Şi, mai departe, pe cei din subordinea sa.

Tricolorul compus din sute de luminiţe, a răsunat centrul oraşului la “Deşteaptă-te, române” – FOTOGALERIE

Ziua Naţionale a României a fost sărbătorită în avans de Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Asemeni anilor precedenţi şi de această dată prestigioasa unitate de învăţământ a organizat o acţiune deosebită.

Mascații au descins în Centrul Vechi și Parcul Tineretului

Acțiuni de amploare în mai multe zone ale municipiului Botoșani desfășurate de DIICOT.

Cântăreață din Botoșani alături de Stela Popescu în ultimele clipe din viața publică: Cumplit... Nu există cuvinte... - VIDEO & FOTOGALERIE

Ultima apariţie publică a Stelei Popescu a avut loc, marţi, la Gala Femeilor de succes, unde artista a primit un premiu. Spectacolul a fost prezentat de botoșăneanca Francisca Dulceanu.

Regina bobocilor din liceele botoșănene aleasă în ropote de aplauze – GALERIE FOTO

În această seară  Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit finala Festivalului-Concurs Miss și Mister Boboc 2017.

Acuze de trafic de carne vie în PSD Botoşani, un consilier local pe picior de plecare a răbufnit: Neruşinaţilor, interlopilor

Scandalul declanşat de alegerile parţiale care au avut loc pe 5 noiembrie continuă şi după învestirea noului primar de la Nicşeni.

Oooo... brad scump! Hypermarketurile au început să comercializeze pomi de Crăciun – PREŢURILE

Crăciunul a venit mai devreme în hypermarketurile din Botoșani: colinde, brazi și altele asemenea. Deși mai este peste o lună până la sărbătorile de iarnă, marile magazine au scos deja la vânzare produse pentru acest sezon.

Liberalii au parodiat în stradă melodia „Hai la Botoșani”: Bani, dai, bani la Teleorman, măi, dai, dai, dai Liviule, dai VIDEO

Protestul PNL a durat în jur de o oră și s-a stins în Piața Revoluției din municipiul reședință de județ.

Te doare mintea: Consilierul de la cabinet în apartamentul deputatei, șoferul în casa socrului președintelui

Procesul în care este judecat fostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu continuă să scoată la iveală tot felul de ciudățenii ce s-au petrecut în mandatul acestuia. Conceptul de „nepotism” descrie cum nu se poate mai bine modul în care a fost condus marele partid de tradiție la nivel județean, dar și județul în sine.

Fetele de la Botoşani, mărturisiri emoţionante la o emisiune fără pereche: I se face pielea de găină; Nu ştiu cât va ţineVIDEO

După un periplu pe la posturi centrale de radio şi televiziune Fetele de la Botoşani au revenit acasă. Iustina Irimia, Loredana Călin, Lorena Dupu şi Simona Mazăre au fost invitatele unei emisiuni unicat.

Ce Bucureşti? Ce Cluj? Un botoşănean a făcut cea mai mare comandă din România de Black Friday, aproape UN MILIARD lei vechi

Suntem cea mai săracă regiune a ţării şi a patra din Uniunea Europeană, însă avem printre cele mai luxoase vile şi maşini. Iar de astăzi paradoxul se prelungeşte şi cu Black Friday.

Țurcanu vrea să târâie capii PSD în procesul cu vila ilegală a familiei

Un nou termen din procesul în care este judecat fostul politician liberal care a condus vremelnic județul s-a consumat ieri, la Tribunalul Botoșani. Această înfățișare a fost diferită de predecenta în sensul în care discuțiile s-au purtat pe un ton scăzut și civilizat, iar apărarea a venit cu o listă lungă de solicitări.

Ţeapă la ceas de seară cu un ACCIDENT ÎNCHIPUIT la ieşirea din oraş, bărbat căzut lat pe şosea

O persoană ar fi fost rănită joi seară într-un accident rutier petrecut în localitatea Răchiţi, pe şoseaua principală care leagă localitatea de municipiul Botoşani.

Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Folosesc barca fraierilor de la PSD.Ha,ha,ha!
22 aprilie 2017, 08:11
Te îmbeți cu apă rece! Barca lui Zeus e spartă.
21 aprilie 2017, 20:54
Pdliștii de întoarce!!
21 aprilie 2017, 17:22
nu mai cautati cine cu cine , care cu care, mister Pavel nu intruneste conditiile pt. a conduce SC Nova apaserv sa , scurt si la obiect. Nu te poti califica pe pozitia de director general a unui operator judetean, cu cifra de afaceri de peste 7 mil. euro , cu proiecte de investitii in derulare de sute de mii de euro, activitate complexa etc. , analizand criteriul ,, experienta in domeniu,, .. de pe pozitia de srl-ist , chiar si de Dorohoi cum spuneti, asta fara a intra mai in detaliu privind cerintele functiei. Poate era bun prefect.
21 aprilie 2017, 16:25
Pai trebuie executat Paval si altii care au sustinut PSD.Promovati aia care pana mai ieri slujeau PNL si Turcanu ,gen Slincu si altii.
21 aprilie 2017, 14:11
A fost numit la "protectia copilului" director, a fost uns la CJ vicepresedinte, de la firma lui (un s.r.l. -u) a fost transferat la ANRSC , si pus/impus pe repede inainte director ........... asta e, Dorohoi este mai mare decat Botosani......... se gaseste acusi un post de director imediat dupa alegeri..... ca doar omu nu mai poate vietui decat pe functie de director !!! , ca din Botosani sunt fraieri si membrii PSD botosaneni sunt buni numai la munca in campanie, iar la cascaval vin astia frezati din Dorohoi ca de...li se cuvine ceva .......
21 aprilie 2017, 14:02
Vine Macaleti sef si sa terminat cu madan Federovici, majoritatea sustinatoriulor cauta barca lui Macaleti.
21 aprilie 2017, 10:22
Ce treaba are Doinita cu Paval? Din cate stiu eu apa e in subordinea lui Costicuta. Acolo a stricat probabil niste carti si a tulburat niste ape...a indraznit sa scoata nasul de sub plapuma...nea Costi si compania pleosc peste botic. Ca doar are "vanjosi" destoinici care se pricep la smardoiala. Inclusiv la drumuri la Bucuresti facute sub diferite pretexte oficiale...dar de fapt au fost excursii pentru a impune pe functii oameni gen Nicuta, Kashiap, Rotaru... Tot asa a busit si Tuaregul institutiei...si nimeni nu a spus nimic...
21 aprilie 2017, 09:20
Naivi sunt cei care mai cred ca Doly nu mai are niciun cuvânt de spus in conducerea PSD.Se vorbește prin diverse anturaje ca el o dirijează pe coana Doinita dupa cum are interes...Oricum ar fi,conducerea actuala nu este legitima si încalcă toate regulamentele interne pt a-si promova acoliții...Nu fiți lasi!N-o lăsați pe aceasta individa sa distrugă tot ceea ce s-a construit ani la rând in PSD Botosani!Vrem alegeri libere,nu vrem conducători impuși prin minciuni jalnice!!!!
21 aprilie 2017, 08:55
PAu Paval a suparato pe Doinita, si la trecut pe linia moarta, iar sprijinul Dorohoiului a disparut o data ce Andrei Dolineaschi nu mai este in cartile partidului.
21 aprilie 2017, 08:13
Sondaj
Se impune organizarea unui miting împotriva ”Statului paralel și ilegitim”?
Da, fiindcă există un ”stat paralel și ilegitim”, altul deci decât cel ales de popor
Nu, pentru că nu există un ”stat paralel și ilegitim”
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„În legătură cu transportul cu maxi-taxi consumatorii cred că ar trebui introduce microbuze ceva mai mari sau chiar autobuze pentru că am văzut că fluxul de călători crește. Nu toate au bare de susține adecvate, de multe ori te ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6346 lei
USD
Dolarul SUA
3.9285 lei
CHF
Francul elveţian
3.9729 lei
GBP
Lira sterlină
5.2711 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5016 lei
XAU
Gramul de aur
158.8245 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2275 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4767 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0149 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0804 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1804 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6226 lei
Vremea
astăzi
Botosani
4 o C
Dorohoi
4 o C
Bucecea
4 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
4 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.