Top News
”Semianalfabetul”, juristul care a lucrat ca ospătar, independentul de pe lista partidului – ei vor să conducă de capul lor peste 100.000 de oameni

Are 51 de ani, n-are nici măcar școală profesională și nu lucrează nicăieri, dar vrea că conducă un municipiu cu peste 100.000 de locuitori. Acesta este, cât se poate de succint, ”portretul” unuia dintre cei cinci candidați independenți la funcția de primar al municipiului reședință de județ.

Ocupația? Candidat la Primăria Botoșani

Florea Zberea, ”Carai” din Parcul Tineretului, așa cum îl știe mai toată lumea, este un spectacol în sine. Iar propunerea de candidatură la Primăria Botoșani este elocventă. La rubrica ”ocupația candidatului”, omul nostru a completat ”candidat Primăria mun. Botoșani”, cu alte cuvinte, cam asta înțelege el printr-un loc de muncă. Ce-i drept, nu poate fi tocmai ușor de găsit ceva de muncă având în vedere că la studii a scris ”absolvent 9 clase”.  

 

CITEȘTE ȘI:

Ne facem de râs în presa națională cu ”prințul” romilor de la Botoșani care se vrea primar

Dat afară de la serviciu de cinci ori în cinci ani

După patru ani, Stelian Aivăncesei încearcă din nou să ajungă primar al municipiului Botoșani, tot din postura de independent încercând să intre și în Consiliul Local. Și-a luat special concediu de odihnă pentru a se putea ocupa de campania electorală. Și aceasta după ce tot a fost trimis acasă de managerii de la Spitalul Județean. Juristul de la ”Mavromati”, care coordonează activitatea de personal la cea mai mare unitate medicală a județului, a fost concediat de cinci ori în cinci ani de către șefii spitalului în intervalul 2009 – 2013. De fiecare dată a câștigat procesul și a fost reangajat, în 2014, într-un interviu la Digi 24, mărturisind că a lucrat inclusiv ca ospătar pentru a putea asigura cele necesare familiei sale.:
„A fost greu, pentru că în momentul respectiv eram singurul salariat al familiei. Am doi copii, din care unul student, unul de grădiniță. Am încercat să supraviețuiesc... însemnând și până la a servi la masă”.

 

CITEȘTE ȘI:

Fost manager de spital amendat într-un proces cu un angajat dat afară de cinci ori

Candidatul sprijinit de fetuși

Un alt independent care a intrat în cursa pentru un mandat de primar este Marius Cristescu. Candidatura ex-consilierului local, care a demisionat în actuala legislatură, a fost însoțită de două ciudățenii. Astfel, printre semnăturile de susținere s-au regăsit și minori, ba chiar și o persoană care ar fi născută pe 16 octombrie... 2016. Totodată, pe o pagină întreagă erau trecute datele unor persoane, dar fără iscălituri. Pe de altă parte, după ce și-a depus dosarul ca independent, a doua zi Marius Cristescu a intrat atât în cursa pentru un mandat de consilier local, cât și pentru unul de consilier județean. De data aceasta însă nu ca independent, ci pe lista Partidului Național Democrat, marcând încă o premieră la Botoșani cel puțin în ultimii 16 ani: un pretendent la un mandat de ales local candidează în același timp și ca independent, dar și din partea unui partid.

 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV: Un fost consilier de la municipiu candidează ca independent, dar şi pe lista unui partid

I s-a urât de partide după ce a trecut prin ele


Un al patrulea independent, Paul Onișa, a realizat că pentru Botoșani și România candidatura ideală este cea fără spirjinul unei formațiuni politice abia după ce ani de zile a fost membru unor partide. În 2008 Paul Onișa a candidat pe lista PNL și a obținut chiar un mandat de consilier, pe care însă nu a mai apucat să și-l exercite fiindcă a fost exclus din partid. În 2010 a preluat conducerea filialei județene a Partidului Conservator, care alături de PSD și PNL a format USL, el obținând astfel un mandat de consilier local. În 2014 a demisionat din PC, alegând să își continue cariera politică din posutra de independent, candidând astfel în 2016 și la funcția de primar, dar și la un mandat de consilier local.

 

CITEȘTE ȘI:

Un pub celebru din Botoşani şi-a schimbat stăpânul, fostul patron vrea primar de Botoșani: Saci cu bani, vagoane de bani

Omul care candidează pentru Flutur

Poate cel mai sincer candidat independent la Primăria Botoșani este Viorel Coman. Posesorul unui atelier de mobilă, fostul liberal a recunoscut că a intrat în competiția electorală pentru a-i lua din voturi candidatului PNL, Cătălin Flutur. Și el candidează și la Consiliul Local.

 

CITEȘTE ȘI:

Coman - candidatură cu plăcinte, recunoaște că vrea să-i ia lui Flutur din voturi – GALERIE FOTO

Poveste cu Păcălici

Scrutinul din 5 iunie aduce la rampă și un independent pentru Consiliul Local Botoșani. Actualul viceprimar Marius Buliga a obținut în 2012 un mandat de consilier local pe lista Mișcării pentru Botoșani. Ulterior a ajuns chiar președintele pe Botoșani al Tineretului Democrat Liberal, pe 1 aprilie 2014 a coordonat un protest în fața Primăriei în care Ovidiu Portariuc era catalogat drept ”Păcălici”, pentru ca în toamna aceluiași an să facă echipă în fruntea municipalității tocmai cu edilul șef și să devină viceprimar.

 

CITEȘTE ȘI:

Tinerelul consilier PDL despre primar: Ne-a păcălit, ne-a tras ţeapă, de aproape doi ani de zile

COMUNELE din Botoșani cu cei mai mulți șomeri - UNDE sunt cei mai harnici săteni
Peste 4.000 de șomeri sunt oficial în județul Botoșani, ceea ce înseamnă că sunt înregistrați în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM) ca fiind în căutarea unui loc de muncă.
VESTE mare de la București! Magistrală de gaz care traversează județul, pentru zeci de comune din Botoșani
Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Bogdan Dăscălescu alături de președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) ”Valea Prutului Fr Nord”, Relu Târzioru, au participat la o nouă discuție la Transgaz privind marele proiect de extindere a rețelei pe traseul Botoșani-Săveni-Darabani.
Liberalii botoșăneni aproape excluși de la negocierile pentru funcții înalte! Au obținut doar un subsecretar de stat, au refuzat alte două posturi
Mai mult de un an, din toamna lui 2019 și până la începutul lui 2021, filiala județeană PNL Botoșani a avut cei mai mulți reprezentanți în Executiv, dintre toate guvernările de după revoluția din 1989. După cele două alegeri de la finele anului trecut, liberalii botoșăneni au reușit să păstreze doar un subsecretar de stat. Și au declinat două posturi neatractive.
REVOLTA bugetarilor: Alți angajați de la Botoșani ar putea ieși în stradă  
Asistăm în ultimele două săptămâni la tot mai multe proteste în rândul angajaților din sistemul bugetar de la Botoșani.
Val de avarii la rețeaua de apă: 11 dintre ele sunt cel puțin de două luni LISTA
Activitatea de iarnă a societății de salubrizare a orașului este amplificată de numeroasele avarii de la rețeaua de apă și canalizare gestionată de SC Nova Apaserv SA. Sau cel puțin asta susține conducerea companiei municipalității.
Nechifor și plecarea din funcția de prefect: Încă se negociază / Funcția de prefect nu este pe viață
Primul reprezentant al Guvernului în județ așteaptă încă rezultatul negocierilor purtate la nivel central de PNL, USR-PLUS și UDMR pentru a afla dacă mai rămâne sau nu în funcție.
Director de 37 de ani la Direcția de Taxe și Impozite Locale – FOTO
Persoană nouă cooptată în echipa de conducere a Direcției de Impozite și Taxe Locale (DITL) a Primăriei municipiului Botoșani.
Primarul a ieșit în oraș să strângă oamenii străzii și să îi ducă la căldură, însă ei nu prea vor fiindcă... ”alea sunt condiții?”VIDEO & GALERIE FOTO
Edilul șef se află la această oră în oraș, în căutarea persoanelor fără adăpost, pentru a le scăpa de ger. Cosmin Andrei nu este singur, ci alături de reprezentanți ai Poliției Locale, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și Asociației HAPPY.
Finalul Zilelor Eminescu la Botoșani: Discursuri în ger, Eminescu în proiecții luminoase și un cetățean supărat că nu știe ce înseamnă online pe ”americănește” – GALERIE FOTO&VIDEO
Momentul care a încheiat ediția 2021 a Zilelor Eminescu, precum și manifestările dedicate Zilei Naționale a Culturii, s-a consumat la Muzeul Județean.
Loading...
Protest cu portavoce și pancarte, botoșănean urcat pe chioșc, zona înțesată de Poliție și jandarmi – FOTO&VIDEO
Un bărbat din municipiu protestează în aceste momente lângă o intersecție de pe strada Tudor Vladimirescu.
Hotărâre la Suceava: Funcția de primar al municipiului Botoșani s-a jucat la Curtea de Apel
Cosmin Andrei rămâne în continuare primarul municipiului Botoșani după ce, indirect, Curtea de Apel Suceava a menținut practic rezultatele alegerilor locale din 26 septembrie 2020.
Poliția trimisă la trei spălătorii care au inundat o stradă! Aveau branșamente ILEGALE: Este un fenomen, de cine sunt făcute și cum...
Deși nu plouase deloc, strada Ocolitor Pacea a oferit imaginea unui lac la jumătatea lunii decembrie, apa de pe carosabil fiind cu spumă și alte substanțe rezultate din activități de spălare a mașinilor sau covoarelor.
LUNA PROTESTELOR la Botoșani: Alți angajați se pregătesc să iasă în stradă săptămâna aceasta
Luna ianuarie a acestui an pare să fie dedicată acțiunilor de protest. După pichetarea polițiștilor de săptămâna trecută, zilele acestea alți angajați ies în stradă.
ULTIMĂ ORĂ: Două mașini avariate pe Calea Națională din cauza unui șofer neatent - FOTOGALERIE
Un nou eveniment rutier a avut loc în această seară pe Calea Națională. 
Loading...
Tânăr în stare gravă după un accident cumplit la 180 de kilometri la oră - FOTOGALERIE
Un accident cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp, traficul în zonă fiind blocat.
Botoșaniul incredibil: Drumuri îngropate în mocirlă, un consilier vrea să doneze piatră, dar nu se înțelege cu primarul
”Noi am face dacă am avea bani să cumpărăm, dar de unde bani?” este explicația pe care o auzim, de dimineață și până seara la o mulțime de primari din Botoșani și România. Să nu vă imaginați însă că atunci când sunt și bani și se și poate cumpăra, problema este rezolvată.
EXCLUSIV: Mihaela Huncă a devenit director, preia șefia unei instituții din educație
La mai puțin de o lună de la terminarea mandatului de parlamentar, Mihaela Huncă și-a găsit un nou job în educație. Profesor de matematică, fosta deputată nu se va întoarce la catedră.
Vulpile dau atacul la Parcul Cornișa, au sărit la câinele unui vizitator - VIDEO
Din cauza pandemiei care a înghețat viața socială și profesională în decursul anului trecut, mai ales în lunile în care România s-a aflat în starea de urgență, unele efecte se resimt în prezent.
LA MULȚI ANI: Maica din Agaftonul eminescian, care în vremea ”decrețeilor” a botezat 2.000 de prunci, împlinește astăzi 90 de ani
S-a ivit pe lume în zi sfântă, când creștinătatea îl prăznuiește pe Înaintemergătorul și Botezătorul. Astăzi, maica Epistimia împlinește 90 de ani.
Pensionare de top la o instituție, directorul de la înființare a plecat acasă
Primul director pe care l-a avut la Botoșani Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a părăsit instituția.
Mai Aivncesei ingamfat si prost ai fost si asa ai ramas,tu de fapt ce faci aici copy-paste??????ei fragmente din lege de pe net si le lipsti in comentariu,astfel dand impresia ca esti un om care cunoaste legea si administratia publica,ESTI O MARE VARZA SI O PANARAMA UMANA CARE STIIND CA NICIODATA NU O SA AJUNGA PRIMAR VREA TOTUSI SA-SI SATISFACA ORGOLIU PERSONALSI SA-I FIE SCRIS POSTMORTEM CA EL A FOST CINEVA PE LUMEA ASTA.-------------------------------.CEI CARE IL CUNOSC PERSONAL STIU CA CE SCRIU AICI E ADEVARAT SI CA E UN OM DE NUIMIC SI LA SERVICI SI IN VIATA PRIVATA
2 mai 2016, 09:59
Mai bine dupa capul unuia decat dupa capetele intereselor de partid. Si inca ceva ... capul cu viziune pentru comunitate a lipsit 26 de ani , cat despre a conduce singur nici nu poate fi vorba exista Consiliul Local . Ca de obicei titlurile pompoase si jignitoare scot la suprafata interesul ziaristului .
28 aprilie 2016, 17:46
Referitor la precizarea din titlul articolului de mai sus"ei vor să conducă de capul lor peste 100.000 de oameni " va comunic ca in calitate de candidat independent la functia de primar si consilier local al municipiului Botosani, nu sut de acord cu aceasta remarca din urmatoarele motive:- chiar daca esti candidat independent, functia de primar este o functie publica, iar cel care o indeplineste, trebuie sa respecte prevederile legale in vigoare, asa cum sunt precizate in LEGEA nr. 215 din 23 aprilie 2001 a administraţiei publice locale*) – Republicare;- faptul ca reusesti ca independent sa ocupi functia de primar, prin votul cetatenilor, nu inseamna ca si conduci primaria dupa „capul tau”, ci respectand legislatia in vigoare, sa contribui alaturi de consilierii alesi la rezolvarea problemelor cetatenilor, la dezvoltarea municipiului prin atragerea de investitori, dar si prin folosirea judicioasa a banului public.- consider ca un candidat independent responsabil nu-si va permite sa-si bata joc de cetatenii care l-au ales, intrucat peste 4 ani va apela din nou la cetateni, iar in cazul independentului nu se aplica aceeasi regula ca la partide, respectiv nu se nominalizeaza alt candidat, iar in umbra raman aceeasi oameni care conduc cei 100 000 de oameni;- primarul ales de pe listele partidelor, cum conduce primaria? Daca nu „de capul lui” atunci de ce mai candideaza? Ce rol mai au consilierii? Din punctul meu de vedere un primar independent, repet independent, care nu are in spate partide, sponsori ascunsi, etc. , este mult mai responsabil decat un primar desemnatde catre un partid. Primarul - Independentul nu va cauta sa schimbe oamenii dupa culoarea politica, dupa cat si cum a finantat campania, ci numai daca nu dau dovada de profesionalism la locul de munca. Un primar independent nu va accepta ca un director/manager la o societate din subordinea primariei, pe care o coordoneaza, sa aiba pierderi iar acesta sa fie premiat, cum se intampla foarte des, doar pentru ca face parte din acelasi partid cu primarul;Precizez ca subsemnatul a fost reintegrat pentru a 5-a oara la Spitalul Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani in data de 1 aprilie 2013(nu 2014- cum s-a scris in articol) , iar in aceasta perioada sunt in concediul de odihna, deoarece am considerat ca aceasta nu trebuie sa profit de functia pe care o am si sa-mi desfasor campania in timpul serviciului, asa cum o fac alti candidati.Iata legislatia in vigoare:Art. 61(1)Primarul îndeplineşte o funcţie de autoritate publică.(2)Primarul asigură respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a prevederilor Constituţiei, precum şi punerea în aplicare a legilor, a decretelor Preşedintelui României, a hotărârilor şi ordonanţelor Guvernului, a hotărârilor consiliului local; dispune măsurile necesare şi acordă sprijin pentru aplicarea ordinelor şi instrucţiunilor cu caracter normativ ale miniştrilor, ale celorlalţi conducători ai autorităţilor administraţiei publice centrale, ale prefectului, precum şi a hotărârilor consiliului judeţean, în condiţiile legii.(3)Pentru punerea în aplicare a activităţilor date în competenţa sa prin actele normative prevăzute la alin. (2), primarul beneficiază de un aparat de specialitate, pe care îl conduce.(4)Aparatul de specialitate al primarului este structurat pe compartimente funcţionale, în condiţiile legii. Compartimentele funcţionale ale acestuia sunt încadrate cu funcţionari publici şi personal contractual.(5)Primarul conduce serviciile publice locale.----------------------------------------------------------------------------------------Art. 63(1)Primarul îndeplineşte următoarele categorii principale de atribuţii:a)atribuţii exercitate în calitate de reprezentant al statului, în condiţiile legii;b)atribuţii referitoare la relaţia cu consiliul local;c)atribuţii referitoare la bugetul local;d)atribuţii privind serviciile publice asigurate cetăţenilor;e)alte atribuţii stabilite prin lege.(2)În temeiul alin. (1) lit. a), primarul îndeplineşte funcţia de ofiţer de stare civilă şi de autoritate tutelară şi asigură funcţionarea serviciilor publice locale de profil, atribuţii privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor, referendumului şi a recensământului. Primarul îndeplineşte şi alte atribuţii stabilite prin lege.(3)În exercitarea atribuţiilor prevăzute la alin. (1) lit. b), primarul:a)prezintă consiliului local, în primul trimestru, un raport anual privind starea economică, socială şi de mediu a unităţii administrativ-teritoriale;b)prezintă, la solicitarea consiliului local, alte rapoarte şi informări;c)elaborează proiectele de strategii privind starea economică, socială şi de mediu a unităţii administrativ-teritoriale şi le supune aprobării consiliului local.(4)În exercitarea atribuţiilor prevăzute la alin. (1) lit. c), primarul:a)exercită funcţia de ordonator principal de credite;b)întocmeşte proiectul bugetului local şi contul de încheiere a exerciţiului bugetar şi le supune spre aprobare consiliului local;c)iniţiază, în condiţiile legii, negocieri pentru contractarea de împrumuturi şi emiterea de titluri de valoare în numele unităţii administrativ-teritoriale;d)verifică, prin compartimentele de specialitate, corecta înregistrare fiscală a contribuabililor la organul fiscal teritorial, atât a sediului social principal, cât şi a sediului secundar.(5)În exercitarea atribuţiilor prevăzute la alin. (1) lit. d), primarul:a)coordonează realizarea serviciilor publice de interes local prestate prin intermediul aparatului de specialitate sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice şi de utilitate publică de interes local;b)ia măsuri pentru prevenirea şi, după caz, gestionarea situaţiilor de urgenţă;c)ia măsuri pentru organizarea executării şi executarea în concret a activităţilor din domeniile prevăzute la art. 36 alin. (6) lit. a)-d);d)ia măsuri pentru asigurarea inventarierii, evidenţei statistice, inspecţiei şi controlului efectuării serviciilor publice de interes local prevăzute la art. 36 alin. (6) lit. a)-d), precum şi a bunurilor din patrimoniul public şi privat al unităţii administrativ-teritoriale;e)numeşte, sancţionează şi dispune suspendarea, modificarea şi încetarea raporturilor de serviciu sau, după caz, a raporturilor de muncă, în condiţiile legii, pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate, precum şi pentru conducătorii instituţiilor şi serviciilor publice de interes local;f)asigură elaborarea planurilor urbanistice prevăzute de lege, le supune aprobării consiliului local şi acţionează pentru respectarea prevederilor acestora;g)emite avizele, acordurile şi autorizaţiile date în competenţa sa prin lege şi alte acte normative;h)asigură realizarea lucrărilor şi ia măsurile necesare conformării cu prevederile angajamentelor asumate în procesul de integrare europeană în domeniul protecţiei mediului şi gospodăririi apelor pentru serviciile furnizate cetăţenilor.(6)Pentru exercitarea corespunzătoare a atribuţiilor sale, primarul colaborează cu serviciile publice deconcentrate ale ministerelor şi celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale din unităţile administrativ-teritoriale, precum şi cu consiliul judeţean.(7)Numirea conducătorilor instituţiilor şi serviciilor publice de interes local se face pe baza concursului organizat potrivit procedurilor şi criteriilor aprobate de consiliul local, la propunerea primarului, în condiţiile legii. Numirea se face prin dispoziţia primarului, având anexat contractul de management.Art. 64(1)În exercitarea atribuţiilor de autoritate tutelară şi de ofiţer de stare civilă, a sarcinilor ce îi revin din actele normative privitoare la recensământ, la organizarea şi desfăşurarea alegerilor, la luarea măsurilor de protecţie civilă, precum şi a altor atribuţii stabilite prin lege, primarul acţionează şi ca reprezentant al statului în comuna sau în oraşul în care a fost ales.(2)În această calitate, primarul poate solicita prefectului, în condiţiile legii, sprijinul conducătorilor serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale din unităţile administrativ-teritoriale, dacă sarcinile ce îi revin nu pot fi rezolvate prin aparatul de specialitate.Art. 65Primarul poate delega atribuţiile ce îi sunt conferite de lege şi alte acte normative viceprimarului, secretarului unităţii administrativ-teritoriale, conducătorilor compartimentelor funcţionale sau personalului din aparatul de specialitate, precum şi conducătorilor instituţiilor şi serviciilor publice de interes local, în funcţie de competenţele ce le revin în domeniile respective.Cu respect,Stelian Aivancesei
28 aprilie 2016, 17:01
Cand era sluga lui Turcanu , militianul daca indreznea cineva sa-l critice pe presedintele PNL era in stare sa te manance de viu. Asta spune multe despre caracterul acestui nenorocit care tinde la ciolan , apoi cand a simtit miros de dosare penale a fugit declarandu-se independent. Oare era? Umbla cu coada intre picioare sa-l primeasca vreun partid dar era fugarit de peste tot(episodul PUNR cred ca-l va marca toata viata) si a gasit o formatiune nou infiintata in care s-a impus prin amenintari si urlete. Pt cei de la ALDE un sfat bun scoateti-l de pe lista si mergeti fara un om daca vreti sa luati macar vreun loc in CJ. Cat despre militian sa mearga la iazul sau si cugete cum poate el, se intelege, la cat de bine ii este la pensie.
28 aprilie 2016, 14:38
Marius - user înregistrat
Cine vrea un primar ca Zberea Florin? (carai) care habar nare cum il cheama cu buletinul in mana.Cine vrea un primar ca Viorel Coman? care stie sa faca show! si care se crede desteptul desteptilor.Cine vrea un primar ca Marius Cristescu? care umbla cu shmecerii, candideaza si ca independent dar si pe lista unui partid politic.Niste oportunisti inconstienti ca nu vor reusi nimic doar sa rada Botosaneni de ei...
28 aprilie 2016, 11:15
Sa te fereasca Dumnezeu sa incerci sa analizezi profilul psihologic al unui parvenit incult si needucat. Va dati seama ca un om care a avut ca singura forma de instruire , la zi, armata, este cap de lista la consiliul judtean? Cum poate cineva care atunci cand este scos din starea sa de automultumire si didact exact si de necombatut, si devine violent, sa poata lua decizii pentru cetatenii unui judet sau mai mult sa-si negocieze acel vot pe care-l poate avea pentru o functie platita pentru nimic in consilii de administratie sau in ATOP?Poate noi ca simpli alegatori ar trebui sa sanctionam aceste specimene parvenite care nu fac altceva decat sa urce pe primele locuri in partied si sa le schimbe dupa cum vor.
28 aprilie 2016, 10:34
Zmau daca ar avea cat de cat bun simt ar pleca el fara sa-i spuna nimeni la pensia nesimtita pe care o are. Ceva intelligent nu a spus niciodata in viata lui. Mereu doar cauta sa te acopere de jigniri si amenintari, Este penibil atat in sedintele Consiliului Judtean cat si in ATOP unde rad tori de asa zisele pareri, care de fapt sunt halucinatii provenite dintr-o gandire saraca in idei si dintr-o perceptie a realitatii halucinanta rodul unui mecanism aberand din emisferele cerebrale obosite pe care le are. Mergi tovarase militian la pensie si nu ne mai obosi.
28 aprilie 2016, 09:31
Hai sa analizam un pic : Zmau fost militian cu bani facuti din buzunarele cetatenilor, cu o pensie de milioane si nesatul, Portariuc ne minte si minte in asa fel incat si el crede, porti deschise dar inchise, ajutor pentru tineri in bani dar doar ii sustine, tren de mare viteza dar pierde bani europeni si minte , Viorel Coman spuneti ca e sincer darnu a reusit sa faca nimic la ecosal, a demonstrat ca nu poate
28 aprilie 2016, 09:27
Despre Flutur sa spune peste tot ca e cercetat pentru ca a initiat un proiect de hotarare prin care s- a concesionat o bucata de teren , asa spun psd/ pcr peste tot dar nu sufla o vorba despre proiectul initiat de Portariuc pentru casa lui Turcanu! In vremurile acelea se iubeau mult foarte mult! Daca la proiectul initiat dar semnat de specialisti e vinovat Flutur, la proiectul initiat de Portariuc semnat de specialisti e vinovata Lupascu ! De fapt asta este minciuna psd , cu minciuni ne- a tinut si pcr!
28 aprilie 2016, 09:25
E bine ca tiganul Zberea candideaza din partea etniei sale la functia de primar sau consilier intrucat rupe masiv din masa votantilor abonati la Portariuc, Flutur si altii care au afaceri """grase""" in Botosani si mizau pe voturile acestora. Pentru ca pe toti acesti candidati in aceasta lupta pentru putere ii mana doar interesele personale si de grup in afaceri si nu cele ale comnitatii ! Unde sa gasesti locuri mai bune de munca, din patru in patru ani, decat in politica si administratie ?!
28 aprilie 2016, 08:44
Ati uitat de necunoscutul de la ALDE. Cu militianul semianalfabet si mincinos care si-a schimbat optica liberala vor distruge si ce a mai ramas din Partidul Conservator. Candva in acest partid au fost oameni valorosi, fara darul urii sau a minciunii, cazul lui Zmau. Nu mai vorbim despre prostia afisata la TV. Se obtineau rezultate bune , tinand cont ca un fost vicepresedinte de la Consiliul Judetean era de la Partidul Conservator. Acum un anagramat si un necunoscut fara nici o perspectiva distrug totul pentra ca macar unul dintre ei sa prinda un loc prin consiliile locale sau judetene.
28 aprilie 2016, 08:37
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Am spus și în campania electorală și înainte că îmi doresc o administrație care să fie mai puțin birocratică și să oferim condiții mai bune, să migrăm spre digitalizare și spre o administrație inteligentă”,...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8742 lei
USD
Dolarul SUA
4.0233 lei
CHF
Francul elveţian
4.5217 lei
GBP
Lira sterlină
5.4989 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8600 lei
XAU
Gramul de aur
238.2841 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2318 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3533 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0642 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1303 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1868 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6554 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.5 o C
Dorohoi
-0.3 o C
Bucecea
-0.7 o C
Darabani
0.2 o C
Saveni
-0.5 o C
Ştefăneşti
2.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.